Koulutuspalvelut

Haluatko rakentaa yrityksellesi markkinoinnin perustyökalut kuntoon ihan itse?

Miltä kuulostaisivat lyhyet ja käytännölliset ohjevideot pienyrittäjän perusmarkkinointitarpeisiin?
Meiltä saat tarvittaessa myös edullista, henkilökohtaista apua digimarkkinointiin ja kotisivuihin.

Verkkokurssille pääset tästä

Koulutuspalvelut

Haluatko rakentaa yrityksellesi markkinoinnin perustyökalut kuntoon ihan itse?

Miltä kuulostaisivat lyhyet ja käytännölliset ohjevideot pienyrittäjän perusmarkkinointitarpeisiin? Meiltä saat tarvittaessa myös edullista, henkilökohtaista apua digimarkkinointiin ja kotisivuihin.

Verkkokurssille pääset tästä

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto oppia markkinointia ja säästää aikaa, rahaa ja hermojasi!

Olet varmasti parhaimmillasi pyörittäessäsi yritystoimintaasi ja palvellen lempiasiakkaitasi, fakta on se, että saadaksemme riittävästi asiakkaita, meidän jokaisen yrittäjän täytyy osata markkinointia. Sinä päätät, kuinka paljon haluat oppia tekemään itse. Osaamiseltamme ja tarpeiltamme olemme kaikki erilaisia – osa on taitavia ja sinnikkäistä itseopiskelijoita, osa arvostaa ajansäästöä ja ammattilaisapua.

Siksi koulutuspalvelumme jakautuvat kahteen eri osiaan, joista voit valita itsellesi sopivimman avun:

1)

Koulutus verkkokurssin avulla

Verkkokurssin sisältö on tämän hetkisten tietojemme mukaan yksi Suomen laajimmista ja haluamme kehittää sitä kysynnän mukaan. Eroamme muista verkkokurssien tekijöistä sillä, että laajennamme verkkokurssia toiveidesi mukaan.

Verkkokurssilta löydät kaikki tärkeimmät video-ohjeet itsenäiseen tekemiseen samasta paikasta. Ohjeet ovat käytännönläheisiä ja keskittyvät konkreettiseen tekemiseen.

Ohjeet on myös pyritty tekemään mahdollisimman lyhyiksi, jotta sinun ei tarvitse pelätä etteikö sinulla olisi aikaa.

Huom! Verkkokurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyys-takuu. Saat rahat takaisin ilman kysymyksiä, mikäli et ole tyytyväinen kurssin sisältöön. Voit siis tutustua kurssiin ilman riskiä!

2)

Koulutus verkkokurssin ja workshopin muodossa

Koska markkinointityökalujen kuntoon laitto ja WordPress-sivujen rakennus ON vaativaa, suosittelemme lämpimästi tutustumaan monipuolisiin workshop-palveluihin.

Ideana on se, että laitamme kuntoon puolestasi kaiken kertaluontoisen ja haastavan ja sinä voit keskittää aikasi opiskelemaan valmiiksi asennettujen työkalujen käyttöä.

Pyydä tarjous tarpeidesi mukaan!

Verkkokurssin sisältö

Jo pelkän verkkokurssin avulla saat runsaasti yliviivattua markkinoinnin to-do -listaltasi

Google Ads -markkinointi

Voit klikata kuvaa, niin näet tarkemman näkymän Google Ads -verkkokurssin sisällöstä.

Ohjaa kotisivuillesi ihmisiä, jotka etsivät toimialasi tuotteita tai palveluita. Opi tekemään Google Ads-markkinointia ammattimaisesti niin että saat budjetillasi mahdollisimman paljon kysynnällä varustettuja kävijöitä.

Osaat myös tulkita tuloksia ja optimoida kohti paremmin toimivaa kampanjaa (etkä tarvitse tähän digitoimistoa, jotka voivat veloittaa useita satoja euroja palvelusta kuukausittain).

