Verkkokaupan perustaminen

Meiltä WooCommerce-verkkokauppa, joka toimii moitteetta ja hurmaa asiakkaasi!

Onko mielessäsi verkkokaupan perustaminen?

Mietitkö sopivaa verkkokaupan tekijää? Emme jättäydy vain verkkokaupan teknisen toteuttajan rooliin, vaan autamme kokonaisvaltaisesti myyvän verkkokaupan suunnittelussa. Työmme sisältää tekniikan lisäksi myös markkinoinnin suunnittelua, asiakkaan koko ostopolun suunnittelun

Verkkokaupalla voi myydä tuotteita, aikaa tai palveluita

Millaista verkkokauppaa olet ajatellut?

Fyysisten tuotteiden verkkokauppa

Haluatko myydä ja lähettää tuotteita ja paketteja? Olemme toteuttaneet hyvinkin erilaisia verkkokauppoja, mistä voidaan tilata kaiken kokoisia tuotteita (esim. pipoja, tapettirullia, räystäpeltejä, peräkärryjä…).

Fyysisten tuotteiden verkkokaupassa toimitustavat ja -kulut vaativat jonkin verran pohdintaa. Osaamme integroida verkkokauppa-alustaan yleisimmät toimitustavat sekä asettaa toimituskulun esimerkiksi postinumeropohjaisesti tai toiveidesi mukaan.

Räätälöity verkkokauppa

Kaipaatko jotain extraa? Esimerkkejä erikoistoteutuksistamme ovat esimerkiksi intranetit, mikä tarkoittaa sitä, että verkkokaupan sisään voidaan luoda erillinen verkkokauppa, missä hinnat ovat erilaiset eri käyttäjäryhmille (esim. jälleenmyyjille).

Olemme toteuttaneet myös ns. katalogiverkkokauppoja, missä hinnat ovat näkyvissä vasta kirjautumisen jälkeen. Tai verkkokauppoja, missä on integraatio kolmannen osapuolen järjestelmään, kuten CRM:ään (rajapintoja emme toteuta, vaan niistä vastaa aina rajapintoihin erikoistunut kumppani).

Digituotteiden verkkokauppa

Haluatko myydä eKirjoja? Tallenteita? Pdf-tiedostoja? Pääsylippuja järjestämiisi tapahtumiin tai koulutuksiin? Tällöin asennamme verkkokaupan vastaanottamaan maksun ja lähettämään digituotteen asiakkaallesi automaattisesti.

Verkkovalmennukset

Haluatko myydä verkkovalmennuksia? Tällöin voimme muokata sivuille sekä verkkokaupan maksun välittämistä varten sekä verkkokurssialustan, minne voit tallentaa verkkovalmennussisältöä. Velhovision asentaman verkkokurssialustan nimi on Lifter LMS.

Verkkokauppa ajanvaraukseen

Mikäli tarpeisiisi ei riitä Vello, Timma, Calendly tms… ulkopuolinen kalenterisovellus, voimme myös luoda sivuillesi myös ajanvarauskalanterin, mikä on yhdistetty verkkokauppaan. Tällaisia voivat olla esimerkiksi majoituspalvelut tai yritykset, jotka vuokraavat jotain tilaa.

Lahjakortit verkkokaupasta

Voimme lisätä verkkokauppaasi kahdenlaisia lahjakortteja. Sellaisia, mitä voi tilata fyysisenä postikorttina tai digitaalisena lahjakorttina, jolloin se voidaan saada heti käyttöön ja sen voi käyttää sinun verkkokauppasi valikoimaan koodin avulla.

Tähän uskomme

Verkkokaupan perustaminen ei saisi olla koskaan pelkkä kustannus, vaan investointi jonka pitää tuottaa.

Jutellaan ihmeessä lisää siitä, millainen on myyvä verkkokauppa ja miten sitä kannattaisi markkinoida! Etätapaaminen ei sido sinua mihinkään, eli varaa rohkeasti keskusteluaika!

Referenssejä

On tärkeää panostaa myös verkkokaupan visuaaliseen ilmeeseen sekä houkuttelevaan sisällöntuotantoon. Yllä kuvakaappauksia tekemistämme ulkosuunnistelmista, millä aina aloitetaan verkkosivujen suunnittelu.

Miksi perustaa verkkokauppa Velhovision kanssa?

Pitävät tarjoukset

Kanssamme ei tarvitse murehtia yksityiskohdista eikä pelätä yllätyskuluja, vaan käytännössä kaikki nykyaikaisiin verkkosivuihin vaadittava sisältyy vakiona projekteihin. Työmme hinta voidaan myös jakaa pieniin eriin useamman kuukauden ajaksi.

Pitävät toimitusajat

Tehokas työnkulku varmistaa, että projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Verkkokaupat valmistuvat tyypillisimmään 6 viikossa. Jos sinulla on kiire ja aineistot valmiit, valmista tulee nopeammin.

Saat kaiken tarvitsemasi

Koska meiltä hoituu myös esim. digimarkkinointi ja graafinen suunnittelu, saat meistä näppärän luottokumppanin yrityksen arjen tueksi.

Saat verkkokaupan, josta on helppo ostaa

Hyviin tuloksiin pääsee, kun verkkokauppa ovat visuaalisesti, sisällöllisesti ja teknisesti huolella toteutettu. Tässä meitä tukee yli 10 vuoden kokemus ja lukuisat verkkokauppaprojektit.

Pirauta niin jutellaan lisää!

Olemme erikoistuneet yli 10 vuoden kokemuksella kotisivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa! Ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret.

