Hyvät verkkosivut yritykselle

satojen projektien ja vuosien kokemuksella

WordPress ja WooCommerce

Autamme loihtimaan yrityksellesi verkkosivut, jotka tiivistävät yrityksesi kilpailuedut selkeästi esiin ja madaltavat asiakkaasi yhteydenoton kynnystä. Varaa ihmeessä maksuton juttutuokio ja ideoidaan yhdessä, kuinka yrityksesi saa mahdollisimman paljon hyötyä verkkosivu-uudistuksesta.

Varaa maksuton ideointiaika

Hyvät verkkosivut yritykselle

satojen projektien ja vuosien kokemuksella

Autamme loihtimaan yrityksellesi verkkosivut, jotka tiivistävät yrityksesi kilpailuedut selkeästi esiin ja madaltavat asiakkaasi yhteydenoton kynnystä. Varaa ihmeessä maksuton juttutuokio ja ideoidaan yhdessä, kuinka yrityksesi saa mahdollisimman paljon hyötyä verkkosivu-uudistuksesta.

Varaa maksuton ideointiaika

Miksi Velhovision rakentamat verkkosivut?

Saat asiakkaasi vakuuttavat sivut

Hyvien verkkosivujen vaikutus asiakkaasi päätöksiin on merkittävä – hyödynnä ihmeessä kokemustamme hyväksi havaituista ratkaisuista!

Millaiset sinun mielestäsi ovat hyvät verkkosivut? Kun olemme kysyneet tätä, tyypillisimmin niiden toivotaan tuovan lisää asiakkaita.

Se on hyvä toive! Hyvät verkkosivut kun luovat mielikuvan yrityksesi ammattitaidosta ja vaikuttavat asiakkaasi päätöksiin.

Meiltä löytyy runsaasti ideoita siihen, kuinka asiakkaasi yhteydenoton kynnystä voidaan madaltaa – ideoidaan yhdessä lisää!

Säästät omaa aikaasi ja hermojasi

Kyllästyttääkö digijargon ja pitkät to-do-listat? Koska meiltä hoituu myös myös esim. digimarkkinointi ja graafinen suunnittelu, saat halutessasi meistä näppärän luottokumppanin yrityksen arjen tueksi.

Pelottaako pitkä ja raskas työmaa? Älä huoli, niin meitäkin ja siksi me sellaista välttelemmekin!

Meille on tärkeää, että hommat pysyvät sinulle helppoina. Olemme kehittäneet vuosien varrella tehokkaan työnkulun, minkä avulla projektit valmistuvat sinun toivomassasi aikataulussa. On myös tärkeää, että osaat halutessasi itse päivittää verkkosivujasi – me autamme sinut helposti alkuun.

Kokeile yhteistyötä kanssamme rohkeasti ja ylläty iloisesti, kuinka helppoa se olikaan!

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi

Kanssamme ei tarvitse murehtia yksityiskohdista eikä pelätä yllätyskuluja, vaan käytännössä kaikki nykyaikaisiin verkkosivuihin vaadittava sisältyy vakiona projekteihin.

Oletko kuullut kauhutarinoita kalliista mainostoimistoista, jossa jokainen nappulan painallus tuo lisähintaa?

Arvaapa mitä? Koska meille on vuosien varrella kertynyt vaikka mitä jippoa, niksiä ja tietotaitoa, mikä sisältyy vakiona kaikkiin verkkosivuprojekteihimme. Jos vaan osaamme täyttää toiveesi, niin mehän teemme.

Olemme enemmänkin kuin iloisia, jos vaan haluat osaamistamme monipuolisesti hyödyntää.

Kuulostaako tutulta? Verkkosivusi on tehty vuosia sitten ja ne kaipaisivat nykyaikaistamista? Verkkosivut eivät kenties tuota sinulle yhteydenottoja kuin harvoin? Tai sinulla ei vielä ole verkkosivuja lainkaan, ja et tiedä mistä aloittaa? Pelkäät ehkä työlästä ja kallista projektia? Älä huoli, olet oikeassa paikassa.

