Kotisivut yritykselle

WordPress-kotisivut, jotka hurmaavat asiakkaasi

Kaipaatko verkkokauppaa? – Lue lisää täältä!

Hyvät kotisivut tukevat myyntiä, säästävät työaikaa ja parantavat asiakaspalvelua

…mutta miten?

 • Hakukoneoptimoidut kotisivut lisäävät maksutonta kävijäliikennettä.

 • Nykyaikainen, selkeä visuaalinen ilme vaikuttaa asiakkaasi mielikuvaan yrityksestäsi ja madaltaa ostokynnystä.

 • Kun käytössäsi on helposti muokattava WordPress-alusta, sivustolle on kätevä luoda sisältöä eri kohderyhmienne tarpeisiin. Voit myös testata uusien liikeideoiden kysyntää kevyellä kynnyksellä.

 • Kun tilaat kotisivut yritykselle meiltä, autamme miettimään myös muuta markkinointia.

 • Säästät työaikaasi ja tehostat asiakaspalvelua, kun kerrot tarpeellista tietoja jo nettisivuilla – ideoidaan yhdessä lisää!

Velhovision Maaret kertoo videolla konkreettisia vinkkejä, miten saat enemmän hyötyä kotisivujen uudistamisesta.

Tällaisia kotisivuja olemme toteuttaneet yrityksille

Toteuttamistamme kotisivuista et löydä tylsiä puuduttavia tekstiseiniä, vaan asemoimme sisällöt kiinnostavasti niin, että asiakkaasi hahmottaa silmäilemällä, mitä tarjoat ja miksi valita juuri teidän yritys.

Tyytyväisyystakuu

On todella tärkeää, että voit olla ylpeä yrityksesi tulevasta brändi-ilmeestä. Siksi sitoudumme työstämään kotisivujesi visuaalista ilmettä ilman työtuntirajoituksia niin kauan, että olet 100 % tyytyväinen.

Kotisivut yritykselle Velhovisiolle yli 15 vuoden kokemuksella

Tähän uskomme

Kotisivujen teko ei saisi olla koskaan pelkkä kuluerä, vaan investointi, joka nostaa yrityksesi vetovoiman ihan uudelle tasolle.

Varaa veloitukseton kartoitusaika, niin jutellaan lisää! Etätapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Miksi Velhovision rakentamat kotisivut yritykselle?

Pitävät tarjoukset

Kanssamme ei tarvitse murehtia yksityiskohdista eikä pelätä yllätyskuluja, vaan käytännössä kaikki nykyaikaisiin kotisivuihin vaadittava sisältyy vakiona projekteihin. Työmme hinta voidaan myös jakaa pieniin eriin useamman kuukauden ajaksi.

Pitävät toimitusajat

Tehokas työnkulku varmistaa, että projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Kotisivut valmistuvat tyypillisimmään 6 viikossa. Jos sinulla on kiire ja aineistot valmiit, valmista tulee jopa parissa viikossa.

Saat kaiken tarvitsemasi

Koska meiltä hoituu myös esim. digimarkkinointi ja graafinen suunnittelu, saat meistä näppärän luottokumppanin yrityksen arjen tueksi.

Saat asiakkaita houkuttelevat kotisivut

Hyviin tuloksiin pääsee, kun kotisivut ovat visuaalisesti, sisällöllisesti ja teknisesti huolella toteutetut. Tässä meitä tukee yli 10 vuoden kokemus ja sadat asiakasprojektit.

Aina saa myös pirauttaa tai viestittää : )

Olemme erikoistuneet yli 10 vuoden kokemuksella kotisivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa – velholuuriin vastaa iloinen ja aurinkoinen Maaret ja voit hyvin myös lähettää myös WhatsAppia!

Kotisivujen suuntaa-antava hinnasto

Pakettien sisällöt räätälöidään yrityksellenne sopivaksi

Paketti 1

One-page WordPress-kotisisivut

1490 €

tai erissä esim. 495  €/kk, yht. 3 kk

Sisältää mm.