Verkkokaupan perustaminen hinta-esimerkit

Pakettien sisällöt räätälöidään yrityksellenne sopivaksi

Tuoteverkkokauppa

WooCommerce-verkkokauppa

alk. 3490 €

tai erissä 875 €/kk, yht. 4 kk

Sisältää mm.

 • 5-10 sivun laajuisen verkkosivuston toteuttamisen

 • 1 – 20 tuotteen asemoinnin avaimet käteen ja käytön koulutuksen

 • Visuaalisen ilmeen suunnittelun

 • Tuotteistus- ja sisällönsuunnitteluavun

 • Blogin tms. sisällöntuotantojärjestelmän
 • Hakukoneoptimoinnin

Digituoteverkkokauppa

WooCommerce-verkkokauppa

3290 €

tai erissä 825 €/kk, yht. 4 kk

Sisältää mm.

 • Kaikki edellisen paketin työt
 • Tarvittavien digituotteiden asemoinnin avaimet käteen ja käytön koulutuksen

Verkkokurssikauppa

Lifter LMS-verkkokurssialusta

3790 €

tai erissä 950 €/kk, yht. 4 kk

Sisältää mm.

 • Kaikki edellisten pakettien työt
 • WooCommerce-verkkokaupan asennuksen

 • Lifter LMS -verkkokurssialustan kuntoonlaiton

 • Verkkokurssisisältöjen asemoinnin ja käytön koulutuksen
 • Verkkokurssin myyntisivun ja myyntitunnelin suunnittelun avustamisen

HUOM! Pakettien sisällöt räätälöidään yrityksellenne sopivaksi.
Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat ovat työn hintoja (alv. 0 %).

Verkkokaupan perustaminen kauttamme sisältää KAIKEN tämän:

Emme tee vain kotisivuja, vaan varmistamme, että koko liiketoimintasi mahdollisimman paljon hyötyä yhteistyöstä kanssamme.

Autamme tuotteistamaan houkuttelevia palveluita

Sinulla ei tarvitse olla valmista materiaalia, vaan jalostamme ajatuksesi myyntisivuksi ja toimimme mielellämme tuotteistuksen ja sisältösuunnittelun tukena. Voit tutustua tapaamme suunnitella kotisivuja lataamalla Kotisivut myynnin tukena -oppaan tästä.

Freesaamme yritysilmeenne uudelle tasolle

Kotisivuprojekti sisältää myös graafisen ohjeiston, minkä avulla yrityksesi viestintä on helppo pitää yhdenmukaisena ja ammattimaisena myös muissa kanavissa. Tarjoamme apuamme mielellämme myös muuhun graafiseen suunnitteluun, kuten Canva-pohjiin, PowerPoint-pohjiin tai logosuunnitteluun.

Tuemme teitä kaikessa markkinoinnissa

Teidän menestys on meille arvokas päämäärä, ja siksi kannustamme asiakkaitamme kotisivujen ja markkinointikanavien tehokäyttöön myynnin tukena. Tästä syystä verkkosivutyömme hintaan kuuluu verkko-ohjeisto digimarkkinoinnin itsenäiseen tekemiseen. Mikäli kaipaat henkilökohtaista apua, kauttamme saat myös kattavat digimarkkinoinnin palvelut. Kanssamme selviät siis aina yhden-luukun-taktiikalla.

Google Shopping automaation rakennus

Miltä kuulostaisi, että saisit tuotekorttisi näkymään Googlen hakutuloksissa? Google Shopping mahdollistaa tämän ja mikä parasta – se on sekä kustannustehokkain että vähätöisin mainosmuoto ylläpitää (teemme asennuksia edullisesti verkkokauppa-asiakkaillemme). Lue ihmeessä lisää https://velhovisio.fi/google-shopping-mainonta/.

Hakukoneoptimointityömme sisältää myös sisällöntuotantosuunnitelman

Työnkulkuumme kuuluu avainsanatutkimus, mitä hyödynnämme sivuston tekstien suunnittelussa. Tämän avulla voimme myös ideoida sinulle, mistä aiheista kannattaa kirjoittaa lisää sisältöä ja opetamme sinulle hakukoneoptimoinnin periaatteet. Hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon yhdistelmänä kotisivusi voivat näkyä laajastikin aina kun potentiaalinen asiakas etsii palveluitasi.

Verkkokauppaan voidaan lisätä halutessasi myös sähköpostityökalu

Verkkokauppiaan ykkösmyyntityökaluksi kuuluu sähköpostimarkkinointi. Tämän avulla pidät yllä asiakaspalvelua ja voit myös tiedottaa uusista tarjouksista asiakkaillesi. Kotisivutyöhömme kuuluu halutessasi MailPoet-uutiskirjelistan asennus ja käytön koulutus.

Lisää tärkeää tietoa verkkokaupan perustamiseen

Millainen on myyvä verkkokauppa?

Verkkokaupan suunnittelu ei koskaan saisi olla vain teknisen toteuttamisen miettimistä. Kauttamme verkkokaupan perustaminen sisältää myös sisältö- ja markkinointisuunnittelua:

Miksi WooCommerce-verkkokauppa?

Mietityttääkö sopivan verkkokauppa-alustan valinta? Lue 4 syytä, miksi valita WooCommerce-verkkokauppa:

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

“Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Kiitos teille sujuvasta yhteistyöstä, ideoinnista ja mahtavasta lopputuloksesta. Todella tyytyväisiä ollaan toteutukseen.”

Janika Ekholm / Suomen Imurikeskus Oy

”Kaikki meni hyvin, aikataulussa pysyttiin, itse olin isoin jarru. Annan täyden kympin. Suosittelen Velhovisiota muille tarvitsijoille.”

Milko Peltola / Kompressorimaailma