Mainostoimisto Velhovisio

Tampereen kupeesta koko Suomen alueelle

Miksi olemme olemassa?

Jotta yritysten ei tarvitse enää kärsiä epämääräisistä kotisivu- ja markkinointiratkaisuista. Ratkaisemme pk-yritysten markkinointitarpeet yhden-luukun-taktiikalla. Meissä yhdistyy pienen mainostoimiston vaivattomuus sekä ison mainostoimiston osaaminen laajojen verkostojen ansiosta. Mitä et meiltä saa, sitä et tarvitse : ).

Asiakkaanamme voi vihdoin hengähtää helpotuksesta,

kun sinulla on luotettava kumppani, joka hoitaa tehokkaasti yrityksesi markkinointitehtäviä yhdessä sovituin pelisäännöin.

Kun kotisivut ja digimarkkinointi on valjastettu hankkimaan unelma-asiakkaita, saat paremman katteen palveluidesi tuotteistamisen avulla sekä säästät työtunteja, kun manuaaliset prosessit viedään verkkoon.

Tapamme tehdä töitä on ennenkaikkea käytännönläheinen

Olemme ennen kaikkea tehokkaita tekijöitä, eli upotamme kätemme rivakasti työhön. Meille on luonteenomaista työstää asioita asiakkaasi näkökulmasta. Miten tästä kerrotaan? Miksi asiakkaasi valitsisi teidät?

Pitkien suunnittelusessioiden sijaan esittelemme teille asiat konkreettisesti tavalla, jolla asiakaskin yrityksenne viestin näkee.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman korkea lisäarvo

Pidämme oman osaamisemme niin laajana kuin mahdollista, jotta voimme tukea teidän liiketoiminnan tavoitteiden toteutusta kokonaisvaltaisesti markkinoinnin keinoin.

Tehostamme asiakkaallemme tuotettua hyötyä myös digitaalisin keinoin (esim. tarjoamalla neuvontaa huomattavasti laajemmin, kuin meiltä tilatun palvelun osalta tai sisällyttämällä palveluun asioita mitkä on meille helppoja, mutta asiakkaalle odottamattomia mutta arvokkaita).

Tulevaisuuden visiomme

Kun Velhovision supervoimat (aito auttamisen halu ja laaja digityökalujen hallinta) jalostetaan yritysten liiketoiminnan tueksi, voimme olla mukana tekemässä aitoja, pysyviä muutoksia parempaan pk-yrittäjien elämässä.

Haluamme tehdä kaikkemme luodaksemme hyvinvointia erityisesti yrittäjäperheisiin entistä kannattavamman yrittäjyyden muodossa.

Arvomme

Auttaminen

Haluamme tehdä aidon muutoksen yrittäjien arkeen. Kun yritys menestyy, sitä pyörittävät ihmiset voivat paremmin. Asiakkaamme menestys on yhteinen menestys.

Rehellisyys

Tarjoamme vain ratkaisuja, joita itsekin käyttäisimme. Emme lupaa liikoja, vaan pyrimme mieluummin yllättämään iloisesti.

Tulostavoitteisuus

Emme halua tarjota vain tiettyä yksittäistä palvelua, vaan keskitämme energiamme saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Konkretia

Vain tekemällä voi tehdä muutoksia. Me pystymme hyppäämään asiakkaasi saappaisiin parhaiten työstämällä viestinnänkärkiä konkreettisten lopputulosten avulla. Ja tämä säästää rutkasti aikaa!

”Mikä tämä pöllöjuttu oikein on?”

…kysytään usein :) Kun perustimme Velhovision vuonna 2007 (ensin Tmi, sitten Oy), kaipasimme kuvitukseen jotain velhomaista, mutta ei kuitenkaan mitään noita-akkoja tai muuta. Velhoteemaan sopi dramaattiset pöllökuvat ja nämä ovatkin seuranneet siitä asti visuaalisessa ilmeessämme.  Tosin viime vuosina pöllöt ovat jalostuneet lempeiksi piirrosmaskoteiksi. Ja kyllähän pöllöt maskoteiksemme sopivat – nehän ovat viisaita ja näkevät moneen suuntaan.

Velhotiimi ja velhokumppanit

Maaret Borg
Graafikkovelho

Maaret pitelee langat käsissään ja koordinoi ideat toteukseen! Oli kyse sitten näyttävistä kotisivuista, graafisista töistä tai digimarkkinoinnista – homma hoituu maaliin varmoin ottein.

