Velhomatkat

Tehdään uudet kotisivut valmiiksi etelänmatkalla :)

Mistä kyse?

Kaipaako kotisivusi uudistamista? Rakastatko etelän lämpöä?

Mikäli vastasit kyllä, Velhomatkat ratkaisee nämä kaksi asiaa yhdellä kertaa. Uudistetaan siis yrityksesi kotisivut matkasi aikana.

Sinä saat lomailla aivan rauhassa mielesi mukaan, kun Velhotiimi rakentaa yrityksellesi liiketoimintaasi tukevat kotisivut viikon aikana.

Miksi lähtisin Velhomatkalle?

Tiesitkö, että vaikka olemme kokeneita verkkosivurakennuksen ammattilaisia, meidänkin asiakkaiden projekteissa on usein ongelmaa, että kotisivuprojektit tuppaavat venyä ja viivästyä. Ei siksi, että Velhovisio sen kummemmin hitailisi – päinvastoin. Takana on hyvin tyypillinen syy: usein asiakkaalla on vaikea päättää, mitä kotisivuilleen haluaa.

Yleensä aloitusstepit soljuvat hyvässä yhteisymmärryksessä jopa niin pitkälle, että asiakkaalla on jo toimivat sivut. Tämän jälkeen alkaa usein jarruttelu. Alkaa epävarmuus, että voinko sanoa näin ja näin. Onko tämä ja tämä sisältö nyt oikein? Onko tämä pilkku oikeassa kohdassa?

Tähän vaiheeseen me haluamme tarjota apua.

Kun Velhomatka alkaa, sivustoprojektisi on jo edennyt vaiheeseen, että olemme luoneet sinulle toiveidesi mukaisen visuaalisen ilmeen sekä toimivan sivustorungon alustavilla sisällöilläsi. Velhomatkalla istahdamme yhdessä tämän kotisivurungon ääreen ja mietimme jokaisen sivun sisällöt niin, että ne tuntuvat sinusta omilta ja tulet olemaan ylpeä tulevista kotisivuistasi.

Viritämme siis kotisivut 100 % tukemaan sinun liiketoimintasi tavoitteita.

Hyödynnämme toistemme vahvuuksia sisältöjen tekemisessä – sinä olet yritystoimintasi paras asiantuntija, meiltä tarjoamme raudanlujaa osaamista niin visuaalisuuteen kuin asiakkaita houkuttelevan tekstin kirjoittamiseen. Yhdistetään supervoimamme altaan reunalla, ja pääsemme moninkertaisesti parempaan lopputulokseen kuin perinteisin keinoin.

First things first.

Tämän Velhomatkan tärkein tavoite on se, että sinä yrittäjänä saat tauon arjestasi ja voit aivan rauhassa lomailla matkalla. Meille on tärkeintä se, että sinä palaat lomalta täynnä uutta energiaa. Kun sinulla on akut taas ladattu täyteen, pystyt myös hyödyntämään uusia kotisivujasi paremmin liiketoimintasi tukena.

Me olemme kotisivujen rakentamisen ammattilaisia, me emme tarvitse pitkiä workshoppeja tehdäksemme sinulle laadukkaat kotisivut. Näin sinulle jää aikaa siihen tärkeimpään eli lomailuun.

Päivät lomakohteessa muotoutuvat niin, että tapaamme kahden kesken päivittäin noin tunnin ajan. Tapaamiset voidaan pitää altailla, rannalle tai muualla hotellin tiloissa. Meidän ei siis tarvitse sulkeutua työympäristöä muistuttaviin pimeisiin kokoustiloihin.

Lisäksi aamupäiviin kuuluu myös yhteisiä tapaamisia, missä rennosti käymme läpi asioita, mitkä hyödyttävät yritystoimintaasi Velhomatkan jälkeen. Lisäksi aamupäiviin kuuluu rentoja koulutushetkiä, joihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Koska palvelu pohjaa siihen, että päivittäiset lähitapaamiset ovat edellytys kotisivujen valmistumiselle, on matka siis työmatka. Tarjoamme paikan päällä myös koulutusta markkinointiin, joten matka on erittäin hyödyllinen investointi yrityksesi kehittämiseksi.

