Vaikka rakentamiimme kotisivuihin kuuluu vakiona aina tehokas tietoturvamurtoja estävä lisäosa, mikä estää valtaosan tietoturvahyökkäyksiltä, kannattaa silti sivujen turvallisuudesta huolehtia ennakoivasti. Tietoturvasta huolehtiminen tarkoittaa käytännössä sitä, että kotisivujenne rakennuspalikoita kannattaa päivittää uudempiin versioihin (muutaman kuukauden välein).

Vaihtoehtoja kotisivujenne tietoturvan varmistamiseen:

Tee itse

Tietoturvapäivitykset voit ladata sivuston muokkaustilan yläreunan kierrenuoli-painikkeesta. Mikäli ongelmia esiintyy, aiempi versio kotisivuista täytyy palauttaa (pyydä tämä webhotellista, it-tueltasi tai ota meihin yhteyttä) ja odotella, että kehittäjät ehtivät tuoda esim. lisäosat ajantasalle.

TAI

Ulkoista webhotellille

Siirry webhotelliin, minkä palveluun kuuluu tietoturvaan liittyvien päivityksien huolehtiminen. Siirtoa varten sinun täytyy pyytää nykyiseltä webhotellistasi ’välittäjän vaihtoavain’, minkä jälkeen voit tilata kotisivutilan uudelta webhotellilta (katso suosittelemamme webhotellit alta).

TAI

Tilaa Velhovisiosta

Vaikka tekemämme sivut ovatkin helpot päivittää itsenäisesti, usein kuvankäsittely ja sisällön muotoilu voi olla haastavaa. Koska meille asiakkaidemme sivujen ulkoasu on tärkeää, hoidamme mielellämme sivujesi päivittämisen ja varmistamme, että sisältö on asemoitu tasapainoiseksi, hakukoneasetukset ovat kunnossa sekä kuvat ovat webbikäyttöön sopivan kevyitä. Katso pienpäivitystarjous alta.

Kotisivujen päivityspalvelu

Pelkkä ylläpito

Huolehdimme tietoturvapäivityksistä ja varmuuskopioista
6 krt / vuodessa. Isommat korjaustyöt, kuten tietoturvahyökkäysten aiheuttamat, eivät sisälly tarjoukseen vaan korjaamme sivuston tuntityönä tarpeen mukaan.

16,50 € + alv. 24 % / kk

Kotisivujen päivityspalvelu

Ylläpito ja kevyet sisältöpäivitykset

Haluaisitko päivittää sivustoasi säännöllisesti uudella sisällöllä, kuten esimerkiksi uutisjutuin tai blogikirjoituksin? Huolehdimme sisällön visuaalisesta asemoinnista sekä hoidamme hakuoptimointiasetukset kuntoon puolestanne. Tarjous sisältää kohdan ylläpidon ja varmuuskopioinnin lisäksi asiakkaalta tulleet teksti- tai kuvapäivityspyynnöt enintään kerran kuussa. Palvelu ei sisällä rakenteeseen liittyvää isompaa muokkausta.

35 € + alv. 24 % / kk

Palvelu laskutetaan etukäteen 6 kuukauden jaksoissa. Tietoturvasta huolehtiminen ei anna 100 % suojaa sivustomurroilta, mutta tekevät niistä hyvin epätodennäköisiä.

Suosittelemamme webhotellit

Molemmat webhotellit tarjoavat nopean ja laadukkaan WordPress-optimoidun kotisivutilan SLL-sertifikaatilla.

Hostingpalvelu

  • Hinta alkaen 9,90 € / kk

  • Sisältää automaattiset varmuuskopioinnit

Tutustu tarkemmin

WP-Palvelu

  • Hinta alkaen 30 € / kk
  • Sisältää automaattiset varmuuskopioinnit sivuston toimivuustestauksella
Tutustu tarkemmin