Facebook-markkinointi

Voit klikata kuvaa, niin näet tarkemman näkymän Facebook-verkkokurssin sisällöstä.

Entäpä miten tavoittaa ihmiset, jotka eivät etsi palveluistasi netistä? Tähän tehokas työkalu on Facebook-markkinointi, millä tavoitat valitsemiasi kohderyhmäsi edustajia sekä Facebookin että Instagramin puolella ja saat myös tavoitettua esimerkiksi kotisivuillasi käyneet.

Unohda ”Mainosta tästä”-painikkeet somessa vaan ota käyttöösi tehokas ammattilaistyökalu, millä teet itse läpinäkyvää ja mitattavaa somemainontaa.

WordPress-kotisivut

Voit klikata kuvaa, niin näet tarkemman näkymän kotisivujen päivityksestä.

Olisiko aika uudistaa kotisivusi ja oppia päivittämään niitä tehokkaasti? Verkkokurssimme sisältää runsaasti ohjeita myös WordPress-sivujen käyttöön (sis. ohjeet myös hakukoneoptimointiin ja avainsanatutkimukseen).

Koska kotisivujen teko on sen verran laaja aihe, toivomme, että valitset kotisivujen tekoon sinulle sopivan workshop-palvelun meiltä, eli asennamme laadukkaan WordPress-sivuston puolestasi ja sinulle jää vain sisällön lisääminen.

Mikäli sinulla on hyvät atk-taidot ja olet päättänyt tehdä WordPress-sivut itse, verkkokurssi auttaa myös sinua. Voit nimittäin ladata kurssilta valmiiksi WordPress-paketin, mihin olemme asentaneet valmiiksi kaiken tarpeellisen, eli pääset laadukkaampaan lopputulokseen huomattavasti nopeammin kuin itse tehden.

Ps. Haluatko kasvattaa myyntiäsi verkkokaupan tai verkkokurssin avulla? Kaikkiin näihin löytyy myös apua niin verkkokurssilta kuin workshopeissamme!

Mitä muuta tarvitset?

Voit klikata kuvaa, niin näet tarkemman näkymän muuta sisällöstä.

Kun sinulle alkaa kertyä asiakaskuntaa, tulet takuulla tulevaisuudessa arvostamaan sitä, että voit hoitaa tärkeän jälkimarkkinoinnin uutiskirjetyökalun avulla. Verkkokurssin avulla opit käyttämään MailPoet-uutiskirjealustaa, jota päivitetään omien kotisivujesi käyttöliittymästä ja joka on myös gdpr-ystävällinen.

Entäpä haluaisitko kokeilla Google remarketingia, eli voit tavoittaa kotisivuillasi käyneet kuvamainoksin? Tätäkään sinun ei tarvitse ulkoistaa digitoimistoille, vaan voit ohjeidemme avulla luoda myös tämän itse.

Verkkokurssi sisältää siis runsaasti muuta hyödyllistä markkinointiin ja kotisivujen hyötykäyttöön liittyvää ja laajennamme verkkokurssin sisältöä jatkuvasti.

Tilaa verkkokurssi tästä

Teemme ohjeita lisää toiveidesi mukaan

Mitä sinä haluat oppia? Toivotko lisää Canva-ohjeita? Kuinka luot sivuillesi chatbotin? Someseinän? Teemme mielellämme lisää ohjeita kysynnän mukaan vain verkkokurssin sisäänpääsymaksun hinnalla, mikäli toiveesi on yleinen ja osaamme sellaisen tehdä.

Haluamme nimittäin kehittää tästä verkkokurssista jokaisen pienyrittäjän ”sveitsiläisen linkkuveitsen” eli jatkossa sinun ei tarvitse ulkoistaa markkinointia sen takia, ettet osaisi käyttää markkinoinnin työkaluja. Tai sinun ei tarvitse enää käyttää loputtomia työtunteja etsien tee-se-itse -ohjeita netin epämääräisistä syövereitä. Tai ostaa sieltä täältä irrallisia verkkokursseja, missä opit tekemään vain yhden asian.

