Tyylikäs presentaatio antaa yrityksestänne huolitellun mielikuvan. PowerPoint toimii parhaimmillaan myynnin tukena, sillä se tukee sanoman hahmottamista tekstin ja kuvan yhdistelmällä. PowerPoint-dokumenttia voi käyttää myös mihin tahansa asiakkaan kanssa käytävään kommunikointiin, kuten esimerkiksi tarjouksiin, käyttöohjeiksi tai yritysesittelyyn.

Ps. Tutun Microsoft PowerPoint-pohjien lisäksi teemme myös verkossa toimivia Google Slide-pohjia, mitkä ovat muokattavissa ja monistettavissa koko tiimin voimin.

”Velhovisiolla osataan kuunnella asiakkaan tarpeita ja kumppanuudesta muodostuu aidosti läheinen ja välittävä. Velhovisio on vastannut tähän päivään asti seuraavista tuotoksista: kotisivut, käyntikortit, rollupit, esitteet, ovimainos, sekä muut pienemmät suunnittelutyöt, joiden pohjalta olemme teettäneet erilaista materiaalia.

Työn jälki on modernia ja ensiluokkaista kaikilla osa-alueilla. Suosittelemme lämpimästi Velhovision palveluita laajasti”

Lue lisää asiakaspalautteita

PowerPointin suunnittelu

Tarjous

  • Aineisto: valmiit tekstit ja kuvat (tai mahdollisuus käyttää kuvapankkeja)
  • Koko: 4:3 tai 16:9
  • Laajuus: enintään 5 sivumallia (kysy tarjous laajemmasta toteutuksesta)
  • Sisältää mm. näyttävän kansi- ja lopetusdian, teemavälilehdet sekä muutamia selkeitä alasivumalleja.
  • Toimitukseen kuuluvat a) tyhjä diapohja, missä on valmiiksi asennettu yrityksenne ilmeeseen sopiva teema b) malliksi asemoitu diasarja (enintään 10 diaa).

Alkaen 350 € + alv. 24 %

Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut…

Suunnittelutyön hintaan vaikuttaa ennen kaikkea se, millainen visuaalinen ilme yrityksellänne jo on. Mikäli tilaat kauttamme myös kotisivut, suunnittelu sujuu nopeammin ja näin ollen voimme tarjota suunnittelutyön kotisivutilauksen yhteydessä edullisemmin.

Suuntaa-antavan pakettitarjouksen näet täältä:

Starttipakettilaskuriin