Oletko ihmetellyt, miksi kotisivuhinnoittelumme on hyvin yksinkertaista?

Suppeammat sivustot ovat edullisemmat, laajempiin lasketaan enemmän työaikaa. One-page -tyyppiset yhdensivun laajuiset toteutusten hinta on 1000 e + alv. 24 %, perinteisten, enintään 7 sivun laajuisten kotisivujen hinta on 1700 e + alv. 24 %.

Meidän kotisivupakettiin sisältyy AINA kaikki tarpeellinen. Vaikka tilaisit yhden sivun laajuisen kokonaisuuden (ns. one-pagen), pärjäät jo silläkin hyvin. Sekin sisältää esimerkiksi tarpeen mukaan blogin ja ajankohtaista-palstan eli toisen sanoen tarjous sisältää rajattoman määrän itse tekemääsi sisältöä.

Moni miettii tietysti heti, että entä jos tarvitsenkin 15 sivua laajat sivut? Entäs jos pärjäänkin 3:lla sivulla?  Sinulle laskemme tällöin ilman muuta tarjouksen. Olemme paketoineet nuo peruspaketit ennenkaikkea siitä syystä, että elämä olisi helpompaa sekä sinulla että meillä.

Meidän kotisivutoteutuksemme ovat kuin yhden koon sukkahousut – ne joustavat mitä ihmeellisimpiin mittasuhteisiin. Kotisivupakettiemme sisältö ja hinnoittelu pohjaa satoihin asiakastarpeisiin mukautuneisiin kotisivuprojekteihin.

Vaikka kuinka syvällisesti kartoitettaisiin yrityksesi tarpeita ja räätälöitäisiin pieniäkin yksityiskohtia myöden, tosiasia on, että kellään meillä ei ole kristallipalloa siihen, miten kauan aikaa juuri sinun kotisivuprojektisi kanssa menee.

Monesti yritys ei alkuvaiheessa tiedä kovin paljoa todellisista tarpeistaan ja usein asiakkaamme innostuvat kunnolla projektista vasta  vedoksen nähtyään. Se on toki ymmärrettävää, sillä kotisivujen uudistaminen toistuu vain harvoin yrityksellä, toisin kuin meillä kotisivu-uudistusten kanssa työskentely on arkipäivää.

Meidän hinnoittelu siis pohjautuu tilastolliseen keskimäärään, mitä projekteihin yleensä kuluu työaikaa. Meidän tarjoama kotisivupaketti kestää myös hieman venymistä, kuten kunnon yhdenkoon sukkahousujen kuuluukin. Eli voimme luoda erilaisia lomakkeita eri käyttötarkoituksiin, lisätä kuvakaruselleja, chattityökalun, blogin… Voimme editoida videosi, poistaa sibelius-ryppyjä henkilökuvasta sekä photoshopata kuvastasi pois ruman roskapöntön… nämä vain esimerkkejä, miten kotisivupakettimme venyy tarpeisiisi ilman että aikaa kuluu siihen, että laskemme lisämaksua eri osioista.

One size fits all – kuten laulaa eräs saksalainen raskasmetalliartisti.

Näin projekti sujuu maaliin hymyssä suin ja kaikille osapuolille jää mukava fiilis yhteistyöstä. Jos olet kiinnostunut helposta tavasta uudistaa kotisivut, ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua kotisivujen rakentamisessa? Autamme sinua mielellämme niin verkkosivujen kuin muiden markkinoinnin työkalujen kanssa. Ota yhteyttä!

Ystävällisin terveisin,

Maaret Borg
Velhovisio Digital Oy