Kuvitukset

– visuaalisuus

Kuvituksilla on monta tehtävää

Hyvät kuvitukset tuovat lisäarvoa. Ne voivat toimia infografiikan lisänä,
viestin selkeyttäjänä tai luoda tunnelmaa ja positiivisia mielleyhtymiä.

Kaipaisiko yrityksesi persoonallisempaa otetta viestintään?
Haluaisitteko visuaalisen ilmeenne tueksi ripauksen herkkyyttä tai huumoria?

Miten kuvitukset toteutetaan?

Kuvitustyön vaiheet

  • Mahdolliset ideat, väri- ja tyylitoiveet sekä kuvituksen tekniikasta sopiminen malliesimerkkien avulla ennen projektin aloitusta.

  • Luonnosten esittely sekä yksi vedoskierros, jonka puitteissa annetaan palautetta ja tehdään tarvittavat korjaukset yksityiskohtiin.

  • Lopulliset viimeistellyt versiot toimitetaan sovitussa tiedostomuodossa (.jpg, .pdf, .png). Tiedostot voidaan joko toimittaa sellaisenaan tilaajalle, tai asemoida valmiiksi esim. verkkosivutilauksen yhteydessä.

  • Lopulliset, viimeistellyt versiot toimitetaan sovitussa tiedostomuodossa (.jpg, .pdf, .png). Tiedostot voidaan joko toimittaa sellaisenaan tilaajalle, tai asemoida valmiiksi esim. verkkosivutilauksen yhteydessä.

  • Originaalin teoksen tekijänoikeudet säilyvät kuvittajalla, mutta ostajalla on oikeus käyttää teosta vapaasti tilauksen yhteydessä määriteltyihin tarkoituksiin.

    Teoksen käyttöoikeuden tai tekijänoikeuden omistus ei anna tekijälle tai tilaajalle oikeutta kaupata sen julkaisuoikeuksia kolmannelle osapuolelle tai monistaa teosta myyntiin. Tekijällä ei ole velvollisuutta maksaa korvauksia tilaajalle kuvan mahdollisesta julkaisemisesta muualla (esim. portfolio, näyttely).

Teidän hiileenne puhaltava asiantuntijatiimi

Verkkokurssialusta suoraan kotisivuillesi.

Maaret Borg
Graafikkovelho

Juha Borg
Verkkosivuvelho

Taru Lindblad
Kuvittaja-copyvelho

Tiitus Kangas
Digimarkkinointivelho