Laadukas logo antaa yrityksestänne luotettavan mielikuvan. Logo luo ensivaikutelman yrityksestänne. Kun tavoitteena on laadukas ja aikaa kestävä logo, joka vahvistaa yrityksen brändiä, pitää yritykseenne tutustua pintaa syvemmältä. Millainen yrityksenne identiteetti on? Mitkä sen ovat arvot ja kilpailuedut?

Haluatteko antaa modernin, klassisen vai massasta erottuvan mielikuvan? Onko sinulla jo valmis idea logolle? Hienoa, kerro toki siitä! Jos tiedät, mitä haluatte ja voit toimittaa esimerkiksi piirretyn luonnoksen, päästään nopeasti maaliin. Ota yhteyttä, niin ideoidaan lisää!

”Velhovisiolla osataan kuunnella asiakkaan tarpeita ja kumppanuudesta muodostuu aidosti läheinen ja välittävä. Velhovisio on vastannut tähän päivään asti seuraavista tuotoksista: kotisivut, käyntikortit, rollupit, esitteet, ovimainos, sekä muut pienemmät suunnittelutyöt, joiden pohjalta olemme teettäneet erilaista materiaalia.

Työn jälki on modernia ja ensiluokkaista kaikilla osa-alueilla. Suosittelemme lämpimästi Velhovision palveluita laajasti”

Lue lisää asiakaspalautteita

Logon suunnittelu

Tarjous

Toimitamme logon tiedostomuotojen lisäksi myös graafisen ohjeiston, mikä sisältää yritysilmeen väri- ja fonttitiedot latauslinkkeineen.

Alkaen 500 € + alv. 24 %

Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut…

Suunnittelutyön hintaan vaikuttaa ennen kaikkea se, millainen visuaalinen ilme yrityksellänne jo on. Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut, suunnittelu sujuu nopeammin ja näin ollen voimme tarjota suunnittelutyön kotisivutilauksen yhteydessä edullisemmin.

Suuntaa-antavan pakettitarjouksen näet täältä:

Starttipakettilaskuriin