Kotisivut ja verkkokaupat

WordPress ja WooCommerce

Kun yrityksesi kotisivut ovat houkuttelevat ja selkeät, potentiaalinen asiakkaasi löytää tiedot helposti ja kynnys ottaa yhteyttä on matala. Autamme miettimään sisältöjä ja visuaalisuutta asiakkaasi näkökulmasta. Sinun ei tarvitse osata teknistä jargonia tai muitakaan digimaailman yksityiskohtia – meille on tärkeintä vain, että osaat kertoa yritystoiminnastasi ja erityisesti tavoitteistasi.

Kotisivut ja verkkokaupat

WordPress ja WooCommerce

Kun yrityksesi kotisivut ovat houkuttelevat ja selkeät, potentiaalinen asiakkaasi löytää tiedot helposti ja kynnys ottaa yhteyttä on matala. Autamme miettimään sisältöjä ja visuaalisuutta asiakkaasi näkökulmasta. Sinun ei tarvitse osata teknistä jargonia tai muitakaan digimaailman yksityiskohtia – meille on tärkeintä vain, että osaat kertoa yritystoiminnastasi ja erityisesti tavoitteistasi.

Syyskampanja – kaupan päälle:

Chatbot-työkalun kuntoonlaitto

Kotisivu- ja verkkokauppatoteutuksiin asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Katso malli tämän sivun alareunasta. Avaamme työkalun, suunnittelemme sille ulkoasun, luomme alustavat keskustelut ja opetamme sinua muokkaamaan ja luomaan uusia chatbotteja tarpeen mukaan. Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ja koskee vain uusia tilauksia, jotka alkavat aikaisintaan marraskuussa 2021.

Hyvät kotisivut yritykselle

WorpPress-julkaisujärjestelmällä

Meidän mielestä enemmän on parempi

Kun vertailet kotisivutarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksen sisältöön. Sisältyykö nettisivuihin kaikki oleellinen, kuten esim. alan tuorein webbitekniikka, avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointi, sisällön jalostus ja niin halutessasi takuulla massasta erottuva persoonallinen ulkoasu?

Oli kyseessä sitten tiivis one-page-kotisivu tai laajempi kotisivusto, toteutuksemme  sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Pirauta, niin jutellaan lisää!

Suomeksi sanottuna olemme erikoistuneet kotisivuihin, missä on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa – ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret.

Lataa hinnasto

Toteuttamiemme kotisivujen tyypillinen hintahaarukka on noin 1000 – 1800  € + alv. 24%.

Voit ladata sähköpostiisi suuntaa-antavan tarjouksen kotisivuista, verkkokaupasta, uutiskirjeestä ja yleisimmissä graafisen suunnittelun palveluistamme.

Näin helppoa se vaan on meidän kanssa : )

Kysyttyä

Sisällöntuotanto on helppoa.
Haluaisitko esitellä sujuvasti blogata, paketoida tarjouksia, esitellä työnäytteitä tai asiakashaastatteluja jne? Tämä auttaa sinua saamaan uudet ideasi helposti yleisön silmien eteen – voit siis huoletta tuotteistaa, kampanjoida ja markkinoida mitä vaan haluat!

Kotisivujasi on helppo laajentaa.
WordPress-kotisivuihin on helppo lisätä liiketoimintaasi tukevia laajennuksia kuten verkkokauppa, kieliversiot, uutiskirjetyökalu, verkkokurssi-alusta jne.

Omistat itse sivusi.
Varo, jos mainostoimistosi tarjoaa suljettua, itse kehittämäänsä kotisivujärjestelmää. WordPressin lähdekoodi on avoin, mikä tarkoittaa, että et ole toimittajariippuvainen kotisivujen tekijästä.

WordPress-järjestelmä jo itsessään on hakukoneystävällinen.
Valmistamiimme kotisivuihin kuuluu aina kevyt hakukoneoptimointi ja voit myös itse parantaa tuottamasi uuden sisällön googlaantumista ohjeistuksemme mukaan .

Hyvät kotisivut auttavat asiakastasi ymmärtämään palveluidesi asiakashyödyt.