Matkalla siis tehdään päivittäin töitä yrityksesi liiketoiminnan eteen sekä yhdessä kanssasi sekä käsittelemme myös sinulta tulleita palautteita itsenäisesti.

Kaikki yhteinen ja muu tekeminen dokumentoidaan, jotta voidaan osoittaa matka on työmatka eikä lomareissu.

Käydään nämä asiat tarkemmin läpi kartoituspalavereissa.

Meidän ilonamme saattaa olla matkalla myös muita markkinoinnin ammattilaisia, joilla on omat asiakkaat mukana.

Järjestämme aamuisin aamupalan jälkeen rentoja sparrailu- ja keskusteluhetkiä yhteisellä porukalla.

Muistathan, että näihin osallistuminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Haluammehan, että sinulle jää lomalta käteen myös työkaluja yritystoimintasi kehittämiseen. Pyrimme pitämään ryhmätapaamiset kevyinä ja iloa täyteisinä hetkinä.

Matkalle lähtee pieni joukko yrittäjiä. Ja kun yrittäjät viettävät aikaa yhdessä, voi tapahtua mitä vaan upeaa : ) Voi löytyä uutta bisnestä, asiakkuuksia, kumppanuuksia, uusia ystäviä…. Joka tapauksessa löytyy varmasti ainakin sellaista vertaistukea, joka takuulla ymmärtää toisen yrittäjän arjen haasteita.

Kaikki matkalle lähtijät tapaamme etukäteen henkilökohtaisesti ja pyrimme matchaamaan hyvän pöhinän porukoita yhteisille reissuille.

Huom! Jos kaipaat lomalta taukoa yrittäjäarjesta, eikä sukkasi lähde pyörimään mielikuvista, missä bondailet intoa täynnä puhkuvan yrittäjäporukan kanssa, niin sekin on täysin ok. KAIKKI kanssakäyminen ryhmän kanssa on täysin vapaaehtoista ja kunnioitamme kaikkien tapaa viettää lomaa.

Ps. Millaisia itse olemme ihmisinä? Mukavia ja innostuvia. Aidosti kiinnostuneita sinusta ja sinun yritystoimintasi kehittämisestä, eikä meille ole kuin pelkkä ilo, jos näistä asioista juttelemme iltaisin viinilasit kädessä.

On ihan ymmärrettävää, että voi olla vaikea saada kotijoukkoja matkaan viikoksi keskellä arkea.

Voit ihan hyvin lähteä reissuun myös yksin. Jos kaipaat seuraa tai kaveria ravintoloihin, niin vaikka olemmekin päivät töissä, voimme pitää taukomme yhteisesti sovitulla aikataululla. Iltaisin olemme vapaalla, joten yksin ei tarvitse drinkkejä siemailla : )

Velhomatka on ensisijaisesti lomamatka toiveidesi mukaan. Voit siis hyvin ottaa perheesi mukaan.

Päivittäiset tapaamiset voidaan sovittaa teidän tilanteenne mukaan vaikka leikkihuoneeseen läppäri mukana.

Mikäli perheen kanssa matkalle lähteviä on useita, meiltäkin saattaa yksi 13-vuotias poika lähteä mukaan (joka voi toimia vaikka lapsenvahtina lyhyitä aikoja).

Puhutaan näistä järjestelyistä sitten kartoituspalavereissa ennen matkaa.

Meillä ei tehdä pelkkiä kotisivuja vaan me tutustumme kokonaisvaltaisesti liiketoimintasi tavoitteisiin. Kotisivujen avulla voidaan yllättävän paljon vaikuttaa koko yritystoiminnan menestymiseen.

