…tyhjentää markkinoinnin to-do listasi

Teho360 on digimarkkinoinnin palvelupaketti, mitä et muualta löydä

Kuulostaako tutulta?

 • Haluaisit kokeilla digimarkkinointia – aloitat avun etsimisen Googlesta, mutta se tarjoaa melkoista digimarkkinoinnin viidakkoa.

 • Sinua pelottaa, että rahasi viedään saamatta konkreettista hyötyä digimarkkinoinnista. Kanssamme osallistut suuntaviivojen suunnitteluun, saat yhteen hiileen puhaltavat kotisivut sekä oleellisimmat digimarkkinoinnin työkalut käyttöösi niin, että itse ymmärrät kokonaisuuden.

 • Pelkäät, että digimarkkinoinnin tarjouskysely”rumba” täyttää kalenterisi. Kanssamme palvelun hinta ja sisältö on helppo hahmottaa. Yhteistä aikaa toki tarvitsemme, mutta siihen menevä aika on ennakkoon määritelty ja mahdollisimman tehokkaaksi suunniteltu.

Oletteko tulleet hulluksi? Eihän kukaan voi tarjota noin kattavaa pakettia tutustumatta yritykseen läpikotaisin! Miten te voitte sisällyttää KAIKEN? Mitä te sitten myytte sen jälkeen? Tällaisia kommentteja olemme saaneet ja nämä kertovat myös siitä, että kovin monelta muulta et saa vastaavaa pakettia.

Teho360:n paketin idea pohjaa ajan säästämiseen. Esimerkiksi kun tiedämme, että mainoskuvat tehdään tiettyihin kanaviin, ne tehdään saman tien pois työlistalta.

Teho360 on palvelupaketti, minkä avulla saat myyntiäsi tukevat kotisivut, saat yleisön, joka kuuntelee mitä sinulla on sanottavaa ja mikä tärkeintä – voit tyhjentää yrityksesi markkinoinnin to-do listan kerralla.

Meillä sisältyy aina koulutusta juuri niin paljon kuin sinä haluat. Näin yrityksesi voi säästää vuositasolla tuhansia euroja hoitamalla digimarkkinointia itse.

Mitä jos en tarvitse kaikkea mitä paketti sisältää?

Jokainen pakettiin laskettu työtunti käytetään yrityksesi hyödyksi. Voimme käyttää tällöin enemmän aikaa sellaisiin osioihin, mitä haluat kokeilla. Mitään ei ole pakko ottaa käyttöön. Teho360 sisältää vain mahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

Näin hyödyt Teho360:sta

 • Voit vain puhaltaa ja viestisi tavoittaa ihmisiä
  Ei vielä riitä, että julkaiset esimerkiksi kampanjan kotisivuillasi.  Tällöin tieto tavoittaa korkeintaan satunnaisia sivuilla kävijöitä. Meidän rakentaman 24/7 toiminnassa olevan markkinointikoneiston avulla saat viestisi leviämään valitsemasi kohderyhmän tietoisuuteen.

 • Yrityksenne saa arvokasta henkistä pääomaa
  Kanssamme opit myös hahmottamaan digimarkkinoinnin kokonaisuuksia. Emme käytä jargonia vaan käytämme ennemminkin ratakiskoa. Teamsseissä toivomme kameran käyttöä sillä kätemme viuhuvat ja piirtävät ilmaan suuria linjoja.

  Sinulla on siis halutessasi mahdollisuus oppia hoitamaan yrityksenne digimarkkinointia jatkossa, mikä kasvattaa tehokkaasti yrityksenne henkistä pääomaa. Koulutuksemme eivät ole henkilöihin sidottuja, koska kaikesta saat käyttöönne tallenteen.

 • Tiedät, mitä eri mainosmuodoin voi saavuttaa
  Vaikka aikamoisia velhoja olemme, emme lupaa myynnin kasvua, sillä sen päättää asiakkaat ja asiakkaiden tarpeita vastaava tuote. Jos joku lupaa myynnin kasvua, kannattaa juosta karkuun ja lujaa. Mutta sen lupaamme, että me hoidamme yrityksesi digimarkkinointia ammattilaisottein ja sinä saat mitattua faktaa siitä, mikä toimii, mikä ei.
 • Osallistumme riskin kantamiseen
  Ymmärrämme riskin tunteesi. Olemme sinulle vieras yritys. Tästä syystä olemme jakaneet Teho360-markkinointipaketin kolmeen kokonaisuuteen riskin pienentämisen takia. Voit keskeyttää projektin koska tahansa jakson jälkeen. Jos et koe saavasi riittävästi hyötyä, ilmoitat siitä vain meille, emmekä lähetä loppulaskuja. Me nimittäin itsekkään emme halua jatkaa, mikäli et ole tyytyväinen.

