Suorajakelumainoksen suunnittelu

Suorajakelumainos on ihanteellinen tiedottamaan avajaisista, tarjouksista tai kampanjoista ja niihin voi liittää mukaan erilaisia tarjouskuponkeja, jotka helpottavat mainonnan tehon mittaamista.

Julisteen suunnittelu

Ota käyttöön ilmainen mainostila – oletko hyödyntänyt alueesi ilmoitustaulut? Liikkeesi asiakastilat ja ulkomainostelineet?

Kylttien ja diginäyttömainoksen suunnittelu

Hyödynnä monipuolisesti erilaisia mainospintoja – suuret kyltit ja diginäyttömainokset näkyvät siellä, missä ihmiset liikkuvat.

Lehtimainoksen suunnittelu

Valmistamme mainosaineiston toiveidesi mukaan sekä otamme huomioon eri painotalojen tekniset ohjeet aineistolle.

Lataa hinnasto

Hinnasto sisältää tarjouksen kotisivuista, verkkokaupasta, uutiskirjeestä ja yleisimmissä graafisen suunnittelun palveluistamme.

Suunnittelemiamme mainoksia

”Velhovisiolla osataan kuunnella asiakkaan tarpeita ja kumppanuudesta muodostuu aidosti läheinen ja välittävä. Velhovisio on vastannut tähän päivään asti seuraavista tuotoksista: kotisivut, käyntikortit, rollupit, esitteet, ovimainos, sekä muut pienemmät suunnittelutyöt, joiden pohjalta olemme teettäneet erilaista materiaalia.

Työn jälki on modernia ja ensiluokkaista kaikilla osa-alueilla. Suosittelemme lämpimästi Velhovision palveluita laajasti”