Mikäli tavoitteesi on myynnin kasvattaminen, me autamme sinua siinä esimerkiksi

 • panostamalla hakukoneoptimointiin
 • panostamalla tuotteistukseen
 • panostamalla uskottavaan ammattimaiseen visuaaliseen ilmeeseen
 • sparraamme uusien markkinoiden löytämiseen tai jälkimarkkinointiin digimarkkinoinnin avulla

Mikäli tavoitteesi on ajan säästö ja lyhyemmät työpäivät, me autamme sinua siinä esimerkiksi

 • panostamalla unelma-asiakkaan määrittelyyn ja löytämiseen
 • panostamalla osaamisesi digitalisoinnissa ja passiivisten tulovirtojen löytämisessä
 • sparraamme palvelumuotoilussa

Kun pääsemme keskustelemaan näistä asioista matkalla, saat huomattavasti enemmän irti valmistuneista kotisivuista, kun osaat hyödyntää niitä kunnolla yrityksesi kehittämisessä.

Mitä on perinteinen mainostoimistopalvelun tapa tuottaa palvelu?

Sovitaan aloituspalaveri, tehdään vedos, kommentoidaan, tehdään muutoksia, kommentoidaan, tehdään taas muutoksia…

Tyypillistä on myös se, että asioita käydään läpi asioita tietyn palaverimäärän / vedoskierrosmäärän puitteissa. Kommentointi tapahtuu usein etätyökaluin, sähköpostilla, whatsappitse, teamssien yli, puhelimitse. Mikään näistä tavoista ei korvaa sitä, jos kotisivujen tekijä ja yrittäjä istahtavat alas ja pallottelevat ideoita KIIREETTÖMÄSTI.

Velhomatkoilla olemme yritykselläsi töissä. Näin saat tavalliseen peruskotisivutoimitukseen verrattuna huomattavasti enemmän asiakaspalvelua, sparrausta ja koulutusta tulevaisuutta varten.

Vaikka kotisivujen uudistaminen (ja yrittäjän lomailu) on Velhomatkojen tärkein tehtävä, meille tulee jäämään runsaasti aikaa yhdessä myös muuhun. Oman valintasi mukaan, voit hyödyntää tätä yhteistä aikaa tulevaisuuden markkinointisi suunnitteluun ja me neuvomme tässä mielellämme

Lisäksi matkalle osallistuu myös muita omien alojensa ammattilaisia, joilta saat käytännöllisiä vinkkejä yritystoimintasi tueksi. Kaikki nämä hyödyt ilman lisäveloitusta, mikä ei olisi mahdollista perinteisen mainostoimistopalveluiden keinoin.

Vaikka kotisivujen uudistaminen onkin projektin päätavoite, voidaan yrityksesi koko markkinoinnin peruspilarit uudistaa ja virittää puhaltamaan yhteen hiileen liiketoimintanne tavoitteiden kanssa.

Kaipaisitko uutta alkua logouudistamisen myötä? Haluaisitko heittää hyvästit itse-tehdyn-näköisille asiakasmateriaaleille? Toivoisitko, että koko yrityksesi asiakasviestintä noudattaisi uutta visuaalista ilmettä? Haluaisitko varmistaa, että uudistetuille kotisivuille johdetaan unelma-asiakkaita digitaalisen markkinoinnin keinoin?

Kaikki edellä mainittu sopii hyvin Velhomatkojen toimintatapaan. Tällöin vain aloitamme esityöt aikaisempaa.

Jutellaan näistä kartoituspalaverissa lisää : )

Velhomatkat eivät ole vain viikon matka. Velhovisio tekee paljon esityötä (esim. graafisen suunnitelman sekä toimivan kotisivupohjan) ennen matkaa, jotta voimme ottaa täyden hyödyn yhteisestä ajastamme.

Jotta saamme kotisivujesi sisällöt ammattimaiseen kuntoon viikon aikana, lähetämme sinulle hyvissä ajoin kartoituskysymyksiä mietittäväksesi (noin 4 viikkoa ennen matkaa), minkä pohjalta valmistamme suunnitelman ja kotisivurungon.

Velhomatkaan kuuluvat kotisivut

Saat nykyaikaiset ja laadukkaat kotisivut sekä matkaan kuuluvan koulutuksen  ilman lainkaan lisäveloituksia.

Voit lukea lisää kotisivupaketeistamme täältä.

