Verkkokaupan perustaminen

WooCommerce-alustalla

Miksi Velhovision tekemä verkkokauppa?

 • Pystymme muokkaamaan kauppaa haastavampiinkin tarpeisiin
  WooCommercea räätälöidään sille saatavilla lisäosilla. Oikean lisäosan valinta, muokkaaminen ja testaaminen on syvää ammattitaitoa vaativaa työtä, jotta kauppasi toimii myös jatkossa. Meiltä löytyy kokemusta esimerkiksi digituotteiden verkkokaupasta, jälleenmyyjien verkkokaupasta, kuukausimaksullisista maksutavoista, mitä erilaisempien toimitus / maksutapojen asennuksesta, tuotekuvastoista jne.

 • Valjastamme koko sivusto puhaltamaan myynnin edistämiseen
  Hakukoneoptimoimme sivustosi. Rakennamme sivustolle toiveidesi mukaisia sisällöntuotantokanavia kävijäliikenteen kasvattamiseksi. Varmistamme, että kaikki sisältö ohjaa verkkokauppasi tuotteisiin.

 • Katsomme verkkokauppaa asiakkaan näkökulmasta
  Panostamme tuotekortin suunnitteluun, koska se on yleensä ensimmäinen sivu, minkä asiakas näkee sivuillesi saapuessaan. Varmistamme, että tuotekortista löytyy kaikki ostopäätöksen kannalta tarvittavat elementit: selkeät tuotetiedot, luotettavuustekijät, tiedot tilaamisesta yms tutkitusti ostokynnystä madaltavia elementtejä.

 • Panostamme sopivan tuotteen löytymiseen
  Kategorioiden ja rakenteen suunnittelu ei ole itsestään selvää. Tutkimme, miten asiakas etsii tietoa netistä. Teemme tarpeen mukaiset etsi- ja lajittelutoiminnot. Voimme auttaa asiakastasi oikeaan lopputulokseen tarjoamalla niin tuote- kuin tarvepohjaista rakennetta.
 • Autamme myös digimarkkinoinnissa
  Harva verkkokauppa menestyy ilman markkinointia. On kaikkien etu, että verkkokaupan tekijä pystyy asentamaan näppärästi digikampanjat ja analytiikat. Osaamme asentaa esimerkiksi verkkokauppiaille lähes elintärkeän, automaattisen Google Shopping -feedin, minkä avulla saat näppärästi tuotekorttiesi tiedot Googlen hakutuloksiin. Juttelemme näistä mielellämme lisää!

Miksi valita WooCommerce-verkkokauppa?

Saat nauttia samalla myös WordPressin eduista
WooCommerce-verkkokauppa on maailman suosituimman kotisivujärjestelmän lisäosa. Näin ollen saat WordPressin edut käyttöösi. Näitä ovat mm. visuaalisuus, sisällön helppo muokattavuus, ylivoimaiset sisällöntuotantomahdollisuudet sekä hakukoneystävällisyys.

Kansainvälinen verkkokauppa?

Onko mielessäsi lähteä laajentamaan liiketoimintaasi kansainvälisille markkinoille?
Onko mielessäsi lähteä laajentamaan liiketoimintaasi kansainvälisille markkinoille? Tällöin yritykselläsi saattaa olla mahdollisuus saada Business Finlandin 5000 euron arvoinen innovaatioseteli, millä voit tilata suunnittelupalvelua Velhovisiolta. Me autamme hakuvaiheen jokaisessa vaiheessa – jutellaan ihmeessä lisää!

Miksi Velhovisio kumppaniksi?

Pitävät tarjoukset

Kanssamme ei tarvitse murehtia yksityiskohdista eikä pelätä yllätyskuluja, vaan käytännössä kaikki nykyaikaisiin verkkosivuihin vaadittava sisältyy vakiona projekteihin. Työmme hinta voidaan myös jakaa pieniin eriin useamman kuukauden ajaksi.

Pitävät toimitusajat

Tehokas työnkulku varmistaa, että projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Verkkokaupat valmistuvat tyypillisimmään 6 viikossa. Jos sinulla on kiire ja aineistot valmiit, valmista tulee jopa muutamassa viikossa.

Saat kaiken tarvitsemasi

Koska meiltä hoituu myös esim. digimarkkinointi ja graafinen suunnittelu, saat meistä näppärän luottokumppanin yrityksen arjen tueksi.

Saat asiakkaita houkuttelevan verkkokaupan

Hyviin tuloksiin pääsee, kun verkkokauppa ovat visuaalisesti, sisällöllisesti ja teknisesti huolella toteutetut. Tässä meitä tukee yli 10 vuoden kokemus ja sadat asiakasprojektit.

Pirauta niin jutellaan lisää!

Olemme erikoistuneet yli 10 vuoden kokemuksella verkkosivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin verkkokauppa-asioissa! Ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret.

Toteuttamiamme verkkokauppoja

Lapin Kauneuspilkku
www.lapinkauneuspilkku.fi

Poltettu Oranssi
www.poltettuoranssi.fi

Lindentex
www.lindentex.fi

Suomen Imurikeskus
www.suomenimurikeskus.fi

Tewal Ilmastointi Oy
www.ilmastointityöt.fi

Näitä teemme

Myyntiä tukevia verkkosivuja

WooCommerce-verkkokaupan avulla niin tuotteet kuin digituotteetkin saadaan kätevästi verkkosivujesi sähköiselle myyntihyllylle.

Digimarkkinointia

Voimme luoda ammattilaistasoisen Google- ja/tai Facebook -kampanjan, jotta pääset heti näkemään millaista uutta nostetta kotisivu-uudistus luo liiketoiminnallenne.

Graafista suunnittelua

Luomme yrityksellesi toiveidesi mukaisen, nykyaikaisen brändi-ilmeen, mitä voidaan hyödyntää niin kotisivuilla kuin asiakasmateriaaleissa.

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

“Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Kiitos teille sujuvasta yhteistyöstä, ideoinnista ja mahtavasta lopputuloksesta. Todella tyytyväisiä ollaan toteutukseen.”

Janika Ekholm / Suomen Imurikeskus Oy

”Kaikki meni hyvin, aikataulussa pysyttiin, itse olin isoin jarru. Annan täyden kympin. Suosittelen Velhovisiota muille tarvitsijoille.”

Milko Peltola / Kompressorimaailma

Olisitko kiinnostunut palveluistamme?

Teemme mielellämme tarjouksen tarpeidesi mukaan!

Jätä meille viesti, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian asiaan!

Olisitko kiinnostunut palveluistamme?

Lataa sähköpostiisi suuntaa-antava hinnastomme!

Saat kaikki palvelumme sisältävän suuntaa-antavan hinnaston viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Lataa hinnasto rohkeasti – kanssamme ei tarvitse pelätä soitto- tai spämmitulvaa, sillä se ei kuulu toimintatapoihimme.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaamalla hinnaston hyväksyn Velhovision tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.

Teidän hiileenne puhaltava asiantuntijatiimi

Verkkokurssialusta suoraan kotisivuillesi.

Maaret Borg
Graafikkovelho

Juha Borg
Verkkosivuvelho

Taru Lindblad
Kuvittaja-copyvelho

Tiitus Kangas
Digimarkkinointivelho