Edustava käyntikortti on mukava ojentaa asiakkaalle. Käyntikortti toimii mainiosti esimerkiksi ajanvarauskorttina tai se voi olla vaikkapa pieni miniesite yrityksenne palveluista. Haluatko todella panostaa käyntikortteihin?

Mietitäänkö, sopisiko jokin erikoismateriaali (esim. ekopahvi, huurremuovi) tai erikoispainomenetelmä (esim. metallifoliointi, kohopainatus) yrityksenne käyntikorttiin? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksen näköiset käyntikortit!

”Velhovisiolla osataan kuunnella asiakkaan tarpeita ja kumppanuudesta muodostuu aidosti läheinen ja välittävä. Velhovisio on vastannut tähän päivään asti seuraavista tuotoksista: kotisivut, käyntikortit, rollupit, esitteet, ovimainos, sekä muut pienemmät suunnittelutyöt, joiden pohjalta olemme teettäneet erilaista materiaalia.

Työn jälki on modernia ja ensiluokkaista kaikilla osa-alueilla. Suosittelemme lämpimästi Velhovision palveluita laajasti”

Lue lisää asiakaspalautteita

Käyntikortin suunnittelu

Tarjous

  • Laajuus: 2-puoleinen
  • Versiot: sisältää 1-4 henkilön tietojen ladonnan

Alkaen 200 € + alv. 24 %

Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut…

Suunnittelutyön hintaan vaikuttaa ennen kaikkea se, millainen visuaalinen ilme yrityksellänne jo on. Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut, suunnittelu sujuu nopeammin ja näin ollen voimme tarjota suunnittelutyön kotisivutilauksen yhteydessä edullisemmin.

Suuntaa-antavan pakettitarjouksen näet täältä:

Starttipakettilaskuriin