Mukava nähdä!

Kiva kun tutustut yritykseemme. Velhovision velhot Maaret ja Juha, valmiina palvelukseenne täältä Tampereen kupeesta Ylöjärveltä käsin kaikkialle Suomeen.

Maaret toimii luovana suunnittelijana ja auttaa nostamaan yrityksesi kilpailuedut houkuttelevasti esiin niin webbisivu- kuin printtikanavissa. Juhan tehtävä on rakentaa ajanhermolla olevia kotisivu- ja verkkokaupparatkaisuja. Lisäksi velhotiimi on saanut vahvistuksen myös Tarusta, joka loihtii nasevat tekstit ja hoitaa meillä graafista suunnittelua ja digimarkkinointia.

Meillä myös on loistavat verkostot, joten saat käytännössä kaiken tarpeellisen kauttamme – ilman isojen mainostoimistojen hintalappua, ketterän toimiston helppoudella.

Huikeita visioita jo vuodesta 2007

Aloitimme webbivelhoilun ensin toiminimellä Velhovisio Finland (y-tunnus: 2179557-8) vuonna 2007.

Huikeat visiot on toimintamme perusta, sillä Maaret saa yhä tänäkin päivänä säännöllisesti mieleensä jonkun huikean vision, oli se sitten joku uusi oivallus nettisivujen kehityksessä tai muu uusi juttu, mistä on hyötyä. Oivallusta tutkitaan, testataan ja otetaan käyttöön. Ja tässä kiteytyy se, millä me saamme itsemme pidettyä todella nopean kehityksen aallon harjalla.

Ja uudet, testatut innovaatiot sovellamme ilomielin sinun yrityksesi hyödyksi, kun vaan ideoidaan yhdessä!

Maaretin mietteitä

Kanssayrittäjien tukeminen on minulle sydämen asia. Myötäelän vahvasti yrittäjäasiakkaitteni iloja ja suruja. Arkityössämme pyrimme aina laittamaan asiakastöihin ihan kaiken mitä osaamme.  Asiakkaani onnistuminen tuntuu kuin itsekin onnistuisin.

Minulle on tärkeää tukea ja auttaa kanssayrittäjiä myös vapaaehtoistyönä. Olen ensimmäistä kauttani Ylöjärven yrittäjien hallituksen jäsenenä. Katson, että näin pääsen konkreettisesti edistämään paikallisten yrittäjien asemaa. Tämän lisäksi liityin Ensimetrin asiantuntijaverkostoon, mitä kautta tarjoan maksutonta neuvontaa aloittaville yrittäjille markkinointiasioihin.

Lisäksi meillä tällä hetkellä käynnissä vahvaa palvelukehitystä erityisesti aloittaville yrityksille. Haluamme tulevaisuudessa tarjota laadukkaita kotisivu- ja digimarkkinoinnin palveluita niille, joiden budjetti ei riitä premium-palveluiden tilaamiseen esimerkiksi tiedon digitalisaatiota hyödyntäen.

Kysy ihmeessä lisää, jos koet, että voimme auttaa teitä!

Saat meiltä vähän järeämmänkin mainostoimiston palvelut, koska meillä on

Loistavat velhokumppanit : )

Valokuvaaja Eevi Konttinen

Yrityksen visuaalisuuteen kannattaa panostaa. Hyvät kuvat ovat siksi arvokkaat, että niitä voi hyödyntää itse asiassa aika monessa paikassa. Kun kotisivujen kuvamateriaali ja henkilökunnan kuvat ovat laadukkaita, se parantaa mielikuvaa potentiaalisen asiakkaasi silmissä. Jos yrityksessänne tehdään digitaalista markkinointia, se sujuu helpommin, kun käytettävissä on hyvät kuvat. Entäpä tarjouspohjat? Mitä jos niissäkin käytettäisiin laadukasta kuvamaailmaa kauppojen toteutumista vauhdittamaan.

Mutta tuntuuko uusien kuvien teettäminen vaikealta? Eevin kanssa tätä ei tarvitse murehtia, eikä sinun tarvitse välttämättä itse tietääkään, millaisia kuvia toivot. Eevin etu on siinä, että hän osaa ideoida kanssasi! Hän myös osaa ohjata kuvaustilanteessa, niin kuvaus sujuu luontevasti ja helposti.

Eevi singahtaa yritykseesi minne päin tahansa Pirkanmaalla ja Velhovisio huolehtii, että uudesta kuvamateriaalista otetaan koko potentiaali irti.

Tutustu ihmeessä kotisivutarjoukseemme, mikä sisältää myös valokuvauksen – lue lisää!

www.eevik.fi

Nettiremppa Oy

Digimarkkinointi ON kovaa työtä ja se todella vaatii syvällistä osaamista. Koska Velhovision ydinjuttu on laadukkaat kotisivut ja haluamme olla siinä maailmassa niin hyviä kuin vain voimme, halusimme että asiakkaittemme digimarkkinointia hoitaa digimarkkinoinnin ammattilainen.

Kun lähdimme etsimään sopivaa osaajaa kumppaniksemme, Sen Oikean löytäminen ei ollut ihan helppo tehtävä. Yksi tärkeimmistä kriteereistämme kumppanin valintaan oli se, että toteutetun mainonnan pitää olla mitattavaa ja tulokset selkeästi ymmärrettävät.

Nettirempan Tiitus Kangas on ollut todellinen löytö. Hän pysyy kehityksen aallonharjalla, asentaa tottuneesti konversioseurannat sekä pitää huolen, että asiakas on ajan tasalla digimarkkinoinnin tuloksista.

Koska digimarkkinointi ei koskaan ole pelkkää mainontaa, vaan kokonaisuus, missä kotisivut pitää olla synkronoitu mainonnan kanssa, me Velhovisiossa pystymme nyt toteuttamaan asiakkaillemme stiletin tarkkaa, läpinäkyvää, tehokasta mainontaa.

Kiinnostuitko digitaalisen markkinoinnin palveluistamme? Lue lisää!

www.nettiremppa.fi

Nettitiimi Oy

Nettitiimi on meidän pitkäaikaisin kumppanimme ja oikeastaan Nettitiimin ansiosta Velhovisio perustettiin vuonna 2008, koska heillä oli tarvetta graafiselle osaajalle ja meillä oli valtava innostus tehdä. Yritysten nimet ja yhteistyön kuviot ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta henkilöt ovat aina ne tutut ja luotettavat.

Nettitiimin puoleen suosittelemme kääntymään, mikäli olet yhdistyksen tai urheiluseuran toiminnassa mukana ja voisitte kaivata supernäppärää kotisivualustaa.

Käenniemen Janne johdattaa yhdistyksenne tai seuranne helppokäyttöisen kotisivualustan saloihin ja kouluttaa vieläpä käyttämään näitä työkaluja. Maaret on mukana huolehtimassa Nettitiimissä kotisivujen ulkoasuasioista.

www.nettitiimi.fi

Moremea

Saako olla aimo annos rempseää iloista otetta, hersyviä ideoita ja energiaa joka tarttuu? Annan kanssa puhelun jälkeen ei voi olla kuin hyvällä tuulella. Moremean Anna on vahvasti verkostoitunut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Anna maalaa tunnelmia teksteillä ja vetää projekteja napakoin ottein kohti tavoitteita.

Onko yritykselläsi tarpeita pelillistämiselle, ohjelmointiin, mediaverkostoinnille, konseptisuunnitteluun, copywriterin palveluille, myynnille..? Anna ottaa ohjat ja saa asioita tapahtumaan!

www.moremea.fi