Hyvät kotisivut yritykselle

satojen projektien kokemuksella

WordPress-kotisivut ja WooCommerce-verkkokaupat

Autamme loihtimaan yrityksellesi kotisivut, jotka tiivistävät yrityksesi kilpailuedut selkeästi esiin ja madaltavat asiakkaasi yhteydenoton kynnystä. Varaa ihmeessä maksuton juttutuokio ja ideoidaan yhdessä, kuinka yrityksesi saa mahdollisimman paljon hyötyä kotisivu-uudistuksesta.

Varaa maksuton ideointiaika

Hyvät kotisivut yritykselle

satojen projektien kokemuksella

Autamme loihtimaan yrityksellesi kotisivut, jotka tiivistävät yrityksesi kilpailuedut selkeästi esiin ja madaltavat asiakkaasi yhteydenoton kynnystä.

Varaa ihmeessä maksuton juttutuokio ja ideoidaan yhdessä, kuinka yrityksesi saa mahdollisimman paljon hyötyä kotisivu-uudistuksesta.

Varaa maksuton ideointiaika

Miksi Velhovision rakentamat kotisivut?

Saat asiakkaasi vakuuttavat sivut

Hyvien kotisivujen vaikutus asiakkaasi päätöksiin on merkittävä – hyödynnä ihmeessä kokemustamme hyväksi havaituista ratkaisuista!

Millaiset sinun mielestäsi ovat hyvät kotisivut? Kun olemme kysyneet tätä, tyypillisimmin niiden toivotaan tuovan lisää asiakkaita.

Se on hyvä toive! Hyvät kotisivut kun luovat mielikuvan yrityksesi ammattitaidosta ja vaikuttavat asiakkaasi päätöksiin.

Meiltä löytyy runsaasti ideoita siihen, kuinka asiakkaasi yhteydenoton kynnystä voidaan madaltaa – ideoidaan yhdessä lisää!

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi

Kyllästyttääkö digijargon ja pitkät to-do-listat? Koska meiltä hoituu myös myös esim. digimarkkinointi ja graafinen suunnittelu, saat halutessasi meistä näppärän luottokumppanin yrityksen arjen tueksi.

Pelottaako pitkä ja raskas työmaa? Älä huoli, niin meitäkin ja siksi me sellaista välttelemmekin!

Meille on tärkeää, että hommat pysyvät sinulle helppoina. Olemme kehittäneet vuosien varrella tehokkaan työnkulun, minkä avulla projektit valmistuvat sinun toivomassasi aikataulussa. On myös tärkeää, että osaat halutessasi itse päivittää kotisivujasi – me autamme sinut helposti alkuun.

Kokeile yhteistyötä kanssamme rohkeasti ja ylläty iloisesti, kuinka helppoa se olikaan!

Säästät omaa aikaasi ja hermojasi

Kanssamme ei tarvitse murehtia yksityiskohdista eikä pelätä yllätyskuluja, vaan käytännössä kaikki nykyaikaisiin kotisivuihin vaadittava sisältyy vakiona projekteihin.

Oletko kuullut kauhutarinoita kalliista mainostoimistoista, joissa jokainen nappulan painallus tuo lisähintaa?

Arvaapa mitä? Meille on vuosien varrella kertynyt vaikka mitä jippoa, niksiä ja tietotaitoa, joka sisältyy vakiona kaikkiin kotisivuprojekteihimme. Jos vaan osaamme täyttää toiveesi, niin mehän teemme.

Olemme enemmänkin kuin iloisia, jos vaan haluat osaamistamme monipuolisesti hyödyntää.

Lataa kotisivutarjous

Toteuttamiemme kotisivujen tyypillinen hintahaarukka on noin 1000 – 2000  € + alv. 24% (laskutus yleensä aina useammassa erässä).

Voit ladata sähköpostiisi suuntaa-antavan tarjouksen kotisivuista, verkkokaupasta, uutiskirjeestä sekä yleisimmistä graafisen suunnittelun palveluistamme.

Voit ladata tarjouksen huoletta, pidämme yhteystietosi turvassa eikä tarvitse pelätä mainosmeilitulvaa – ei me keretä sellaisia :)

Olemme tehneet kotisivut mm. seuraaville asiakkaillemme:

Kevätkampanja

Chatbot-työkalun kuntoonlaitto

Asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT-toteutus kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ja koskee vain uusia kotisivu- tai verkkokauppatilauksia (ei koske one-page -toteutuksia). Jutellaan ideoinnista lisää!

