Google mainonta

ohjaa kysynnällä varustettua liikennettä yrityksenne myyntihyllylle

Google Ads mainonta vaatii ammattiosaamista ja paljon työtä.

Miten Google mainonta toimii?

Google on valtavirran hakukone ja sitä käyttää lukematon määrä ihmisiä, jotka juuri tälläkin hetkellä etsivät aktiivisesti ongelmiinsa ratkaisua. Google -mainospaikkoja löytyy Googlen hakutulosten ylä- tai alaosasta.

Kyseessä klikkiperusteinen mainosmuoto, eli mainosbudjetti kuluu vasta kun asiakas siirtyy verkkosivuille. Mainoskustannuksia kertyy siis vasta kun potentiaalinen asiakas siirtyy tutkimaan, olisiko yrityksesi sopiva valinta.

Miksi Google mainonta on niin tehokasta?

Voit tavoittaa asiakkaan oston harkintavaiheessa

Google on maailman suurin hakukone, jota käyttää päivittäin miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa. Google mainonta mahdollistaa mainosten näyttämisen juuri silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa, tuotteita tai palveluita.

Hyvät kohdennusmahdollisuudet

Google mainonta tarjoaa tarkkoja kohdentamismahdollisuuksia. Voit valita avainsanoja, jotka liittyvät yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin, ja asettaa mainokset näkymään tiettyjen maantieteellisten alueiden tai tiettyjen demografisten tietojen perusteella.

Google mainonta on mitattavaa

Google mainonta tarjoaa kattavan analytiikan ja seurannan työkalut, joiden avulla voit seurata mainosten tehoa. Voit nähdä, kuinka monta kertaa mainos on näytetty, kuinka monta klikkausta se on saanut ja kuinka monta konversiota (esimerkiksi ostoa, latausta tai yhteydenottoa) se on saanut aikaan.

Sen avulla voit tavoittaa kilpailijoitasi harkitsevia asiakkaita

Hyvin suunniteltu ja kohdennettu mainonta voi auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista, houkuttelemaan enemmän asiakkaita ja kasvattamaan myyntiäsi. Voit myös hyödyntää kilpailijoidesi avainsanoja ja näkyä hakutuloksissa, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät heidän tarjoamiaan tuotteita. Voit myös näkyä niille, jotka ovat vierailleet kilpailijoidesi verkkosivuilla.

Oletko vielä ladannut Kotisivut myynnin tukena -opastamme? Mikäli harkitset / teet maksullista markkinointia, on todella tärkeää, että verkkosivut ohjaavat tehokkaasti yhteydenottoon – muuten markkinointibudjetti valuu hukkaan.

Yhteyshenkilösi

Velhokumppaneiltamme hoituu niin nykyaikaisten kampanjoiden rakennus, optimointi kuin tulosten selkokielinen analysointi.

Kristiina Alanko
Yhteistyökumppani
www.digidiggeri.fi

Amanda Niinisaari
Yhteistyökumppani
(www.amandavisuals.fi)

Tiitus Kangas
Yhteistyökumppani
(www.nettiremppa.fi)

pener”>www.amandavisuals.fi)

Tarjoamme kaksi eri vaihtoehtoa, mikäli kaipaat apua Google mainontaan

Google mainonta

avaimet käteen palveluna

Velhovision kattavan kumppaniverkoston kautta voimme hoitaa puolestasi joko pelkkää Google mainontaa tai yhdistää siihen myös somemarkkinointia, niin saat heräteltyä kysyntää myös sellaisessa kohderyhmässä, joka ei juuri parhaillaan etsi palveluitasi Googlesta.

Digitaalisen markkinoinnin paketteihimme kuuluu aina mitattavuus, selkeä online-raportti sekä henkilökohtaista tulosten läpikäyntiä. Emme myöskään sido sinua pitkiin ylläpitosopimuksiin.

Google mainonta

verkko-ohjeet osana verkkosivu-uudistusta

Koska Velhovisio on erikoistunut verkkosivuprojekteihin, missä tavoitellaan konkreettista nostetta asiakkaan liiketoimintaan ja myyntiin, tarjoammekin verkkosivuprojekteihin Google mainonnan verkko-ohjeet tee-se-itse-tekemiseen kaupan päälle.

Palvelu sopii sellaisille yrittäjille, jotka haluavat itse hoitaa markkinointia, mutta varmistaa, että käyttää ammattilaistyökaluja oikein.

Muistathan, että…

 Huippuunsa-viritetty markkinointiponnistelu valuu hukkaan, mikäli yrityksen verkkosivut eivät konvertoi eli houkuttele yhteydenottoon. Siksi kannattaa ehdottomasti miettiä Velhovision kanssa koko ostopolun uudistamista!

Tarvitsetko apua markkinointiin?

Me Velhot tarjoamme avuksesi esimerkiksi seuraavia palveluita

Hyvät kotisivut yrityksellesi

Saat meiltä nykyaikaiset kotisivut, jotka hurmaavat asiakkaasi!

Myyvät kotisivut -opas

Haluatko oppia hyödyntämään kotisivujanne tehokkaammin myynnin tukena?

Markkinointivinkkejä

Seuraa instaamme, niin näet säännöllisesti käytännönläheisiä markkinointivinkkejä.

Jutellaanko lisää?

Olen Velhovision Maaret ja toimin meillä kotisivujen ja markkinoinnin suunnittelijana. Jos kaipaat apua työarkenne helpottamiseen, varaa ihmeessä veloitukseton aivoriihi ajanvarauskalenteristamme.

Mielellään verkostoidun kanssasi myös LinkedInnissa – laita kutsu tästä.