Kotisivut ja verkkokaupat

WordPress ja WooCommerce

Kun yrityksesi kotisivut ovat houkuttelevat ja selkeät, potentiaalinen asiakkaasi löytää tiedot helposti ja kynnys ottaa yhteyttä on matala. Autamme miettimään sisältöjä ja visuaalisuutta asiakkaasi näkökulmasta. Sinun ei tarvitse osata teknistä jargonia tai muitakaan digimaailman yksityiskohtia – meille on tärkeintä vain, että osaat kertoa yritystoiminnastasi ja erityisesti tavoitteistasi.

Kotisivut ja verkkokaupat

WordPress ja WooCommerce

Kun yrityksesi kotisivut ovat houkuttelevat ja selkeät, potentiaalinen asiakkaasi löytää tiedot helposti ja kynnys ottaa yhteyttä on matala. Autamme miettimään sisältöjä ja visuaalisuutta asiakkaasi näkökulmasta. Sinun ei tarvitse osata teknistä jargonia tai muitakaan digimaailman yksityiskohtia – meille on tärkeintä vain, että osaat kertoa yritystoiminnastasi ja erityisesti tavoitteistasi.

Syyskampanja – kaupan päälle:

Chatbot-työkalun kuntoonlaitto

Kaikkiin kotisivu- ja verkkokauppatoteutuksiin asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Katso malli tämän sivun alareunasta. Avaamme työkalun, suunnittelemme sille ulkoasun, luomme alustavat keskustelut ja opetamme sinua muokkaamaan ja luomaan uusia chatbotteja tarpeen mukaan. Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Kotisivujen syyskampanjana tarjoamme ainutlaatuisen

14 päivän vauhtitakuun

Voit heittää hyvästit ikuisuusprojekteille, missä oma liiketoiminta kärsii, koska uudet kotisivut ovat kuukausia työn alla. Lupaamme, että saamme kotisivut vedostettua ja asennettua toimintakuntoon 14 päivän kuluttua aineiston toimittamisesta. Koskee uusia, lokakuussa 2021 aloitettavia projekteja.

Ps. Kaikkiin kotisivu- ja verkkokauppatoteutuksiin asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Katso malli tämän sivun alareunasta. Avaamme työkalun, suunnittelemme sille ulkoasun, luomme alustavat keskustelut ja opetamme sinua muokkaamaan ja luomaan uusia chatbotteja tarpeen mukaan. Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton!

Toteuttamiamme kotisivuja ja verkkokauppoja

“Yhteistyö Velhovision kanssa oli helppoa sekä joustavaa ja he ymmärsivät opiskelijajärjestön muuttuvat tilanteet ammattimaisella otteella. Sanalliset ideat toteutettiin helposti kuviksi ja saavutettavuuden osalta asiaan perehdyttiin huolella etukäteen.”

Anna-Maija Jukkara / Opiskelijakunta Kaakko, edunvalvonnan asiantuntija

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen / Admor Composites Oy

Katso lisää referenssejä

Hyvät kotisivut yritykselle

WorpPress-julkaisujärjestelmällä

Kotisivujen hinta

Kotisivujen tyypillinen hintahaarukka on noin 1000 – 1700  € + alv. 24%.

Kun vertailet kotisivutarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksen sisältöön. Sisältyykö nettisivuihin kaikki oleellinen, kuten avainsanatutkimus, hakukoneoptimointi ja markkinointiviestinnällinen sisältötyö? Kannattaa myös tutustua referensseihin sekä ennen kaikkea fiilikseen, mikä tulee kun soitat ja juttelet mahdolliselle kotisivujen tekijälle.

Pirauta, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa – ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret.

Lataa hinnasto

Hinnasto sisältää tarjouksen kotisivuista, verkkokaupasta, uutiskirjeestä ja yleisimmissä graafisen suunnittelun palveluistamme.

Kotisivuillenne voidaan liittää myös esimerkiksi…

Verkkokauppa

WooCommerce -verkkokauppa taipuu moneen tarpeeseen.

Kieliversiot

Testaa menestymistä myös laajemmilla markkinoilla.

Asiakaspalveluchatti

Ohjaa ja auta asiakastasi löytämään etsimänsä nykyaikaisella tavalla

Ajanvarauskalenteri

Ajanvarauskalenteri sopii kaikille aloille, missä kohdataan ihmisiä.

Verkkokurssi

Paketoi ja myy osaamistasi verkkokurssin avulla – me autamme tekniikassa!

Saavutettavuus

Meiltä löytyy osaaminen myös saavutettavien kotisivujen tekniseen toteutukseen.

Automaatiot

Kiinnostaako liidinkeruu ja markkinoinnin automaatiot?

Digimarkkinointi

Uudistetut nettisivut rakastavat uutta kävijävirtaa – me autamme!

Varaa aika veloituksettomaan etäkartoitukseen!

Mikäli sinulle ei sovi kalenterin ehdottamat ajat, soita 050 576 1688, niin sovitaan molemmille sopiva ajankohta.

Esimerkkejä matkan varrelta

Autoimme asiakastamme Uudenmaan Ikkunapalvelua nousemaan Googlen hakutulosten ykkössivulle esimerkiksi asiakkaalle tärkeän ikkunaremontti vantaa -sanalla ja näin asiakkaan saamien liidien määrä moninkertaistui kotisivuremontin jälkeen.

Yhdensivun laajuilla one-page-toteutuksilla saadaan näyttävää jälkeä, kts. esim. Tampereen Autoilutyön sivut. Kun one-page-sivuun vielä lisää blogitoiminnon (mikä sisältyy kaikkiin kotisivutoteuksiimme), on lopputulos näyttävät sivut hyvin kohtuullisella budjetilla.

Kun vertailet kotisivujen tekijöitä, vertaile myös sisältöjä. Meillä esimerkiksi videoeditointi sisältyy kotisivupaketteihimme – käsissämme Admor Composites Oy:n sivuston ilme sai uutta dynamiikkaa asiakkaan sävyihin väritetyn videobannerin avulla.

Julkishallinnon verkkosivujen pitää nykyään olla ns. saavutettavia, kuten Opiskelijakunta Kaakolle tekemämme sivut. Haluatko tietää lisää? Googlaa saavutettavat kotisivut ja löydät Velhovision blogikirjoituksen Googlen hakutulosten ykköspaikalta.

Tutustu videotervehdykseemme

Ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää!

Starttipakettilaskuri

Starttipaketti sopii mainiosti alkavalle yritykselle, mutta myös yritykselle, joka haluaa uudistaa visuaalisen ilmeensä kerralla. Tilaamalla enemmän työtä kerralla, työaikaa säästyy ja saat paremman tarjouksen, kuin yksittäisiä osioita tilaamalla.

Alla olevan laskurin avulla voit laskea suuntaa-antavan arvion sellaisesta paketista, millaisesta olet kiinnostunut. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan työt kanssamme, saat vielä meiltä tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksesi. HUOM! Osioiden hinnat pätevät vain, mikäli tilaat kotisivut. Yksittäiset toteutukset tarjotaan erikseen.

  • 0,00 €