Aloittava yrittäjä, kehitetäänkö

digitaitojasi nollasta sataan?

Tarvitsetko yrityksellesi simppelit WordPress-verkkosivut, jotka eivät maksa maltaita ja joita voit parannella sitä mukaa kun yritystoimintasi kehittyy? Ovatko kotisivujen teko ja digimarkkinoinnin maailma sinulle hepreaa? Onko sinulla vahva halu ottaa haltuun digimarkkinoinnin perustaidot?

Haemme nyt muutamaa yritystä mukaan kehittämään aloittaville yrittäjille tarkoitettua digitaitovalmennusta. Paketti on ainutlaatuinen, sillä se on hybridimalli verkkovalmennusmateriaalien ja raudanlujan ammattilaisavun yhdistämisestä. Ja mikä parasta – olet meille arvokas pilottiasiakas, joten valmennus mukautuu joustavasti sinun yrityksesi tarpeisiin.

Yrittäjä, kehitetäänkö

digitaitojasi nollasta sataan?

Huom! Valmennus alkaa 11.10.2021 (kesto 6 vkoa)

Haluaisitko päivittää kotisivujasi helposti? Tarvitsetko kotisivut, jotka eivät maksa maltaita ja joita on helppo laajentaa toimintasi kehittyessä?  Onko digimarkkinoinnin maailma sinulle hepreaa?  Onko sinulla vahva halu ottaa haltuun digimarkkinoinnin perustaidot?

Haemme nyt muutamaa yritystä mukaan kehittämään digitaitovalmennusta, joka sopii esimerkiksi pienyrittäjille tai aloittaville yrittäjille. Paketti on ainutlaatuinen, sillä se on hybridimalli verkkovalmennusmateriaalien ja raudanlujan ammattilaisavun yhdistämisestä. Ja mikä parasta – olet meille arvokas pilottiasiakas, joten valmennus mukautuu joustavasti sinun yrityksesi tarpeisiin.

Nämä kaikki sisältyvät pakettiin

Visuaalinen ilme

Yrityksen visuaalinen ilme muodostuu fonteista, väreistä ja kuvamaailmasta ja autamme näiden suunnittelussa. Mikäli yritykselläsi ei ole vielä logoa, voit hahmotella itse sen avullamme ja graafikkomme ovat apunasi loihtimaan logosi käyttökuntoon ja painokelpoiseksi.

Neuvomme myös kuvankäsittelyyn tarkoitetun Canva-pohjan käytössä niin, että voit itse tuottaa kuvamateriaalia yritysilmeesi mukaisesti esimerkiksi kotisivuillesi, somejulkaisuihin- ja mainoksiin sekä uutiskirjeeseen.

One page -kotisivut

Tiesitkö, että yhden sivun laajuisilla kotisivuilla pärjää monentyyppiset yritykset? Tällaiset nettisivut on nopea rakentaa ja kun niihin liitetään sisällöntuotantopohjia, kuten esim. palvelut ja ajankohtaista, voit itsenäisesti laajentaa sivustoa markkinoinnin tarpeiden mukaan.

Digivalmennuspakettiin kuuluu esiasennettu runko, johon voit toimittaa tekstit ja kuvat, jotka asemoimme puolestasi paikalleen. Asemoimme myös visuaalisen ilmeen mukaiset värit ja fontit sekä Google Analytics -kävijäseurannan paikalleen. Koulutamme sivustosi monipuolisen itsenäisen päivityksen sekä hakukoneoptimoinnin perusteet.

Facebook-kampanja

Avataan yrityksellesi ammattilaistyökalu Facebook Business Manager. Näin voit esimerkiksi tavoittaa aina uudelleen ja uudelleen kotisivuillasi käyneet sekä löytää somesta uutta asiakaskuntaa. Luomme myös peruskampanjarungon sekä asetamme ensimmäiset mainospohjat. Neuvomme sinulle peruskäytön.

Google Ads -hakusanakampanja

Luodaan yhdessä yrityksellesi hakusanamainoskampanja. Näin voit ohjata jatkossa kotisivuillesi sellaista kävijäliikennettä, jotka jo etsivät toimialasi palveluntarjoajaa.

Uutiskirjetyökalu

Olemassa oleva asiakaskunta on yrityksen arvokkainta omaisuutta – siitä kannattaa pitää hyvää huolta hyvän asiakaspalvelun merkeissä! Kun sinulle alkaa kertyä asiakaskuntaa, tulet takuulla tulevaisuudessa arvostamaan sitä, että voit hoitaa tärkeän jälkimarkkinoinnin uutiskirjetyökalun avulla. Työkaluna käytämme MailPoet-uutiskirjealustaa, mitä päivitetään omien kotisivujesi käyttöliittymästä.

