Kotisivut ja verkkokaupat

WordPress ja WooCommerce

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kotisivupalveluihimme. Osasi ei varmasti ole helppo – digitaaliseen viidakkoon saattaa helposti eksyä ja joskus on vaikea tietää, kuka kotisivujen tekijä onkaan se oikea. Me Velhovisiolla olemme valmiita laittamaan yli vuosikymmenen mittaisen kokemuksemme peliin saadaksemme kotisivu-uudistuksesta yrityksellesi mahdollisimman paljon hyötyä ja saat uutta puhtia liiketoimintaasi.

Parhaiten tutustut kotisivuosaamiseemme perehtymällä asiakkaidemme kokemuksiin, referensseihimme sekä ennen kaikkea juttelemalla kanssamme.

Kotisivut ja verkkokaupat

WordPress ja WooCommerce

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kotisivupalveluihimme. Osasi ei varmasti ole helppo – digitaaliseen viidakkoon saattaa helposti eksyä ja joskus on vaikea tietää, kuka kotisivujen tekijä onkaan se oikea. Me Velhovisiolla olemme valmiita laittamaan yli vuosikymmenen mittaisen kokemuksemme peliin saadaksemme kotisivu-uudistuksesta yrityksellesi mahdollisimman paljon hyötyä ja saat uutta puhtia liiketoimintaasi.

Parhaiten tutustut kotisivuosaamiseemme perehtymällä asiakkaidemme kokemuksiin, referensseihimme sekä ennen kaikkea juttelemalla kanssamme.

Talvikampanja – kaupan päälle!

Chatbot-työkalun kuntoonlaitto

Asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT-toteutus kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ja koskee vain uusia kotisivu- tai verkkokauppatilauksia (ei koske one-page -toteutuksia).

Jutellaan tästä lisää!

Mitä teemme?

Valmistamme nykyaikaisia, toiveidesi mukaisia kotisivuja, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa ja auttavat tuomaan lisää asiakkaita.

Kun asiakas ymmärtää asiakashyödyt, saat todennäköisesti enemmän yhteydenottoja.
Autamme purkamaan tekstiseinät helpommin silmäiltäviin osiohin esimerkiksi kuvien, infografiikan ja vaikkapa videoiden muodossa. Autamme myös unohtamaan jargonin ja korvaamaan tekstisi asiakashyötylähtöiseksi. Näin saamme enemmän ja parempaa informaatiota välittymään potentiaalisen asiakkaan tietoisuuteen.

Ideoidaan yhdessä luovempia tapoja kerätä yhteydenottoja!
Voimme yhdessä miettiä uudenlaisia tapoja kerätä yhteydenottoja. Näitä voivat olla esimerkiksi chattibotit, erilaiset lomakkeet, kyselyt ja ladattavat materiaalit. Voisiko asiakkaasi yhteydenoton kynnystä madaltaa ajanvarauskalenteri tai vaikkapa verkkokauppa?

Valjastetaanko veitsenterävä digimarkkinointi avuksi?
Kun nettisivujen tekijä tuntee hyvin sekä Google Ads- että Facebook-markkinoinnin salat, saadaan kotisivut puhaltamaan tehokkaasti yhteen hiileen digitaalisen markkinoinnin kanssa. Näin meidän on helppo houkutella kysynnällä varustettua kävijäliikennettä uusille kotisivuillenne ja nähdä tulokset saman tien.

Parasta tässä työssä on ideointi! Ota yhteyttä 050 576 1688 tai velho@velhovisio.fi, niin järjestetään halutessasi maksuton, ei-sitova aivoriihi yhdessä!

Kenelle?

Asiakkaitamme ovat pk-yritykset, jotka näkevät kotisivut tärkeänä perustana koko liiketoiminnan kehittämisen kannalta sekä arvostavat monipuolista, aitoa ja ihmisläheistä palvelua.

”Voin hyvillä mielin suositella Velhovision velhoja, jotka osasivat värittää, kuvittaa ja sanoittaa yrityksemme viestin sekä nettisivujemme ulkoasuun että yrityksemme logoon.”
Aleksi Riuttala / FinProma Oy

”Kaikki meni hyvin, aikataulussa pysyttiin, itse olin isoin jarru. Annan täyden kympin. Suosittelen Velhovisiota muille tarvitsijoille.”
Milko Peltola / Kompressorimaailma

“Olet tehnyt upean työn kokonaisuudessa, en olisi osannut toivoa parempaa, taitava olet ja osaat lukea ihmisten ajatuksia:) Todella paljon kehuja on tullut.”
Kristi / Parturi-Kampaamo Hairstiil Oy

Yllä muutamia esimerkkejä matkan varrelta ja lisää asiakkaidemme kokemuksia voi lukea täältä.

Miten?

Kanssamme työskentely on helppoa. Sinun ei tarvitse osata teknistä jargonia – meille riittää hyvin, että osaat kertoa yritystoiminnastasi ja tavoitteistasi.

