Google mainonta

ohjaa kysynnällä varustettua liikennettä yrityksenne myyntihyllylle

Miten Google mainonta toimii?

Google on valtavirran hakukone ja sitä käyttää lukematon määrä ihmisiä, jotka juuri tälläkin hetkellä etsivät aktiivisesti ongelmiinsa ratkaisua. Google Ads -mainospaikkoja löytyy Googlen hakutulosten ylä- tai alaosasta. Kyseessä klikkiperusteinen mainosmuoto, eli mainosbudjetti kuluu vasta kun asiakas siirtyy kotisivuille. Mainoskustannuksia kertyy siis vasta kun potentiaalinen asiakas siirtyy tutkimaan, olisiko yrityksesi sopiva valinta.

Tarjous

Google mainonta

kampanjanrakennus 590 €
+ ylläpito 290 € / kk

Sisältäen seuraavaa

 • Tilin aloitustyöt
  (käyttöoikeus- ja kohdistusasetukset, budjetointi)

 • Google-tilien yhdistäminen
  (Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager jne)
 • Konversioseurannan asennus
  (mahdollistaa sen, että mainonnasta tulee selkeää ja mitattavaa)

 • Mainosryhmien suunnittelu
  (4-6 kpl)
 • Avainsanojen kirjoittaminen
  (10-20 per ryhmä)
 • Mainosten kirjoittaminen
  (sis. ns. dynaamiset avainsanat sekä mainoslaajennukset)

 • Seuranta, optimointi ja raportointi
  30 pv
 • Online-tilassa päivittyvän selkeän raporttipohjan luominen, johon sinulla on jatkuva pääsy

Ylläpito

Tilin huollon tavoitteena on säilyttää tilin tehokkuus, eli tarkistetaan tunnusluvut sekä hakutermit ja raportti. Laajennetaan ja syvennetään kampanjan osuvuutta. Työ sisältää kuukausittaisen selkokielisen raportoinnin tuloksista.

Voimme hoitaa jatkossa Google Ads -markkinointia puolestanne hintaan
290 eur / kk
tai erillisen tarjouksen mukaan. Voimme myös tarjota koulutusta Google Ads -mainostilin itsenäiseen ylläpitoon.

Maksuehto ja laskutusaikataulu

14 pv netto, viivästyskorko 16 %.
Kampanjanrakennus laskutetaan aloituskuukauden kuun vaihteessa. Ylläpito laskutetaan kuukausittain joka kuun viimeinen päivä.

Sopimuksen irtisanominen

Palvelun irtisanomisaika on 30 päivää.

Palvelun hinta ei sisällä mediabudjettia. Suositus Google markkinoinnin mediabudjetiksi alk. 5 eur / päivä.

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat ovat työn hintoja (alv. 0 %). Lähetämme sinulle vielä tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksesi.

Yhteyshenkilösi

Tiitus Kangas
Digimarkkinointivelho

Yhteistyökumppanimme Tiitus Kangas on kokenut digimarkkinoinnin suunnittelija, jolta hoituu niin konversioseurantojen asentaminen, optimointi kuin tulosten selkokielinen analysointi.

Google Ads mainonta vaatii ammattiosaamista ja paljon työtä.

Miksi Google mainonta on niin tehokasta?

Laaja kohderyhmän tavoittavuus: Google on maailman suurin hakukone, jota käyttää päivittäin miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa. Google Ads mahdollistaa mainosten näyttämisen juuri silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa, tuotteita tai palveluita.

Tarkka kohdentaminen: Google Ads tarjoaa tarkkoja kohdentamismahdollisuuksia. Voit valita avainsanoja, jotka liittyvät yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin, ja asettaa mainokset näkymään tiettyjen maantieteellisten alueiden tai tiettyjen demografisten tietojen perusteella.

Mitattavuus ja analytiikka: Google Ads tarjoaa kattavan analytiikan ja seurannan työkalut, joiden avulla voit seurata mainosten tehoa. Voit nähdä, kuinka monta kertaa mainos on näytetty, kuinka monta klikkausta se on saanut ja kuinka monta konversiota (esimerkiksi ostoa, latausta tai yhteydenottoa) se on saanut aikaan.

Kilpailuetu: Google mainonta mahdollistaa yritykselle kilpailuedun saavuttamisen markkinoilla. Hyvin suunniteltu ja kohdennettu mainonta voi auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista, houkuttelemaan enemmän asiakkaita ja kasvattamaan myyntiäsi. Voit myös hyödyntää kilpailijoidesi avainsanoja ja näkyä hakutuloksissa, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät heidän tarjoamiaan tuotteita

Miksi tekijäksi Velhovisio?

Mitattavuus

Digitaalisen markkinoinnin paketteihimme kuuluu aina mitattavuus, selkeä online-raportti sekä henkilökohtaista tulosten läpikäyntiä.

Monipuolisuus

Meiltä saat myös paljon muuta – kun hoidamme koko markkinoinnin paletin, aikaa ja rahaa säästyy.

Vapaus

Emme sido sinua pitkiin ylläpitosopimuksiin – palvelumme voit irtisanoa koska vaan.

Mikä Velhovisio?

Mitä teemme?

Velhovision yrittäjät Maaret ja Juha ovat tehneet markkinoinnin velhohommia jo vuodesta 2007 alkaen.

Ratkaisemme pk-yritysten markkinointitarpeet yhden-luukun-taktiikalla. Meissä yhdistyy pienen mainostoimiston vaivattomuus sekä ison mainostoimiston osaaminen laajojen verkostojen ansiosta. Mitä et meiltä saa, sitä et tarvitse : )

Supervoimamme?

Olemme erikoistuneet kotisivuihin (ja verkkokauppoihin), jotka tukevat myyntiä ja säästävät kiireisen yrittäjän aikaa. Emme tyydy vain tekemään visuaalisesti näyttäviä kotisivuja vaan mietimme myös aina, miten yrittäjä saa kotisivu-uudistamisesta mahdollisimman paljon boostia omaan liiketoimintaansa. Siksi tarjoamme myös kattavat digimarkkinoinnin palvelut.

Auttaisitko meitä kehittämään palveluitamme?

Tuntuuko sinusta, että digimarkkinointi on aika sekava viidakko? Kuulisimme mielellämme lisää siitä, mitä koet haastavaksi oman yrityksesi markkinoinnin kehittämisessä? Vastaajille luvassa hyödylliset edut korvauksena vastaamiseen käytetystä ajasta!