Olemme asiakkaidemme hioma mainostoimisto. Olemme tehneet satoja erilaisia kotisivu- ja verkkokauppatöitä sekä graafisen suunnittelun toteutuksia yli 10 vuoden aikana, joten ei hätää – olet kyllä osaavissa käsissä!

Työnäytteitämme esimerkiksi

Lisää kotisivu- ja verkkokauppatoteutuksia

Verkkokaupat

B2B

Kaupungit, kunnat ja oppilaitokset

Teollisuus

Tekniikka

B2C

”Velhot tekee, minkä lupaa ja aina pikkasen enempikin. Olen nyt kolmeen eri firmaan tilannut www-sivut Velhoilta ja tuntuu että kaiken kiireen keskellä oma speksaus ja ohjeistus on joka kerta vähentynyt lineaarisesti ja siltikin (tai ehkä juuri siksi) lopputulos on positiivisesti yllättänyt joka kerta. Go Velhot Go!”

Tomi Kuparinen / Rantahotelli Waltikka

”Velhovisiossa Maaretilla on silmää tehdä hienoa visuaalista työtä ja löytää ratkaisut erikoisempiikin organisaatiolle spesifeihin tarpeisiin. Juha hoitaa teknisen puolen asiat moitteettomasti ja on erittäin selkeä ohjeistamaan sivuston käytössä. Molempien intohimo omaan työhön on asiakkaan etu.”

Sirkku Lehti-Permanto / Lahden konservatorio

”Voin hyvillä mielin suositella Velhovision velhoja, jotka osasivat värittää, kuvittaa ja sanoittaa yrityksemme viestin sekä nettisivujemme ulkoasuun että yrityksemme logoon.”

Aleksi Riuttala / FinProma Oy

Lue lisää asiakaspalautteita