Pelottaako pitkä ja raskas työmaa? Niin meitäkin ja siksi me sellaista välttelemmekin! Olemme kehittäneet vuosien varrella suoraviivaisen ja tehokkaan työnkulun, mikä takaa sen, että projektit valmistuvat keskimäärin 4 – 6 viikossa. Aikataulua voidaan vauhdittaa tai hidastaa sinun toiveidesi mukaan.

Kotisivut hoituvat tyypillisesti kuntoon seuraavalla sabluunalla:

Tarjousvaihe
Parhaiten pääsemme vauhtiin, kun vaihdamme pikaisesti ajatuksia puhelimessa (noin 15 min). Maaret kyselee sivuston laajuuden tarvetta, ulkoasutoiveita sekä tavoitteitanne.

Tämän jälkeen saat selkeän tarjouksen sähköpostiisi, missä näet kotisivujen teon kokonaissumman ilman piilokuluja tai jatkuvia maksuja.

Kartoitusvaihe
Mikäli kiinnostut, sovitaan etäpalaveri (kesto noin 1 h), missä Maaret lähtee tutustumaan yritykseesi ja haastattelee sinua. Samalla käymme rauhassa läpi tarvittavat tekniset asiat.

Suunnitteluvaihe
Noin 1-2 viikon päästä saat nähtäväksesi kotisivuvedoksen, joka sisältää ulkoasuehdotuksen nettisivujesi etusivusta. Yleensä tähän kommentoidaan sähköpostilla tai mahdollisesti puhelimitse.

Tuotantovaihe
Tämän jälkeen 1-2 viikon aikana asennamme kotisivuvedoksen toimivaksi nettisivuksi, sovellamme sitä myös muihin alasivuihin ja lähetämme sinulle linkin, josta pääset itse tutkimaan sivustoa.

Viimeistelyvaihe
Kun meillä on toimiva nettisivurunko, voimme pitää esimerkiksi etäpalaverin, jossa käydään läpi toivomasi korjaukset. Pidämme myös huolen, että osaat jatkossa itse päivittää sivujasi tarpeidesi mukaan. Kun sivuston sisältö on kunnossa, viimeistelemme puhelinnäkymän, testaamme sivustoa, teemme hakukoneoptimoinnin ja autamme sivujen julkaisussa.

Pääset siis nauttimaan uusista, raikkaista kotisivuista omaa aikaasi säästäen – ylläty iloisesti, kuinka helppoa se olikaan!

Miksi?

Autamme asiakkaitamme arjessa ja etsimme juuri sinun yrityksellesi sopivat markkinointiratkaisut, jotka tukevat tavoitteidesi saavuttamisessa ja säästävät omaa aikaasi.

Osaamme kuunnella.
Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta erityisesti hyvästä kuuntelutaidosta. Tätä ei voi opetella missään koulussa, vaan taito kehittyy lukuisten asiakasprojektien myötä. Näin pystymme hahmottamaan paremmin liiketoimintasi asiakashyödyt ja korostamaan niitä esimerkiksi kotisivujen sisällön suunnittelussa.

Pitkä kokemus mahdollistaa sen, että saat enemmän palvelua ilman lisähintaa.
Koska olemme vuosien varrella ratkoneet mitä haastavimpia asiakastoiveita, meiltä löytyy paljon kokemuksen kautta kertynyttä tietotaitoa, joka odottaa hyödyntämistä sinun yrityksesi tarpeisiin.

Työn voi keskeyttää koska tahansa
Ymmärrämme, että ison projektin tilaaminen voi tuntua isolta askeleelta. Jos tuntuu, ettei yhteistä säveltä muodostu, ei sinun tarvitse sitoutua koko projektiin. Meidän kanssa työskentely on siis myös reilua ja turvallista.

Saat kaiken saman katon alta.
Koska meillä itsellämme on vahva digimarkkinoinnin ja graafisen suunnittelun osaaminen sekä vahvat ammattilaisverkostot, voit huoletta ulkoistaa meille kaikki yrityksesi markkinointitarpeet – ilman ison toimiston hintalappua – ja sinua palvelevat aina tutut mukavat yhteyshenkilöt.

Lataa hinnasto

Toteuttamiemme kotisivujen tyypillinen hintahaarukka on noin 1000 – 2000  € + alv. 24% (laskutus yleensä aina useammassa erässä).

Voit ladata sähköpostiisi suuntaa-antavan tarjouksen kotisivuista, verkkokaupasta, uutiskirjeestä sekä yleisimmistä graafisen suunnittelun palveluistamme.

Voit ladata tarjouksen huoletta, pidämme yhteystietosi turvassa eikä tarvitse pelätä mainosmeilitulvaa – ei me keretä sellaisia : )

Olemme tehneet kotisivut mm. seuraaville asiakkaillemme:

Toteuttamiamme
kotisivuja ja verkkokauppoja

“Yhteistyö Velhovision kanssa oli helppoa sekä joustavaa ja he ymmärsivät opiskelijajärjestön muuttuvat tilanteet ammattimaisella otteella. Sanalliset ideat toteutettiin helposti kuviksi ja saavutettavuuden osalta asiaan perehdyttiin huolella etukäteen.”