Varaa maksuton juttutuokio
Toimi heti!
Tarjous on voimassa enää
0
0
0
0
päivää
0
0
tuntia
0
0
minuuttia
0
0
sekuntia

Kevätkampanja

Kotisivut ammattilaiskuvilla

Hyvät kuvat parantavat kotisivujen visuaalista ilmettä merkittävästi. Katso esimerkki kumppanikuvaajamme Eevin työn jäljestä asiakkaamme Lounasravintola Vispilän kotisivuilta.

Säästä aikaa ja rahaa ja tutustu kotisivutarjoukseen, joka sisältää myös valokuvauksen Pirkanmaan alueella.

Lataa tarjous tästä

Toteuttamiamme
kotisivuja ja verkkokauppoja

Klikkaa kuvaa, niin näet lisätietoja

“Yhteistyö Velhovision kanssa oli helppoa sekä joustavaa ja he ymmärsivät opiskelijajärjestön muuttuvat tilanteet ammattimaisella otteella. Sanalliset ideat toteutettiin helposti kuviksi ja saavutettavuuden osalta asiaan perehdyttiin huolella etukäteen.”

Anna-Maija Jukkara / Opiskelijakunta Kaakko

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen / Admor Composites Oy

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen /
Admor Composites Oy

Katso lisää referenssejä

Pirauta niin jutellaan lisää!

Suomeksi sanottuna olemme erikoistuneet kotisivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa! Ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret.

Varaa maksuton juttutuokio

Kotisivujen ei tarvitse olla vain kotisivut

Olisiko yrityksellänne käyttöä esim. seuraaville?

Verkkokauppa

WooCommerce-verkkokaupan avulla tuotteesi ja digitaaliset palvelusi liikkuvat kätevästi asiakkaallesi.

Kieliversiot

Testaa menestymistä myös laajemmilla markkinoilla.

Asiakaspalveluchatti

Chatilla ja chatbotilla parannat asiakaspalvelua ja autat asiakastasi löytämään etsimänsä.

Ajanvarauskalenteri

Ajanvarauskalenteri sopii kaikille aloille, joilla kohdataan ihmisiä.

Verkkokurssi

Paketoi ja myy osaamistasi verkkokurssin avulla – me autamme tekniikassa!

Saavutettavuus

Meiltä löytyy osaaminen myös saavutettavien kotisivujen tekniseen toteutukseen.

Uutiskirje

Kelpaisiko helppokäyttöinen ja gdpr-ystävällinen MailPoet-uutiskirjetyökalu asiakaspalvelun tueksi.

Automaatiot

Kiinnostaako yhteystietojen keruu ja jopa automaattiset uutiskirjesarjat?

Digimarkkinointi

Uudistetut kotisivut rakastavat uutta kävijävirtaa – me autamme!

Esimerkkejä matkan varrelta

Autoimme asiakastamme Uudenmaan Ikkunapalvelua nousemaan Googlen hakutulosten ykkössivulle esimerkiksi asiakkaalle tärkeän ikkunaremontti vantaa -sanalla ja näin asiakkaan saamien liidien määrä moninkertaistui kotisivuremontin jälkeen.

Yhden sivun laajuisilla one-page -toteutuksilla saadaan näyttävää jälkeä, kts. esim. Tampereen Autoilutyön sivut. Kun one-page -sivuun vielä lisää blogitoiminnon (joka sisältyy kaikkiin kotisivutoteuksiimme), saadaan lopputulokseksi näyttävät sivut hyvin kohtuullisella budjetilla.

Kun vertailet kotisivujen tekijöitä, vertaile myös sisältöjä. Meillä esimerkiksi videoeditointi sisältyy kotisivupaketteihimme – käsissämme Admor Composites Oy:n sivuston ilme sai uutta dynamiikkaa asiakkaan sävyihin väritetyn videobannerin avulla.

Julkishallinnon kotisivujen pitää nykyään olla ns. saavutettavia, kuten Opiskelijakunta Kaakolle tekemämme sivut. Haluatko tietää lisää? Googlaa ”saavutettavat kotisivut” ja löydät Velhovision blogikirjoituksen Googlen hakutulosten ykköspaikalta (mikä taas on käytännön esimerkki hakukoneoptimoinnin osaamisestamme).