Teho360:n sisältö

Voit siis yliviivata markkinoinnin to-do listaltasi seuraavat osiot:

Digimarkkinoinnin suunnitelma

Lähdemme etsimään ratkaisua tutkimalla toimialaasi, kilpailijoita, kilpailuehtojanne ja laadimme suunnitelman, joka sisältää askelmerkit kärkiviesteille ja ehdotuksia, miten ne sovelletaan eri kanaviin kotisivuista digimarkkinointiin. Näin emme tarjoa kaikkea kaikille vaan tästäratkaisuja yrityksesi relevanteimmalle kohderyhmälle.

Ovh. 500 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

One-page kotisivut

On äärimmäisen tärkeää, että kotisivut ovat helposti muokattavat eri kanavien vaatimusten mukaan – siksi paketoimme mukaan kotisivujen uudistamisen. Peruspaketti sisältää hyvin moneen käyttötarkoitukseen sopivat One-page-laajuiset WordPress-kotisivut, jotka auttavat sinua tuottamaan monipuolista sisältöä ja erilaisia laskeutumissivuja eli ns. ”ländäreitä”. Laajemmat kotisivut tai verkkokaupat on tilattavissa lisäpalveluna pakettiin, kts. erillinen tuunaushinnasto.

Mutta mikä siis sisältyy kotisivujen uudistamiseen? Olemme ylpeitä siitä, että meillä sisältyy kaikki oleellinen mikä auttaa asiakastasi ymmärtämään markkinointiviestiesi kärjet. Se voi olla vaikka nykyaikainen chattibotti, joka ohjaa asiakastasi löytämään sopivan ratkaisun. Se voi olla itse-kuvaamanne yritysvideo meidän tyylikkääksi editoimana. Se voi olla älykäs lomake, joka reagoi vastausten perusteella. Se voi olla huippuunsa hakukoneoptimoitu sisältösivu, mikä ohjaa säännöllistä kävijäliikennettä sivuillesi.

Meillä on ihan hyvin laaja työkalupakki, mitä käytämme mielellämme yrityksesi tavoitteiden eteen.

Ovh. 1000 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

Tarvitsetko laajemmat kotisivut? Verkkokaupan? Se onnistuu, kun valitset tuunaushinnastostamme kotisivujen laajennuspaketin tai verkkokauppa-paketin.

Visuaalinen ilme

Visuaalisen ilme sisältää väri- ja fonttimaailman suunnittelun lisäksi suunnitelman, miltä yrityksesi kärkiviestit näyttävät – sen tehtävä on auttaa asiakastasi hahmottamaan selkeästi, miksi valita juuri sinun yrityksesi tuotteet.

Onko yritykselläsi jo valmis ilme, jota saa raikastaa tai haluatko, että suunnitellaan täysin uusi ilme? Kauttamme onnistuu juuri toiveenne mukaiset graafisen suunnittelun työt.

Ovh. 500 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

Dokumenttipohja

Miksi tämä dokumenttipohja on tärkeä? Brändinne mukainen dokumenttipohja auttaa sinua viestimään yhdenmukaisella tavalla. Toki voit jatkossakin kirjoittaa tarjouksesi Wordillä, missä fonttina on Arial ja logo vasemmassa yläkulmassa, mutta jatkossa sinulla on myös vaihtoehto. Dokumenttipohja toteutetaan Google Slides -pohjana, mikä muuttuu myös kätevästi perinteiseksi PowerPoint-pohjaksi.

Ovh. 350 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

Google-mainonta

Kun ihmiselle tulee ostotarve, hän menee Googleen ja etsii sopivan toimittajan sieltä. Kun yrityksesi tekee Google-mainontaa, ohjaat kysynnällä varustettua kävijäliikennettä yrityksesi sähköiselle myyntihyllylle, kotisivuillesi. Sinun ei ole pakko myöhemmin ottaa tätä mainosmuotoa käyttöön, mutta jokaisella yrityksellä on hyvä olla tiedossa, mitä kyseisessä mainosmuodolla saa aikaan.

Ovh. 650 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

Facebook-mainonta

Moni B2B-yritys saattaa huutaa vastalauseita some-mainontaa kohtaan. Kannattaa kuitenkin harkita vähintään Facebook-työkalun uudelleenmarkkinointi-ominaisuuden käyttöönottoa. Näin varmistamme, että voit aina tavoittaa esim. ne ihmiset, jotka jo ovat käyneet nettisivuillasi. Voimme myös rakentaa kampanjoita kylmällekin yleisölle, mikäli tarkoituksenmukaista. Näin sinulla on työkalu, millä herätellä ihmisiä, jotka eivät tiedä tarvitsevansa yrityksesi palveluita ja tuotteita.