Anna-Maija Jukkara / Opiskelijakunta Kaakko, edunvalvonnan asiantuntija

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen / Admor Composites Oy

Katso lisää referenssejä

Pirauta niin jutellaan lisää!

Suomeksi sanottuna olemme erikoistuneet kotisivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa – ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret.

Nämä myös hoituvat

Kotisivuillenne voidaan liittää myös esimerkiksi…

Verkkokauppa

WooCommerce -verkkokauppa taipuu moneen tarpeeseen.

Kieliversiot

Testaa menestymistä myös laajemmilla markkinoilla.

Asiakaspalveluchatti

Ohjaa ja auta asiakastasi löytämään etsimänsä nykyaikaisella tavalla.

Ajanvarauskalenteri

Ajanvarauskalenteri sopii kaikille aloille, joilla kohdataan ihmisiä.

Verkkokurssi

Paketoi ja myy osaamistasi verkkokurssin avulla – me autamme tekniikassa!

Saavutettavuus

Meiltä löytyy osaaminen myös saavutettavien kotisivujen tekniseen toteutukseen.

Uutiskirje

Käytämme kotisivusisällön kanssa synkronoivaa ja gdpr-ystävällistä MailPoet-uutiskirjetyökalua.

Automaatiot

Kiinnostaako liidinkeruu ja markkinoinnin automaatiot?

Digimarkkinointi

Uudistetut nettisivut rakastavat uutta kävijävirtaa – me autamme!

Esimerkkejä matkan varrelta

Autoimme asiakastamme Uudenmaan Ikkunapalvelua nousemaan Googlen hakutulosten ykkössivulle esimerkiksi asiakkaalle tärkeän ikkunaremontti vantaa -sanalla ja näin asiakkaan saamien liidien määrä moninkertaistui kotisivuremontin jälkeen.

Yhden sivun laajuisilla one-page -toteutuksilla saadaan näyttävää jälkeä, kts. esim. Tampereen Autoilutyön sivut. Kun one-page -sivuun vielä lisää blogitoiminnon (joka sisältyy kaikkiin kotisivutoteuksiimme), saadaan lopputulokseksi näyttävät sivut hyvin kohtuullisella budjetilla.

Kun vertailet kotisivujen tekijöitä, vertaile myös sisältöjä. Meillä esimerkiksi videoeditointi sisältyy kotisivupaketteihimme – käsissämme Admor Composites Oy:n sivuston ilme sai uutta dynamiikkaa asiakkaan sävyihin väritetyn videobannerin avulla.

Julkishallinnon verkkosivujen pitää nykyään olla ns. saavutettavia, kuten Opiskelijakunta Kaakolle tekemämme sivut. Haluatko tietää lisää? Googlaa saavutettavat kotisivut ja löydät Velhovision blogikirjoituksen Googlen hakutulosten ykköspaikalta.

Meidän mielestämme enemmän on parempi

Kun vertailet kotisivutarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksen sisältöön. Sisältyykö nettisivuihin kaikki oleellinen, kuten esim. alan tuorein webbitekniikka, avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointi, sisällön jalostus ja persoonallinen ulkoasu?

Oli kyseessä sitten tiivis one-page -kotisivu tai laajempi kotisivusto, toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Odotamme yhteydenottoasi!

Terveisin,

Velhovision tiimi
Maaret, Juha, Taru, sekä raudanluja kumppaniverkostomme

Meidän mielestämme enemmän on parempi

Kun vertailet kotisivutarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksen sisältöön. Sisältyykö nettisivuihin kaikki oleellinen, kuten esim. alan tuorein webbitekniikka, avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointi, sisällön jalostus ja persoonallinen ulkoasu?

Oli kyseessä sitten tiivis one-page -kotisivu tai laajempi kotisivusto, toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Odotamme yhteydenottoasi!

Terveisin,

Velhovision tiimi
Maaret, Juha, Taru, sekä raudanluja kumppaniverkostomme

Kotisivujen syyskampanjana tarjoamme ainutlaatuisen

14 päivän vauhtitakuun

Voit heittää hyvästit ikuisuusprojekteille, missä oma liiketoiminta kärsii, koska uudet kotisivut ovat kuukausia työn alla. Lupaamme, että saamme kotisivut vedostettua ja asennettua toimintakuntoon 14 päivän kuluttua aineiston toimittamisesta. Koskee uusia, lokakuussa 2021 aloitettavia projekteja.

Ps. Kaikkiin kotisivu- ja verkkokauppatoteutuksiin asiakasta neuvova ja liidejä keräävä CHATBOT kaupan päälle (ovh. 500 eur + alv. 24 %). Katso malli tämän sivun alareunasta. Avaamme työkalun, suunnittelemme sille ulkoasun, luomme alustavat keskustelut ja opetamme sinua muokkaamaan ja luomaan uusia chatbotteja tarpeen mukaan. Huom! Työkalumme on kuukausimaksuton!