 • Yhden sivun laajuisen WordPress-kotisivuston, missä liikutaan eri osioihin samalla sivulla.

 • Visuaalisen ilmeen suunnittelun

 • Blogin tms. sisällöntuotantojärjestelmän
 • Hakukoneoptimoinnin

Paketti 2 – suosituin!

Hyvät kotisivut yritykselle

3290 €

tai erissä esim. 825 €/kk, yht. 4 kk

Sisältää mm.

 • Noin 5 – 15 sivun laajuisen WordPress-kokonaisuuden toteuttamisen

 • Visuaalisen ilmeen suunnittelun

 • Tuotteistus- ja sisällönsuunnitteluavun

 • Blogin tms. sisällöntuotantojärjestelmän
 • Hakukoneoptimoinnin

Lomakkeita tarpeen mukaan

Someseinän tai -kanavien asennuksen

Ulkoisen ajanvarauskalenterin upottamisen (esim. Vello)

Google Analytics –kävijäseurannan

Lakisääteisen evästekyselyn kuntoonlaiton

Nettisivujen itsenäisen käytön koulutuksen

Verkkokurssimateriaalit digimarkkinoinnin itsenäiseen tekemiseen

Paketti 3

Hyvät kotisivut ja viestintäpaketti yritykselle

4390 €

tai erissä esim. 1100 €/kk, yht. 4 kk

Sisältää mm.

 • Paketti 2 mukaisen laadukkaan WordPress-sivuston.

 • MailPoet-uutiskirjetyökalun (sisältää myös sähköpostiautomaation ja liidimagneetin teknisen toteuttamisen ja asiakkaalta toimittamien sisältöjen asemoinnin sekä käytön koulutuksen)
 • Yritysilmeen mukaiset somepohjat Canva-kuvankäsittelyohjelmalla.

 • Yritysilmeen mukaiset tarjouspohjat PowerPoint-kuvankäsittelyohjelmalla.

Lue lisää verkkokaupoista ja digituotteiden verkkokaupoista täältä!
Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat ovat alv. 0 %.

Tarjous!

Tarjoamme 500 euron arvoisen hinnanalennuksen, mikäli sitoudut edesauttamaan projektinkulkua niin, että kotisivustosi valmistuu alle 4:ssä viikossa tilauksesta. Jutellaan lisää!

Tarjous ei koske one-page-sivustoa. Pikaprojektipaikkoja meillä on vain muutama, joten toimi heti!

Kotisivut yritykselle -paketti sisältää KAIKEN tämän:

Emme tee vain kotisivuja, vaan varmistamme, että koko liiketoimintasi mahdollisimman paljon hyötyä yhteistyöstä kanssamme.

Autamme tuotteistamaan houkuttelevia palveluita

Sinulla ei tarvitse olla valmista materiaalia, vaan jalostamme ajatuksesi myyntisivuksi ja oimimme mielellämme tuotteistuksen ja sisältösuunnittelun tukena. Voit tutustua tapaamme suunnitella kotisivuja lataamalla Kotisivut myynnin tukena -oppaan tästä.

Freesaamme yritysilmeenne uudelle tasolle

Kotisivuprojekti sisältää myös graafisen ohjeiston, minkä avulla yrityksesi viestintä on helppo pitää yhdenmukaisena ja ammattimaisena myös muissa kanavissa. Tarjoamme apuamme mielellämme myös muuhun graafiseen suunnitteluun, kuten Canva-pohjiin, PowerPoint-pohjiin tai logosuunnitteluun.

