Digimarkkinoinnin
koulutus verkossa

Etsitkö ohjeita vai koulutusta?

Haluatko opiskella pelkkien video-ohjeiden avulla vai kaipaatko henkilökohtaista apua Google- ja Facebook-markkinoinnin tekoon? Sinä valitset!

Digimarkkinoinnin
koulutus verkossa

Etsitkö ohjeita vai koulutusta?

Haluatko opiskella pelkkien video-ohjeiden avulla vai kaipaatko henkilökohtaista apua Google- ja Facebook-markkinoinnin tekoon? Sinä valitset!

Mistä kyse?

Digimarkkinoinnin koulutus muodostuu sekä verkko-ohjeistosta että erikseen tilattavasta vapaavalintaisesta palvelupaketista.

Jo pelkkä verkko-ohjeisto sisältää ohjeet Google- ja Facebook-markkinoinnin tekoon sekä paljon paljon muuta.

Digimarkkinoinnin koulutus on osa uutta Markkinoinnin Velhokoulu -nimistä palvelukokonaisuutta, johon voit halutessasi tutustua tästä.

Miksi Velhokoulu?

Lupauksemme sinulle – pääset laadukkaampaan lopputulokseen pienemmällä työmäärällä kuin itse puurtaen

Ymmärrän täysin tee-se-itse -tekijöitä, sillä aloittavana yrittäjänä yli 10 vuotta sitten en itsekään olisi pystynyt budjettisyistä ostamaan ulkopuolista apua. Saatoin olla ehkä vähän liiankin ääripää asiassa – halusin tehdä yrityksessäni ihan kaiken itse. Jopa kirjanpidonkin – koska rakastin haastaa itseäni.

Kun muistan alkuajoilta niitä niitä pitkiä iltoja koneella itsenäisesti opetellen, ei ne mitään herkkua olleet – olisi kyllä apu kelvannut.

Näitä muistoja yrittäjyyden alkuajoilta en toivo sinulle. Siksi toivon näkeväni sinut velhokoulussa, jotta pääsen auttamaan sinut yli pahimmista sudenkuopista.

– Maaret

Tietoa toki löytyy netistä valtavasti, mutta mistä tietää, mitä ohjeita katsoa, missä järjestyksessä ja miten soveltaa niitä omalle kohdalle?

Olen työssäni vuosien varrella tavannut satoja yrittäjiä ja moni on aloittanut nollasta. Olen kuullut lukuisia tarinoita siitä, miten aloittava yrittäjä tai pienyrittäjä on pyrkinyt ratkaisemaan markkinointiin liittyviä haasteita.

Välillä ollaan valvottu yötä myöden ja saatu aikaan nettisivut itse. Mutta yleensä helppo sivujen tekeminen ja tekninen toimivuus eivät kulje käsi kädessä. Saattaa olla ongelmana siinä, että et vaan saa laitettua tiettyä asiaa toivomaasi kohtaan. Voi olla haastetta sivujen löydettävyyden kanssa. Sivuille ei välttämättä saa tarvitsemiasi lisäominaisuuksia kuin kalliilla kuukausimaksulla. Puhelinnäkymäkin saattaa olla mitä sattuu.

Ajateltiin täällä Velhovisiolla, että yrittäjillä pitää olla muitakin vaihtoehtoja kuin itse-tekeminen ja mainostoimistopalvelu. Siksi syntyi Velhokoulu – palvelu, joka auttaa sinua sinua oikeasti saavuttamaan tavoitteesi.  Ja on takuulla palvelu, mitä et löydä mistään muualta : )

Kurkkaa videoltamme, mitä verkko-ohjeistus sisältää.

Tule ihmeessä mukaan, jos…

 • Haluat hyödyntää digimarkkinoinnin keinoja saadaksesi viestisi kuulumaan valitsemillesi ihmisille.

 • Haluat saada käyttöösi työkalut, joiden avulla sinun on helppo testata kysyntää ja oppia asiakkaistasi.

 • Haluat investoida aikaasi perusdigitaitojen opetteluun, mikä hyödyttää yritystäsi myös tulevaisuudessa jopa vuosien ajan.

 • Haluat säästää aikaa, rahaa ja mielenrauhaasi : )

Vaihtoehto 1

Voit tilata avuksesi henkilökohtaisen koulutus/palvelupaketin

eli laitamme kuntoon sinun puolestasi kertaluontoisen ja haastavan, jotta pääset heti aloittamaan mainosten teon suoraan mainostyökaluihin.

Tarjous

Digimarkkinoinnin palvelupaketti

Sisältää:

 • Google Ads- ja Facebook-markkinoinnin aloitustyöt
 • Facebook-pikselin asennuksen
 • Remarketing- ja look-a-like kohderyhmien luonnin
 • Mainoskampanjoiden luonnin
 • Analytiikan asennuksen
 • 2 henkilökohtaista koulutuspalaveria

Palvelun hinta 590 € + alv. 24 %

Pyydä tarkempi tarjous:

velho@velhovisio.fi

Vaihtoehto 2

Voit myös valita PELKÄT ohjevideot ja tehdä itse

Jo pelkkä verkko-ohjeisto sisältää arvokkaita video-ohjeita itsenäiselle tekijälle niin, että voit niiden avulla tehdä sekä Google- että Facebook-markkinointia ammattimaisesti.