Ovh. 850 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

Google Remarketing

Kotisivuilla käynyt henkilö on arvokas siksi, että tämä on jo tavallaan ”lämmin”. Hän tietää jo jotain yrityksestäsi, koska on käynyt sivuillasi esim. lukemassa blogikirjoituksen tai on päätynyt sivuillesi etsiessään ratkaisua ostotarpeelleen.

Remarketingin avulla voit tavoittaa kotisivuillasi käyneet kuvallisin banner-mainoksin. Mitä isommalle määrälle yrityksesi jo tuntevia ihmisiä voit näyttää kampanjoitasi, sitä enemmän kampanjat tuovat sinulle uusia asiakkaita, mikäli tarjous osuu asiakkaan kipukohtaan.

Ovh. 350 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

Uutiskirje

Teho360-pakettiin sisällytetään myös MailPoet- tai MailChimp -uutiskirjetyökalun kuntoon laitto, jotta et menetä yhtä tärkeintä yrityksen kohderyhmää – vanhoja asiakkaitasi. Kun pidät lupauksesi ja palvelet asiakkaan hyvin, mielellään yli, tästä tulee tyytyväinen asiakas, joka luottaa sinuun.

Voit käyttää uutiskirjettä lisämyynnin lisäksi myös asiakaspalvelun parantamiseen. Voit kirjoittaa uutiskirjeeseen sisäpiirin juttuja, saada asiakas tuntemaan olonsa VIPiksi, ja helpottaa asiakkaan arkea tarjoamalla maksuttomia vinkkejä tai muuta lisäarvoa tuottavaa. Me autamme ideoimisessa.

Ovh. 350 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

Analytiikka

Asennamme kaikkiin markkinoinnin osa-alueisiin konversioseurannan ja laadimme selkeän online-raporttipohjan, mihin sinulla on jatkuva pääsy.

Ovh. 150 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

Koulutus

Koulutamme sinua niin paljon kuin haluat. Koulutus toteutaan Teams-palaverien välityksellä ja saat käyttöösi palaverien aikana nauhoitettuja tallenteita, joiden avulla myös muut yrityksesi avainhenkilöt voivat lähteä päivittämään kotisivuja ja ylläpitämään mainoskampanjoita. Osa koulutussisällöistä voidaan myös toteuttaa verkkokurssien muodossa.

Ovh. 750 eur + alv. 24 % Sisältyy pakettiin.

Teho360-paketin hinta

3 x 1250 eur + alv. 24 %

Yksittäin tilattuna palveluiden hinnaksi tulisi yhteensä vähintään 5400 euroa. Nyt saat koko paketin eli käytännössä kaiken tarpeellisen yhteishintaan  3750 euroa  – säästät siis tuhansia euroa puhumattakaan ajansäästöstä, mikä menisi jo menisi pelkästään tarjousjumppaan, jos tilaisit eri osioita ”sieltä täältä”.

Saatat tässä vaiheessa miettiä, miten hinta muuttuu, jos en tarvitse vaikkapa Facebook-markkinointia. Helppo vastaus tähän on: ei mitenkään, sillä emme harrasta ns. nyppimishinnoittelua. Ratkaisemme asian niin, että jos joku osio ei ole yrityksellenne tarkoituksenmukaista, siirrämme työaikaa toisen osion kehittämiseen. Lupauksemme on myös se, että koko työaika käytetään yrityksesi markkinoinnin kehittämiseen. Meiltä ei lopu tähän ideat!

Voit vaikka vain kokeilla, kuinka helppoa digimarkkinointi kanssamme on

Olemme jakaneet Teho360:n työt ja laskutukseen kolmeen osaan hyvästä syystä. Haluamme nimittäin jakaa riskit kanssasi. Jos koet, ettet tunne saavasi riittävästi hyötyä avustamme, voimme keskeyttää projektin aina jaksojen vaihteessa.

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

Tuunaushinnasto

Voit valita Teho360-pakettiin lisäpalveluita alta

Kotisivujen laajennuspaketti
Laajennetaan pakettiin kuuluvaa one-page toteutusta enintään 7:llä alasivulla.

+700 eur

Verkkokauppa
Lisätään sivuille perusverkkokauppa ja avullamme opit itse lisäämään tuotteita myyntiin.