Sinua palvelee iloinen ja näppärä Velhovision tiimi – Juha, Maaret ja Taru. Velhovisiolla on kokemusta pienyrittäjien kotisivu- ja markkinointitarpeista yli 10 vuoden ajan.

Koulutuspakettien hinnasto

Hinnat alv. 0 %. Verkkokurssin voi tilata heti, palvelupaketit voidaan laskuttaa kahdessa tai kolmessa erässä toiveidesi mukaan.

Digimarkkinoinnin verkkokurssi

97+ 9.90 € / kk
 • Saat käyttöoikeuden ohjeistoon kuukauden ajaksi.
 • Voit koska tahansa päättää, säilytätkö pääsyn verkko-ohjeisiin hintaan 9,90 € / kk, ilman sitoumuksia.
 • 14 päivän 100 % rahat takaisin takuu – mikäli et ole tyytyväinen, palautamme rahasi ilman kyselyitä.
 • Toimi ihmeessä heti – kyseessä pilottitarjous, minkä jälkeen verkkokurssin hinta nousee.

Digimarkkinointikanavien asennuspalvelu + verkkokurssi

590+ 9.90 € / kk
 • Saat käyttöoikeuden ohjeistoon kuukauden ajaksi.
 • Asennamme puolestasi kuntoon kaiken haastavan, kuten Facebook-pikselin, remarketing- ja look-a-like kohderyhmät tms. sanahirviöt.
 • Luomme Facebook- ja Google Ads -kampanjat
 • Pidetään yhdessä 2 workshoppia

Kotisivujen ja digimarkkinointikanavien asennuspalvelu + verkkokurssi

990+ 9.90 € / kk
 • Saat käyttöoikeuden ohjeistoon kuukauden ajaksi.
 • Asennamme sinulle onepage-sivut (laajemmat kokonaisuudet tarjoamme erikseen)
 • Asemoimme paikalleen sisältösi
 • Koulutamme sivujesi käyttöön
 • Asennamme Facebook-kampanjan
 • Asennamme Google Ads -kampanjan
 • Luomme sinulle uutiskirjepohjan
 • Neuvomme näiden käytössä
 • Pidetään yhdessä 3 workshoppia
 • Tarvitsetko verkkokaupan, verkkokurssialustan, logon jne? Kerro meille tarpeesi, niin teemme tarjouksen!

Kenelle koulutuspalvelumme sopivat parhaiten?

Aloittaville yrittäjille

Velhovisio on toiminut vuosia Ensimetrin asiantuntijaverkostossa ja olemme kuunnelleet kymmenien aloittavien yrittäjien tarpeita ja ongelmia. Pitäisi luoda kotisivut, opetella facebook- ja google-mainontaa, tehdä uutiskirje… Siinä on paljon hommaa!

Koulutuspalvelumme on luotu aloittavien yrittäjien avuksi siihen hetkeen, kun kotisivuille ja digimarkkinoinnille olisi suuri tarve, mutta budjetti on pieni.

Koulutuksemme avulla voit unohtaa aikaa vievän, vaikean itseopiskelun ja keskittää aikasi suoraan sisällön ideointiin ja uuden yrityksesi pyörittämiseen.

Pienyrittäjille

Velhovisio on itsekin pienyrittäjä ja merkittävimmän osan asiakaskunnastamme muodostaa nimenomaan pienyrittäjät ja yksinyrittäjät. Pienyrittäjille tyypillistä tuntuisi olevan, että aika on aina kortilla ja käytettävän rahan kanssa täytyy olla tarkkana.

Onko sinulla vaikeuksia päivittää sivujasi? Entäpä jos haaveilet esimerkiksi verkkokauppa- tai verkkokurssialustasta? Entäpä digimarkkinointi, kaipaatko apua?

