Hyvät kotisivut yritykselle

WordPress ja WooCommerce

Varaa kartoitus
Kysy tarjous

Hyvät kotisivut tukevat myyntiä, säästävät työaikaasi ja parantavat asiakaspalvelua.

Mutta miten?

  • Hakukoneoptimoidut kotisivut lisäävät maksutonta kävijäliikennettä.

  • Nykyaikainen, selkeä visuaalinen ilme vaikuttaa asiakkaasi mielikuvaan yrityksestäsi ja madaltaa ostokynnystä.

  • Kun käytössäsi on helposti muokattava WordPress-alusta, sivustolle on kätevä luoda sisältöä eri kohderyhmienne tarpeisiin. Voit myös testata uusien liikeideoiden kysyntää kevyellä kynnyksellä.

  • Voit kasvattaa myyntiä verkkokaupan avulla, jopa kansainvälisille markkinoille asti.

  • Kun autat asiakastasi jo kotisivusisältöjen / videoiden avulla, säästät työaikaasi ja tehostat asiakaspalvelua.

Tähän uskomme

Kotisivuihin panostaminen ei saisi olla koskaan pelkkä kustannus, vaan investointi jonka pitää tuottaa.

Meiltä löytyy tähän runsaasti ideoita. Varaa veloitukseton kartoitusaika, niin jutellaan lisää! Etätapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta saat veloituksetta hyödyllisiä vinkkejä yrityksesi kotisivujen ja markkinoinnin kehittämiseen.

Varaa kartoitus

Kaikki lähtee ulkoasusuunnitelmasta

Työtapaamme kuuluu miettiä kotisivustosi jokainen sivu asiakkaasi näkökulmasta niin, että tämä hahmottaa selkeästi palvelusi / tuotteesi hyödyt ja ymmärtää miksi valita juuri yrityksesi.

Lähde mukaan pilottiasiakkaaksi

Velhokasvu

Kotisivut ja digimarkkinointi tulosmittauksella

Emme keskity pelkästään tekemään kotisivuja tai digimarkkinointia, vaan kehitämme yrityksesi myyntiprosessia dataan ja kokeiluihin perustuen. Tavoitteena on löytää ne parhaat käytännöt, jotka tuovat yrityksellesi tuloksia esimerkiksi neljän kuukauden pituisin sopimusjaksoin.

Kartoitetaan yhdessä yrityksesi nykytila, kehityskohteet ja unelmatilanne.

Käydään läpi erilaisten työkalujen mahdollisuudet ja sovitaan yrityksellesi sopivat ratkaisut.

Asetetaan selkeä ajanjakso (esim. 4 kk), minkä aikana optimoimme kotisivunne ja digimarkkinoinnin tavoitteidenne mukaisiksi.

Koska työ toteutetaan esimerkiksi neljän kuukauden jakson aikana, myös kustannukset tasataan tälle ajalle. Parhaimmillaan toimenpiteet lähtevät tuomaan euroja kassaan jo ennen viimeisiä maksueriä.

Asetamme selkeät mittauspisteet ja teemme tulosten perusteella muutoksia.

Käymme läpi tuloksia kanssasi selkeästi ja säännöllisesti, jotta opit itse sekä asiakkaistasi että digimarkkinoinnin työkaluista.

Tilaa suuntaa-antava hinnasto

Miksi Velhovision rakentamat kotisivut?

Pitävät tarjoukset

Kanssamme ei tarvitse murehtia yksityiskohdista eikä pelätä yllätyskuluja, vaan käytännössä kaikki nykyaikaisiin kotisivuihin vaadittava sisältyy vakiona projekteihin. Työmme hinta voidaan myös jakaa pieniin eriin useamman kuukauden ajaksi.

Pitävät toimitusajat

Tehokas työnkulku varmistaa, että projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Kotisivut valmistuvat tyypillisimmään 6 viikossa. Jos sinulla on kiire ja aineistot valmiit, valmista tulee jopa parissa viikossa.

