Tuotekuvaston tai katalogin suunnittelu

Inspiroi asiakastasi ja helpota tilausprosessia toimittamalla selkeä ja tyylikäs tuotekuvasto.

Vuosikertomuksen tai historiikin suunnittelu

Välillä on hyvä katsoa taakseen ja koota yrityksen historian kohokohdat yksien kansien väliin.

Hinnaston suunnittelu

Päivittyvätkö tuotetiedot usein? Tällöin kannattaa harkita netissä selailtavaa e-lehteä, jotta esimerkiksi hintojen päivitys on vaivatonta.

Lehden suunnittelu

Jäsen- tai asiakaslehdet on hyvä tapa pitää yllä asiakassuhdetta.

”Velhovisiolla osataan kuunnella asiakkaan tarpeita ja kumppanuudesta muodostuu aidosti läheinen ja välittävä. Velhovisio on vastannut tähän päivään asti seuraavista tuotoksista: kotisivut, käyntikortit, rollupit, esitteet, ovimainos, sekä muut pienemmät suunnittelutyöt, joiden pohjalta olemme teettäneet erilaista materiaalia.

Työn jälki on modernia ja ensiluokkaista kaikilla osa-alueilla. Suosittelemme lämpimästi Velhovision palveluita laajasti”

Lue lisää asiakaspalautteita

Kuvaston suunnittelu

Tarjous

  • Aineisto: valmiit tekstit ja kuvat (tai mahdollisuus käyttää kuvapankkeja)
  • Koko: A4 = taitettu A3 (kysy tarjous muista kokovaihtoehdoista) Laajuus, esimerkkejä: 8 sivua 800 eur + alv. 24 % 12 sivua 1000 eur + alv. 24 %
  • Ei sisällä painokustannuksia, mutta vinkkaamme hyvistä painotaloista mielellämme tai toimitamme halutessasi aineiston painoon.

Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut…

Suunnittelutyön hintaan vaikuttaa ennen kaikkea se, millainen visuaalinen ilme yrityksellänne jo on. Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut, suunnittelu sujuu nopeammin ja näin ollen voimme tarjota suunnittelutyön kotisivutilauksen yhteydessä edullisemmin.

Suuntaa-antavan pakettitarjouksen näet täältä:

Starttipakettilaskuriin