Aloittava yrittäjä, kehitetäänkö

digitaitojasi nollasta sataan?

Tarvitsetko yrityksellesi simppelit WordPress-verkkosivut, jotka eivät maksa maltaita ja joita voit parannella sitä mukaa kun yritystoimintasi kehittyy? Ovatko kotisivujen teko ja digimarkkinoinnin maailma sinulle hepreaa? Onko sinulla vahva halu ottaa haltuun digimarkkinoinnin perustaidot?

Haemme nyt muutamaa yritystä mukaan kehittämään aloittaville yrittäjille tarkoitettua digitaitovalmennusta. Paketti on ainutlaatuinen, sillä se on hybridimalli verkkovalmennusmateriaalien ja raudanlujan ammattilaisavun yhdistämisestä. Ja mikä parasta – olet meille arvokas pilottiasiakas, joten valmennus mukautuu joustavasti sinun yrityksesi tarpeisiin.

Yrittäjä, rakennetaanko yhdessä

yrityksellesi markkinoinnin kivijalka?

Tarvitsetko kotisivut, jotka eivät maksa maltaita ja joita on helppo laajentaa toimintasi kehittyessä? Mikäli tuskailet olemassa olevien kotisivujesi kanssa, voisitko harkita puhtaalta pöydältä aloittamista? Onko digimarkkinoinnin maailma sinulle hepreaa? Onko sinulla vahva halu ottaa haltuun digimarkkinoinnin perustaidot?

Etsimme nyt vielä muutamaa yritystä mukaan kehittämään ainutlaatuista markkinoinnin tehotyöpajaa, joka sopii esimerkiksi pienyrittäjille tai aloittaville yrittäjille.

Työpajassa rakennetaan yrityksellesi simppelit, helposti päivitettävät WordPress-nettisivut. Jotta saat uusille sivuillesi kävijäliikennettä kohderyhmästäsi, rakennamme myös Facebook-  ja Google Ads -kampanjat. Lisäksi kotisivuillesi asennetaan kätevä uutiskirjetyökalu jälkimarkkinoinnin hoitamista varten. Saat siis markkinoinnin todo-listaltasi todella paljon yliviivattua.

Ideana on se, että toimit oman yrityksesi markkinointisisällön pääsuunnittelija ja me autamme kaikessa teknisessä. Mikäli hallitset perus-atk-taidot sekä osaat kertoa yritystoiminnastasi, valita kuvamaailman sekä kommentoida visuaalisiin asioihin, olet juuri etsimämme henkilö.

Työpaja ei ole vain verkkokurssi, vaan henkilökohtaista apua on laskettu mukaan jopa 6 työpajaa. Näin varmistetaan, että projekti etenee aikataulun mukaan ja haasteet selätetään yhdessä.

Ja mikä parasta – olet meille arvokas pilottiasiakas, joten työpaja mukautuu joustavasti sinun ja yrityksesi tarpeisiin.

Tarjous

Markkinoinnin tehotyöpaja

Pilottihinta vain 735 eur + alv. 24 %
+ kotisivujen teeman kustannus 60 eur

Maksutapa
Lasku

Sisältö
Valmennus sisältää verkko-ohjeistukset (kts. alta sisältöerittely) + enintään 6 Teams-palaveria

Huom!
Pilottiasiakaspaikkoja rajoitettu määrä.

Pakettiin kuuluu aina…

Aikas huikeat kotisivut :)

Saammeko esitellä ylpeytemme, Velhovision vuosien varrella kehittäneen, kotisivujen sveitsiläisen linkkuveitsen. Halusitko lanseerata kampanjan tai laskeutumissivun – onnistuu. Haluaisitko tuotteistaa uuden palvelun – onnistuu. Haluaisitko myydä osaamistasi tai tuotettasi verkossa – onnistuu. Jos tarvitset WooCommerce-verkkokaupan, jopa sekin onnistuu.

Miten voi olla mahdollista? Koska kaikki on valmiiksi sisäänrakennettu alustaan, vain käyttöönottoa vailla.