Yksi tärkein asia on mitä sadat asiakasprojektit meille ovat opettaneet on se, että yrittäjillä ei ole kalenterissaan ylimääräistä aikaa, joten meidän tehtävä on pitää hommat sinulle helppona. Ja että verkkosivujen tärkein tehtävä on saada asiakkaat kiinnostumaan yrityksestäsi. Anna meidän auttaa!

Kuulostaako tutulta?

Verkkosivut ovat siinä mielessä haastava tuote, että ne vaativat jatkuvaa päivittämistä. Ethän voi ajaa autollakaan jatkuvasti ilman, että huollat sitä, vai mitä?

Sivujen ylläpitoon tarvittavaa tietotaitoa ja aikaa ei kuitenkaan nyhjäistä tyhjästä. Tämä on ollut meillekin yrittäjinä tuttu tilanne. Nyt kun olemme onnistuneet ratkaisemaan ongelman, sinun ei enää tarvitse!

Miksi Velhovision rakentamat verkkosivut?

Saat modernit, asiakkaasi vakuuttavat sivut

Verkkosivut luovat kuvan sinusta ja yrityksestäsi. Autamme sinua esiintymään eduksesi ja palvelemaan asiakkaitasi paremmin!

Verkkosivut edustavat yrityksesi olemusta potentiaalisille asiakkaille. Jos ne näyttävät ajastaan jälkeen jääneiltä ja huonosti hoidetuilta, asiakas saattaa saada saman vaikutelman myös sinusta ja liiketoiminnastasi. Siksi on tärkeää, että verkkosivusi näyttävät ajantasaisilta ja siisteiltä. Nykyaikainen toteutus tarkoittaa toki muutakin, kuin hyvän vaikutelman antamista: se vaikuttaa suoraan sivuston toimivuuteen. Kun sivut on rakennettu nykyaikaisin menetelmin, niiden sisältämät rakenteet, koodi ja päivitykset toimivat kitkatta. Huonosti toimivat sivut johtavat siihen, että mahdollinen asiakas poistuu turhautuneena, palaamatta enää takaisin. Velhovision toteuttamat sivut ovat aina sekä modernin ja siistin näköiset, että toimivat.

Kuulostaako tutulta?

Verkkosivusi on tehty vuosia sitten ja sinulla on tunne, että niitä voisi ehkä uudistaa? Verkkosivut eivät kenties tuota sinulle yhteydenottoja kuin harvoin? Tai sinulla ei vielä ole verkkosivuja lainkaan, ja et tiedä mistä aloittaa? Pelkäät ehkä työlästä ja kallista projektia?

Älä huoli, olet oikeassa paikassa!

Olemme Velhovisiolla tehneet verkkosivuja yli 10 vuotta ja ylläolevat ajatukset ovat yleisimmät, mitä meidän asiakkaat ovat ajatelleet. Ihan jokainen asiakasprojekti on opettanut meille jotain.

Olemme esimeriksi oppineet, että asiakkaillamme ei ole yhtään liikaa aikaa, joten meidän tehtävä on pitää homma sinulle helppona emmekä puhu vaikealla ammattijargonilla.

Toiseksi emme näe verkkosivuja pelkkinä yrityksen esittelysivuina vaan meillä on runsaasti keinoja loihtia sivuista niin visuaalisesti, että sisällöllisesti niin houkuttelevat että tulevat asiakkaasi ottavat entistä helpommin yhteyttä.

Meillä tiedät aina, mistä maksat

Kanssamme työskentely on helppoa ja reilua, eikä sinulle aiheudu yllättäviä piilokuluja.

Läpinäkyvyys ja sovituista asioista kiinni pitäminen on meille tärkeää. Työskentelyymme on yli kymmenen vuoden ja satojen asiakkaiden myötä kehittynyt vakiintunut ja looginen työnkulku, jonka vaiheista myös asiakas pysyy kärryillä. Kaikki toteuttamamme ratkaisut ovat perusteltuja ja ne mietitään joka kerta uudelleen, yhdessä asiakkaan kanssa. Emme siis toteuta eri alojen yrityksille sivuja samalla kaavalla tai hääräile selkäsi takana, vaan varmistamme, että saat juuri sellaisen toteutuksen, joka parhaiten palvelee sinun ja liiketoimintasi tarpeita. Pääasia on, että osaat itse kertoa meille yritystoiminnastasi ja tunnet tavoitteesi.