Ote minun ja Juhan (toinen Velhovision perustaja) ensitapaamisesta:

”Ai sinä osaat tehdä nettisivujen pudotusvalikkoja? Voitko opettaa minullekin?”

Elettiin hmtl-sivujen aikaa vuonna 2007. Opettelin itse ammattikorkeakoulussa nettisivujen tekoa ja jo tuolloin halusin oppia koko ajan lisää.

Juhan kanssa opeteltiin CSS-hommia ja vähän siinä sivussa päätettiin lyödä hynttyyt yhteen, mennä naimisiin ja saatiin vieläpä ihana pikkumies, joka on isänsä tavoin hurahtanut jääkiekkotouhuihin.

Huomattiin, että meidän osaamiselle tuntui olevan kysyntää, niin perustettiin Velhovisio nettisivuja tarjoamaan.

Olen ollut pienestä pitäen todella visuaalinen, taiteillut monipuolisesti niin kauan kuin muistan. Taiteilijaksi minusta kuitenkaan ei ollut, vaikka sitäkin uraa harkitsin.  Erityisesti jäi mieleen, kuinka haaveilin lehden suunnittelijan ammatista. Miten ihanaa olisikaan, että saisin epämääräisiä aineistoja jotka asemoisin selkeiksi kokonaisuuksi lehtien aukeamille.

Nykyään teen itseasiassa juuri tuota yllämainittua. Rakastan päästä selvittelemään, mikä on tekstissä tärkeintä, mikä kiinnostaa asiakastasi ja miten korostaa kilpailuetuja selkeimmin niin tekstin ja kuvien muodossa.

Mitä haluan olla isona? Haluan pitää huolta, että Velhovisio tuottaa vain parasta palvelua – haluan olla se joka puhaltaa sielun kaikkeen meidän tekemiseen!

Juha Borg
Verkkosivuvelho

Juha puhaltaa kotisivut ja verkkokaupat eloon, ratkoo haasteita ja kehittää jatkuvasti teknistä osaamistamme.

Taru Lindblad
Kuvittaja-copyvelho

Yhteistyökumppanimme Taru hoitaa asiakkaittemme some- ja digimarkkinointikanavia. Tarun osaamisalaa ovat myös copywriterin sekä kuvittajan työt.

Tiitus Kangas
Digimarkkinointivelho

Yhteistyökumppanimme Tiitus (www.nettiremppa.fi) on kokenut digimarkkinoinnin suunnittelija, jolta hoituu niin konversioseurantojen asentaminen, optimointi kuin tulosten selkokielinen analysointi.

Tiia Jyrkiäinen
Hankevelho

Yhteistyökumppanimme Tiia (www.caarni.fi) tuntee Business Finland ja ELY-keskus -tukiviidakon ja selvittää riskittä ja helposti, voisiko innovaatioillenne saada hankerahoitusta. Lisäksi hän voi tehdä yrityksellenne konseptisuunnittelua ja palvelumuotoilua.

Eevi Konttinen
Kuvausvelho

Uskottava brändi-ilme tarvitsee tuekseen ammattimaista kuvamateriaalia. Yhteistyökumppanimme Eevi (www.eevik.fi) singahtaa yritykseenne Pirkanmaan alueella ja hoitaa kuntoon yrityksenne valokuva- kuin videomaailmankin.

Teemu Salonen
Myyntivelho

Teemu tutustuu yritykseenne syvällisesti – näin hän pystyy koordinoimaan yrityksellenne oikeat työmenetelmät ja saavuttamaan parhaat tulokset. Hän myös vastaa myynninosaamisen palveluistamme.

Aloitetaan yhteistyö!

Olisitko kiinnostunut palveluistamme?

Teemme mielellämme tarjouksen tarpeidesi mukaan!

Jätä meille viesti, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian asiaan!

Olisitko kiinnostunut palveluistamme?

Lataa sähköpostiisi suuntaa-antava hinnastomme!

Saat kaikki palvelumme sisältävän suuntaa-antavan hinnaston viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Lataa hinnasto rohkeasti – kanssamme ei tarvitse pelätä soitto- tai spämmitulvaa, sillä se ei kuulu toimintatapoihimme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaamalla hinnaston hyväksyn Velhovision tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.