Asiakaspalautetta

kotisivuasiakkailtamme < 3

”Maaret and Juha both are super friendly and customer-oriented people who really seem to care about the solutions they are providing. I really valued the co-operation that we had during the project and with additional projects thereafter. Maaret and Juha make a good team and we value and appreciate them for their efforts with us.”

Christopher Klemm
Metener Oy

”Yrityksen toiveita kuunneltiin todella hyvin ja sivuista tehtiin juuri meidän näköiset. Olen erittäin tyytyväinen, että aina sai kysyä apua ja siihen vastattiin nopeasti. Prosessi oli itselle erittäin sujuvaa ja sain itse valmentajana keskittyä itse valmentamiseen.

Olen erittäin tyytyväinen sekä asiakkaat valmiisiin sivuihin. Mielestäni kuuntelitte hyvin toiveitani ja meidän salin toimintaa, jotta saatiin kaikki sujumaan hyvin ja sivuista hyvännäköiset. Kiitos, varmasti jatkossakin pyydän teidän apua, mikäli tarvitsee sivuja päivittää.”

Jutta Selin
Team Jutta Selin Oy
teamjuttaselin.fi

”Jo tarjousvaiheessa saimme positiivien ja ammattitaitoisen kuvan teidän toiminnastanne. Maaretin iloinen ja positiivinen asenne prosessin vetäjänä tuntui kivalta. Juhan vahva osaaminen koodaukseen yms. liittyvissä asioissa vakuutti. Teitte mitä lupasitte! Piditte aikatulusta ja prosessin etenemisestä huolta vaikka itse ehdin vasta myöhäisessä vaiheessa kunnolla mukaan. Toitte rohkeasti oman näkemyksenne meidän tietoon ja autoitte viimeistelyssä.”

Markku Autio
Luontoleirikeskus.fi, leirikeskustoiminnan johtaja

”Mielestämme onnistuitte erityisen hyvin siinä, että saitte erittäin nopeasti kiinni meidän ajatuksistamme ja visiostamme ja toteutitte sen ammattitaidolla ja hienolla visuaalisella toteutuksella. Myös sivujen tekniset ominaisuudet on mietitty huolella ja asiakaslähtöisesti. Erityiskiitos myös perehdytyksestä ja kannustuksesta sivujen omatoimisen päivittämisen ja muokkaamisen suhteen.

Kiitos vielä kerran hyvästä työstä ja kiva jatkaa yhteistyötä kanssanne 😊”

Jukka Harjula
Biojussi

”Olin jo pitkään tiennyt, että yritykselleni pitäisi teettää kotisivut ja verkkokauppa, mutta koska en itse tiennyt asiasta juurikaan mitään, pelkäsin sen olevan teetettynäkin tosi iso, raskas ja pitkä homma. Sain suosituksen Velhovisiosta ja päätin vihdoin uskaltaa ottaa heihin yhteyttä ja kerroin ensimmäisessä viestissäni avoimesti mitä pelkoja mulla tähän koko prosessiin oli.

Sain aivan ihanan viestin takaisin, joka sai mut uskomaan, että tämä on oikea firma työstämään sivut mun kanssani. Edetään rauhassa, eikä hoputeta puolin ja toisin. He ottivat selvää yrityksestäni ja tutustuivat työhöni ja myytäviin tuotteisiini, joten mun ei tarvinnut ihan kaikkea tekstiä siinä kohtaa itse keksiskellä, koska sitähän oli jo olemassa esim.mun somepostauksissani.

Yhteydenpito oli aina luontevaa ja minua kuuntelevaa. Uskalsin heittää ”tyhmiäkin” kysymyksiä, joten kaikenkaikkiaan prosessista jäikin hyvä fiilis!