Tätä kotisivualustaa on ollut rakentamassa sadat asiakasprojektit, jotka ovat antaneet ruohonjuuritason näkemyksen siitä, mitä yrittäjät tarvitsevat. Tätä alustaa hioo tällä hetkellä timantiksi arvokkaista arvokkaimmat pilottiasiakkaat, jotka sanovat viimeisen sanansa, onko valmistamme kotisivumme hyvät. Haluamme ottaa mukaan vielä muutaman yrittäjän testaamaan kotisivualustaamme, josta on poistettu kaikki turha ja kytketty käyttöönotettavaksi valtavasti hyödyllisiä tekniikoita, jotka auttavat sinua kertomaan tuotteistasi tai palveluistasi ja lämmittämään ne ostaviksi asiakkaiksi.

Mietimme alun perin, että mitä ihmettä voisimme tarjota kotisivuratkaisuksi yrittäjälle, jolla ei ole vielä kotisivuja tai jonka kotisivuilla on kehittämistarpeita. Ja miten saamme kotisivujen hinnan alle tuhanteen euroon. Lähdimme aluksi kehittämään ajatusta one-page -kotisivuista (yhdensivun laajuiset kotisivut, joille asennetaan sisällöntuotanto-tekniikoita), mutta onneksi ajatus lähti vähän lapasesta. Me nimittäin olemme viimeisen vuosikymmenen opiskelleet säännöllisesti uutta – miksi ihmeessä emme esiasentaisi alan uusimpia oivalluksia tähän kotisivualustaan?

Mietit tietysti, että tässä pitää olla joku koira haudattuna. Hyvät kotisivut yritykselle (niin meilläkin) maksavat yleensä 1000 – 2000 euroa.

Ei, missään Velhovision paketeissa ei ole kuukausimaksuja, ylläpitoa tms. muuta ”yllätystä”.

Tehotyöpaja on nimensä mukainen workshop, missä joutuisit myös itsekin hommiin. Näinkin edullinen hintataso pohjautuu siihen, että sinä toimit yrityksesi markkinoinnin suunnittelijana. Pystytkö kirjoittamaan siitä, mitä yrityksesi tekee? Pystyisitkö valita kotisivuillesi värit, fontit ja kuvamaailman (meidän neuvoessa joka hetkessä)? Osaatko käyttää perus atk-ohjelmia? Jos jotain et osaa, haluaisitko opetella? Jos näin on, olet juuri oikea henkilö mukaan projektiin.

Emmekä mekään missään nimessä pääse helpolla. Me asennamme sinulle valmiiksi kaiken, mikä on kertaluontoista. Saat kaiken meiltä esiasennettuna, mikä vaan on mahdollista. Loput tehdään yhdessä etäworkshoppien muodossa.

Älä anna edullisen hinnan hämätä – pilottiasiakkaita otamme mukaan vain rajallisen ajan ja sen jälkeen tehotyöpajan hinta ja sisältö tulee muuttumaan.

Näistä voit ottaa käyttöösi mitä haluat…

Visuaalinen ilme

Yrityksen visuaalinen ilme muodostuu fonteista, väreistä ja kuvamaailmasta ja autamme näiden suunnittelussa. Mikäli yritykselläsi ei ole vielä logoa, voit hahmotella itse sen avullamme ja graafikkomme ovat apunasi loihtimaan logosi käyttökuntoon ja painokelpoiseksi.

Neuvomme myös kuvankäsittelyyn tarkoitetun Canva-pohjan käytössä niin, että voit itse tuottaa kuvamateriaalia yritysilmeesi mukaisesti esimerkiksi kotisivuillesi, somejulkaisuihin- ja mainoksiin sekä uutiskirjeeseen.

Facebook-kampanja

Avataan yrityksellesi ammattilaistyökalu Facebook Business Manager. Näin voit esimerkiksi tavoittaa aina uudelleen ja uudelleen kotisivuillasi käyneet sekä löytää somesta uutta asiakaskuntaa. Luomme myös peruskampanjarungon sekä asetamme ensimmäiset mainospohjat. Neuvomme sinulle peruskäytön.

Google Ads -kampanja

Luodaan yhdessä yrityksellesi hakusanamainoskampanja. Näin voit ohjata jatkossa kotisivuillesi sellaista kävijäliikennettä, jotka jo etsivät toimialasi palveluntarjoajaa.