Valitse itsellesi sopiva koulutusmuoto ja mikäli sellaista ei löydy, niin kiskaise hihasta – me autamme kyllä!

Miten koulutuspalvelumme auttavat sinua?

 • Löydät kaikki ohjeet samasta paikasta ja mikä parasta – ohjeet ovat lyhyitä täsmäohjeita, joita voit seurata oman aikataulusi mukaan.

 • Säästät satoja euroja kuukausittain, koska sinun ei tarvitse ulkoistaa digimarkkinointia muualle vain siksi, ettet tunne työkaluja.

 • Voit saada myös räätälöityjä ohjeita! Tuotamme mielellämme verkkokurssialustaan lisää ohjeita kysynnän mukaan. Tästä syystä verkkokurssilla on pieni kk-maksu, jotta voimme keskeyttää päivätyömme ja auttaa sinua haasteissasi.

Mistä sinun ei jatkossa tarvitse murehtia?

 • Voit unohtaa loputtoman ohjeiden metsästämisen youtubesta ja irrallisten verkkokurssien ostamisen.
 • Voit myös jatkossa sanoa ”ei kiitos” vastustamattomille digimarkkinointitarjouksille, koska osaat tehdä digimarkkinointia sujuvasti itse.

 • Voit unohtaa sen tunteen, kun sinulla on huikea markkinointi-idea, mutta et keksi miten saisit ihmiset tutustumaan kampanjoihisi.

Valmistuneita projekteja

Onnelliset Tyypit valmistaa ravintorikkaita ketogranola-tuotteita ja tarvitsi toiminnan aloittamiseksi nettisivut, joita laajennettiin WooCommerce-verkkokaupalla. Lisäksi Onnelliset Tyypit voi nyt tehdä Facebook- ja Google-markkinointia sekä tiedottaa asiakkaalleen uusista tuotteista ja kampanjoista.

👏👏👏 täällä erittäin tyytyväinen asiakas! Nettisivuista tuli paremmat kuin olisin uskonutkaan, verkkokauppakin toimii asiakasystävällisesti ja luotettavasti! Kiitos! ❤️ Todellakin suosittelen tätä palvelua startup-yrittäjille, ja miksei konkareillekin! 😎

– Riikka Uimonen / Onnelliset tyypit

www.onnellisettyypit.fi

Feelinga tuottaa erilaisia henkisen kasvun palveluita ja valmennuksia. Pajan myötä Feelinga sai aiempien sivujensa päivittämisen paremmin haltuun ja sai aikaan asioita, joita oli toivonut markkinoinnin tueksi, kuten laskeutumissivuja sekä erilaisia lomakkeita.

Mahtavaa että ollaan saatu kaikki näin hyvälle mallille, haluan myös kiittää viime vuodesta, tehtiin hirmu paljon asioita lyhyessä ajassa! En olisi selvinnyt ilman teidän apua! Koko tiimille iso kiitos. Voit olla varma että suosittelen teitä kaikille jotka kyselee siltä suunnalta hyvää mediatoimistoa. :)

– Inga Ärnfors / Feelinga

www.feelinga.fi

Hei, olen Maaret ja olen toiminut yrittäjänä ja graafisena suunnittelijana Velhovisiolla yli kymmenen vuotta.

Minulle on sydämen asia, että jokainen yrittäjä saa parhaan mahdollisen tuen siipiensä alle ja siihen vaikuttaa merkittävästi, missä kunnossa yrityksen kotisivut ja markkinointikanavat ovat.

Kanssamme pääset nopeammin keskittymään siihen tärkeimpään – ydinosaamiseesi ja yrityksesi kehittämiseen! Toivottavasti nähdään workshopeissa!

Miksi lähteä mukaan?

Säästät rahaa

Säästät tuhansia euroja tekemällä itse osan työstä. Pakettiin kuuluvat osiot ammattilaistyönä teetettynä maksaisivat normaalisti reilusti yli 2000 euroa + alv.