Kysyttyä…

Mitä sinä mietit, kun etsit yrityksellesi sopivaa kotisivujen tekijää? Valinta ei varmasti ole helppo, koska tarjontaa on paljon ja kaikenlaisia toimijoita mahtuu mukaan. Nostimme pöydälle muutaman asiakkailtamme kuullun kysymyksen ja pyrimme vastaamaan niihin parhaamme mukaan.

Jos sinulla on mielessä mitä tahansa kysyttävää kotisivuprojekteista, juttelemme mielellämme kanssasi kaikesta!

kotisivut eivät saisi koskaan olla vain tekstiesi ja kuviesi säilytyspaikka
kotisivut ovat yrityksen yksi tärkein yrityksen viestinnän työväline, joiden tarkoitus on tuoda yrityksellesi lisää asiakkaita. Jos kotisivujen hinta on todella edullinen, todennäköisesti tarjoukseen ei ole laskettu työaikaa sen miettimiseen, miten kotisivusi oikeasti saadaan tuottamaan yhteydenottoja.

Kokenut kotisivujen tekijä siis auttaa asiakkaitasi ymmärtämään, miksi valita juuri yrityksesi
kotisivujen tekijän olisi hyvä hallita graafista suunnittelua, teknistä osaamista, markkinoinnin suunnittelemista, tuotteistamista, sisällöntuotantoa, kuvankäsittelyä, videoeditointia, hakukoneoptimointia, digitaalisia työkaluja, selvittelytaitoja jne… ja käyttää näitä taitoja monipuolisesti kotisivujen suunnittelussa.

Toki edullinen tekijä varmasti osaa koostaa tekstisi ja kuvasi kotisivuille, mutta tämä toteutus voi saada asiakkaasi haukottelemaan ja jatkamaan matkaansa.

Kyllä, tätäkin meiltä on kysytty – se on todella tärkeä kysymys ja olemme kiitollisia tämän kysymyksen esittäjälle. Nimittäin tässä tiivistyy yksi tärkeä oma kilpailuetumme.

Meille on tärkeää, että yhteistyömme on meille kaikille mukavaa, reilua ja aitoa hyötyä tuottavaa, emmekä mekään halua väkisin vetää projektia maaliin.

Jos syystä tai toisesta emme löydä yhteistä säveltä, kanssamme voi siis vetää hätäjarrua, jos siltä tuntuu. Vain jo tehty työn osuus laskutetaan ja tehty työ jää vapaaseen käyttöönne.

Kannattaa hyödyntää myös maksuton juttutuokio! Sen avulla voi ilman sitoumuksia tunnustella, olisimmeko me teille se oikea, jonka kanssa on mukava ja helppo tehdä töitä yhdessä!

Kun asiakkaasi ymmärtää asiakashyödyt, saat todennäköisesti enemmän yhteydenottoja.
Autamme purkamaan tekstiseinät helpommin silmäiltäviin osioihin kuvien, infografiikan ja videoiden muodossa. Autamme myös unohtamaan jargonin ja korvaamaan tekstisi asiakashyötylähtöiseksi. Näin saamme enemmän ja parempaa informaatiota välitettyä potentiaaliselle asiakkaalle.

Ideoidaan yhdessä luovempia tapoja kerätä yhteydenottoja.
Voimme yhdessä miettiä uudenlaisia tapoja kerätä yhteydenottoja. Näitä voivat olla esimerkiksi chattibotit, lomakkeet, kyselyt ja ladattavat materiaalit. Voisiko asiakkaasi yhteydenottokynnystä madaltaa ajanvarauskalenteri tai vaikkapa verkkokauppa?

Valjastetaan veitsenterävä digimarkkinointi avuksi.
Kun kotisivujen tekijä tuntee hyvin sekä Google Ads- että Facebook -markkinoinnin salat, saadaan kotisivut toimimaan tehokkaasti digitaalisen yhdessä markkinoinnin kanssa. Näin meidän on helppo houkutella kysynnällä varustettua kävijäliikennettä uusille kotisivuillenne ja nähdä tulokset saman tien.