Saat kaiken tarvitsemasi

Koska meiltä hoituu myös esim. digimarkkinointi ja graafinen suunnittelu, saat meistä näppärän luottokumppanin yrityksen arjen tueksi.

Saat asiakkaita houkuttelevat kotisivut

Hyviin tuloksiin pääsee, kun kotisivut ovat visuaalisesti, sisällöllisesti ja teknisesti huolella toteutetut. Tässä meitä tukee yli 10 vuoden kokemus ja sadat asiakasprojektit.

Pirauta niin jutellaan lisää!

Olemme erikoistuneet yli 10 vuoden kokemuksella kotisivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa! Ensisijaisesti numeroomme 050 576 1688 vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret.

Soita 050 576 1688

Asiakasesimerkkejä matkan varrelta

Autoimme asiakastamme Uudenmaan Ikkunapalvelua nousemaan Googlen hakutulosten ykkössivulle esimerkiksi asiakkaalle tärkeän ikkunaremontti vantaa -sanalla ja näin asiakkaan saamien liidien määrä moninkertaistui kotisivuremontin jälkeen.

Yhden sivun laajuisilla one-page -toteutuksilla saadaan näyttävää jälkeä, kts. esim. Tampereen Autoilutyön sivut. Kun one-page -sivuun vielä lisää blogitoiminnon (joka sisältyy kaikkiin nettisivutoteutuksiimme), saadaan lopputulokseksi näyttävät kotisivut hyvin kohtuullisella budjetilla.

Julkishallinnon nettisivujen pitää nykyään olla ns. saavutettavia, kuten Opiskelijakunta Kaakolle tekemämme kotisivut. Haluatko tietää lisää? Googlaa ”saavutettavat kotisivut” ja löydät Velhovision blogikirjoituksen Googlen hakutulosten ykköspaikalta.

Näitä teemme

Myyntiä tukevia kotisivuja

Emme pelkästään vain uudista kotisivuja, vaan tutkimme digimarkkinoinnin työkaluin kuinka saada asiakkaasi yhteydenottokynnys madaltumaan.

Verkkokauppoja

WooCommerce-verkkokaupan avulla niin tuotteet, digituotteet kuin jopa verkkovalmennukset saadaan kätevästi kotisivujesi sähköiselle myyntihyllylle.

Digimarkkinointia

Voimme luoda ammattilaistasoisen Google- ja/tai Facebook -kampanjan, jotta pääset heti näkemään millaista uutta nostetta kotisivu-uudistus luo liiketoiminnallenne.

Graafista suunnittelua

Luomme yrityksellesi toiveidesi mukaisen, nykyaikaisen brändi-ilmeen, mitä voidaan hyödyntää niin kotisivuilla kuin asiakasmateriaaleissa.

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

“Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Kiitos teille sujuvasta yhteistyöstä, ideoinnista ja mahtavasta lopputuloksesta. Todella tyytyväisiä ollaan toteutukseen.”

Janika Ekholm / Suomen Imurikeskus Oy

”Kaikki meni hyvin, aikataulussa pysyttiin, itse olin isoin jarru. Annan täyden kympin. Suosittelen Velhovisiota muille tarvitsijoille.”

Milko Peltola / Kompressorimaailma

Lataa hinnastomme sähköpostiisi

WordPress-kotisivujen hinnat alk. 1490 €

Saat kaikki palvelumme sisältävän, suuntaa-antavan hinnaston viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Lataa hinnasto rohkeasti – kanssamme ei tarvitse pelätä soitto- tai spämmitulvaa, sillä se ei kuulu toimintatapoihimme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataamalla hinnaston hyväksyn Velhovision tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.

Teidän hiileen puhaltava asiantuntijatiimi

Maaret Borg
Graafikkovelho

Juha Borg
Verkkosivuvelho

Taru Lindblad
Kuvittaja-copyvelho

Tiitus Kangas
Digimarkkinointivelho

Aloitetaan yhteistyö!

Varaa kartoitus
Soita 050 576 1688