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi

Hyvien verkkosivujen tueksi saat meiltä myös muut yrityksesi tarvitsemat markkinointityökalut ja -materiaalit.

Usein käy niin, että joudut tilaamaan nettisivut yhdestä, graafisen suunnittelun toisesta ja markkinoinnin palvelut kolmannesta paikasta. Tai jos kaikki löytyykin saman katon alta, on paketissa mukana yleensä monta eri yhteyshenkilöä ja ison toimiston hintalappu. Meiltä saat halutessasi kaiken tämän samoilta tutuilta henkilöiltä joiden kanssa asioit jo muutenkin, sillä meillä itsellämme on vahva digimarkkinoinnin ja graafisen suunnittelun osaaminen, sekä vahvat ammattilaisverkostot.

Lataa kotisivutarjous

Toteuttamiemme verkkosivujen tyypillinen hintahaarukka on noin 1000 – 2000  € + alv. 24% (laskutus yleensä aina useammassa erässä).

Voit ladata sähköpostiisi suuntaa-antavan tarjouksen verkkosivuista, verkkokaupasta, uutiskirjeestä sekä yleisimmistä graafisen suunnittelun palveluistamme.

Voit ladata tarjouksen huoletta, pidämme yhteystietosi turvassa eikä tarvitse pelätä mainosmeilitulvaa – ei me keretä sellaisia : )

Kevätkampanja

Chatbot-työkalun kuntoonlaitto

Asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT-toteutus kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ja koskee vain uusia verkkosivu- tai verkkokauppatilauksia (ei koske one-page -toteutuksia). Jutellaan ideoinnista lisää!

Varaa maksuton juttutuokio
Toimi heti!
Tarjous on voimassa enää
0
0
0
0
päivää
0
0
tuntia
0
0
minuuttia
0
0
sekuntia

Kevätkampanja

Kotisivut ammattilaiskuvilla

Koska meistä kotisivujen suunnittelijoista on aivan ihanaa, että aineistona käytetään ammattilaisen ottamia valokuvia, päätimme koostaa kotisivupaketin, joka sisältää myös kuvauksen.

Tutustu tarjoukseen lataamalla hinnasto tästä.

Toteuttamiamme
kotisivuja ja verkkokauppoja

Klikkaa kuvaa, niin näet lisätietoja

“Yhteistyö Velhovision kanssa oli helppoa sekä joustavaa ja he ymmärsivät opiskelijajärjestön muuttuvat tilanteet ammattimaisella otteella. Sanalliset ideat toteutettiin helposti kuviksi ja saavutettavuuden osalta asiaan perehdyttiin huolella etukäteen.”

Anna-Maija Jukkara / Opiskelijakunta Kaakko

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen / Admor Composites Oy

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen /
Admor Composites Oy

Katso lisää referenssejä

Pirauta niin jutellaan lisää!

Suomeksi sanottuna olemme erikoistuneet verkkosivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin verkkosivupulmissa! Ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret.

Varaa maksuton juttutuokio

Verkkosivujen ei tarvitse olla vain verkkosivut

Olisiko yrityksellänne käyttöä esim. seuraaville?

Verkkokauppa

WooCommerce-verkkokaupan avulla tuotteesi ja digitaaliset palvelusi liikkuvat kätevästi asiakkaallesi.

Kieliversiot

Testaa menestymistä myös laajemmilla markkinoilla.

Asiakaspalveluchatti

Chatilla ja chatbotilla parannat asiakaspalvelua ja autat asiakastasi löytämään etsimänsä.

Verkkokurssi

Paketoi ja myy osaamistasi verkkokurssin avulla – me autamme tekniikassa!

