Miksi harkita Google-mainontaa?

Ohjataan kysynnällä varustettua liikennettä yrityksenne myyntihyllylle

Google on valtavirran hakukone ja sitä käyttää lukematon määrä ihmisiä, jotka juuri tälläkin hetkellä etsivät aktiivisesti ongelmiinsa ratkaisua. Google-mainonta on se tehokkain tapa ohjata sitä parasta liikennettä, eli valmiiksi kysynnällä varustettua kävijäliikennettä kotisivuillesi.

Tämän on myös havainnut todennäköisesti myös kilpailijasi. Parhaille paikoille pääsee vain tekemällä kampanjat lähes hiuksia-halkovalla tarkkuudella. Mikäli digimarkkinoinnin tekijä löysäilee tässä, tämä näkyy korkeampina klikkihintoina.

Google-markkinointi on kovaa ammattilaistyötä ja meidän tehtävänä on saada sivuillesi kävijöitä maksimimäärä annetulla budjetilla.

Ja koska arvoihimme kuuluu sisällyttää paketteihimme enemmän kuin yleensä on alalla totuttu, saat meiltä esimerkiksi verkkokauppiaille erittäin tehokkaan Google Shopping -mainonnan kuntoonlaiton sisältyen hintaan.

Tavallista parempi

Google-pakettimme sisältö

Koska haluamme tehdä asioita eri tavalla kuin muut, paketoimme hieman extrapalveluita mukaan.

Google hakusana- ja Shopping -mainonta

  • Otetaan yhdessä yrityksellesi käyttöön tarvittavat Googlen työkalut. Jos olet verkkokauppias, avaamme myös Google Shopping-kampanjaa varten vaadittavan kauppiastilin ja yhdistämme verkkokauppasi mainostiliin.

  • Teemme avainsanatutkimusta, mitä hyödynnämme luodaksemme hyvin kustannustehokkaan ja relevantin kampanjarakenteen.
  • Määritämme mittauspisteet ja varmistamme, että saadut tulokset ovat yksiselitteisen selkeitä myös sinulle.

  • Seuraamme tuloksia aktiivisesti, teemme a/b-testausta, skaalaamme asteittain kampanjaa laajemmaksi ja erityisen hyviä olemme budjetin optimoinnissa.

Google Remarketing

Nyt saatat hieraista silmiäsi! Mitä tekemistä Google Remarketingilla on some-mainonnan kanssa? Ensin lyhyt tiivistys, että mistä kyse.

Tiedätkö, paljonko yrityksesi sivuilla käy kuukausittain kävijöitä? Oli lukema sitten iso tai pieni, tämä kotisivuilla käynyt liikenne on arvokasta. He ovat käyneet sivuillasi erilaisista syistä. He ovat saattaneet kurkanneet somejuttusi takia kotisivusi, tai ovat lukeneet blogikirjoituksen. Ovat kenties löytäneet sivuillesi etsiessään ratkaisua ongelmaansa.

Yhtä kaikki, henkilö on ollut tavalla tai toiselle yrityksestäsi kiinnostunut. Tämä tarkoittaa sitä, että matka on tässä vaiheessa hieman lyhyempi varsinaisen asiakassuhteen aloittamiseen.

Google Remarketing avulla pystyt tavoittamaan mainoksillasi ja muistuttelemaan olemassaolostani näille kotisivuilla käyneille ihmisille (sisältäen siis myös ne, jotka eivät ole somessa).

Google-mainonnan hinta

Hintaesimerkki

Google

295 € / kk

+ aloituskulut 395 € (1. kuukausi siis 690 €)

Google hakusanamainonta
(Shopping sisältyy verkkokauppiaille)

Google Remarketing

Analytiikka

  • Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %.
  • Palvelun hinta ei sisällä varsinaisia mainoskuluja.
  • Palvelun voi irtisanoa koska vaan.
  • Palvelusta toteutuksesta Velhovision digitiimi, joka koostuu useista alansa huippuammattilaisista.
  • Digitaalisen markkinoinnin paketteihimme kuuluu aina mitattavuus, selkeä online-raportti sekä henkilökohtaista tulosten läpikäyntiä.

Voit sanoa hyvästit epämääräiselle jargonille ja toivottaa tervetulleeksi tilalle läpinäkyvää ja ymmärrettävää palvelua, järkevää ajankäyttöä ja ennenkaikkea helpompaa työarkea sinulle.

Ystävällisin terveisin, Velhovision digitiimi