Hyvät nettisivut yritykselle

WordPress ja WooCommerce

Hyvät nettisivut tukevat myyntiä, säästävät työaikaasi ja parantavat asiakaspalvelua.

Mutta miten?

  • Hakukoneoptimoidut nettisivut lisäävät maksutonta kävijäliikennettä.

  • Nykyaikainen, selkeä visuaalinen ilme vaikuttaa asiakkaasi mielikuvaan yrityksestäsi ja madaltaa ostokynnystä.

  • Kun käytössäsi on helposti muokattava WordPress-alusta, sivustolle on kätevä luoda sisältöä eri kohderyhmienne tarpeisiin. Voit myös testata uusien liikeideoiden kysyntää kevyellä kynnyksellä.

  • Voit kasvattaa myyntiä verkkokaupan avulla, jopa kansainvälisille markkinoille asti.

  • Kun autat asiakastasi jo nettisivusisältöjen / videoiden avulla, säästät työaikaasi ja tehostat asiakaspalvelua.

Tähän uskomme

Nettisivuihin panostaminen ei saisi olla koskaan pelkkä kustannus, vaan investointi jonka pitää tuottaa.

Meiltä löytyy tähän runsaasti ideoita. Varaa veloitukseton kartoitusaika, niin jutellaan lisää! Etätapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta saat veloituksetta hyödyllisiä vinkkejä yrityksesi nettisivujen ja markkinoinnin kehittämiseen.

Kaikki lähtee ulkoasusuunnitelmasta

Työtapaamme kuuluu miettiä nettisivustosi jokainen sivu asiakkaasi näkökulmasta niin, että tämä hahmottaa selkeästi palvelusi / tuotteesi hyödyt ja ymmärtää miksi valita juuri yrityksesi.

Lähde mukaan pilottiasiakkaaksi

Velhokasvu

Nettisivut ja digimarkkinointi tulosmittauksella

Emme keskity pelkästään tekemään nettisivuja tai digimarkkinointia, vaan kehitämme yrityksesi myyntiprosessia dataan ja kokeiluihin perustuen. Tavoitteena on löytää ne parhaat käytännöt, jotka tuovat yrityksellesi tuloksia esimerkiksi neljän kuukauden pituisin sopimusjaksoin.

Kartoitetaan yhdessä yrityksesi nykytila, kehityskohteet ja unelmatilanne.

Käydään läpi erilaisten työkalujen mahdollisuudet ja sovitaan yrityksellesi sopivat ratkaisut.

Asetetaan selkeä ajanjakso (esim. 4 kk), minkä aikana optimoimme nettisivunne ja digimarkkinoinnin tavoitteidenne mukaisiksi.

Koska työ toteutetaan esimerkiksi neljän kuukauden jakson aikana, myös kustannukset tasataan tälle ajalle. Parhaimmillaan toimenpiteet lähtevät tuomaan euroja kassaan jo ennen viimeisiä maksueriä.

Asetamme selkeät mittauspisteet ja teemme tulosten perusteella muutoksia.

Käymme läpi tuloksia kanssasi selkeästi ja säännöllisesti, jotta opit itse sekä asiakkaistasi että digimarkkinoinnin työkaluista.

Miksi Velhovision rakentamat nettisivut?

Pitävät tarjoukset

Kanssamme ei tarvitse murehtia yksityiskohdista eikä pelätä yllätyskuluja, vaan käytännössä kaikki nykyaikaisiin nettisivuihin vaadittava sisältyy vakiona projekteihin. Työmme hinta voidaan myös jakaa pieniin eriin useamman kuukauden ajaksi.

Pitävät toimitusajat

Tehokas työnkulku varmistaa, että projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Nettisivut valmistuvat tyypillisimmään 6 viikossa. Jos sinulla on kiire ja aineistot valmiit, valmista tulee jopa parissa viikossa.

