Mukava nähdä!

Kiva kun tutustut yritykseemme. Velhovision velhot Maaret ja Juha, valmiina palvelukseenne täältä Tampereen kupeesta Ylöjärveltä käsin kaikkialle Suomeen.

Maaret toimii luovana suunnittelijana ja auttaa nostamaan yrityksesi kilpailuedut houkuttelevasti esiin niin webbisivu- kuin printtikanavissa. Juhan tehtävä on rakentaa ajanhermolla olevia kotisivu- ja verkkokaupparatkaisuja.

Meillä myös on loistavat verkostot, joten saat käytännössä kaiken tarpeellisen kauttamme – ilman isojen mainostoimistojen hintalappua, ketterän toimiston helppoudella.

Huikeita visioita jo vuodesta 2007

Aloitimme webbivelhoilun ensin toiminimellä Velhovisio Finland (y-tunnus: 2179557-8) vuonna 2007.

Huikeat visiot on toimintamme perusta, sillä Maaret saa yhä tänäkin päivänä säännöllisesti mieleensä jonkun huikean vision, oli se sitten joku uusi oivallus nettisivujen kehityksessä tai muu uusi juttu, mistä on hyötyä. Oivallusta tutkitaan, testataan ja otetaan käyttöön. Ja tässä kiteytyy se, millä me saamme itsemme pidettyä todella nopean kehityksen aallon harjalla.

Ja uudet, testatut innovaatiot sovellamme ilomielin sinun yrityksesi hyödyksi, kun vaan ideoidaan yhdessä!

Maaretin mietteitä

Kanssayrittäjien tukeminen on minulle sydämen asia. Myötäelän vahvasti yrittäjäasiakkaitteni iloja ja suruja. Arkityössämme pyrimme aina laittamaan asiakastöihin ihan kaiken mitä osaamme.  Asiakkaani onnistuminen tuntuu kuin itsekin onnistuisin.

Minulle on tärkeää tukea ja auttaa kanssayrittäjiä myös vapaaehtoistyönä. Olen ensimmäistä kauttani Ylöjärven yrittäjien hallituksen jäsenenä. Katson, että näin pääsen konkreettisesti edistämään paikallisten yrittäjien asemaa. Tämän lisäksi liityin Ensimetrin asiantuntijaverkostoon, mitä kautta tarjoan maksutonta neuvontaa aloittaville yrittäjille markkinointiasioihin.

Lisäksi meillä tällä hetkellä käynnissä vahvaa palvelukehitystä erityisesti aloittaville yrityksille. Haluamme tulevaisuudessa tarjota laadukkaita kotisivu- ja digimarkkinoinnin palveluita niille, joiden budjetti ei riitä premium-palveluiden tilaamiseen esimerkiksi tiedon digitalisaatiota hyödyntäen.

Kysy ihmeessä lisää, jos koet, että voimme auttaa teitä!

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.

Nettitiimi Oy

Nettitiimi on meidän pitkäaikaisin kumppanimme ja oikeastaan Nettitiimin ansiosta Velhovisio perustettiin vuonna 2008, koska heillä oli tarvetta graafiselle osaajalle ja meillä oli valtava innostus tehdä. Yritysten nimet ja yhteistyön kuviot ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta henkilöt ovat aina ne tutut ja luotettavat.

Nettitiimin puoleen suosittelemme kääntymään, mikäli olet yhdistyksen tai urheiluseuran toiminnassa mukana ja voisitte kaivata supernäppärää kotisivualustaa.

Käenniemen Janne johdattaa yhdistyksenne tai seuranne helppokäyttöisen kotisivualustan saloihin ja kouluttaa vieläpä käyttämään näitä työkaluja. Maaret on mukana huolehtimassa Nettitiimissä kotisivujen ulkoasuasioista.

www.nettitiimi.fi

Kubla Oy

Se oli kirkas syksyinen arkipäivä joitain vuosia sitten, kun tuntemattomasta numerosta saapui soitto. ”Santalahden Kalle tässä morjens!” Isoa helsinkiläistä digitoimistoa pyörittävä Kalle oli bongannut eräät tekemämme kotisivut ja oli laittanut merkille, että täällähän tehty hyvää työtä. Mikäs tämä tällainen Velhovisio on?

Tämän soiton perusteella huomasimme molemmat – yritystemme kokoerosta huolimatta – ajattelevamme täysin samalla lailla. Kumpikin yhteen ääneen selosti, kuinka on tärkeätä ajatella kaikessa aina asiakkaan etua.

Kallen vetämää digitoimisto Kublaa voi hyvällä sydämellä suositella, koska heillä ymmärretään se, että vain tuloksellinen markkinointi on asiakkaalle hyödyllistä ja tämä filosofia ohjaa myös Velhovision tekemistä.

www.kubla.fi

Vehree

Vehree Mainostoimisto ja Velhovisio toimivat toistensa töiden supertiukkoina makutuomarina ja toki tämä yhteistyö toimii toisinkin päin. Tällä alalla on erittäin tärkeää saada kritiikkiä toiselta ammattilaiselta ja tämän vuosikausina jatkuneen toimintatavan ansiosta olemme varmasti saaneet laadun paranemaan sinnikkäästi toisiamme ”piiskaamalla”.

Yritystemme yhteistyökuvio herättää välillä vähän kummastusta. ”Teidänhän pitäisi olla pahimmat kilpailijat”, kuulee sanottavan. Totta, mutta kilpailun sijaan olemme tutustuneet molempien yritysten vahvuuksiin ja hyödyntäneet niitä toiminnassamme. Autamme mielellämme Vehreetä esimerkiksi verkkokauppojen teossa, kun me taas suosittelemme Vehreetä esimerkiksi logosuunnitteluun.

www.vehree.fi

Moremea

Saako olla aimo annos rempseää iloista otetta, hersyviä ideoita ja energiaa joka tarttuu? Annan kanssa puhelun jälkeen ei voi olla kuin hyvällä tuulella. Moremean Anna on vahvasti verkostoitunut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Anna maalaa tunnelmia teksteillä ja vetää projekteja napakoin ottein kohti tavoitteita.

Onko yritykselläsi tarpeita pelillistämiselle, ohjelmointiin, mediaverkostoinnille, konseptisuunnitteluun, copywriterin palveluille, myynnille..? Anna ottaa ohjat ja saa asioita tapahtumaan!

www.moremea.fi