Kotisivut luovat yrityksestäsi mielikuvan ja niiden avulla voit kertoa, kuinka voit auttaa asiakkaasi elämää. Kun esität asiat selkeästi, saat viestisi paremmin perille.

Me kaikki hahmotamme asioita vähän eri tavoin ja pitkät tekstiseinät ovat ainakin nykypäivän ihmiselle osioita, mitkä harvemmin tulee luetuksi. Silmäily ja tiivistäminen on pop!

Toteutuksissamme suosimme asioiden esittämistä kuvan, infografiikoiden ja videoiden avulla sekä kunnon palstoitusta ja väliotsikointia. Autamme unohtamaan jargonin ja korvaamaan tekstisi asiakashyötylähtöiseksi. Näin saamme enemmän ja parempaa informaatiota välittymään potentiaalisen asiakkaan tietoisuuteen. Kun viestisi on selkeä ja houkutteleva, saat todennäköisesti näin enemmän yhteydenottoja.

Hyvät kotisivut keräävät liidejä monipuolisin tavoin.
Voimme yhdessä miettiä uudenlaisia tapoja kerätä yhteydenottoja. Näitä voivat olla esimerkiksi tällaiset chattibotit, erilaiset lomakkeet ja kyselyt. Kotisivuille voidaan asettaa hyödyllistä ladattavaa materiaalia, mihin pääsee yhteystietojen jättämistä vastaan. Madaltaisiko sähköinen ajanvarauskalenteri asiakkaasi yhteydenoton kynnystä?

Voisiko yrityksellesi sopia verkkokauppa? Vaikka olisitte palveluyritys, voisi olla virkistävää, jos aikaanne voisi ostaa trendikkäästi verkkokaupasta.

Kotisivujen yleinen hintataso on kyllä varsinainen viidakko.

Voit saada kotisivut aikaan vaikka ilmaiseksi itse yömyöhään raataen. Mainostoimistojen kotisivujen hintataso voi olla kaikkea satasten ja kymppitonnien väliltä. Halvoista kotisivuista voi kuitenkin olla lopulta jopa haittaa liiketoiminnallesi, kalliimmissa toteutuksissa joudut maksamaan ehkä sellaisista asioista, mistä ei ole näkyvää hyötyä yrityksellesi.

Me Velhovisiossa emme pyri olemaan halvin, sillä silloin emme voi myöskään tehdä työtämme niin hyvin, että kaikki oleellinen saadaan mahtumaan toteutuksiin. Kotisivutoteutusten hinta kauttamme on noin 1000 – 2000 euroa ja olemme pyrkineet sisällyttämään työhömme kaiken sellaisen, mitä olemme todenneet hyödyllisiksi asiakkaillemme. Näin pärjäät uusien kotisivujen kanssa myös pitkälle tulevaisuuteen toimintasi kehittyessä.

Velhovisio sopii mainiosti yrityksellesi kumppaniksi, mikäli näet kotisivut tärkeänä osana liiketoimintasi kehittämistä ja myynnin tärkeänä tukena.

Me toteutamme sinulle kotisivut, jotka auttavat erottumaan kilpailijoista ja tuovat lisää yhteydenottoja, mutta miten?

Olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme hyvästä kuuntelutaidosta. Näin pystymme hahmottamaan paremmin liiketoimintasi asiakashyödyt ja korostamaan näitä piirteitä kotisivujenne sisällössä.

Koska olemme vuosien varrella ratkoneet mitä haastavampia asiakastoiveita, meiltä löytyy paljon niksejä, miten saamme yrityksenne myyntikärjet kirkastumaan, kävijäliikennettä kotisivuille ja tätä kautta yhteydenottojen määrän kasvamaan.

Meidän kanssa työskentely on myös helppoa ja mukavaa, mikä ei ole ihan sivuseikka, kun etsitään kumppania kenties jatkuvaankin suhteeseen.

Olemme tehneet kotisivut mm. seuraaville asiakkaillemme:

Kotisivujen syyskampanjana tarjoamme ainutlaatuisen

14 päivän vauhtitakuun

Voit heittää hyvästit ikuisuusprojekteille, missä oma liiketoiminta kärsii, koska uudet kotisivut ovat kuukausia työn alla. Lupaamme, että saamme kotisivut vedostettua ja asennettua toimintakuntoon 14 päivän kuluttua aineiston toimittamisesta. Koskee uusia, lokakuussa 2021 aloitettavia projekteja.

