Graafinen suunnittelu

Yhdenmukainen yritysilme luo ammattimaisen mielikuvan asiakkaasi silmissä.

Laadukas visuaalinen ilme vaikuttaa yrityksen uskottavuuteen

Vaikka sähköinen markkinointi kasvattaa koko ajan osuuttaan, painetuilla markkinointimateriaaleilla tulee aina olemaan tärkeä sija asiakaskohtaamisissa ja uusasiakashankinnassa. Kauttamme graafisen suunnittelun töiden tilaaminen on helppoa ja sujuvaa. Voimme antaa myös suosituksia hyvistä painotaloista.

Referenssejä

Graafinen suunnittelu pitää yritysilmeen yhtenäisenä.

Esitteen suunnittelu

Roll Up -suunnittelu

Käyntikortin suunnittelu

Logon suunnittelu

Kuvaston suunnittelu

Mainoksen suunnittelu

Teippausten suunnittelu

PowerPointin suunnittelu

Ja paljon muuta!

Kohokohta

Ylöjärven Pohatta -lautapelin graafinen suunnittelu

Upeimpia kokemuksia graafisen suunnittelun työhistoriassamme on ollut Ylöjärven Pohatta -kaupunkilautapelin graafisen ilmeen suunnittelu.

Lautapeli juhlisti Ylöjärven 150-vuotisjuhlavuotta ja se on toteutettu yhteistyössä Pirkanmaan Nuorkauppakamarin, Ylöjärven kaupungin ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n kanssa.

Mukana visuaalisen ilmeen suunnittelussa oli myös taitava kuvittaja Sirja Uuttu, ketä voimme lämpöisesti suositella monipuolisiin kuvitustöihin.

”Huippuhyvä! En olisi itse osannut tehdä! Ei voi kuin hymyillä kun esitteen näki ensimmäisen kerran.”

Tiia Virta
Uudenmaan Rakennussiivous Oy

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen
Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Olemme saaneet vuodesta toiseen ilahtua luovista ja raikkaista tuotoksista. Voimme luottaa siihen että saamme joka kerta persoonallisen ja tyylimme mukaisen kokonaisuuden. Tästä on ilo jatkaa eteenpäin! ”

Hannele ja Jasmin
Walleniuksen Wapriikki

Miksi tekijäksi Velhovisio?

Yhtenäinen ilme

Kun tilaat kaiken tarvitsemasi samasta paikasta, huomioimme kokonaisuuden ja yrityksesi ilme pysyy yhtenäisenä ja ammattimaisena.

Monipuolisuus

Meiltä saat myös paljon muuta – kun hoidamme koko markkinoinnin paletin, aikaa ja rahaa säästyy.

Helppous

Yli vuosikymmenen kokemuksemme ansiosta työnkulku on sujuvaa ja sinua palvelevat aina tutut ihmiset, jotka tuntevat yrityksesi tarpeet.

Ota yhteyttä, niin kääritään hihat

Hei olen Velhovision Maaret, ja vastaan meillä visuaalisesta suunnittelusta. Ole ihmeessä yhteyksissä kaikesta markkinointiin liittyvästä! Ps. Jos olet kiinnostunut myös kotisivujen freesauksesta, loihdin sinulle todella houkuttelevan kokonaistarjouksen!