Saat tarkemman tarjouksen kotisivuista kartoituspalaverin jälkeen. Kotisivujen hinta voidaan laskuttaa pienemmissä erissä. Kartoituspalaverin varaaminen ei sido tilaukseen.

Lisäksi jokainen matkalle lähtijä vastaa matkakuluistaan itsenäisesti, mistä lisätietoa Matkatoimistomme-kohdassa.

Matkatoimistomme

Varsinainen matka tilataan erikseen vastuulliselta matkanjärjestäjältä. Matkatoimisto ei ole vielä valittu, mutta suosimme tunnettuja valmismatkatoimittajia, jotka voivat tarjota edullisia all-inclusive-paketteja Välimerelle (tai talvella esim. Kanarialle).

Olemme halunneet valita matkapaketiksi edullisia vaihtoehtoja. Tämä siksi, että mahdollisimman monella yrittäjällä olisi mahdollisuus lähteä mukaan. Olemme varmoja, että vaikka viettäisimme matkaa pienin kuluin, tulet saamaan valtavasti upeita muistoja, uusia ystäviä sekä ennen kaikkea boostia yritystoimintaasi.

All-inclusive matka tarkoittaa sitä, että matkan hinta sisältää myös kaiken ruokailun ja juomat hotellilla. Näin yhteistä arvokasta aikaamme ei kulu ruokapaikkojen metsästykseen ja näihin kulkemisiin.

Pakettimatka tarkoittaa sitä, että matkatoimistolta saat sekä majoituksen että lennot sekä myös vastuun koko matkan järjestymisestä. Valmismatkoja tarjoavia yrityksiä koskee myös valmismatkalaki. Tämä tarkoittaa sitä, että näillä yrityksillä on siis sellaiset vakuutukset voimassa, että jos maailmantilanne uhkaa matkaa, niin vähintään vakuutus korvaa matkan hinnan.

Esimerkkejä matkapaketeista

HUOM! Älä varaa itse matkoja vielä. Velhomatkoja järjestetään, mikäli matkalle lähtee riittävän monta yrittäjää. Kaikki kiinnostuneet tavataan ensin etänä ja varmistetaan samalla, että konsepti on sopiva tarpeisiisi.

Bulgaria, Sunny Beach
29.9. – 7.10.2023
Hintaesimerkki alk. 521 € / hlö
Lue lisää tarjouksesta

Espanja, Cale
22.9. – 29.9.2023
Hintaesimerkki alk. 564 € / hlö
Lue lisää tarjouksesta

Kreikka, Rodos
27.9. – 4.10.2023
Hintaesimerkki alk. 681 € / hlö
Lue lisää tarjouksesta

Kyseiset paketit ovat vain esimerkkejä. Voit myös itse ehdotella tunnettujen matkatoimistojen all inclusive -matkoista itsellesi mieluisimpia vaihtoehtoja.

Alustava matkasuunnitelma

Matkasuunnitelma elää sen mukaan, millaisia tarpeita matkalle lähtijöillä on tai ketä muita kumppaneita lähtee matkalle. Keskusteltutuokiot allakuvailluin teemoin ajoittuivat pääsääntöisesti aamupalan jälkeen. Henkilökohtaiset tapaamiset porrastetusti tämän jälkeen. Huom! Voimme hyvin myös muokata suunnitelmaa muiden lomasuunnitelmiesi mukaan (esim. päätät lähteä retkelle, tällöin tapaamme sinut retken jälkeen).

1. lomapäivä

”Unelma-asiakkaan ja kilpailuedun kristallisointi”
Mietiään yhdessä kuka on unelma-asiakkaasi? Millaisia tarpeita hänellä on? Miten hän käyttäytyy, ajattelee ja etsii tietoa? Mikä on palvelusi asiakashyöty? Mikä on erottautumstekijäsi? Hyödynnämme tätä tietoa kotisivusisällön suunnittelussa.

Tapaamiset

Tavataan jokainen yrittäjä aamupäivän aikana, käydään läpi kotisivurunko, määritetään tarvittavat aineistot ja niiden teon suunnitelma.

