Miksi harkita Facebook- ja Instagram -mainontaa?

Some-markkinointi sopii niille, joiden palveluita ei aktiivisesti etsitä netistä

Mieti asiakastasi. Nouseeko tämä aamulla sängystä ajatukseen, että lähdenpä etsimään netistä juuri sinun yrityksesi tuotteita. Mikäli näin on todennäköistä, aloita ensin Google-mainonnalla.

Mutta jos asiakkaasi eivät aktiivisesti etsi palveluitasi, mutta tuotteesi tai palvelusi on monelle hyödyllinen, on some-markkinointi hyvä tapa tavoittaa ihmisiä. Voit esimerkiksi hieman verrata some-markkinointia lehtimainontaan sillä erolla, että voit valita mainoksesi näkevät silmäparit ja voit myös tismalleen nähdä, mikä mainos tuo sinulle uusia asiakkaita.

Facebookissa ja Instagramissa meistä suomalaisista viettää aikaansa netissä useita miljoonia (Facebookissa 2,7 miljoonaa, Instagramissa 1,2 miljoonaa) eli harvempi meistä voi sanoa, että meidän asiakkaat eivät löydy somesta.

Ne monen himoitsemat yrityspäättäjätkin rentoutuvat vapaa-ajallaan jollakin tavalla, kenties puhelimellaan kavereiden päivityksiä surffaillen -huomion kyllä saa, jos mainoksesi osuu piilevään tarpeeseen.

Tavallista parempi

Some-pakettimme sisältö

Koska haluamme tehdä asioita eri tavalla kuin muut, paketoimme hieman extrapalveluita mukaan.

Facebook- ja Instagram -mainonta

 • Otamme yrityksellesi Facebook Business Suiten/Manager-mainostyökalun (jolla saa kätevästi mainokset myös Instagramiin) ja kytkemme sen vahvasti kommunikoimaan kotisivujesi kävijäliikenteen kanssa.
 • Luomme mainoksia eri kohderyhmille, mittaamme tulokset niin, että näet koko ajan missä mennään ja kehitämme mainostiliäsi jatkuvasti tehokkaammaksi.
 • Ja mikä parasta, toteuttamamme some-mainonnan avulla voit tavoittaa kotisivuilla käyneet tai vaikkapa ihan omat asiakkaasi, joten voit tehostaa jälkimarkkinointia ja kuumentaa lämmintä yleisöä uudelleenmarkkinoinnilla. Tämä on Facebook-markkinoinnin se ydinjuttu, miksi melkein kaikille yrityksille tätä soisi suositella.

Kotisivujen päivityspalvelu

 • On vanhanaikaista tehdä mainontaa staattisille kotisivuille. Huolehdimme, että kotisivujesi kätköihin luodaan houkuttelevia, mainoksiin täsmällisesti vastaavia laskeutumissivuja.
 • Samalla hoituu myös kepeästi myös sinulta tulleet päivitystoiveet. Vaikka tekemiämme sivuja on helppo itsenäisesti päivittää, voit nauttia myös meidän päivityspalvelusta ja näin varmistamme, että sinulta tullut uusi sisältö asemoituu tasapainoisesti ja se myös kuvitetaan ja hakukoneoptimoidaan, mikäli näin haluat.
 • WordPress-sivujen kauhea mörkö – tietoturvapäivitykset ja varmuuskopiointi – saadaan myös selätettyä, koska reippaina päätimme tämänkin tylsän velvollisuuden paketoida samaan pakettiin.

Facebook- ja Instagram -markkinoinnin hinta

Hintaesimerkki

Some

445 € / kk

+ aloituskulut 400 € (1. kuukausi siis 845 €)

Facebook- ja Instagram

Kotisivujen päivitys ja tietoturva

Google Remarketing

Analytiikka

 • Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %.
 • Palvelun hinta ei sisällä varsinaisia mainoskuluja.
 • Palvelun voi irtisanoa koska vaan.
 • Palvelusta toteutuksesta Velhovision digitiimi, joka koostuu useista alansa huippuammattilaisista.
 • Digitaalisen markkinoinnin paketteihimme kuuluu aina mitattavuus, selkeä online-raportti sekä henkilökohtaista tulosten läpikäyntiä.

Voit sanoa hyvästit epämääräiselle jargonilla kyllästetylle digitaalisen markkinoinnin viidakolle ja toivottaa tervetulleeksi tilalle läpinäkyvää ja ymmärrettävää palvelua, järkevää ajankäyttöä ja ennenkaikkea helpompaa työarkea sinulle.

Ystävällisin terveisin, Velhovision digitiimi