+500 eur

Logon suunnittelu
Mietitään, riittääkö kevyt freesaus vai vallan suunnitellaanko uusi logo puhtaalta pöydältä.

+300 – 600 eur

Google Shopping
Verkkokaupat tarvitsevat markkinointia siipiensä alle – Google Shopping on tähän loistava mainosmuoto.

+300 eur

Digimarkkinoinnin kanavien ja kotisivujen ylläpito
Voit ostaa kokonaisuuksien hallinnan myös palveluna. Palvelua voi ostaa myös kuukausittain tarpeen mukaan, eikä meihin tarvitse sitoutua.

Alk. 500 eur + alv. 24 %/kk

Miten projekti etenee?

Voit avata tarkemmat kuvaukset klikkaamalla otsikoita.

Jakso 1

Pidämme ensimmäisen Teams-palaverin, minkä aikana tutustumme toisiimme ja pureudumme yrityksesi markkinoinnin haasteisiin ja tavoitteisiin.

Lähdemme etsimään ratkaisua tutkimalla toimialaasi, kilpailijoita, kilpailuehtojanne ja laadimme suunnitelman, joka sisältää askelmerkit kärkiviesteille ja ehdotuksia, miten ne sovelletaan eri kanaviin kotisivuista digimarkkinointiin.
Teemme luonnoksen, mistä näet, miltä kotisivujesi etusivu voisi näyttää. Valmistamme myös visuaaliseen ilmeeseen sopivan dokumenttipohjan.

Esittelemme suunnitelmat ja vaihdamme ajatuksia.

Jakson 1 hinta 1250 eur  + alv.
+ valitsemasi lisäpalvelut

Jakso 2

Lähdemme rakentamaan kotisivuja ja syvennämme suunnittelua varsinaisten kotisivujen avulla ja näin näet heti miltä lopputulos näyttää asiakkaan silmään.

Silmäillään kotisivuprojektin tilanne ja saat tässä vaiheessa koulutuksen kotisivujen päivitykseen. Avataan palaverissa myös markkinointityökalut.

Rakennamme ensimmäiset Google Ads -kampanjaluonnokset.

Rakennamme ensimmäiset mainoskuva- ja tekstiluonnokset.

Rakennamme ensimmäiset mainoskuvaluonnokset.

Jakson 2 hinta 1250 eur  + alv.
+ valitsemasi lisäpalvelut

Jakso 3

Kun kotisivut ovat valmistuneet, asennamme kotisivuille ja markkinointikanaviin data- ja konversio-mittaukset ja laitamme mainosluonnokset käyntiin.

Mikäli sinulla ei vielä ole ollut uutiskirjetyökalua, oletuksena asennamme yrityksille WordPressin omaa MailPoet-työkalua. Jos sinulla on jo MailChimp-työkalu käytössä, uutiskirjepohja voidaan tehdä myös sille työkalulle. Muita uutiskirjetyökaluja tarjouksemme ei sisällä.

Käymme läpi digimarkkinoinnin tuloksia ja aloitamme optimoinnin. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme mainoksista uusia vaihtoehtoja ja vertailemme kumpi mainosversio saa aikaan parempia tuloksia.

Käymme digimarkkinoinnin yleiskuvaa kanssasi läpi. Näytämme miten mainostyökaluja käytetään, miten niistä luetaan tuloksia ja miten tilejä huolletaan.

Voit nyt päättää, mitä mainoskanavia haluat käyttää jatkossa. On ihan ok, välillä laittaa eri mainosmuodot tauolle esim. yrityksenne työtilanteen mukaan. Mutta on varmasti huoleton ajatus, että tiedät, että millaisia tuloksia eri kanavilla voi saada aikaan, pystyt tavoittamaan kylmää, lämmintä ja kuumaa yleisöä ja että sinulla on eri mainoskanavat kunnossa.

Ja kun ne on kerralla kunnolla rakennettu, voit jatkossa käytännössä vain ”puhaltaa”, niin viestisi tavoittaa ihmisiä.

Jakson 3 hinta 1250 eur  + alv.
+ valitsemasi lisäpalvelut

Kotisivuprojekteissa olet osaavissa käsissä

WordPress-projekteista meillä on yli vuosikymmenen kokemus – niin kevytfreesaamisesta kuin täysin uusien sivujen suunnittelusta.

Lue lisää kotisivutoteutuksistamme

”Velhovisiossa Maaretilla on silmää tehdä hienoa visuaalista työtä ja löytää ratkaisut erikoisempiikin organisaatiolle spesifeihin tarpeisiin. Juha hoitaa teknisen puolen asiat moitteettomasti ja on erittäin selkeä ohjeistamaan sivuston käytössä.

