Google Shopping -asennustarjous

Google Shopping on verkkokauppiaiden tehokkain mainosmuoto – voit saada sillä useita kertoja paremmat tulokset tavalliseen hakusanamainontaan verrattuna.

Google Shopping -asennustarjous

Google Shopping on verkkokauppiaiden tehokkain mainosmuoto – voit saada sillä useita kertoja paremmat tulokset tavalliseen hakusanamainontaan verrattuna.

Google Shopping -mainokset näyttävät heti tuotekuvan ja hinnan – eikös houkutakin klikkaamaan mieluummin tuotekuvaa kuin mainostekstiä?

Miksi Google Shopping on niin hyvä mainosmuoto verkkokauppiaille?

Mainonta on automaattista

Google Shopping -mainonta luodaan kytkemällä verkkokauppasi Google Ads-tiliisi, ei muuta. Ei tarvita optimointia eikä ylläpitoa, vaan kauppasi tuotteet näkyvät mainosalueella, jos joku niitä googlettaa. Tuotetietoja voit päivittää verkkokaupan puolelta – ei siis tarvitse murehtia mainosten ajantasaisuudesta.

Mainokset ovat asiakkaalle houkuttelevia

Jos itse etsit tuotteita netistä, kumpaa klikkaat mieluummin: hakutulosten yhteydessä olevia verkkokauppatuotteita kuvan ja hinnan kanssa, vai linkkejä, joista saat lähteä kauppojen sivuille etsimään tuotetta? Kyllä me klikataan sitä linkkiä, missä näkyy heti jo tuote ja hinta. Me emme myöskään klikkaa linkkiä, jos se on meille liian kallis. Ja sinä et maksa turhista klikkaajista.

Mainonta on edullisempaa

Kun olemme tehneet Google Shopping -mainontaa ja verranneet tuloksia tekstimainoksiin, tulokset ovat aina paremmat Google Shoppingissa. Saat kävijöitä monta kertaa edullisemmin sivuillesi – parhaimmillaan jopa kymmenen kertaa edullisemmin verrattuna tekstimainontaan. Koska seuraamme myös loppuunvietyjen ostosten määrää, tiedämme, että tämä toistuu myös ostotuloksissa.

Google Shopping asennus esimerkiksi verkkokauppojen pitäjille.

Olemme huomanneet, että Google shoppingilla asiakkaamme saavat loppuunvietyjä ostoksia huomattavasti tekstimainoksia enemmän
samalla mainosbudjetilla.

Miten Google Shopping asennetaan?

Tarvitseko apua Google Shopping -tuotelistan asennuksen kanssa? Työ sujuu tällöin kätevimmin näin:

Google Merchant Center yhdistää kauppasi Google Adsiin

Jos sinulla ei vielä ole Google Merchant Centeriä, luodaan se yhdessä yrityksellesi. Sinun tarvitsee vain lisätä meille käyttöoikeus ohjeidemme mukaan.

Google Adsistä hallinnoidaan mainosten näkyvyyttä ja mainosbudjettia

Jos sinulla ei vielä ole Google Ads -tiliä, autamme sen luomisessa. Jos on, sinun tarvitsee vain lisätä meille siihen käyttöoikeus. Katsotaan samalla myös Google Analytics- ja Google Tag Manager-asiat kuntoon.

WooCommerce-verkkokaupastasi hallinnoit tuotetietoja

Tarvitsemme pääsyn kotisivuillesi, minkä jälkeen asennamme sivuille tarvittavan lisäosan ja teemme sille tarvittavat asetukset.

Tämän jälkeen yhdistämme kaiken edellä mainitun. Huomaat Google Ads -tilille ilmestyneen Google Shopping -mainosryhmän, jonka budjettia voit säätää itse. Näet suoraan sarakkeista toteutuneet ostokset, ostoskoriin viennit, klikkaukset jne.

Google Shopping -tuotelistan asentamisessa tarvitaan peukalointia monessa paikassa – WooCommerce-verkkokaupassasi, Google Merchant Centerissä, Google Adsissä jne.

Google Shopping -asennustarjous

490 € + alv. 24 %

Sisältää automaattisen tuotelistan asennuksen WooCommerce-verkkokaupasta Google Merchant Centeriin ja sieltä Google Ads -tilille, sekä tarvittavat muut aloitustyöt.

Tarvitsetko apua Google Shopping -tuotelistan asennuksessa?

Soita 050 576 1688 tai jätä viesti, niin sovitaan asennuspalaveri, mikä voidaan hyvin hoitaa etänä.