Verkko-ohjeisto

sisältää tee-se-itse -ohjeita mm. seuraaviin:

 • Google Ads -markkinointi
 • Facebook- ja Instagram-markkinointi
 • Avainsanatutkimus
 • Analytiikan asennus Google Tag Managerilla
 • Google Remarketing
 • Näin asennat WordPressin (tulossa)
 • Hakukoneoptimointi (tulossa)
 • Lisäksi tulossa paljon, paljon muuta

sisältää ohjeita myös seuraaviin esiasennettuihin osioihin

 • WordPress-kotisivujen päivittäminen (Avada-teemalla)
 • Uutiskirjetyökalu MailPoetin käyttäminen
 • Verkkokurssialusta Lifterin käyttäminen
 • Lisäyksiä tulossa

Kurkkaa verkko-ohjeisiin

97 eurolla!

Saat käyttöoikeuden ohjeistoon kuukauden ajaksi. Voit koska tahansa päättää, säilytätkö pääsyn verkko-ohjeisiin hintaan 9,90 € / kk, ilman sitoumuksia. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Aloita

Etsimme video-ohjeiden testaajia, joille tarjoamme pääsyn verkko-ohjeisiin eurolla vain RAJOITETUN ajan. Hyödynnä tarjous, anna palautetta ja säästä rahaa!

Verkkokoulutus sopii sinulle, jos

 • …jos olet pienyrittäjä ja haluat saada markkinoinnin työkalut paremmin hallintaasi – ohjeiden ja koulutuksen voit katsoa kaikki tarvitsemasi perusohjeet kätevästi samasta paikasta.

 • …jos olet aloittava yrittäjä – ohjeiden ja koulutuksen avulla pääset yliviivaamaan käytännössä kaiken tarvittavan markkinoinnin to do -listalta ja pääset starttaamaan täysillä yrityksesi markkinoinnin.

 • …haluat oppia uutta ja hallitset perus atk-taidot – kurkkaa verkko-ohjeisiin ja näet parhaiten, sopivatko ohjeet sinun motivaatiollesi ja taitotasollesi.

Palvelu ei sovi sinulle, jos

 • …sinulla ei ole aikaa eikä intoa katsoa verkko-ohjeita

 • …arvostat avaimet käteen -palvelua (tällöin tervetuloa normaaliksi asiakkaaksemme).

 • …jos osaat jo hyvin digimarkkinointia. Kyse on alkeiskurssista – osaajat saattavat alkaa haukotella :)

Valmistuneita projekteja

Onnelliset Tyypit valmistaa ravintorikkaita ketogranola-tuotteita ja tarvitsi toiminnan aloittamiseksi nettisivut, joita laajennettiin WooCommerce-verkkokaupalla. Lisäksi Onnelliset Tyypit voi nyt tehdä Facebook- ja Google-markkinointia sekä tiedottaa asiakkaalleen uusista tuotteista ja kampanjoista.

👏👏👏 täällä erittäin tyytyväinen asiakas! Nettisivuista tuli paremmat kuin olisin uskonutkaan, verkkokauppakin toimii asiakasystävällisesti ja luotettavasti! Kiitos! ❤️ Todellakin suosittelen tätä palvelua startup-yrittäjille, ja miksei konkareillekin! 😎

– Riikka Uimonen / Onnelliset tyypit

www.onnellisettyypit.fi

Feelinga tuottaa erilaisia henkisen kasvun palveluita ja valmennuksia. Pajan myötä Feelinga sai aiempien sivujensa päivittämisen paremmin haltuun ja sai aikaan asioita, joita oli toivonut markkinoinnin tueksi, kuten laskeutumissivuja sekä erilaisia lomakkeita.

Mahtavaa että ollaan saatu kaikki näin hyvälle mallille, haluan myös kiittää viime vuodesta, tehtiin hirmu paljon asioita lyhyessä ajassa! En olisi selvinnyt ilman teidän apua! Koko tiimille iso kiitos. Voit olla varma että suosittelen teitä kaikille jotka kyselee siltä suunnalta hyvää mediatoimistoa. :)

– Inga Ärnfors / Feelinga

www.feelinga.fi

Kenen kanssa?

Hei, olen Maaret ja olen toiminut verkkosivujen ja digimarkkinoinnin suunnittelijana Velhovisiolla yli 10 vuotta.

Koska digimarkkinoinnissa  kotisivut sekä erilaiset mainostyökalut linkittyvät yhteen, halusin luoda verkko-ohjeiston, mistä löydät kaikki tarvitsemasi ohjeet samasta paikasta.

Näin voit hyödyntää digimarkkinointia helposti saadaksesi viestisi valitsemiesi potentiaalisten asiakkaiden näkösälle.

Miksi lähteä mukaan?

Säästät rahaa

Säästät satoja, ellet tuhansia euroja tekemällä itse verrattuna siihen, että ulkoistaisit digimarkkinoinnin ylläpidon digimarkkinointitoimistolle.

Opit tekemään itse

Kun teet itse, opit samalla ymmärtämään markkinointikanavien toimintalogiikkaa paremmin, kuin jos nämä luotaisiin sinulle valmiina. Tästä on yrityksellesi valtavasti etua myös tulevaisuudessa.

Voit tuotteistaa helposti

Pääset kokeilemaan uusia tuote- ja palveluideoitasi matalalla kynnyksellä ja opit valtavasti omista asiakkaistasi.

Saat myös paljon muuta

Verkko-ohjeistostamme löydät ohjeet myös esim. kotisivujen päivitykseen sekä uutiskirjetyökalun käyttöön. Ja lisää ohjeita tehdään jatkuvasti kysynnän ja palautteen mukaan.

Kirjaudu sisään ja aloita tehokas tekeminen!