Molempien intohimo omaan työhön on asiakkaan etu.”

Sirkku Lehti-Permanto / Lahden konservatorio

”Sivut näyttävät hyviltä. Super työn olette tehneet pienellä aikaa. Kanssasi on ilo työskennellä : ). Saat helposti kopin ajatuksista ja jatkat niitä luontevasti omilla hyvillä ideoilla!”

Anu Meuronen, Ravintola Keidas / Anmin Group Oy

“Tämä on paras Google-raportti mitä olen nähnyt. Tosi selkeä! Hyvä hyvä!
Ja huomasin myös nyt, että saan enemmän sähköpostista yhteydenottoja kuin aiemmin!”

Jenni Seva / Ainesmestarit Oy

Lue lisää asiakaspalautteita

Kenelle Teho360 sopii?

 • Et ole erityisen liekeissä, kun puhutaan konversioseurannoista, pikseleistä, algoritmeistä ja muista digimarkkinoinnin jargoneista.
 • Olet miettinyt digimarkkinoinnin ulkoistamista ja työntekijän hankkimista digitaalisen markkinointiin tai miettinyt näille vaihtoehtoja.

 • Sinua kiehtoo ajatus, että olisi hyvä homma saada haltuun digimarkkinoinnin yleisimmät työkalut, ymmärtää niiden potentiaalin ja nähdä, mitä niillä yrityksenne kohdalla saadaan aikaan.

 • Voit olla myös aloittava yrittäjä, joka ymmärtää, että digimarkkinointi on nykyaikaisen yritystoiminnan tärkeä menestystekijä ja uskot kerralla -oikein tekemiseen.

 • Tiedät, että on olemassa eri alojen ammattilaisia ja luotat näiden tekemiseen. Et tartu kiinni jokaiseen lillukan varteen, vaan sinua kiinnostaa enemmänkin tulokset ja helppous.

Kenelle Teho360 ei sovi?

 • Sinulla on paljon aikaa, tykkäät etsiä tietoa netistä ja pidät haasteiden ratkomisesta. Suosit edullisia vaihtoehtoja. Sinua varten voisi paremmin toimia Velhovision tee-se-itse-kurssit.

 • Rakastat mikromanageerata ja haluat tietää kaiken. Teho360 on isoin palvelupaketti, mitä yrityksesi tulee koskaan tarvitsemaan ja me olemme pyrkineet etsimään paketista keinoja säästää aikaa, jotta palvelun hinta säilyy kohtuullisena. Pieniin yksityiskohtien läpikäymiseen ei valitettavasti ole laskettu aikaa. Tällainen yhteistyö sopii paremmin, kun tilaat palveluitamme yksittäin ostettuna.

Päävastuun palveluista kantaa Maaret Borg. Lisäksi meiltä löytyy lisäkäsiä mm. tekniikkaan ja sisällöntuotantoon.

Oma taustamme

Olemme kehittäneet oman ammattitaitoamme monista lähteistä. Olemme läpikäyneet lukuisia digitaalisen markkinoinnin koulutuksia, verkkokursseja sekä tietysti uurastaneet YouTuben ääressä lukemattomina työtunteja. Parasta kokemusta on kuitenkin kertynyt digimarkkinoinnin töiden hoitamisesta asiakkaillemme. Ihan parasta on se, kun nähdään uusia yhteydenottoja dataraporteissa.

Velhovision digitiimi odottaa innolla yhteydenottoanne!

Paikkoja rajoitetusti

Koska Teho360-paketti on jättiurakka ja vaatii syvällistä ammattiosaamista, kaistamme on rajallinen. Tällä hetkellä meille mahtuu vain yksittäisiä Teho360-asiakkaita seuraavasti.

 • Lokakuu 2021: 1 asiakaspaikka

 • Marraskuu 2021: 2 asiakaspaikkaa

Miten etenemme?

Varaa veloitukseton Teams!

Toivottavasti pääsi nyökkäilee ja innostus kasvaa digimarkkinointia kohtaan! Kerrankin saa koko homman kerralla pakettiin eikä tarvitse lähteä jumppaamaan usean mainostoimiston kanssa yksittäisiä tarjouskyselyitä, mitkä todennäköisesti ovat paljon kalliimpiakin.

Mutta koska kyseessä on iso projekti, meidän olisi hyvä nähdä toisemme. Koska mekin tavoittelemme pelkästään tyytyväisiä asiakkaita, haluamme tarkistaa, onko meidän osaamisemme teille sopiva. Teams-palaverin varaaminen on täysin riskitön eikä sido kumpaakaan osapuolta yhteistyöhön.