Olen nyt jo 2kk:n aikana myynyt tuotteitani niin paljon, että sivujen teettämiskulut on katettu tämän syksyn aikana! Sivut ja verkkokauppa kannatti siis ehdottomasti teettää, olen ollut tosi tyytyväinen! Sivuista tuli juuri sellaiset kun halusinkin, vaikken alussa ihan itsekään tiennyt mitä haluan. Asiakkaiden palaute on vahvistanut sen, sillä useat ovat todenneet, että sivut on täysin mun näköiset 🖤

Harmittamaan jäi, etten toteuttanut tätä jo vuosia sitten, mutta silloin olisi varmaan ollut eri tekijät ja ehkä eri lopputulos ja fiilis 🖤

Kiitos siis Maaret ja Juha 🖤”

Jonna Kalliomäki
jondesigns.fi

”Tein kotisivuja melkoisen ” yleiskiireen” keskellä enkä ehtinyt paneutua asiaan kunnolla. Siksi Velhon Maaretin tapa lukea minua kuin ” kristallipallosta” oli suoranainen pelastus. Arvostan suuresti kuinka hienosti hän sai kiinni ajatuksistani ja toiveistani – ja loihti aivan upeat sivut – olin ällikällä lyöty kun näin miten hienon toteutus oli ! Muutaman keskustelun pohjalta hän teki juuri sellaiset sivut jotka halusin, kaikki meni täydellisesti nappiin. Myös käyntikorttien suunnittelu onnistui hienosti ja näppärästi. Korteista tuli persoonalliset ja kauniit.
Arvostan suuresti myös Tarun tapaa muokata tekstejä, hän on loistava kirjoittaja ! Hetkessä teksti oli sujuvampaa ja miellyttävämpää lukea. Taru kävi kirjoittamani tekstit läpi ja teki todella hyviä muutoksia niihin, teksti muotoutui hänen hyppysissään sekä trendikkäämmäksi että mukavammaksi lukea.
Kaiken kaikkiaan olen super tyytyväinen kaikkeen. Kiitos ❤️! ”

Sanna Meskanen
Idevii

”Ensinnäkin palvelu on aina ystävällistä ja hyvää, sekä aina saa neuvoa ja opastusta kun kysyy. Kanssanne on helppo asioida ja homma tosiaan toimii kun ymmärrätte asiakkaan tarpeet ja kuuntelette toiveita, ammattimaista toimintaa.

Toiseksi sivujen toteutus oli huomattavasti tyylikkäämpi kuin osasin itse kuvitellakaan ja erittäin selkeät. Ei ylimääräisiä sepostuksia jota asiakas ei kuitenkaan jaksa lukea, vaan kaikki olennainen löytyy helposti.

Hyvää on myös että tuli ohjelinkki mukana sivujen päivitykseen omatoimisesti, kiitos siitä.

Erityiskiitos vielä nopeasta toimituksesta, jouduin kiristämään vähän sivujen julkaisua aikaisemmaksi ja teiltä löytyi joustoa ja aikaa siihenkin.”

Jukka Järvi
Asikkalan ilmalämpö Oy

”Velhovisiossa Maaretilla on silmää tehdä hienoa visuaalista työtä ja löytää ratkaisut erikoisempiikin organisaatiolle spesifeihin tarpeisiin. Juha hoitaa teknisen puolen asiat moitteettomasti ja on erittäin selkeä ohjeistamaan sivuston käytössä.

Molempien intohimo omaan työhön on asiakkaan etu.”

Sirkku Lehti-Permanto
Lahden konservatorio

”Yhteistyö Velhovision kanssa oli helppoa sekä joustavaa ja he ymmärsivät opiskelijajärjestön muuttuvat tilanteet ammattimaisella otteella. Sanalliset ideat toteutettiin helposti kuviksi ja saavutettavuuden osalta asiaan perehdyttiin huolella etukäteen.”

Anna-Maija Jukkara
Opiskelijakunta Kaakko, edunvalvonnan asiantuntija

”Velhovisio oli jo toisen kerran apunani, kun tein yritykselleni WhyCo Oy:lle kotisivut. Tällä kertaa sivut uusittiin ja olen jälleen kerran erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Velhovision kanssa on helppoa toimia ja sain ymmärrettäviä selityksiä asioille, jotka ovat minulle muuten aika vieraita. Parasta kuitenkin on, että sivut ovat minusta todella hienot. Velhovision tiimi osasi jotenkin lukea ajatukseni siitä, mitä tavoittelen.”

Michaela Ramm-Schmidt
WhyCo Oy

”Palvelu oli henkilökohtaista ja lämminhenkistä. Kysymyksiin annettiin vastauksia ja osattiin selventää asiakkaalle, mitä mikin tarkoittaa. Palvelu oli ystävällistä. Asiakasta kuunneltiin ja asiakkaan toiveet otettiin hyvin huomioon. Asiat etenivät myös hyvin asiakkaan toivomalla aikataululla.

Uusista nettisivuista tuli erinomaiset ja nykypäivää vastaavat sivut. Teillä Velhovisiolla ollaan erityisen palvelualttiita ja teihin uskaltaa ja voi olla yhteydessä asiassa kuin asiassa, apua saa aina! Varsinkin, kun nämä asiat eivät ole itselle jokapäiväisiä ja apua tarvitsee.”

Tanja Sirén
Suomen Refleksologit ry

”Valtavan suuret kiitokset sivujen onnistumisesta kuuluvat innostuneelle ja innostavalle Velhovision tiimille Ylöjärvelle – kiitos Maaret, Juha ja Taru – olette mahtavia!!!”

Eila Mäntyjärvi
Enerzia Koulutus ja Viestintä

”Kaikki meni hyvin, aikataulussa pysyttiin, itse olin isoin jarru. Annan täyden kympin. Suosittelen Velhovisiota muille tarvitsijoille.”

Milko Peltola
Kompressorimaailma

”Yhteistyö oli sujuvaa ja Velhovisio oli innovatiivinen sekä oma-aloitteinen.”

Pasi Hinkula
Rowema Oy

“Kiitos teille sujuvasta yhteistyöstä, ideoinnista ja mahtavasta lopputuloksesta. Todella tyytyväisiä ollaan toteutukseen.”

Janika Ekholm
Suomen Imurikeskus Oy

”Sivut näyttävät hyviltä. Super työn olette tehneet pienellä aikaa. Kanssasi on ilo työskennellä : ). Saat helposti kopin ajatuksista ja jatkat niitä luontevasti omilla hyvillä ideoilla!”

Anu Meuronen, Ravintola Keidas
Anmin Group Oy

”Voin hyvillä mielin suositella Velhovision velhoja, jotka osasivat värittää, kuvittaa ja sanoittaa yrityksemme viestin sekä nettisivujemme ulkoasuun että yrityksemme logoon.”

Aleksi Riuttala
FinProma Oy

“Olet tehnyt upean työn kokonaisuudessa, en olisi osannut toivoa parempaa, taitava olet ja osaat lukea ihmisten ajatuksia:) Todella paljon kehuja on tullut.”

Kristi
Parturi-Kampaamo Hairstiil Oy

”Kiitoksia hienoista kotisivuista. Maaret löysi heti sen ilmeen, jota halusin sivuilleni; modernia ja tyylikästä.”

Vesa Korpela
Verokonsultointi Vesa Korpela Oy

”Saman sävelen löytäminen oli kemiaa ja antoisaa sekä saimme arvoisemme/näköisemme sivut. KIITOS teille molemmille, Maaret ja Anna (Moremea)!”

Katja Lindén
Lindentex Oy

”Velhot tekee, minkä lupaa ja aina pikkasen enempikin. Olen nyt kolmeen eri firmaan tilannut www-sivut Velhoilta ja tuntuu että kaiken kiireen keskellä oma speksaus ja ohjeistus on joka kerta vähentynyt lineaarisesti ja siltikin (tai ehkä juuri siksi) lopputulos on positiivisesti yllättänyt joka kerta.

Nyt tuoreimman projektin kanssa päätettiin ottaa koko paketti heiltä pelkkien sivujen sijaan ja selkeesti osaamista löytyy myös tuoreeseen ja tyylikkääseen mainostoimintatoimintaan. Se tunne, kun omasta mielestäsi olet powerpointilla veistellyt jotain tajunnan räjäyttävää mainossettiä ja Velhot painaa oman versionsa pöytään on vaan häkellyttävää ja samalla muistuttaa siitä että ite vaan kannattaa pitäytyä sellasten asioiden kimpussa jotka osaa ja jättää nöyrästi ammattilaisille ammattilaisten hommat.

Eli “tein itse ja säästin” viisaus on kaikessa karuudessaan totta…

Go Velhot Go!”

Tomi Kuparinen
Rantahotelli Waltikka

“Olemme saaneet vuodesta toiseen ilahtua luovista ja raikkaista tuotoksista. Voimme luottaa siihen että saamme joka kerta persoonallisen ja tyylimme mukaisen kokonaisuuden. Tästä on ilo jatkaa eteenpäin! ”

Hannele ja Jasmin
Walleniuksen Wapriikki

“Sopivan pienissä erissä edettiin niin, että prosessi tuntui helpolta. Maaret osasi selittää asiat selkeästi ja selkokielellä. Pienistä vinkeistä hän loihti ihanan värimaailman ja selkeä ulkoasun. Tykkäsin myös siitä, että aikataulu piti.”

Tuula Savinainen-Makkonen
Terapiasilta

”Todella ammattitaitoista ja laadukasta työskentelyä! Verkkokauppa toimii hienosti ja asiakkaiden on sitä helppo käyttää. Visuaalinen ilme, logoineen kaikkineen, ovat juuri sitä mitä halusin! Velhovision graafikoilla on mahtava kyky nähdä asiat visuaalisesti ja saada ideasta kiinni kerrottujen toiveiden pohjalta! Myös omilta asiakkailtani sain upeaa palautetta: Onpas tyylikkäät ja harmoniset sivut. Kiitos Velhovisio!”

Mari Kulonen
myKotosa

”Huippuhyvä! En olisi itse osannut tehdä! Ei voi kuin hymyillä kun esitteen näki ensimmäisen kerran.”

Tiia Virta
Uudenmaan Rakennussiivous Oy

”Yhteistyö sujui hyvin ja Velhovision väki oli innostunutta ja kannustavaa. Hinta-laatusuhde oli erinomainen. Olemme saaneet jo paljon hyvää palautetta nettisivuista myös ulkopuolisilta ja olemme myös suositelleet heitä muillekin!”

Janne ja Katja
KUILU Elevators Oy

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen
Admor Composites Oy

“Kiitos nopeasta ja sujuvasta yhteistyöstä! Asiakaspalvelunne on loistavaa, asiakaslähtöistä työskentelyä. Nopeasta aikataulusta huolimatta pääsimme hyvin tavoitteeseemme teidän ammattitaitonne ansioista.”

Eepuhti

”Velhovisiolla kotisivut ja erilaisia painotuotteita ja palvelu on toiminut aina erinomaisesti, joustavasti ja helposti.”

Marja Jokela
Dagaz Ky

”Lämmin kiitos Velhovisio Digital Oy, Maaret Borg ja muu Velhovision tiimi! Olen enemmän kuin tyytyväinen palveluunne. Olette melkoisia viestintävelhoja ja ajatusten lukijoita. Teidän kanssanne on niin kiva tehdä yhteistyötä ja lopputulos on hieno.”

Michaela Ramm-Schmidt
WhyCo Oy

”Olemme olleet jo vuosia Velhovision asiakkaina ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun. Yhteistyö on aina toiminut kuten on sovittu. Kiitos.”

Mika Vuorio
Kodinpalvelut.net

”Syksystä 2008 alkaen Maaret on ollut Nettitiimin luottokumppani asiakkaidemme nettisivustojen ja muiden markkinointimateriaalien graafisessa suunnittelussa. Yhteistyössä Maaretin kanssa olemme toteuttaneet jo kymmeniä projekteja, jotka ovat sujuneet erinomaisesti, pysyneet aikataulussa ja toteutettu asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Yhdessä olemme pääseet loihtimaan monenlaista, ja voi vain todeta, että on ilo työskennellä Maaretin kanssa!”

Minna Käenniemi
Nettitiimi Oy

”Olemme tehneet yhteistyötä Velhovision kanssa vuodesta 2017 asti. Ensimmäinen tilauksemme oli uudet rollupit yrityksellemme. Olimme vakuuttuneita työn jäljestä ja ammattimaisesta otteesta koko prosessin aikana. Yrityksessämme oli sopivasti menossa markkinointimateriaalin laajempi kehittäminen, mukaan lukien kotisivujen uudistusprojekti.

Päädyimmekin valitsemaan Velhovision kumppaniksemme myös kotisivujen uudistamisen kohdalla. Tämä osoittautui loistavaksi valinnaksi. Velhovisiolla osataan kuunntella asiakkaan tarpeita ja kumppanuudesta muodostuu aidosti läheinen ja välittävä. Velhovisio on vastannut tähän päivään asti seuraavista tuotoksista: kotisivut, käyntikortit, rollupit, esitteet, ovimainos, sekä muut pienemmät suunnittelutyöt, joiden pohjalta olemme teettäneet erilaista materiaalia.

Työn jälki on modernia ja ensiluokkaista kaikilla osa-alueilla. Suosittelemme lämpimästi Velhovision palveluita laajasti.”

“Tämä on paras Google-raportti mitä olen nähnyt. Tosi selkeä! Hyvä hyvä!
Ja huomasin myös nyt, että saan enemmän sähköpostista yhteydenottoja kuin aiemmin!”

Jenni Seva
Ainesmestarit Oy

”Yhteistyössä Velhovision kanssa täyttyivät kaikki kriteerini mitä haaveilinkin sivujeni toteutuksesta: Koska olen laulaja, en hallitse nettisivujen luomista. Annoin Velhovisiolle vapaat kädet visuaalisen ilmeen luomiseen sekä tarvitsemieni työkalujen miettimiseen ja etsimiseen. Yhteistyö ja ymmärrys oli helppoa, vaivatonta, joustavaa ja luotettavaa. Liian hyvää ollakseen totta? – TOTTA SE ON! En voisi olla tyytyväisempi! Voin koko sydämestäni suositella Velhovisioiden palveluja!”

Jaana Pöllänen
Jaanapollanen.fi

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen
Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Voin lämpimästi suositella Velhocisiota! Löysimme suosittelun kautta Maaretin ja aloitettiin graafisesta suunnittelusta.

Projekti meni tosi hyvin maaliin ja nyt on jo pitkä yhteistyö takana. Ehdottomasti yksi tärkeimmistä kumppaneista ja varmasti aktiivisin palveluasenne!

Vahva suositus! Kiitos Maaret 🙏”

Kalle Santalahti
Kubla Oy

”Maaret suunnitteli yritykselleni logon hahmottelujeni pohjalta. Lopputuloksesta tuli parempi, mitä osasin kuvitella. Ja kaiken kruunasi aivan huikean ihana asiakaspalvelu! Todellakin suosittelen!”

Anne Myllärinen

”Ammattilaisten kanssa on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Itse ei tarvitse keretä eikä osata, he auttavat ja osaavat ehdottaa. Todella joustavaa ja hyvää palvelua, kaikki on mennyt todella hienosti.

Minulta 6 tähteä ja suosittelut.”

Ari Luoma

”Ihanaa ja todella ammattitaitoista palvelua. Maaret suunnitteli hienosti nettisivut ja verkkokaupan ❤. Suosittelut.”

Maarit Hirvelä

”Sivut erittäin onnistuneet ja hyvät, tehdaskin tyytyväinen. Upeasti myös noussut hakutuloksissa.”

Harry Rämö
Uudenmaan Ikkunapalvelu Oy