Ohjataan asiakas yrityksenne myyntihyllylle! Google Ads- ja Shopping -mainonta ovat tehokkaita tapoja tavoittaa ostopäätöstä harkitsevia ihmisiä. Tiesitkö, että netissä tehdään 38 000 Google-hakua sekunnissa? Parhaimmillaan laadukkaasti tehdystä hakusanakampanjasta tulee hyödyllinen myyntityökalu, jota voi käyttää tarpeen mukaan tai pitää käytössä jatkuvasti osana yrityksen perusmainontaa.

Miksi valita meidät?

Tekemiemme mainoskampanjoiden teho perustuu siihen, että jokaisesta avainsanasta tehdään lukuisia versioita. Miksi? Näin löydämme mahdollisimman suuren määrän edullisia avainsanoja, mikä tarkoittaa sitä, että tietyllä mainosrahalla saa enemmän kävijöitä.

Kampanjoissamme et maksa turhista klikeistä. Et varmaan esimerkiksi koiranruokakauppiaana halua näyttää mainostasi ihmiselle, joka on kirjoittanut Googleen ”kilteimmät koirarodut”, koska tässä ei juuri sillä hetkellä olla ostamassa koiranruokaa verkosta.

Aiemmin koimme itsekin asiakasraportoinnin haastavaksi. Tokihan tiedot ovat nähtävissä Google Ads -tilissä, mutta tällöin asiakkaan täytyy tietää mitä tunnuslukua tarkkailla. Onneksi asiat ovat nyt toisin. Meillä saat linkin raporttipohjaan, mistä näet selkeästi yrityksellesi tärkeät tiedot reaaliaikaisesti.

Oma taustamme

Velhovisio on läpikäynyt useita Googlen järjestämiä  lähikoulutuksia. Testien läpäisyn myötä Velhovisiolle on myönnetty sertifiointi ja olemme myös saaneet tekemiimme kampanjoihin laatutarkastuksia suoraan Google Ads -tuelta.

Asiakaspalautetta

“Tämä on paras Google-raportti mitä olen nähnyt. Tosi selkeä! Hyvä hyvä!
Ja huomasin myös nyt, että saan enemmän sähköpostista yhteydenottoja kuin aiemmin!”

Jenni Seva / Ainesmestarit Oy

Hakusanamainonta

Tarjous

  • Tiliin liittyvät työt (perusasetukset, kohdistus, budjetti)
  • Hakusanaliikenteen ja kilpailutilanteen tutkiminen
  • Mainosryhmien suunnittelu (enintään 5 erilaista)
  • Avainsanalistojen kirjoittaminen (tarkka haku, ilmaushaku, laajan haun muokkaus)
  • Negatiivisten avainsanojen luettelon kirjoittaminen
  • Mainosten ja mainoslaajennusten kirjoittaminen
  • Voidaan tehdä myös sovittaessa: laskeutumissivun kuntoonlaitto (tarjotaan erikseen)
  • Seuranta, optimointi ja raportointi 30 pv
  • Kevyt jatkohuollon ohjeistus

650 € + alv. 24 %

HUOM! Kyseessä kertakustannus, ei kuukausikulu. Ei sisällä Google-mainoskuluja.
Jatkohuolto ja ylläpito alk. 200 € + alv. 24 % / kk.

Haluatko oppia tekemään itse?

Google Ads -mainonnan teossa kannattaa hallita perusasiat, jotta pidät kampanjan kustannustehokkaana ja et maksa turhista klikeistä. Jos siis haluat oppia tekemään Google Ads -mainontaa itse, tutustu tekemäämme verkkokurssiin.

Tulossa keväällä 2021!