Parasta tässä työssä on ideointi! Hyödynnä ihmeessä maksuton juttutuokio ja päästetään yhdessä mielikuvitus valloilleen!

Poimimme yrityksesi kilpailuedut jopa rivien välistä ja nostamme ne esille.
Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta erityisesti hyvästä kuuntelutaidosta, mikä on kehittynyt meille lukuisten asiakasprojektien myötä. Näin pystymme hahmottamaan paremmin liiketoimintasi asiakashyödyt ja korostamaan niitä esimerkiksi kotisivujen sisällön suunnittelussa.

Pitkä kokemus mahdollistaa sen, että saat enemmän palvelua ilman lisähintaa.
Koska olemme vuosien varrella ratkoneet mitä haastavimpia asiakastoiveita, meiltä löytyy paljon kokemuksen kautta kertynyttä tietotaitoa, joka odottaa hyödyntämistä sinun yrityksesi tarpeisiin.

Saat kaiken saman katon alta – nyt ja myös tulevaisuudessa.
Koska meillä itsellämme on vahva digimarkkinoinnin ja graafisen suunnittelun osaaminen sekä vahvat ammattilaisverkostot, voit huoletta ulkoistaa meille kaikki yrityksesi markkinointitarpeet – ilman ison toimiston hintalappua – ja sinua palvelevat aina tutut mukavat yhteyshenkilöt.

Mielestämme enemmän on parempi

Kun vertailet kotisivutarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksen sisältöön. Sisältyykö kotisivuihin kaikki oleellinen, kuten esim. alan tuorein webbitekniikka, avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointi, sisällön jalostus ja persoonallinen ulkoasu?

Oli kyseessä sitten tiivis one-page -kotisivu tai laajempi kotisivusto, toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Odotamme yhteydenottoasi!

Varaa maksuton juttutuokio
Kysy tarjous

Joskus kysytyt kysymykset

Mitä sinä mietit, kun etsit yrityksellesi sopivaa kotisivujen tekijää? Valinta ei varmasti ole helppo, koska tarjontaa on paljon ja kaikenlaisia toimijoita mahtuu mukaan. Nostimme pöydälle muutaman asiakkailtamme kuullun kysymyksen ja pyrimme vastaamaan niihin parhaamme mukaan.

Jos sinulla on mielessä mitä tahansa kysyttävää kotisivuprojekteista, juttelemme mielellämme kanssasi kaikesta!

kotisivut eivät saisi koskaan olla vain tekstiesi ja kuviesi säilytyspaikka
kotisivut ovat yrityksen yksi tärkein yrityksen viestinnän työväline, joiden tarkoitus on tuoda yrityksellesi lisää asiakkaita. Jos kotisivujen hinta on todella edullinen, todennäköisesti tarjoukseen ei ole laskettu työaikaa sen miettimiseen, miten kotisivusi oikeasti saadaan tuottamaan yhteydenottoja.

Kokenut kotisivujen tekijä siis auttaa asiakkaitasi ymmärtämään, miksi valita juuri yrityksesi
kotisivujen tekijän olisi hyvä hallita graafista suunnittelua, teknistä osaamista, markkinoinnin suunnittelemista, tuotteistamista, sisällöntuotantoa, kuvankäsittelyä, videoeditointia, hakukoneoptimointia, digitaalisia työkaluja, selvittelytaitoja jne… ja käyttää näitä taitoja monipuolisesti kotisivujen suunnittelussa.

Toki edullinen tekijä varmasti osaa koostaa tekstisi ja kuvasi kotisivuille, mutta tämä toteutus voi saada asiakkaasi haukottelemaan ja jatkamaan matkaansa.

Kyllä, tätäkin meiltä on kysytty – se on todella tärkeä kysymys ja olemme kiitollisia tämän kysymyksen esittäjälle. Nimittäin tässä tiivistyy yksi tärkeä oma kilpailuetumme.

Meille on tärkeää, että yhteistyömme on meille kaikille mukavaa, reilua ja aitoa hyötyä tuottavaa, emmekä mekään halua väkisin vetää projektia maaliin.

Jos syystä tai toisesta emme löydä yhteistä säveltä, kanssamme voi siis vetää hätäjarrua, jos siltä tuntuu. Vain jo tehty työn osuus laskutetaan ja tehty työ jää vapaaseen käyttöönne.

