Logon suunnittelu

Laadukas logo puhaltaa yritysilmeeseen sielun

Logo luo ensivaikutelman yrityksestäsi potentiaaliselle asiakkaalle

Sopisiko logollenne moderni, klassinen vai massasta erottuva ilme? Onko idea jo valmiina vai haluaisitteko, että suunnittelemme kokonaan uuden tyylin? Kaikki onnistuu – ota yhteyttä, niin ideoidaan lisää!

Referenssejä

Logosuunnitteluun panostaminen luo laadukkaan ja ajantasaisen kuvan yrityksestäsi.

Tarjous

Logon suunnittelu

kotisivutilauksen yhteydessä 450 €
Erikseen tilattuna 550 €

  • Versiot ja vedoskierrokset
    Tarjous sisältää enintään kaksi logoehdotusta, joista voitte valita sopivimman vaihtoehdon. Valittuun logoversioon voidaan tehdä toiveestanne muokkauksia 1-2 vedoskierrosta (enintään 1 – 2 työtuntia). Logoehdotukset toimitetaan yksi kerrallaan, jotta palaute voidaan ottaa huomioon ennen seuraavan version suunnittelun aloitusta.
  • Toimitus
    Lopullinen toiveidenne mukaiseksi viimeistelty logoversio toimitetaan sellaisissa tiedostomuodoissa, joiden avulla logon käyttö on helppoa niin somessa kuin muussa viestinnässä. Lisäksi logosta lähetetään myös painokelpoinen vektoritiedosto, joka mahdollistaa hyvän painojäljen.

  • Graafinen ohjeisto
    Logosuunnittelu sisältää myös kevyen graafisen ohjeiston, joka sisältää logon väritiedot. Mikäli olette myös kotisivuasiakas, myös visuaalisen ilmeen muut tiedot, kuten väri- ja fonttitiedot sisällytetään graafiseen ohjeistoon. Graafisen ohjeen avulla yrityksenne visuaalinen ilme on helppo säilyttää yhdenmukaisena.

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat ovat työn hintoja (alv. 0 %). Lähetämme sinulle vielä tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksesi.

Miksi yrityksen kannattaa panostaan logon suunnitteluun?

Hyvin suunniteltu logo tekee vaikutuksen asiakkaisiin ja auttaa heitä muistamaan yrityksen. Logo on yksi tärkeimmistä visuaalisista elementeistä, joka auttaa luomaan yrityksen tunnistettavuutta ja erottumaan kilpailijoista.

Laadukas logo viestii yrityksen ammattimaisuudesta ja luotettavuudesta. Se auttaa rakentamaan positiivista brändikuvaa ja herättää asiakkaiden luottamusta yritykseen.

Logo voi välittää yrityksen viestejä ja arvoja visuaalisesti. Hyvin suunniteltu logo pystyy kertomaan tarinaa tai heijastamaan yrityksen tavoitteita ja persoonallisuutta. Se auttaa asiakkaita ymmärtämään, mistä yrityksessä on kyse.

Logon suunnitteluun panostaminen on pitkäaikainen investointi. Kun yritys on luonut vahvan brändin logon avulla, sitä voidaan käyttää useita vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Logo on siis tärkeä osa yrityksen brändiä ja sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Hyvin suunniteltu logo auttaa yritystä erottumaan kilpailijoista, luo ammattimaisen kuvan, viestii yrityksen arvoja ja tarjoaa monikäyttöisen identiteetin eri viestintävälineissä.

Yhteyshenkilösi

Maaret Borg
Graafikkovelho

Vaikka olemmekin eniten keskittyneet kotisivujen suunnitteluun, olen loihtinut vuosien varrella kymmeniä, ellei satoja logoja asiakkaillemme. Homma hoituu siis maaliin varmoin ottein.

Olisitko kiinnostunut palveluistamme?

Teemme mielellämme tarjouksen tarpeidesi mukaan!

Jätä meille viesti, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian asiaan!

Olisitko kiinnostunut palveluistamme?

Lataa sähköpostiisi suuntaa-antava hinnastomme!

Saat kaikki palvelumme sisältävän suuntaa-antavan hinnaston viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Lataa hinnasto rohkeasti – kanssamme ei tarvitse pelätä soitto- tai spämmitulvaa, sillä se ei kuulu toimintatapoihimme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaamalla hinnaston hyväksyn Velhovision tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.