Tuemme teitä kaikessa markkinoinnissa

Teidän menestys on meille arvokas päämäärä, ja siksi kannustamme asiakkaitamme kotisivujen ja markkinointikanavien tehokäyttöön myynnin tukena. Tästä syystä kotisivutyömme hintaan kuuluu verkko-ohjeisto digimarkkinoinnin itsenäiseen tekemiseen. Mikäli kaipaat henkilökohtaista apua, kauttamme saat myös kattavat digimarkkinoinnin palvelut. Kanssamme selviät siis aina yhden-luukun-taktiikalla.

Hakukoneoptimointityömme sisältää myös sisällöntuotantosuunnitelman

Työnkulkuumme kuuluu avainsanatutkimus, mitä hyödynnämme sivuston tekstien suunnittelussa. Tämän avulla voimme myös ideoida sinulle, mistä aiheista kannattaa kirjoittaa lisää sisältöä ja opetamme sinulle hakukoneoptimoinnin periaatteet. Hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon yhdistelmänä kotisivusi voivat näkyä laajastikin aina kun potentiaalinen asiakas etsii palveluitasi.

Kotisivuille voidaan lisätä halutessasi myös sähköpostityökalu

Nykyaikaiseen markkinointiin kuuluu mahdollisuus lähteä rakentamaan luottamusta sähköpostimarkkinoinnin avulla. Vaikka aihe olisi nyt sinulle vieras, kannattaa lähteä keräämään yleisöä kotisivukävijöistä, vaikka et juuri nyt sähköpostimarkkinointia lähtisi aloittamaan. Kotisivutyöhömme kuuluu haluatessasi MailPoet-uutiskirjelistan asennus ja käytön koulutus.

Tarvitsetko verkkokauppaa tai verkkokurssialustaa?

WooCommerce-verkkokaupan avulla saat kätevästi myyntiin niin fyysiset tuotteet kuin digituotteet (eKirjat, koulutusten ja tilaisuuksia pääsyliput). Lifter LMS -verkkokurssialusta sopii kaikille asiantuntijoille ja on ylläpitokustannuksiltaan edullinen. Koska kouluttaudumme itse jatkuvasti, saat meiltä myös ajantasaista ja uusinta tietoa, millainen on myyvä verkkokauppa ja miten verkkokursseja kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kotisivut yritykselle: raketti

Asiakasesimerkkejä matkan varrelta

Kotisivut yritykselle: Uudenmaan Ikkunapalvelu Oy

Autoimme asiakastamme Uudenmaan Ikkunapalvelua nousemaan Googlen hakutulosten ykkössivulle esimerkiksi asiakkaalle tärkeän ikkunaremontti vantaa -sanalla ja näin asiakkaan saamien liidien määrä moninkertaistui kotisivuremontin jälkeen.

Kotisivut yritykselle: Autoilutyö Nylander

Ns. one-page -toteutuksilla saadaan upeaa jälkeä, kts. esim. Tampereen Autoilutyö. Kun sivuun vielä lisää blogitoiminnon (joka sisältyy kaikkiin nettisivutoteutuksiimme), saadaan lopputulokseksi näyttävät kotisivut yritykselle hyvin kohtuullisella budjetilla.

Kotisivut yritykselle: Opiskelijakunta Kaakko

Julkishallinnon nettisivujen pitää nykyään olla ns. saavutettavia, kuten Opiskelijakunta Kaakolle tekemämme kotisivut. Haluatko tietää lisää? Googlaa ”saavutettavat kotisivut” ja löydät Velhovision blogikirjoituksen Googlen hakutulosten ykköspaikalta.

lainausmerkki

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

lainausmerkki

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

Velhovisio: Maaret Borg

“Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Kiitos teille sujuvasta yhteistyöstä, ideoinnista ja mahtavasta lopputuloksesta. Todella tyytyväisiä ollaan toteutukseen.”

Janika Ekholm / Suomen Imurikeskus Oy

”Kaikki meni hyvin, aikataulussa pysyttiin, itse olin isoin jarru. Annan täyden kympin. Suosittelen Velhovisiota muille tarvitsijoille.”

Milko Peltola / Kompressorimaailma