Saat kaiken tarvitsemasi

Koska meiltä hoituu myös esim. digimarkkinointi ja graafinen suunnittelu, saat meistä näppärän luottokumppanin yrityksen arjen tueksi.

Saat asiakkaita houkuttelevat nettisivut

Hyviin tuloksiin pääsee, kun nettisivut ovat visuaalisesti, sisällöllisesti ja teknisesti huolella toteutetut. Tässä meitä tukee yli 10 vuoden kokemus ja sadat asiakasprojektit.

Pirauta niin jutellaan lisää!

Olemme erikoistuneet yli 10 vuoden kokemuksella nettisivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin nettisivupulmissa! Ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret.

Asiakasesimerkkejä matkan varrelta

Autoimme asiakastamme Uudenmaan Ikkunapalvelua nousemaan Googlen hakutulosten ykkössivulle esimerkiksi asiakkaalle tärkeän ikkunaremontti vantaa -sanalla ja näin asiakkaan saamien liidien määrä moninkertaistui nettisivuremontin jälkeen.

Yhden sivun laajuisilla one-page -toteutuksilla saadaan näyttävää jälkeä, kts. esim. Tampereen Autoilutyön sivut. Kun one-page -sivuun vielä lisää blogitoiminnon (joka sisältyy kaikkiin nettisivutoteutuksiimme), saadaan lopputulokseksi näyttävät sivut hyvin kohtuullisella budjetilla.

Julkishallinnon nettisivujen pitää nykyään olla ns. saavutettavia, kuten Opiskelijakunta Kaakolle tekemämme sivut. Haluatko tietää lisää? Googlaa ”saavutettavat kotisivut” ja löydät Velhovision blogikirjoituksen Googlen hakutulosten ykköspaikalta.

Näitä teemme

Myyntiä tukevia nettisivuja

Emme pelkästään vain uudista nettisivuja, vaan tutkimme digimarkkinoinnin työkaluin kuinka saada asiakkaasi yhteydenottokynnys madaltumaan.

Verkkokauppoja

WooCommerce-verkkokaupan avulla niin tuotteet, digituotteet kuin jopa verkkovalmennukset saadaan kätevästi nettisivujesi sähköiselle myyntihyllylle.

Digimarkkinointia

Voimme luoda ammattilaistasoisen Google- ja/tai Facebook -kampanjan, jotta pääset heti näkemään millaista uutta nostetta nettisivu-uudistus luo liiketoiminnallenne.

Graafista suunnittelua

Luomme yrityksellesi toiveidesi mukaisen, nykyaikaisen brändi-ilmeen, mitä voidaan hyödyntää niin nettisivuilla kuin asiakasmateriaaleissa.

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Nettisivuvelho

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Nettisivuvelho

“Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Kiitos teille sujuvasta yhteistyöstä, ideoinnista ja mahtavasta lopputuloksesta. Todella tyytyväisiä ollaan toteutukseen.”

Janika Ekholm / Suomen Imurikeskus Oy

”Kaikki meni hyvin, aikataulussa pysyttiin, itse olin isoin jarru. Annan täyden kympin. Suosittelen Velhovisiota muille tarvitsijoille.”

Milko Peltola / Kompressorimaailma

Lataa hinnastomme sähköpostiisi

WordPress-nettisivujen hinnat alk. 1490 €

Saat kaikki palvelumme sisältävän, suuntaa-antavan hinnaston viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Lataa hinnasto rohkeasti – kanssamme ei tarvitse pelätä soitto- tai spämmitulvaa, sillä se ei kuulu toimintatapoihimme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataamalla hinnaston hyväksyn Velhovision tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.

Teidän hiileenne puhaltava asiantuntijatiimi

Verkkokurssialusta suoraan kotisivuillesi.

Maaret Borg
Graafikkovelho

Juha Borg
Verkkosivuvelho

Taru Lindblad
Kuvittaja-copyvelho

Tiitus Kangas
Digimarkkinointivelho