Infopaketti

Velhovision kotisivuasiakkaille

Suurkiitos, että valitsit Velhovision kotisivujen tekijäksi!

Meille on tärkeää, että saat mahdollisimman paljon hyötyä uudistetuista kotisivuista. Olemme koonneet tälle sivulle käytännöllistä tietoa jatkoa varten. Me Velhovision Maaret ja Juha pyrimme miettimään jatkuvasti, miten voisimme tarjota mahdollisimman paljon lisäarvoa kotisivuasiakkaillemme.

Alla olevat käyttöohjeet ovat yksi esimerkki tästä:

Kotisivujen peruspäivitysohjeet

Mikäli haluat päivittää kotisivujasi, pääset tarkistamaan kotisivujen päivitysohjeet sivuiltamme. Ethän suotta käytä liikaa aikaa kotisivujen päivityksen opiskeluun, vaan kysy matalalla kynnyksellä meiltä apua! Palvelulupauksemme nimittäin kuuluu, että kaikki asiakkaamme oppivat kanssamme päivittämään uusia kotisivujaan juuri niin paljon kuin itse haluaa.

Tarjoamme teille myös avaimet käteen -palvelua toiveidenne mukaan. Katso tarkemmat tiedot tämän sivun Lisäpalvelut-kohdasta.

Yleiset markkinointiohjeet

Oletko kiinnostunut kotisivujen tehokäytöstä ja digimarkkinoinnista? Tarjoamme kotisivuasiakkaillemme veloituksettomat käytännönläheiset video-ohjeet, jotta sinun on mahdollisuus myös itse halutessasi testata digimarkkinointia ammattilaismenetelmin. Huom! Pidä ihmeessä linkki tallessa, sillä työstämme video-ohjeistoon lisää asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Tarjoamme toki myös avaimet käteen -palvelua markkinoinnin eri osa-alueissa (lisää tietoja Lisäpalvelut -kohdassa).

Haluaisimme pysyä kanssasi kuulolla!

Me Velhovisiossa seuraamme aktiivisesti markkinointimaailman uusia tuulia ja käytämme ihan päivittäin aikaa siihen, että opiskelemme uutta. Haluaisimme, että kotisivuasiakkaamme saavat oleellisen tiedon helposti kauttamme. Siksi toivomme, että verkostoituisit kanssamme jollain seuraavalla tavalla, jotta voimme välittää sinulle hyödyllistä tietoa helposti:

Lisäpalvelut

Toimimme mielellämme yrityksesi luottokumppanina myös muissa markkinointitarpeissa. Alta voit tutustua lisäpalveluiden sisältöihin ja työn hintoihin.

Uutta!

Kiinnostaisiko sinua tavoitteellinen ja mitattava markkinointi? Me Velhovisiossa etsimme testaajia uudelle palvelullemme, missä

  • asennetaan mittauspisteet nykyiselle kotisivujenne kävijäliikenteellenne

  • perustetaan 1 – 3 uutta markkinointikanavaa
  • tehdään avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointisuunnitelma, minkä avulla voidaan määrätietoisesti lähteä laajentamaan löydettävyyttänne netistä

  • tuotetaan sisältöä tekoälyavusteisesti hakukoneoptimointisuunnitelman mukaan (asiakas vastaa lopullisista teksteistä)

  • Velhovisio on mukana sisällöntuotannosta alkuvaiheessa, mutta tavoitteena on, että sisällöntuotantorutiinit siirtyvät vaiheittain asiakkaan arkeen.

Tavoite siis rakentaa yrityksellesi markkinointikoneisto, joka saa virtaa tekoälystä ja jota opit itse käyttämään. Näin voit tavoittaa moninkertaisesti enemmän potentiaalisia asiakkaita kuin pelkän staattisen sivuston avulla.

Kotisivujen ylläpito ja päivitys palveluna

Kotisivujen ylläpito liittyy siihen, että WordPressiä, teemaa ja lisäosia kannattaa säännöllisesti päivittää, niin sivusto pysyy tietoturvallisena. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Mikäli sinulla on Seravon eli WP-Palvelun tarjoama kotisivutila, heidän kotisivutilan hintaan kuuluu ylläpidosta huolehtiminen.

Mikäli sinulla on jokin muu kotisivutila, ei hätää! Lue lisää Velhovision tarjoamista ylläpito- ja päivityspalveluista.

Kotisivujen ylläpitopalvelu

Huolehdimme tietoturvapäivityksistä ja varmuuskopioista 6 krt / vuodessa. Isommat korjaustyöt, kuten tietoturvahyökkäysten aiheuttamat, eivät sisälly tarjoukseen vaan korjaamme sivuston tuntityönä tarpeen mukaan.

250 eur + alv. 24 % / vuosi

Kotisivujen ylläpitopalvelu + pienpäivitys

Paketti sisältää ylläpidon lisäksi:

Asemoimme kotisivuille asiakkaalta tulleet valmiit teksti- tai kuvapäivitykset enintään kerran kuussa. Palvelu ei sisällä rakenteeseen liittyvää isompaa muokkausta.

435 eur + alv. 24 % / vuosi

Ylläpito laskutetaan 6 kuukauden jaksoissa etukäteen.

Palvelun voi keskeyttää koska tahansa ennen uuden jakson alkua.

Graafinen suunnittelu

Kun yrityksenne kotisivuille on nyt luotu tyylikäs ja raikas visuaalinen ilme, on hyvä juttu miettiä myös muuta asiakasviestintää.

Kun tarjouspohjat, somekuvat ja muu asiakasmateriaali noudattaa samaa yhteneväistä ilmettä, saa asiakas yrityksestänne ammattimaisen mielikuvan.

Autamme mielellämme graafisen suunnittelun osa-alueissa!

Esitteen suunnittelu, A4
Kaksipuoleinen
Alk. 450 eur

PowerPoint -pohja
Alk. 450 eur

Käyntikortin suunnittelu
Alk. 175 eur

Somepohjat Canvaan
Alk. 200 eur

Hinnat esimerkkejä – kysy tarkempi tarjous!

Suuremmista kokonaisuuksista lasketaan hyvä tarjous :)

Digimarkkinointipalvelut

Kumppaniemme kautta saat monipuoliset digimarkkinoinnin palvelut.

Velhovision ydinporukka, Maaret ja Juha, keskittyvät täysillä mahdollisimman laadukkaiden kotisivujen ja verkkokauppojen toteuttamiseen.

Tällä hetkellä tarjoamme digimarkkinointia suosittelemalla yhteistyökumppaneitamme (poislukien Google Shopping, mitä asennamme mielellämme verkkokauppiaille – lue lisää).

Kristiina Alanko

Yhteistyökumppaniltamme Kristiinalta hoituu niin nykyaikaisten kampanjoiden rakennus, optimointi kuin tulosten selkokielinen analysointi niin Google Ads -markkinoinnin kuin maksullisen somemarkkinoinnin saralla.
www.digidiggeri.fi

Tiitus Kangas
Yhteistyökumppanimme Tiitus (ww.nettiremppa.fi) asentaa kädenkäänteessä konversioseurannat ja pitää huolta Google Ads -asiakkuuksista.

www.nettiremppa.fi