2. lomapäivä

”Myyvän kotisivun kaava”
Vaikka hoidamme sinulle kotisivut avaimet käteen -periaatteella, on hyödyllistä, että yrittäjä tuntee hyvän kotisivusuunnittelun periaatteet ja voi hyödyntää tätä tietoa esimerkiksi tulevien kampanjoidensa suunnittelussa (saat meiltä siis kotisivut, joita sinun on helppo päivittää itse).

Tapaamiset

Tavataan jokainen yrittäjä aamupäivän aikana, tarkistetaan edistyminen, määritetään tulevat stepit.

3. lomapäivä

”Sisältöaivoriihi”
Saat eniten hyötyä irti kotisivuistasi, mikäli lähdet rohkeasti tuottamaan niiden avulla uutta sisältöä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi markkinoiden testaamista tuotteistuksen avulla, tekstin kirjoittamista hakukoneoptimoinnin parantamiseksi tai kampanjoiden ideoimista ostokynnyksen madaltamiseksi. Ideoidaan yhdessä!

Tapaamiset

Tavataan jokainen yrittäjä aamupäivän aikana, tarkistetaan edistyminen, määritetään tulevat stepit.

4. lomapäivä

”Hakukoneoptimointi ei ole ruudinkeksimistä”
Me neuvomme hakukoneoptimoinnin perusteet niin, että voi lähteä valloittamaan digitaalista valtamerta asiakashaaviesi eli sisällöntuotannon avulla.

Tapaamiset

Tavataan jokainen yrittäjä aamupäivän aikana. Nyt sivustolla pitäisi alkaa olla suuret linjat kunnossa.

5. lomapäivä

”Visuaalisuus yhdenmukaiseksi”
Saat meiltä kevyen graafisen ohjeiston, mikä sisältää sivustosi fonttitiedon ja värimääritykset. Näytämme niiden käytön. Kurkkaamme myös nopeasti kuvien muokkaamisen sopivan kokoiseksi nettisivuille ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla Canvalla.

Tapaamiset

Tavataan jokainen yrittäjä aamupäivän aikana kotisivujen lopputsekkiä varten. Julkaistaan uudet kotisivut.

6. lomapäivä

”Digimarkkinointi selkokielellä”
Kun yritykselläsi on nyt huippuhyvät kotisivut, saatat hyvinkin olla kiinnostunut kävijämäärien kasvattamista. Jutellaan Google Adsin ja Facebook-markkinoinnin periaatteista ja toteutusvaihtoehdoista. HUOM! Kotisivuasiakkaamme saavat meiltä video-ohjeet itsenäiseen tekemiseen veloituksetta kaupan päälle.

Tapaamiset

Läppäri pysyy tässä vaiheessa kiinni, mutta keskustella voidaan aina kaikesta : )

Lämpimästi tervetuloa kehittämään yritystoimintaasi, rentoutumaan sekä ennenkaikkea kokemaan elämyksiä innostavassa porukassa <3

Maaret Borg
Velhomatkakumppanisi

Lämpimästi tervetuloa kehittämään yritystoimintaasi, rentoutumaan sekä ennenkaikkea kokemaan elämyksiä innostavassa porukassa <3

Maaret Borg
Velhomatkakumppanisi

Kotisivuasiakkaidemme kokemuksia

”Lämmin kiitos Velhovisio Digital Oy, Maaret Borg ja muu Velhovision tiimi! Olen enemmän kuin tyytyväinen palveluunne. Olette melkoisia viestintävelhoja ja ajatusten lukijoita. Teidän kanssanne on niin kiva tehdä yhteistyötä ja lopputulos on hieno.”

Michaela Ramm-Schmidt / WhyCo Oy

”Tein kotisivuja melkoisen yleiskiireen keskellä enkä ehtinyt paneutua asiaan kunnolla. Siksi Velhon Maaretin tapa lukea minua kuin kristallipallosta oli suoranainen pelastus. Arvostan suuresti kuinka hienosti hän sai kiinni ajatuksistani ja toiveistani – ja loihti aivan upeat sivut – olin ällikällä lyöty kun näin miten hienon toteutus oli!
Kaiken kaikkiaan olen super tyytyväinen kaikkeen. Kiitos < 3! ”

Sanna Meskanen / Idevii

”Voin hyvillä mielin suositella Velhovision velhoja, jotka osasivat värittää, kuvittaa ja sanoittaa yrityksemme viestin sekä nettisivujemme ulkoasuun että yrityksemme logoon.”