Opit tekemään itse

Kun teet itse, opit samalla ymmärtämään markkinointikanavien toimintalogiikkaa paremmin, kuin jos nämä luotaisiin sinulle valmiina. Tästä on yrityksellesi valtavasti etua myös tulevaisuudessa.

Voit tuotteistaa helposti

Pääset kokeilemaan uusia tuote- ja palveluideoitasi matalalla kynnyksellä ja opit valtavasti omista asiakkaistasi.

Saat WordPress-sivut

Saat kotisivupohjan maailman suosituimmalle WordPress-kotisivualustalle, jota voit tulevaisuudessa helposti laajentaa toimintasi kehittyessä.

Miksi koulutuspalvelumme?

Lupauksemme sinulle – pääset laadukkaampaan lopputulokseen pienemmällä työmäärällä kuin itse puurtaen

Ymmärrän täysin tee-se-itse -tekijöitä, sillä aloittavana yrittäjänä yli 10 vuotta sitten en itsekään olisi pystynyt budjettisyistä ostamaan ulkopuolista apua. Saatoin olla ehkä vähän liiankin ääripää asiassa – halusin tehdä yrityksessäni ihan kaiken itse. Jopa kirjanpidonkin – koska rakastin haastaa itseäni.

Kun muistan alkuajoilta niitä niitä pitkiä iltoja koneella itsenäisesti opetellen, ei ne mitään herkkua olleet – olisi kyllä apu kelvannut.

Näitä muistoja yrittäjyyden alkuajoilta en toivo sinulle. Siksi toivon näkeväni sinut workshopeissa, jotta pääsen auttamaan sinut yli pahimmista sudenkuopista.

– Maaret

Tietoa toki löytyy netistä valtavasti, mutta mistä tietää, mitä ohjeita katsoa, missä järjestyksessä ja miten soveltaa niitä omalle kohdalle?

Olen työssäni vuosien varrella tavannut satoja yrittäjiä, joista moni on aloittanut nollasta. Olen kuullut lukuisia tarinoita siitä, miten aloittava yrittäjä tai pienyrittäjä on pyrkinyt ratkaisemaan markkinointiin liittyviä haasteita:

Välillä on valvottu yötä myöden ja saatu aikaan nettisivut itse. Yleensä helppo sivujen tekeminen ja tekninen toimivuus eivät kuitenkaan kulje käsi kädessä. Saattaa olla ongelmana, että et vaan saa laitettua tiettyä asiaa toivomaasi kohtaan. Voi olla haastetta sivujen löydettävyyden kanssa, tai sivuille ei välttämättä saa tarvitsemiasi lisäominaisuuksia kuin kalliilla kuukausimaksulla. Puhelinnäkymäkin saattaa olla mitä sattuu.

Ajateltiin täällä Velhovisiolla, että yrittäjillä pitää olla muitakin vaihtoehtoja, kuin hankala itse tekeminen tai kallis mainostoimistopalvelu. Siksi päätimme rakentaa ainutlaatuisen verkkokurssista ja workshopeista koostuvan palvelun, jotta voimme auttaa sinua sinua oikeasti saavuttamaan tavoitteesi.  Ja tämä on  takuulla palvelu, mitä et löydä mistään muualta : )

Tule ihmeessä mukaan, jos…

 • Haluat hyödyntää digimarkkinoinnin keinoja saadaksesi viestisi kuulumaan valitsemillesi ihmisille.

 • Haluat saada käyttöösi työkalut, joiden avulla sinun on helppo testata kysyntää ja oppia asiakkaistasi.

 • Haluat investoida aikaasi perusdigitaitojen opetteluun, joka hyödyttää yritystäsi jopa vuosien ajan.

 • Haluat säästää aikaa, rahaa ja mielenrauhaasi : )

Kirjaudu kurssille ja aloita tehokas tekeminen