Uutiskirjetyökalu

Olemassa oleva asiakaskunta on yrityksen arvokkainta omaisuutta – siitä kannattaa pitää hyvää huolta hyvän asiakaspalvelun merkeissä! Kun sinulle alkaa kertyä asiakaskuntaa, tulet takuulla tulevaisuudessa arvostamaan sitä, että voit hoitaa tärkeän jälkimarkkinoinnin uutiskirjetyökalun avulla. Työkaluna käytämme MailPoet-uutiskirjealustaa, mitä päivitetään omien kotisivujesi käyttöliittymästä.

Millaiset ovat one-page-kotisivut?

Esimerkiksi Pihasi Onni -pihasuunnittelualan yrityksellä on one-page -kotisivut (www.pihasionni.fi), jotka hivenen muistuttavat tehopajaan kuuluvan kotisivualustan etusivua. Mutta tehopajan sisältämä kotisivualusta on tätä esimerkkiä paljon laajempi ja monipuolisempi.

Pihasi Onnin sivut käyvät kuitenkin mainiosti hakukoneoptimointiesimerkkinä. Voit siis googlata pihasuunnittelija Tampere. Pihasi Onnin sivut nousevat googlen hakutuloksissa ykkössivulle ja sinä voit oppia tekemään saman omille kotisivuillesi.

Miksi siis kannattaa lähteä mukaan?

  • Säästät tuhansia euroja tekemällä itse osan työstä. Pakettiin kuuluvat osiot ammattilaistyönä teetettynä maksavat reilusti yli 2000 euroa + alv.

  • Kun teet itse, opit paljon ymmärtämään markkinointikanavien toimintalogiikkaa, kuin että nämä luotaisiin sinulle valmiina. Tästä on yrityksellesi valtavasti etua myös tulevaisuudessa.

  • Pääset kokeilemaan uusia tuote- ja palveluideoitasi kevyellä kynnyksellä ja opit valtavasti omaista asiakkaistasi.

  • Saat kotisivupohjan maailman suosituimmalle WordPress-kotisivualustalle,  jota voit tulevaisuudessa helposti laajentaa toimintasi kehittyessä.

  • Kun tulet nyt mukaan, saat pilottiasiakkaana moninkertaisesti henkilökohtaista palvelua.

Kenen kanssa?

Hei, olen Maaret ja olen toiminut yrittäjänä ja graafisena suunnittelijana Velhovisiolla yli kymmenen vuotta.

Minulle on on sydämen asia, että jokainen yrittäjä saa parhaan mahdollisen tuen siipiensä alle ja siihen vaikuttaa merkittävästi, missä kunnossa yrityksen kotisivut ja markkinointikanavat ovat.

Rakennetaan tästä digivalmennuksesta yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti, jotta pääset nopeammin keskittymään siihen tärkeimpään – ydinosaamiseesi ja yrityksesi kehittämiseen!

Kysyttyä

Mitä jos et koe kaikkea tarpeelliseksi? Mitä jos et esimerkiksi halua mainostaa somessa?
On ihan ok olla ottamatta kaikki mainoskanavia käyttöön. On kuitenkin varmasti hyödyllistä, että tunnet eri mainoskanavien mahdollisuudet, jos vaikka muutatkin mieltäsi tulevaisuudessa.

Mitä jos minulla on jo hyvät kotisivut?
Jos kotisivusi on WordPress-sivut, joita osaat itse helposti päivittää, olet myös oikein tervetullut mukaan. Tehotyöpajan hinta ei tällöin muutu, vaan panostamme työn sitten olemassa olevan kotisivustosi kehittämiseen.

Lähde mukaan markkinoinnin tehotyöpajaan

Miten paja edistyy?

Tällöin toimitamme sinulle esitietolomakkeet, joihin voit tutustua omaan tahtiin.ästä eteenpäin etenemme vaiheittain yhteensä 6 viikon ajan ja tapaamme etänä viikottain. Jokainen workshop on henkilökohtainen.

Yhteystietojen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Saat ennen yhteistyön aloitusta meiltä vielä tarjouksen hyväksyttäväksesi, niin pääset rauhassa tutustumaan millaiset työt sisältyvät valmennukseen.

Jos vähänkin kiinnostuit, niin kerrothan viestikentässä hieman yrityksestäsi ja toiveistasi?