Olisiko nettisivuillanne tarvetta chatbot-keskustelijalle?

Chatbot on väsymätön asiakaspalvelija ja voit auttaa asiakastasi ihan uudella tavalla löytämään oikean ratkaisun ongelmaansa. Kun työkalu kerran perustetaan yrityksellesi, voit luoda erilaisia esirakennettuja keskusteluita eri käyttötarkoituksiin – liidinhankitaan, opastamaan asiakastasi eteenpäin tai voit luoda chatbotin avulla erilaisia kyselyitä. Chatbot-toteukset tyypillisesti ovat aika kalliita – niiden kuukausimaksu voi olla enemmän kuin meidän tekemä kertatoteutus. Haluammekin, että kaikilla yrityksillä on mahdollisuus kokeilla chatbot-keskusteluiden tehoa oman markkinoinnin tukena.

Kiinnostuitko? Voit testailla alla olevaa demoa. Tällä sivulla näet myös tarjouksen ja voitti tilata työn vaikka heti. Tämän jälkeen sovitaan aika suunnittelupuhelulle tai -etäpalaverille.

Tarjous chatbotin kuntoonlaitosta

Työkalu

Chatbot-alustana käytetään Landbot.io:n maksutonta versiota. Huom! Maksuton versio mahdollistaa enintään 100 keskustelun aloitusta – mikäli se ei riitä, voit tilata Landbotista laajemman version.

Keskusteluita voit jatkossa tehdä tällä työkalulla niin paljon kuin tarvitset.

Työn sisältö

  • Avaamme tunnukset palveluun yhteistyössä asiakkaan kanssa.
  • Luomme chatbot-keskustelulle ulkoasun.
  • Suunnittelemme ja luomme sovitut keskustelut (1-2 erilaista)
  • Asennamme lomaketekniikan.
  • Testaamme keskusteluita Landbotin esikatselunäkymässä
  • Kun keskustelut ovat julkaisukunnossa, upotamme keskustelun kotisivuille, mikäli kotisivut ovat meidän tekemät. Mikäli ei, toimitamme upotuskoodin kotisivujen tekijän asentamista varten.
  • Julkaisun jälkeen seuraamme ja optimoimme keskusteluita 30 päivää.
  • Voimme toimittaa myös videotallenteen, mikäli haluatte itse päivittää keskusteluita.

Työn hinta 495 € + alv. 24 %

Kyseessä on kertamaksu, ei kk-maksu.

Olisiko myös tarvetta kotisivu-uudistukselle?

Tarjoamme tällä hetkellä chatbot-työkalun käyttöönoton KAUPAN PÄÄLLE, mikäli uudistat myös kanssamme kotisivut. Kampanja voimassa rajoitetun ajan!

Kiinnostuitko?

Voit jättää yhteystietosi alle, niin palaamme asiaan! Yhteystietojen jättäminen ei sido tilaukseen.