Suorajakelumainoksen suunnittelu

Suorajakelumainos on ihanteellinen tiedottamaan avajaisista, tarjouksista tai kampanjoista ja niihin voi liittää mukaan erilaisia tarjouskuponkeja, jotka helpottavat mainonnan tehon mittaamista.

Julisteen suunnittelu

Ota käyttöön ilmainen mainostila – oletko hyödyntänyt alueesi ilmoitustaulut? Liikkeesi asiakastilat ja ulkomainostelineet?

Kylttien ja diginäyttömainoksen suunnittelu

Hyödynnä monipuolisesti erilaisia mainospintoja – suuret kyltit ja diginäyttömainokset näkyvät siellä, missä ihmiset liikkuvat.

Lehtimainoksen suunnittelu

Valmistamme mainosaineiston toiveidesi mukaan sekä otamme huomioon eri painotalojen tekniset ohjeet aineistolle.

”Velhovisiolla osataan kuunnella asiakkaan tarpeita ja kumppanuudesta muodostuu aidosti läheinen ja välittävä. Velhovisio on vastannut tähän päivään asti seuraavista tuotoksista: kotisivut, käyntikortit, rollupit, esitteet, ovimainos, sekä muut pienemmät suunnittelutyöt, joiden pohjalta olemme teettäneet erilaista materiaalia.

Työn jälki on modernia ja ensiluokkaista kaikilla osa-alueilla. Suosittelemme lämpimästi Velhovision palveluita laajasti”

Lue lisää asiakaspalautteita

Mainoksen suunnittelu

Tarjous

  • Aineisto: valmiit tekstit ja kuvat (tai mahdollisuus käyttää kuvapankkeja)
  • Koko: A4, A3 tai A2
  • Laajuus: 1-puoleinen
  • Ei sisällä painokustannuksia, mutta vinkkaamme hyvistä painotaloista mielellämme tai halutessasi toimitamme aineiston painoon.

Alkaen 250 € + alv. 24 %

Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut…

Suunnittelutyön hintaan vaikuttaa ennen kaikkea se, millainen visuaalinen ilme yrityksellänne jo on. Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut, suunnittelu sujuu nopeammin ja näin ollen voimme tarjota suunnittelutyön kotisivutilauksen yhteydessä edullisemmin.

Suuntaa-antavan pakettitarjouksen näet täältä:

Starttipakettilaskuriin