Digimarkkinoinnin kanavat kerralla hyvään hoitoon

Monen yrityksen toimialalle sopii sekä Google-markkinointi että Facebook-markkinointi. Haluat varmasti, että kun joku googlaa palveluitasi, hän myös löytää yrityksesi linkin hakutuloksista Google-mainonnan avulla. Entäpä ne, joilla ei ole ne ostohousut jalassa? Facebook-mainonnalla on mahdollisuus nostaa yrityksesi palveluita sen yleisön tietoisuuteen, jotka eivät tiedä vielä tarvitsevansa niitä.

Useamman mainoskanavan hoidon ulkoistaminen digitoimistolle usein tulee aika kalliiksi. Jos itse tekee, voi herkästi päätyä tuhlaamaan isot budjetit ilman selkeitä tuloksia sekä tietysti itse-tehden kuluttaa myös sitä kaikista arvokkainta eli omaa aikaa, millä voisi auttaa omia asiakkaita.

Velhovision digimarkkinoinnin monikanavapaketti pohjaa ajansäästöön. On sujuvaa ja nopeaa hoitaa enemmän kerralla. Esimerkiksi melkein samalla työmäärällä voi graafikko tehdä kuvamainokset sekä Facebookiin kuin Google-bannereihin. Melkein samalla työmäärällä voi tehdä optimointityötä sekä Googlen että Facebookin mainoksiin. Melkein samalla työmäärällä voidaan käydä läpi markkinoinnin tuloksia kuukausipalaverissa.

Tutustu palvelupakettiimme sivun alareunasta ja aloita sinäkin tavoittamaan lisää uusia asiakkaita useammassa eri kanavassa.

Huippuosaajat käytössäsi

Velhovision digitiimissä toimii huippuosaajia, jotka ovat tehneet digimarkkinointia vuosia, jopa tulospohjaisesti.

Mutta digimarkkinointi ei ole vain teknistä käyttötaitoa. Kaiken digimarkkinoinnin A ja O on tulosten mitattavuus, jotta nähdään, mikä toimii ja mikä ei.

Emme siis keskity pelkästään kotisivujen kävijäliikenteen kasvattamiseen vaan panostamme siihen, että se on oikeanlaista. Hyvältä digimarkkinoinnin tekijältä vaaditaan yrityksen toimialan sekä sen kohderyhmien tunnistamista ja ymmärtämistä. Mitä täsmällisemmän kohderyhmääsi houkuttelevan markkinointikoneiston luomme, sitä tarkemmin pystymme vastaamaan asiakkaasi ongelmaan.

Paras tulos saavutetaan yhteistyössä. Sinä olet liiketoimintasi paras asiantuntija, meiltä taas löytyy osaaminen siihen, kuinka markkinointisisältöä kanavoidaan eteenpäin. Siksi läpinäkyvä markkinointikoneisto on meidän kummankin etu. Näet koko ajan netissä päivittyvän raportin avulla missä mennään ja mitä tuloksia saadaan aikaiseksi. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi toivommekin sinun kertovan säännöllisesti mitä yrityksesi kuuluu, niin tiedotamme näistä kuulumisista yleisölle – näin mainossisällöt  pysyvät raikkaina ja ajan tasalla.

Miksi pakettimme on näin kattava?

Monikanavamarkkinoinnin pakettiin sisällytimme Facebook- ja Google-markkinoinnin lisäksi myös kotisivujen päivityspalvelun sekä Google Remarketingin.

Miksi ihmeessä kotisivupäivitys? On vanhanaikaista tehdä mainontaa staattisille kotisivuille. Huolehdimme, että kotisivujesi kätköihin luodaan houkuttelevia, mainoksiin täsmällisesti vastaavia laskeutumissivuja. Samalla hoituvat kepeästi myös sinulta tulleet päivitystoiveet. Ja haluamme, ettei maailmassa olisi yksiäkään WordPress-sivuja, joiden tietoturvapäivityksistä ei huolehdita.

Miksi ihmeessä Google Remarketing? Ensin lyhyt tiivistys, että mistä kyse: Google Marketingin idea on siinä, että pystyt tavoittamaan ne ihmiset, jotka ovat käyneet kotisivuillasi.

Kotisivuilla käynyt liikenne on arvokasta: henkilö on siis ollut tavalla tai toisella yrityksestäsi kiinnostunut. Tämä tarkoittaa sitä, että matka on tässä vaiheessa hieman lyhyempi varsinaisen asiakassuhteen aloittamiseen.

Tämä lämmin yleisö on erittäin hyödyllistä pystyä tavoittamaan silloin kun itse haluat.

Monikanavamarkkinointi

Hintaesimerkki

Monikanavamarkkinointi

595 € / kk

+ aloituskulut 395 € (1. kuukausi siis 990 €)

Google hakusanamainonta
(Shopping sisältyy WooCommerce-verkkokauppiaille)

Facebook- ja Instagram -mainonta

Google Remarketing

Analytiikka

Pyydä tarkempi tarjous
  • Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %.
  • Palvelun hinta ei sisällä varsinaisia mainoskuluja.
  • Palvelun voi irtisanoa koska vaan.
  • Palvelusta toteutuksesta Velhovision digitiimi, joka koostuu useista alansa huippuammattilaisista.
  • Digitaalisen markkinoinnin paketteihimme kuuluu aina mitattavuus, selkeä online-raportti sekä henkilökohtaista tulosten läpikäyntiä.

Voit sanoa hyvästit epämääräiselle digijargonille ja toivottaa tervetulleeksi tilalle ymmärrettävää palvelua, järkevää ajankäyttöä ja ennen kaikkea helpompaa työarkea sinulle.

Ystävällisin terveisin, Velhovision digitiimi