Aleksi Riuttala / FinProma Oy

Matkalla mukana

Maaret Borg

Kotisivuvelho

Edustan Velhovisiota ja vastaan kotisivujen suunnittelusta. Minulla on yli 10 vuotta kokemusta pk-yritysten kanssa työskentelystä ja tämän kokemuksen avulla voin taata, että saat toiveidesi mukaiset kotisivut yrityksellesi.

Vahvuuksiani

 • Yritystoiminnastasi innostuminen ja kehitysidea-tehtailu : )
 • Graafinen suunnittelu
 • Rakenne- ja sisältösuunnittelu
 • Digimarkkinoinnin neuvonta

Juha Borg

Kotisivuvelho

Edustan myös Velhovisiota ja vastaan kotisivujen teknisestä toteutuksesta. Saatan olla Velhomatkoilla töissä etänä tai sitten työskentelen myös paikan päällä Maaretin  kanssa.

Vahvuuksiani

 • Tekninen toteutus: kotisivut, verkkokaupat, verkkokurssialustat, digipalveluiden myyntialustat…
 • Ongelmien ratkaisu ja kehitystyö (mottomme onkin, että jos jotain ei osata, niin opetellaan).

 • Lehmän hermot ja hyvä koulutustaito : )

Sami Karjalainen

Vehree Mainostoimisto

Edustan myös Vehree mainostoimistoa  ja saatan olla Maaretin aisaparina suunnittelemassa kotisivuja asiakkailleni. Kun töitä tekee kaksi graafikkoa, piiskaamme toistemme kädenjälkeä hyvästä erinomaiseksi.

Vahvuuksiani

 • Asiakashyötyjen tiivistäminen

 • Sloganit ja sanaleikit : )

 • Rohkeat oivallukset

Matkailua ja pk-yrityksiä rakastava kollegamme

Oletko se sinä?

Hei markkinointialan ammattilainen, lähde mukaan ja tarjoa omille asiakkaille palveluasi Velhomatkojen konseptilla. Voit olla esimerkiksi someosaaja, copywriter, sisällöntuottaja, hyvinvointivalmentaja, business coach, myyntivalmentaja tms…

Mieti palvelukokonaisuus, jonka tekeminen on mahdollista lomaviikon aikana. Muista että voit tehdä töitä jo ennakkoon ennen reissua.

Mieti montako asiakasta pystyt palvelemaan erinomaisesti viikon aikana. Mieti palvelun hinta sellaiseksi, että sinun on järkevää lähteä viikoksi työreissuun ja maksaa katteestasi viikon matkakulut.

Hanki omat asiakkaasi. Voit vapaasti hyödyntää Velhomatkojen konseptia markkinoinnissa.

Sitoudu tuottamaan kaikkia asiakkaitamme hyödyttävää koulutusta muutamien tuntien ajan per matkaviikko. Tästä ei makseta korvauksia, vaan teemme tätä yhdessä siksi, että matkalle halutaan lähteä (ja näin me kaikki saamme myytyä omaa työtämme uniikilla, takuulla massasta poikkeavalla tavalla).

Vastapalveluna me myös sitoudumme tarjoamaan veloituksetta sinun asiakkaillesi sparrailua ja koulutusta erityisesti digimarkkinoinnin maailmassa.

Näin pääsemme matkalle yhdessä

Etätapaamisen tarkoitus on saada tiedot tarjouksen laskemista varten sekä tutustua toisiimme : ) Tapaamisen varaaminen ei sido tilaukseen.

Ps. Tällä hetkellä kartoitustapaamiset menevät työruuhkamme takia touko-kesäkuulle.

 • Lähetä esitietolomake (alta).

 • Tämän jälkeen lähetämme ehdotuksen tapaamiselle.

 • Nähdään etänä sovittuna aikana.