Mikä one-page?

Esimerkiksi Pihasi Onni -pihasuunnittelualan yrityksellä on one-page -kotisivut (www.pihasionni.fi). Voit myös googlata pihasuunnittelija Tampere – Pihasi Onnin sivut nousevat googlen hakutuloksissa ykkössivulle ja sinä voit oppia tekemään saman omille sivuillesi.

Kysyttyä

Mitä jos et koe kaikkea tarpeelliseksi? Mitä jos et esimerkiksi halua mainostaa somessa?
On ihan ok olla ottamatta kaikki mainoskanavia käyttöön. On kuitenkin varmasti hyödyllistä, että tunnet eri mainoskanavien mahdollisuudet, jos vaikka muutatkin mieltäsi tulevaisuudessa.

Onko sinulla tarvetta myös verkkokaupalle?

Kerro tästä yhteydenotossasi. Mikäli kysyntää tulee enemmän, voimme kehittää valmennukseen jatkokurssin, missä käydään läpi WooCommerce-verkkokaupan kuntoonlaitto ja päivitys.

Kenen kanssa?

Hei, olen Maaret ja olen toiminut yrittäjänä ja graafisena suunnittelijana Velhovisiolla yli kymmenen vuotta.

Minulle on on sydämen asia, että jokainen yrittäjä saa parhaan mahdollisen tuen siipiensä alle ja siihen vaikuttaa merkittävästi, missä kunnossa yrityksen kotisivut ja markkinointikanavat ovat.

Rakennetaan tästä digivalmennuksesta yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti, jotta pääset nopeammin keskittymään siihen tärkeimpään – ydinosaamiseesi ja yrityksesi kehittämiseen!

Mistä kyse?

Sinä siis luot itse avullamme yrityksellesi kotisivut valmiiksi esiasennettuun runkoon.  Opit myös hyödyntämään digimarkkinointia yritystoimintasi tukena.  Me autamme sinua kaikissa vaiheissa niin Teams -palaverien että digitaalisten materiaalien avulla. Miksi näin?

Kaikilla yrittäjillä ei ole välttämättä mahdollista tilata useiden tuhansien eurojen arvosta ammattilaistyötä. Kuitenkin jokainen yritys tarvitsee vähintään ne kotisivut. Monesti suuri osa aloittavista yrittäjistä käyttää alkuvaiheessa paljon aikaa opetteluun, etsivät tiedon paloja eri lähteistä ja ponnistelevat yömyöhään puurtaen itselleen sivut vaikkapa Wixillä.

Koska aika on rajallista, autamme tehostamaan ajankäyttöäsi ja tekemään oikeita asioita heti alkumetreiltä alkaen.

On siis monta syytä lähteä mukaan, joita ovat esim…

  • Pääset nopeammin keskittymään täysillä liiketoimintasi, kun sinun ei tarvitse itse etsiä tietoja netin eri lähteistä ja opetella kantapään kautta.

  • Kun teet itse, opit paljon ymmärtämään markkinointikanavien toimintalogiikkaa, kuin että nämä luotaisiin sinulle valmiina. Tästä on yrityksellesi valtavasti etua myös tulevaisuudessa.

  • Pääset kokeilemaan uusia tuote- ja palveluideoita kevyellä kynnyksellä. Testimarkkinointi on parasta markkinointitutkimusta ja opettaa tehokkaasti ymmärtämään asiakkaitasi.
  • Saat kotisivupohjan maailman suosituimmalle WordPress-kotisivualustalle,  jota voit tulevaisuudessa helposti laajentaa toimintasi kehittyessä.

  • Pilottiasiakkaana olemme henkilökohtaisesti tukenasi.

Tarjous

Digitaitovalmennus

Pilottihinta 500 eur + alv. 24 %

+ kotisivujen teeman kustannus 59 eur

Valmennus sisältää verkko-ohjeistukset + enintään 6 Teams-palaveria

Pilottiasiakaspaikkoja rajoitettu määrä.

Hae mukaan digitaitovalmennukseen

Jätä hakemus nyt, niin ehdit vielä seuraavaan ryhmään, joka alkaa 11.10.2021!

Yhteystietojen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Saat ennen yhteistyön aloitusta meiltä vielä tarjouksen hyväksyttäväksesi, niin pääset rauhassa tutustumaan minkätyyppiset työt sisältyvät valmennukseen.

Jos vähänkin kiinnostuit, niin jätä ihmeessä yhteystietosi!