Kun yrityksesi kotisivut ovat houkuttelevat ja selkeät, potentiaalinen asiakkaasi löytää tiedot helposti. Kun kotisivut viestittää ammattimaista ja nykyaikaista mielikuvaa, kynnys ottaa yhteyttä on matala.

Me autamme sinua kotisivuprojekteissa mielellämme! Pitkä, yli vuosikymmenen kokemus ja satojen projektien varmuus on käytössänne kokonaisvaltaisesti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sinun ei tarvitse osata teknistä jargonia tai muitakaan digimaailman yksityiskohtia – meille on tärkeintä vain, että osaat kertoa yritystoiminnastasi.

Osaamme asettua asiakkaasi saappaisiin ja autamme miettimään sisältöjä ja visuaalisuutta asiakkaasi näkökulmasta. Lisäksi osaamme tuunata nettisivut palvelemaan tavoitteittasi monin eri tavoin – meiltä hoituvat esimerkiksi…

Esimerkkejä matkan varrelta… autoimme asiakastamme nousemaan Googlen hakutulosten ykkössivulle esimerkiksi asiakkaalle tärkeän ikkunaremontti helsinki -sanalla.

Verkkokauppa

WooCommerce -verkkokauppa taipuu moneen tarpeeseen.

Kieliversiot

Testaa menestymistä myös laajemmilla markkinoilla.

Asiakaspalveluchatti

Ohjaa ja auta asiakastasi löytämään etsimänsä nykyaikaisella tavalla

Ajanvarauskalenteri

Ajanvarauskalenteri sopii kaikille aloille, missä kohdataan ihmisiä.

Verkkokurssi

Paketoi ja myy osaamistasi verkkokurssin avulla – me autamme tekniikassa!

Saavutettavuus

Meiltä löytyy osaaminen myös saavutettavien kotisivujen tekniseen toteutukseen.

Automaatiot

Kiinnostaako liidinkeruu ja markkinoinnin automaatiot?

Digimarkkinointi

Uudistetut nettisivut rakastavat uutta kävijävirtaa – me autamme!

Ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää!

Toteuttamiamme kotisivuja ja verkkokauppoja

Lisää verkkokauppatoteuksia

WooCommerce

“Yhteistyö Velhovision kanssa oli helppoa sekä joustavaa ja he ymmärsivät opiskelijajärjestön muuttuvat tilanteet ammattimaisella otteella. Sanalliset ideat toteutettiin helposti kuviksi ja saavutettavuuden osalta asiaan perehdyttiin huolella etukäteen.”

Anna-Maija Jukkara / Opiskelijakunta Kaakko, edunvalvonnan asiantuntija

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen / Admor Composites Oy

Katso lisää referenssejä

WordPress-kotisivut

Kotisivujen hinta alk. 1000 EUR + alv. 24%

Kotisivujen hinta on toki tärkeä ominaisuus sopivaa kotisivujen tekijää etsiessä, mutta pelkkää hintaa ei toki kannata tuijottaa.

Kun vertailet kotisivutarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksen sisältöön. Sisältyykö nettisivuihin kaikki oleellinen, kuten avainsanatutkimus, hakukoneoptimointi ja markkinointiviestinnällinen sisältötyö? Kannattaa myös tutustua kotisivujen tekijän referensseihin ja kokemukseen sekä ennenkaikkea fiilikseen, mikä tulee kun soitat ja juttelet mahdolliselle kotisivujen tekijälle.

Meille olet enemmän kuin tervetullut pirauttamaan mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa –  ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa aina iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret, jonka erityispiirteitä ovat esimerkiksi on hyvä kuuntelutaito sekä  asiakkaan yritystoiminnasta innostuminen.

Yhdensivun laajuilla one-page-toteutuksilla saadaan näyttävää jälkeä, kts. esim. Tampereen Autoilutyön sivut. Kun one-page-sivuun vielä lisää blogitoiminnon (mikä sisältyy kaikkiin kotisivutoteuksiimme), on lopputulos näyttävät sivut, jotka tukevat tehokkaasti muuta markkinointia.

Starttipakettilaskuri

Starttipaketti sopii mainiosti alkavalle yritykselle, mutta myös yritykselle, joka haluaa uudistaa visuaalisen ilmeensä kerralla. Tilaamalla enemmän työtä kerralla, työaikaa säästyy ja saat paremman tarjouksen, kuin yksittäisiä osioita tilaamalla.

Alla olevan laskurin avulla voit laskea suuntaa-antavan arvion sellaisesta paketista, millaisesta olet kiinnostunut. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan työt kanssamme, saat vielä meiltä tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksesi. HUOM! Osioiden hinnat pätevät vain, mikäli tilaat kotisivut. Yksittäiset toteutukset tarjotaan erikseen.

  • 0,00 €

Lataa kotisivutarjous

Lataa kotisivutarjous sähköpostiisi alla olevasta linkistä. Tiedosto sisältää myös kattavan vinkkilistan kotisivu-uudistusta suunnittelevalle.

Kun vertailet kotisivujen tekijöitä, vertaile myös sisältöjä. Meillä esimerkiksi videoeditointi sisältyy kotisivupaketteihimme – käsissämme Admor Composites Oy:n sivuston ilme sai uutta dynamiikkaa asiakkaan sävyihin väritetyn videobannerin avulla.

Julkishallinnon verkkosivujen pitää nykyään olla ns. saavutettavia, kuten Opiskelijakunta Kaakolle tekemämme sivut. Haluatko tietää lisää? Googlaa saavutettavat kotisivut ja löydät Velhovision blogikirjoituksen Googlen hakutulosten ykköspaikalta.