Kannattaa hyödyntää myös maksuton juttutuokio! Sen avulla voi ilman sitoumuksia tunnustella, olisimmeko me teille se oikea, jonka kanssa on mukava ja helppo tehdä töitä yhdessä!

Kun asiakas ymmärtää asiakashyödyt, saat todennäköisesti enemmän yhteydenottoja.
Autamme purkamaan tekstiseinät helpommin silmäiltäviin osioihin kuvien, infografiikan ja videoiden muodossa. Autamme myös unohtamaan jargonin ja korvaamaan tekstisi asiakashyötylähtöiseksi. Näin saamme enemmän ja parempaa informaatiota välitettyä potentiaaliselle asiakkaalle.

Ideoidaan yhdessä luovempia tapoja kerätä yhteydenottoja.
Voimme yhdessä miettiä uudenlaisia tapoja kerätä yhteydenottoja. Näitä voivat olla esimerkiksi chattibotit, lomakkeet, kyselyt ja ladattavat materiaalit. Voisiko asiakkaasi yhteydenottokynnystä madaltaa ajanvarauskalenteri tai vaikkapa verkkokauppa?

Valjastetaan veitsenterävä digimarkkinointi avuksi.
Kun kotisivujen tekijä tuntee hyvin sekä Google Ads- että Facebook -markkinoinnin salat, saadaan kotisivut toimimaan tehokkaasti digitaalisen yhdessä markkinoinnin kanssa. Näin meidän on helppo houkutella kysynnällä varustettua kävijäliikennettä uusille kotisivuillenne ja nähdä tulokset saman tien.

Parasta tässä työssä on ideointi! Hyödynnä ihmeessä maksuton juttutuokio ja päästetään yhdessä mielikuvitus valloilleen!

Poimimme yrityksesi kilpailuedut jopa rivien välistä ja nostamme ne esille.
Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta erityisesti hyvästä kuuntelutaidosta, mikä on kehittynyt meille lukuisten asiakasprojektien myötä. Näin pystymme hahmottamaan paremmin liiketoimintasi asiakashyödyt ja korostamaan niitä esimerkiksi kotisivujen sisällön suunnittelussa.

Pitkä kokemus mahdollistaa sen, että saat enemmän palvelua ilman lisähintaa.
Koska olemme vuosien varrella ratkoneet mitä haastavimpia asiakastoiveita, meiltä löytyy paljon kokemuksen kautta kertynyttä tietotaitoa, joka odottaa hyödyntämistä sinun yrityksesi tarpeisiin.

Saat kaiken saman katon alta – nyt ja myös tulevaisuudessa.
Koska meillä itsellämme on vahva digimarkkinoinnin ja graafisen suunnittelun osaaminen sekä vahvat ammattilaisverkostot, voit huoletta ulkoistaa meille kaikki yrityksesi markkinointitarpeet – ilman ison toimiston hintalappua – ja sinua palvelevat aina tutut mukavat yhteyshenkilöt.

Mielestämme enemmän on parempi

Kun vertailet kotisivutarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksen sisältöön. Sisältyykö kotisivuihin kaikki oleellinen, kuten esim. alan tuorein webbitekniikka, avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointi, sisällön jalostus ja persoonallinen ulkoasu?

Oli kyseessä sitten tiivis one-page -kotisivu tai laajempi kotisivusto, toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Odotamme yhteydenottoasi!

Varaa maksuton juttutuokio
Kysy tarjous

Kotisivujen syyskampanjana tarjoamme ainutlaatuisen

14 päivän vauhtitakuun

Voit heittää hyvästit ikuisuusprojekteille, missä oma liiketoiminta kärsii, koska uudet kotisivut ovat kuukausia työn alla. Lupaamme, että saamme kotisivut vedostettua ja asennettua toimintakuntoon 14 päivän kuluttua aineiston toimittamisesta. Koskee uusia, lokakuussa 2021 aloitettavia projekteja.

Ps. Kaikkiin kotisivu- ja verkkokauppatoteutuksiin asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Katso malli tämän sivun alareunasta. Avaamme työkalun, suunnittelemme sille ulkoasun, luomme alustavat keskustelut ja opetamme sinua muokkaamaan ja luomaan uusia chatbotteja tarpeen mukaan. Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton!