Google Ads
koulutus verkossa

Haluatko tehdä yrityksellesi ammattilaistason Google-markkinointia ihan itse?

Miltä kuulostaisivat lyhyet ja käytännölliset ohjevideot Google Ads-markkinointiin? Saat kaupan päälle ohjeet myös Facebook-markkinointiin. Meiltä saat tarvittaessa myös edullista, henkilökohtaista apua kaikkeen mihin tarvitset.

Verkkokurssi vain 97 eur

Google Ads
koulutus verkossa

Haluatko tehdä yrityksellesi ammattilaistason Google-markkinointia ihan itse?

Miltä kuulostaisivat lyhyet ja käytännölliset ohjevideot Google Ads-markkinointiin? Saat kaupan päälle ohjeet myös Facebook-markkinointiin. Meiltä saat tarvittaessa myös edullista, henkilökohtaista apua kaikkeen mihin tarvitset.

Verkkokurssi vain 97 eur

Verkkokurssin sisältö

Opit, miten tavoittaa kohderyhmäsi pienyrittäjän tärkeimmissä markkinointikanavissa.

Google Ads-markkinointi

Voit klikata kuvaa ja näet tarkemman näkymän Google Ads-verkkokurssin sisällöstä.

Ohjaa kotisivuillesi ihmisiä, jotka etsivät toimialasi tuotteita tai palveluita. Opi tekemään Google Ads-markkinointia ammattimaisesti niin, että saat budjetillasi mahdollisimman paljon kysynnällä varustettuja kävijöitä.

Opi myös tulkitsemaan tuloksia ja optimoimaan kohti toimivampaa kampanjaa (etkä enää tarvitse tähän digitoimistoa, joka voi veloittaa useita satoja euroja palvelusta kuukausittain).

Facebook-markkinointi

Voit klikata kuvaa ja näet tarkemman näkymän Facebook-verkkokurssin sisällöstä.

Entäpä miten tavoittaa ihmiset, jotka eivät etsi palveluistasi netistä? Tehokas työkalu siihen on Facebook-markkinointi, jolla tavoitat valitsemiasi kohderyhmien edustajia sekä Facebookin, että Instagramin puolella. Saat tavoitettua myös esim. kotisivuillasi käyneet.

Unohda ”Mainosta tästä”-painikkeet somessa ja ota käyttöösi tehokas ammattilaistyökalu, jolla teet itse läpinäkyvää ja mitattavaa somemainontaa.

Tilaa verkkokurssi tästä

Koulutuspakettien hinnasto

Hinnat alv. 0 %. Verkkokurssin voi tilata heti. Mikäli kaipaat henkilökohtaista apua aloitus- ja asennustöihin, alla esimerkkitarjous (koskee vain asiakkaita, joilla on WordPress-kotisivut).

Digimarkkinoinnin verkkokurssi

97+ alv. 24 %
 • Saat käyttöoikeuden verkkokurssille vuodeksi.
 • 14 päivän 100 % rahat takaisin takuu – mikäli et ole tyytyväinen, palautamme rahasi ilman kyselyitä.
 • Toimi ihmeessä heti – kyseessä pilottitarjous, minkä jälkeen verkkokurssin hinta nousee.

Digimarkkinointikanavien asennuspalvelu + verkkokurssi

590+ alv. 24 %
 • Saat käyttöoikeuden verkkokurssille vuodeksi.
 • Asennamme puolestasi kuntoon kaiken haastavan, kuten Facebook-pikselin, remarketing- ja look-a-like kohderyhmät tms. sanahirviöt.
 • Luomme Facebook- ja Google Ads -kampanjat ja neuvomme niiden käytössä.
 • Tarjous sisältää 2 etäkoulutusta.

Miten koulutuspalvelumme auttavat sinua?

 • Löydät kaikki ohjeet samasta paikasta ja mikä parasta – ohjeet ovat lyhyitä täsmäohjeita, joita voit seurata oman aikataulusi mukaan.

 • Säästät satoja euroja kuukausittain, koska sinun ei tarvitse ulkoistaa digimarkkinointia muualle vain siksi, ettet tunne työkaluja.

 • Mikäli kaipaat henkilökohtaista apua, vähennämme maksamasi verkkokurssin hinnan palvelumme hinnoista.

Mistä sinun ei jatkossa tarvitse murehtia?

 • Voit unohtaa loputtoman ohjeiden metsästämisen youtubesta ja irrallisten verkkokurssien ostamisen.
 • Voit myös jatkossa sanoa ”ei kiitos” vastustamattomille digimarkkinointitarjouksille, koska osaat tehdä digimarkkinointia sujuvasti itse.

 • Voit unohtaa sen tunteen, kun sinulla on huikea markkinointi-idea, mutta et keksi, miten saisit ihmiset tutustumaan kampanjoihisi.

Valmistuneita projekteja

Alla olevat asiakkaamme ovat tilanneet verkkokurssin lisäksi myös kotisivut.

Onnelliset Tyypit valmistaa ravintorikkaita ketogranola-tuotteita ja tarvitsi toiminnan aloittamiseksi nettisivut, joita laajennettiin WooCommerce-verkkokaupalla. Lisäksi Onnelliset Tyypit voi nyt tehdä Facebook- ja Google-markkinointia sekä tiedottaa asiakkaalleen uusista tuotteista ja kampanjoista.

👏👏👏 täällä erittäin tyytyväinen asiakas! Nettisivuista tuli paremmat kuin olisin uskonutkaan, verkkokauppakin toimii asiakasystävällisesti ja luotettavasti! Kiitos! ❤️ Todellakin suosittelen tätä palvelua startup-yrittäjille, ja miksei konkareillekin! 😎

– Riikka Uimonen / Onnelliset tyypit

www.onnellisettyypit.fi

Feelinga tuottaa erilaisia henkisen kasvun palveluita ja valmennuksia. Pajan myötä Feelinga sai aiempien sivujensa päivittämisen paremmin haltuun ja sai aikaan asioita, joita oli toivonut markkinoinnin tueksi, kuten laskeutumissivuja sekä erilaisia lomakkeita.

Mahtavaa että ollaan saatu kaikki näin hyvälle mallille, haluan myös kiittää viime vuodesta, tehtiin hirmu paljon asioita lyhyessä ajassa! En olisi selvinnyt ilman teidän apua! Koko tiimille iso kiitos. Voit olla varma että suosittelen teitä kaikille jotka kyselee siltä suunnalta hyvää mediatoimistoa. :)

– Inga Ärnfors / Feelinga

www.feelinga.fi

Hei, olen Maaret ja olen toiminut yrittäjänä ja graafisena suunnittelijana Velhovisiolla yli kymmenen vuotta.

Minulle on sydämen asia, että jokainen yrittäjä saa parhaan mahdollisen tuen siipiensä alle ja siihen vaikuttaa merkittävästi, missä kunnossa yrityksen markkinointikanavat ovat.

Kanssamme pääset nopeammin keskittymään siihen tärkeimpään – ydinosaamiseesi ja yrityksesi kehittämiseen!

Miksi lähteä mukaan?

Säästät rahaa

Säästät rahaa tuhansia euroja vuositasolla verrattuna siihen, että ulkoistaisit digimarkkinoinnin mainostoimistolle.

Saat enemmän hyötyä

Kun teet digimarkkinointia ammattimaisesti, saat paremman hyötysuhteen, et maksa turhasta ja kampanjat ovat mahdollisimman kustannustehokkaita.

Opit tekemään itse

Kun teet itse, opit samalla ymmärtämään markkinointikanavien toimintalogiikkaa paremmin, kuin jos nämä luotaisiin sinulle valmiina. Tästä on yrityksellesi valtavasti etua myös tulevaisuudessa.

Voit tuotteistaa helposti

Pääset kokeilemaan uusia tuote- ja palveluideoitasi matalalla kynnyksellä ja opit valtavasti omista asiakkaistasi.

Miksi koulutuspalvelumme?

Lupauksemme sinulle – pääset laadukkaampaan lopputulokseen pienemmällä työmäärällä kuin itse puurtaen

Ymmärrän täysin tee-se-itse -tekijöitä, sillä aloittavana yrittäjänä yli 10 vuotta sitten en itsekään olisi pystynyt budjettisyistä ostamaan ulkopuolista apua. Saatoin olla ehkä vähän liiankin ääripää asiassa – halusin tehdä yrityksessäni ihan kaiken itse. Jopa kirjanpidonkin, koska rakastin haastaa itseäni.

Kun muistan alkuajoilta pitkiä iltoja koneella itsenäisesti opetellen, eivät ne mitään herkkua olleet – olisi kyllä apu kelvannut. Tietoa toki löytyy netistä valtavasti, mutta mistä tietää, mitä ohjeita katsoa, missä järjestyksessä ja miten soveltaa niitä omalle kohdalle?

Näitä kokemuksia yrittäjyyden alkuajoilta en toivo sinulle. Siksi toivon näkeväni sinut verkkokurssilla, jotta pääsen auttamaan sinut yli pahimmista sudenkuopista.

– Maaret

Tule ihmeessä mukaan, jos…

 • Haluat hyödyntää digimarkkinoinnin keinoja saadaksesi viestisi kuulumaan valitsemillesi ihmisille.

 • Haluat saada käyttöösi työkalut, joiden avulla sinun on helppo testata kysyntää ja oppia asiakkaistasi.

 • Haluat investoida aikaasi perusdigitaitojen opetteluun, joka hyödyttää yritystäsi jopa vuosien ajan.

 • Haluat säästää aikaa, rahaa ja mielenrauhaasi : )

Kirjaudu kurssille ja aloita tehokas tekeminen