Saavutettavuus

Meiltä löytyy osaaminen myös saavutettavien verkkosivujen tekniseen toteutukseen.

Digimarkkinointi

Uudistetut verkkosivut rakastavat uutta kävijävirtaa – me autamme!

Asiakasesimerkkejä matkan varrelta

Autoimme asiakastamme Uudenmaan Ikkunapalvelua nousemaan Googlen hakutulosten ykkössivulle esimerkiksi asiakkaalle tärkeän ikkunaremontti vantaa -sanalla ja näin asiakkaan saamien liidien määrä moninkertaistui nettisivuremontin jälkeen.

Yhden sivun laajuisilla one-page -toteutuksilla saadaan näyttävää jälkeä, kts. esim. Tampereen Autoilutyön sivut. Kun one-page -sivuun vielä lisää blogitoiminnon (joka sisältyy kaikkiin nettisivutoteutuksiimme), saadaan lopputulokseksi näyttävät sivut hyvin kohtuullisella budjetilla.

Julkishallinnon nettisivujen pitää nykyään olla ns. saavutettavia, kuten Opiskelijakunta Kaakolle tekemämme sivut. Haluatko tietää lisää? Googlaa ”saavutettavat kotisivut” ja löydät Velhovision blogikirjoituksen Googlen hakutulosten ykköspaikalta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kuukausimaksuja paketteihinne sisältyy?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ultrices leo at arcu aliquet convallis. Praesent eu nibh in ipsum sodales dapibus id id arcu. Maecenas fringilla accumsan tellus vel ullamcorper.

Mitä kuukausimaksuja paketteihinne sisältyy?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ultrices leo at arcu aliquet convallis. Praesent eu nibh in ipsum sodales dapibus id id arcu. Maecenas fringilla accumsan tellus vel ullamcorper.

Mitä kuukausimaksuja paketteihinne sisältyy?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ultrices leo at arcu aliquet convallis. Praesent eu nibh in ipsum sodales dapibus id id arcu. Maecenas fringilla accumsan tellus vel ullamcorper.

Mitä kuukausimaksuja paketteihinne sisältyy?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ultrices leo at arcu aliquet convallis. Praesent eu nibh in ipsum sodales dapibus id id arcu. Maecenas fringilla accumsan tellus vel ullamcorper.

Mielestämme enemmän on parempi

Kun vertailet verkkosivutarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksen sisältöön. Sisältyykö verkkosivuihin kaikki oleellinen, kuten esim. alan tuorein webbitekniikka, avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointi, sisällön jalostus ja persoonallinen ulkoasu?

Oli kyseessä sitten tiivis one-page -verkkosivu tai laajempi verkkosivusto, toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Odotamme yhteydenottoasi!

Varaa maksuton juttutuokio
Kysy tarjous

Mielestämme enemmän on parempi

Kun vertailet verkkosivutarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksen sisältöön. Sisältyykö verkkosivuihin kaikki oleellinen, kuten esim. alan tuorein webbitekniikka, avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointi, sisällön jalostus ja persoonallinen ulkoasu?

Oli kyseessä sitten tiivis one-page -verkkosivu tai laajempi verkkosivusto, toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Odotamme yhteydenottoasi!

Varaa maksuton juttutuokio
Kysy tarjous

Kotisivujen syyskampanjana tarjoamme ainutlaatuisen

14 päivän vauhtitakuun

Voit heittää hyvästit ikuisuusprojekteille, missä oma liiketoiminta kärsii, koska uudet kotisivut ovat kuukausia työn alla. Lupaamme, että saamme kotisivut vedostettua ja asennettua toimintakuntoon 14 päivän kuluttua aineiston toimittamisesta. Koskee uusia, lokakuussa 2021 aloitettavia projekteja.

Ps. Kaikkiin kotisivu- ja verkkokauppatoteutuksiin asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Katso malli tämän sivun alareunasta. Avaamme työkalun, suunnittelemme sille ulkoasun, luomme alustavat keskustelut ja opetamme sinua muokkaamaan ja luomaan uusia chatbotteja tarpeen mukaan. Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton!