”Palvelu oli henkilökohtaista ja lämminhenkistä. Kysymyksiin annettiin vastauksia ja osattiin selventää asiakkaalle, mitä mikin tarkoittaa. Palvelu oli ystävällistä. Asiakasta kuunneltiin ja asiakkaan toiveet otettiin hyvin huomioon. Asiat etenivät myös hyvin asiakkaan toivomalla aikataululla.

Uusista nettisivuista tuli erinomaiset ja nykypäivää vastaavat sivut. Teillä Velhovisiolla ollaan erityisen palvelualttiita ja teihin uskaltaa ja voi olla yhteydessä asiassa kuin asiassa, apua saa aina! Varsinkin, kun nämä asiat eivät ole itselle jokapäiväisiä ja apua tarvitsee.”

Tanja Sirén / Suomen Refleksologit ry

”Tein kotisivuja melkoisen ” yleiskiireen” keskellä enkä ehtinyt paneutua asiaan kunnolla. Siksi Velhon Maaretin tapa lukea minua kuin ” kristallipallosta” oli suoranainen pelastus. Arvostan suuresti kuinka hienosti hän sai kiinni ajatuksistani ja toiveistani – ja loihti aivan upeat sivut – olin ällikällä lyöty kun näin miten hienon toteutus oli ! Muutaman keskustelun pohjalta hän teki juuri sellaiset sivut jotka halusin, kaikki meni täydellisesti nappiin. Myös käyntikorttien suunnittelu onnistui hienosti ja näppärästi. Korteista tuli persoonalliset ja kauniit.
Arvostan suuresti myös Tarun tapaa muokata tekstejä, hän on loistava kirjoittaja ! Hetkessä teksti oli sujuvampaa ja miellyttävämpää lukea. Taru kävi kirjoittamani tekstit läpi ja teki todella hyviä muutoksia niihin, teksti muotoutui hänen hyppysissään sekä trendikkäämmäksi että mukavammaksi lukea.
Kaiken kaikkiaan olen super tyytyväinen kaikkeen. Kiitos ❤️! ”

Sanna Meskanen / Idevii

”Yhteistyö Velhovision kanssa oli helppoa sekä joustavaa ja he ymmärsivät opiskelijajärjestön muuttuvat tilanteet ammattimaisella otteella. Sanalliset ideat toteutettiin helposti kuviksi ja saavutettavuuden osalta asiaan perehdyttiin huolella etukäteen.”

Anna-Maija Jukkara / Opiskelijakunta Kaakko, edunvalvonnan asiantuntija

”Velhovisiossa Maaretilla on silmää tehdä hienoa visuaalista työtä ja löytää ratkaisut erikoisempiikin organisaatiolle spesifeihin tarpeisiin. Juha hoitaa teknisen puolen asiat moitteettomasti ja on erittäin selkeä ohjeistamaan sivuston käytössä.

Molempien intohimo omaan työhön on asiakkaan etu.”

Sirkku Lehti-Permanto / Lahden konservatorio

Valtavan suuret kiitokset sivujen onnistumisesta kuuluvat innostuneelle ja innostavalle Velhovision tiimille Ylöjärvelle – kiitos Maaret, Juha ja Taru – olette mahtavia!!!

Eila Mäntyjärvi / Enerzia Koulutus ja Viestintä

Lämmin kiitos Velhovisio Digital Oy, Maaret Borg ja muu Velhovision tiimi! Olen enemmän kuin tyytyväinen palveluunne. Olette melkoisia viestintävelhoja ja ajatusten lukijoita. Teidän kanssanne on niin kiva tehdä yhteistyötä ja lopputulos on hieno.

Michaela Ramm-Schmidt / WhyCo Oy

”Kaikki meni hyvin, aikataulussa pysyttiin, itse olin isoin jarru. Annan täyden kympin. Suosittelen Velhovisiota muille tarvitsijoille.”

Milko Peltola / Kompressorimaailma

“Kiitos teille sujuvasta yhteistyöstä, ideoinnista ja mahtavasta lopputuloksesta. Todella tyytyväisiä ollaan toteutukseen.”

Janika Ekholm / Suomen Imurikeskus Oy

”Sivut näyttävät hyviltä. Super työn olette tehneet pienellä aikaa. Kanssasi on ilo työskennellä : ). Saat helposti kopin ajatuksista ja jatkat niitä luontevasti omilla hyvillä ideoilla!”

Anu Meuronen, Ravintola Keidas / Anmin Group Oy

”Voin hyvillä mielin suositella Velhovision velhoja, jotka osasivat värittää, kuvittaa ja sanoittaa yrityksemme viestin sekä nettisivujemme ulkoasuun että yrityksemme logoon.”

Aleksi Riuttala / FinProma Oy

“Olet tehnyt upean työn kokonaisuudessa, en olisi osannut toivoa parempaa, taitava olet ja osaat lukea ihmisten ajatuksia:) Todella paljon kehuja on tullut.”

Kristi / Parturi-Kampaamo Hairstiil Oy

”Saman sävelen löytäminen oli kemiaa ja antoisaa sekä saimme arvoisemme/näköisemme sivut. KIITOS teille molemmille, Maaret ja Anna (Moremea)!”

Katja Lindén / Lindentex Oy

”Velhot tekee, minkä lupaa ja aina pikkasen enempikin. Olen nyt kolmeen eri firmaan tilannut www-sivut Velhoilta ja tuntuu että kaiken kiireen keskellä oma speksaus ja ohjeistus on joka kerta vähentynyt lineaarisesti ja siltikin (tai ehkä juuri siksi) lopputulos on positiivisesti yllättänyt joka kerta.

Nyt tuoreimman projektin kanssa päätettiin ottaa koko paketti heiltä pelkkien sivujen sijaan ja selkeesti osaamista löytyy myös tuoreeseen ja tyylikkääseen mainostoimintatoimintaan. Se tunne, kun omasta mielestäsi olet powerpointilla veistellyt jotain tajunnan räjäyttävää mainossettiä ja Velhot painaa oman versionsa pöytään on vaan häkellyttävää ja samalla muistuttaa siitä että ite vaan kannattaa pitäytyä sellasten asioiden kimpussa jotka osaa ja jättää nöyrästi ammattilaisille ammattilaisten hommat.

Eli “tein itse ja säästin” viisaus on kaikessa karuudessaan totta…

Go Velhot Go!”

Tomi Kuparinen / Rantahotelli Waltikka

”Kiitoksia hienoista kotisivuista. Maaret löysi heti sen ilmeen, jota halusin sivuilleni; modernia ja tyylikästä.”

Vesa Korpela / Verokonsultointi Vesa Korpela Oy

“Olemme saaneet vuodesta toiseen ilahtua luovista ja raikkaista tuotoksista. Voimme luottaa siihen että saamme joka kerta persoonallisen ja tyylimme mukaisen kokonaisuuden. Tästä on ilo jatkaa eteenpäin! ”

Hannele ja Jasmin / Walleniuksen Wapriikki

“Sopivan pienissä erissä edettiin niin, että prosessi tuntui helpolta. Maaret osasi selittää asiat selkeästi ja selkokielellä. Pienistä vinkeistä hän loihti ihanan värimaailman ja selkeä ulkoasun. Tykkäsin myös siitä, että aikataulu piti.”

Tuula Savinainen-Makkonen / Terapiasilta

”Todella ammattitaitoista ja laadukasta työskentelyä! Verkkokauppa toimii hienosti ja asiakkaiden on sitä helppo käyttää. Visuaalinen ilme, logoineen kaikkineen, ovat juuri sitä mitä halusin! Velhovision graafikoilla on mahtava kyky nähdä asiat visuaalisesti ja saada ideasta kiinni kerrottujen toiveiden pohjalta! Myös omilta asiakkailtani sain upeaa palautetta: Onpas tyylikkäät ja harmoniset sivut. Kiitos Velhovisio!”

Mari Kulonen / myKotosa

”Huippuhyvä! En olisi itse osannut tehdä! Ei voi kuin hymyillä kun esitteen näki ensimmäisen kerran.”

Tiia Virta / Uudenmaan Rakennussiivous Oy

”Yhteistyö sujui hyvin ja Velhovision väki oli innostunutta ja kannustavaa. Hinta-laatusuhde oli erinomainen. Olemme saaneet jo paljon hyvää palautetta nettisivuista myös ulkopuolisilta ja olemme myös suositelleet heitä muillekin!”

Janne ja Katja / KUILU Elevators Oy

“Tiesin kyllä edellisen yhteistyömme takia saavani enempi kuin mitä ymmärsin speksata, mutta silti onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen / Admor Composites Oy

“Kiitos nopeasta ja sujuvasta yhteistyöstä! Asiakaspalvelunne on loistavaa, asiakaslähtöistä työskentelyä. Nopeasta aikataulusta huolimatta pääsimme hyvin tavoitteeseemme teidän ammattitaitonne ansioista.”

Eepuhti

”Velhovisiolla kotisivut ja erilaisia painotuotteita ja palvelu on toiminut aina erinomaisesti, joustavasti ja helposti.”

Marja Jokela / Dagaz Ky

”Olemme olleet jo vuosia Velhovision asiakkaina ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun. Yhteistyö on aina toiminut kuten on sovittu. Kiitos.”

Mika Vuorio / Kodinpalvelut.net

”Syksystä 2008 alkaen Maaret on ollut Nettitiimin luottokumppani asiakkaidemme nettisivustojen ja muiden markkinointimateriaalien graafisessa suunnittelussa. Yhteistyössä Maaretin kanssa olemme toteuttaneet jo kymmeniä projekteja, jotka ovat sujuneet erinomaisesti, pysyneet aikataulussa ja toteutettu asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Yhdessä olemme pääseet loihtimaan monenlaista, ja voi vain todeta, että on ilo työskennellä Maaretin kanssa!”

Minna Käenniemi / Nettitiimi Oy

Velhovisio oli jo toisen kerran apunani, kun tein yritykselleni WhyCo Oy:lle kotisivut. Tällä kertaa sivut uusittiin ja olen jälleen kerran erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Velhovision kanssa on helppoa toimia ja sain ymmärrettäviä selityksiä asioille, jotka ovat minulle muuten aika vieraita. Parasta kuitenkin on, että sivut ovat minusta todella hienot. Velhovision tiimi osasi jotenkin lukea ajatukseni siitä, mitä tavoittelen.

Michaela Ramm-Schmidt / WhyCo Oy

”Olemme tehneet yhteistyötä Velhovision kanssa vuodesta 2017 asti. Ensimmäinen tilauksemme oli uudet rollupit yrityksellemme. Olimme vakuuttuneita työn jäljestä ja ammattimaisesta otteesta koko prosessin aikana. Yrityksessämme oli sopivasti menossa markkinointimateriaalin laajempi kehittäminen, mukaan lukien kotisivujen uudistusprojekti.

Päädyimmekin valitsemaan Velhovision kumppaniksemme myös kotisivujen uudistamisen kohdalla. Tämä osoittautui loistavaksi valinnaksi. Velhovisiolla osataan kuunntella asiakkaan tarpeita ja kumppanuudesta muodostuu aidosti läheinen ja välittävä. Velhovisio on vastannut tähän päivään asti seuraavista tuotoksista: kotisivut, käyntikortit, rollupit, esitteet, ovimainos, sekä muut pienemmät suunnittelutyöt, joiden pohjalta olemme teettäneet erilaista materiaalia.

Työn jälki on modernia ja ensiluokkaista kaikilla osa-alueilla. Suosittelemme lämpimästi Velhovision palveluita laajasti.”

“Tämä on paras Google-raportti mitä olen nähnyt. Tosi selkeä! Hyvä hyvä!
Ja huomasin myös nyt, että saan enemmän sähköpostista yhteydenottoja kuin aiemmin!”

Jenni Seva / Ainesmestarit Oy

”Yhteistyössä Velhovision kanssa täyttyivät kaikki kriteerini mitä haaveilinkin sivujeni toteutuksesta: Koska olen laulaja, en hallitse nettisivujen luomista. Annoin Velhovisiolle vapaat kädet visuaalisen ilmeen luomiseen sekä tarvitsemieni työkalujen miettimiseen ja etsimiseen. Yhteistyö ja ymmärrys oli helppoa, vaivatonta, joustavaa ja luotettavaa. Liian hyvää ollakseen totta? – TOTTA SE ON! En voisi olla tyytyväisempi! Voin koko sydämestäni suositella Velhovisioiden palveluja!”

Jaana Pöllänen / Jaanapollanen.fi

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Voin lämpimästi suositella Velhocisiota! Löysimme suosittelun kautta Maaretin ja aloitettiin graafisesta suunnittelusta.

Projekti meni tosi hyvin maaliin ja nyt on jo pitkä yhteistyö takana. Ehdottomasti yksi tärkeimmistä kumppaneista ja varmasti aktiivisin palveluasenne!

Vahva suositus! Kiitos Maaret 🙏”

Kalle Santalahti / Kubla Oy

”Maaret suunnitteli yritykselleni logon hahmottelujeni pohjalta. Lopputuloksesta tuli parempi, mitä osasin kuvitella. Ja kaiken kruunasi aivan huikean ihana asiakaspalvelu! Todellakin suosittelen!”

Anne Myllärinen

Ammattilaisten kanssa on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Itse ei tarvitse keretä eikä osata, he auttavat ja osaavat ehdottaa. Todella joustavaa ja hyvää palvelua, kaikki on mennyt todella hienosti.

Minulta 6 tähteä ja suosittelut.”

Ari Luoma

”Ihanaa ja todella ammattitaitoista palvelua. Maaret suunnitteli hienosti nettisivut ja verkkokaupan ❤. Suosittelut.”

Maarit Hirvelä

”Sivut erittäin onnistuneet ja hyvät, tehdaskin tyytyväinen. Upeasti myös noussut hakutuloksissa.”

Harry Rämö / Uudenmaan Ikkunapalvelu Oy