Mukava nähdä! Kiva kun tutustut yritykseemme. Tässäpä Velhovision velhot Maaret ja Juha, valmiina palvelukseenne!

Maaret toimii luovana suunnittelijana ja auttaa nostamaan yrityksesi kilpailuedut houkuttelevasti esiin niin webbisivu- kuin printtikanavissa. Juhan tehtävä on rakentaa ajanhermolla olevia kotisivu- ja verkkokaupparatkaisuja.

Meillä myös on loistavat verkostot, joten saat käytännössä kaiken tarpeellisen kauttamme – ilman isojen mainostoimistojen hintalappua, ketterän toimiston helppoudella.

Maaretin mietteitä

Kanssayrittäjien tukeminen on minulle sydämen asia. Myötäelän vahvasti yrittäjäasiakkaitteni iloja ja suruja. Arkityössämme pyrimme aina laittamaan asiakastöihin ihan kaiken mitä osaamme.  Asiakkaani onnistuminen tuntuu kuin itsekin onnistuisin.

Minulle on tärkeää tukea ja auttaa kanssayrittäjiä myös vapaaehtoistyönä. Olen ensimmäistä kauttani Ylöjärven yrittäjien hallituksen jäsenenä. Katson, että näin pääsen konkreettisesti edistämään paikallisten yrittäjien asemaa. Tämän lisäksi liityin Ensimetrin asiantuntijaverkostoon, mitä kautta tarjoan maksutonta neuvontaa aloittaville yrittäjille markkinointiasioihin.

Lisäksi meillä tällä hetkellä käynnissä vahvaa palvelukehitystä erityisesti aloittaville yrityksille. Haluamme tulevaisuudessa tarjota laadukkaita kotisivu- ja digimarkkinoinnin palveluita niille, joiden budjetti ei riitä premium-palveluiden tilaamiseen esimerkiksi tiedon digitalisaatiota hyödyntäen.

Pysythän kuulolla esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeemme tai some-kanavissamme!

Tilaa uutiskirje

niin pysyt nopeiten kuulolla uusista jutuista.

Liittymällä listalle hyväksyt tietosuojaselosteemme. Pidämme tietosi 100% turvassa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.

Kubla Oy

Se oli kirkas syksyinen arkipäivä joitain vuosia sitten, kun tuntemattomasta numerosta saapui soitto. ”Santalahden Kalle tässä morjens!” Isoa helsinkiläistä digitoimistoa pyörittävä Kalle oli bongannut eräät tekemämme kotisivut ja oli laittanut merkille, että täällähän tehty hyvää työtä. Mikäs tämä tällainen Velhovisio on?

Tämän soiton perusteella huomasimme molemmat – yritystemme kokoerosta huolimatta – ajattelevamme täysin samalla lailla. Kumpikin yhteen ääneen selosti, kuinka on tärkeätä ajatella kaikessa aina asiakkaan etua.

Kallen vetämää digitoimisto Kublaa voi hyvällä sydämellä suositella, koska heillä ymmärretään se, että vain tuloksellinen markkinointi on asiakkaalle hyödyllistä ja tämä filosofia ohjaa heidän kaikkea tekemistään.

www.kubla.fi

Nettitiimi Oy

Nettitiimi on meidän pitkäaikaisin kumppanimme ja oikeastaan Nettitiimin ansiosta Velhovisio perustettiin vuonna 2008, koska heillä oli tarvetta graafiselle osaajalle ja meillä oli valtava palo tehdä. Yritysten nimet ja yhteistyön kuviot ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta henkilöt ovat aina ne tutut ja luotettavat.

Nettitiimin puoleen suosittelemme kääntymään, mikäli olet yhdistyksen tai urheiluseuran toiminnassa mukana ja voisitte kaivata supernäppärää kotisivualustaa.

Käenniemen Janne johdattaa yhdistyksenne tai seuranne helppokäyttöisen kotisivualustan ja jäsenrekisterin saloihin ja kouluttaa vieläpä käyttämään näitä työkaluja. Maaret huolehtii Nettitiimissä kotisivujen ulkoasuasioista.

www.nettitiimi.fi

Vehree

Vehree Mainostoimisto toimii Velhovision suunnittelemien töiden supertiukkana makutuomarina ja toki tämä yhteistyö toimii toisinkin päin. Tällä alalla on erittäin tärkeää saada kritiikkiä toiselta ammattilaiselta ja tämän vuosikausina jatkuneen toimintatavan ansiosta olemme saaneet laadun nousemaan toinen toisiamme ”piiskaamalla”.

Yritystemme yhteistyökuvio herättää välillä vähän kummastusta. ”Teidänhän pitäisi olla pahimmat kilpailijat”, kuulee sanottavan. Totta, mutta kilpailun sijaan olemme tutustuneet molempien yritysten vahvuudeksiin ja hyödyntäneet niitä toiminnassamme. Autamme mielellämme Vehreetä esimerkiksi verkkokauppojen teossa, kun me taas suosittelemme Vehreetä esimerkiksi logosuunnitteluun – Vehreen Sami on siinä aivan loistava! Ja kotisivujemme henkilökuvat ovat Vehreen kuvaamia.

www.vehree.fi

Moremea

Saako olla aimo annos rempseää iloista otetta, hersyviä ideoita ja energiaa joka tarttuu? Annan kanssa puhelun jälkeen ei voi olla kuin hyvällä tuulella. Moremean Anna on vahvasti verkostoitunut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Anna maalaa tunnelmia teksteillä ja vetää projekteja napakoin ottein kohti tavoitteita.

Onko yritykselläsi tarpeita pelillistämiselle, ohjelmointiin, mediaverkostoinnille, konseptisuunnitteluun, copywriterin palveluille, myynnille..? Anna ottaa ohjat ja saa asioita tapahtumaan!

www.moremea.fi