Ps. Kaikkiin kotisivu- ja verkkokauppatoteutuksiin asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Katso malli tämän sivun alareunasta. Avaamme työkalun, suunnittelemme sille ulkoasun, luomme alustavat keskustelut ja opetamme sinua muokkaamaan ja luomaan uusia chatbotteja tarpeen mukaan. Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton!

Toteuttamiamme kotisivuja ja verkkokauppoja

“Yhteistyö Velhovision kanssa oli helppoa sekä joustavaa ja he ymmärsivät opiskelijajärjestön muuttuvat tilanteet ammattimaisella otteella. Sanalliset ideat toteutettiin helposti kuviksi ja saavutettavuuden osalta asiaan perehdyttiin huolella etukäteen.”

Anna-Maija Jukkara / Opiskelijakunta Kaakko, edunvalvonnan asiantuntija

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen / Admor Composites Oy

Katso lisää referenssejä

Nämä myös hoituvat

Kotisivuillenne voidaan liittää myös esimerkiksi…

Verkkokauppa

WooCommerce -verkkokauppa taipuu moneen tarpeeseen.

Kieliversiot

Testaa menestymistä myös laajemmilla markkinoilla.

Asiakaspalveluchatti

Ohjaa ja auta asiakastasi löytämään etsimänsä nykyaikaisella tavalla

Ajanvarauskalenteri

Ajanvarauskalenteri sopii kaikille aloille, missä kohdataan ihmisiä.

Verkkokurssi

Paketoi ja myy osaamistasi verkkokurssin avulla – me autamme tekniikassa!

Saavutettavuus

Meiltä löytyy osaaminen myös saavutettavien kotisivujen tekniseen toteutukseen.

Automaatiot

Kiinnostaako liidinkeruu ja markkinoinnin automaatiot?

Digimarkkinointi

Uudistetut nettisivut rakastavat uutta kävijävirtaa – me autamme!

Esimerkkejä matkan varrelta

Autoimme asiakastamme Uudenmaan Ikkunapalvelua nousemaan Googlen hakutulosten ykkössivulle esimerkiksi asiakkaalle tärkeän ikkunaremontti vantaa -sanalla ja näin asiakkaan saamien liidien määrä moninkertaistui kotisivuremontin jälkeen.

Yhdensivun laajuilla one-page-toteutuksilla saadaan näyttävää jälkeä, kts. esim. Tampereen Autoilutyön sivut. Kun one-page-sivuun vielä lisää blogitoiminnon (mikä sisältyy kaikkiin kotisivutoteuksiimme), on lopputulos näyttävät sivut hyvin kohtuullisella budjetilla.

Kun vertailet kotisivujen tekijöitä, vertaile myös sisältöjä. Meillä esimerkiksi videoeditointi sisältyy kotisivupaketteihimme – käsissämme Admor Composites Oy:n sivuston ilme sai uutta dynamiikkaa asiakkaan sävyihin väritetyn videobannerin avulla.

Julkishallinnon verkkosivujen pitää nykyään olla ns. saavutettavia, kuten Opiskelijakunta Kaakolle tekemämme sivut. Haluatko tietää lisää? Googlaa saavutettavat kotisivut ja löydät Velhovision blogikirjoituksen Googlen hakutulosten ykköspaikalta.

Tutustu videotervehdykseemme

Ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää!

Starttipakettilaskuri

Starttipaketti sopii mainiosti alkavalle yritykselle, mutta myös yritykselle, joka haluaa uudistaa visuaalisen ilmeensä kerralla. Tilaamalla enemmän työtä kerralla, työaikaa säästyy ja saat paremman tarjouksen, kuin yksittäisiä osioita tilaamalla.

Alla olevan laskurin avulla voit laskea suuntaa-antavan arvion sellaisesta paketista, millaisesta olet kiinnostunut. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan työt kanssamme, saat vielä meiltä tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksesi. HUOM! Osioiden hinnat pätevät vain, mikäli tilaat kotisivut. Yksittäiset toteutukset tarjotaan erikseen.

  • 0,00 €