Kummilapsi yritykselle

Loistava tapa auttaa!

Monelle yrittäjälle voi olla yllätys, että myös yritys voi ottaa kummilapsen. Uskomme, että tällaiselle olisi paljon kysyntää, mikäli asia olisi selkeämmin tiedossa. Siksi laitamme tähän artikkeliin ohjeet mitä tehdä, jos yrityksesi innostuu kummilapsesta WordVision kautta.

World Vision

on maailman suurin kummilapsijärjestö, jolla on 3,4 miljoonaa kummilasta yli sadassa maassa.  Kummilapsia on tällä hetkellä Ruandassa, Keniassa, Ugandassa, Kambodzassa, Perussa, Intiassa ja Burundissa.

Ohjeet

  • Varsinaista selkeää Yrityskummi-sivua ei tällä hetkellä (08/2023) löydy World Visionin sivuilta. Laita siis suosiolla sähköpostia asiakaspalvelu@worldvision.fi.
  • World Vision tarvitsee tiedon, että mistä edellämainituista maasta haluat kummilapsen ja sen, että haluatko tytön vai pojan.
  • Ilmoita mihin kuukausisummaan haluat sitoutua (alk. 30 eur / kk).
  • Pyydä samalla, että haluat maksaa verkkolaskuna ja tarvitset virallisen laskun tositteeksi kirjanpitoon. Heiltä tulee lasku, jossa laskutetaan vuoden kk-maksut kerralla.

World Visionista sain tiedon, että yrityskummiksi lähtemistä kehitetään järjestelmään, eli kannattaa googlata olisiko tilanne muuttunut lukiessasi tätä.

Kummilapsemme kuulumisia

Tässä on Velhovision oma kummilapsi Ruandasta. Meille luotiin käyttäjätili, mitä kautta saamme kuullä kummilapsen kuulumisia. Sitä kautta olemme saaneet videotervehdyksen ja aidon kirjeen : )

Kummilapsemme on 9-vuotias ja käy ala-asteen kakkosluokkaa.

Kummilapsitoiminnan avulla mahdollistuu alueen lasten koulunkäynti ja terveydenhuolto. Myös aikuiset saavat uusia toimeentulokeinoja sekä saavat tukea omien oikeuksiensa ajamiseen.

Suosittelemme lämpimästi jokaiselle yritykselle kummilapsen ottamista!