Mitä on kotisivujen ylläpito?

Vaikka rakentamiimme kotisivuihin kuuluu vakiona aina tehokas tietoturvamurtoja estävä lisäosa, mikä estää valtaosan tietoturvahyökkäyksiltä, kannattaa silti sivujen turvallisuudesta huolehtia ennakoivasti. Tietoturvasta huolehtiminen tarkoittaa käytännössä sitä, että kotisivujenne rakennuspalikoita kannattaa päivittää uudempiin versioihin muutaman kuukauden välein.

Vaihtoehtoja kotisivujenne tietoturvan varmistamiseen

Ulkoista webhotellille

Siirry webhotelliin, minkä palveluun kuuluu tietoturvaan liittyvien päivityksien huolehtiminen. Tällainen on esimerkiksi Seravo Oy:n kotisivutila, katso lisää www.wp-palvelu.fi/hinnasto tai Hostaan Oy:n palvelu, katso lisää www.hostaan.fi/yllapidetty-wordpress. Siirtoa varten sinun täytyy pyytää nykyiseltä webhotellistasi ’välittäjän vaihtoavain’, minkä jälkeen voit tilata kotisivutilan uudelta webhotellilta.

TAI

Tilaa Velhovisiosta

Vaikka tekemämme sivut ovatkin helpot päivittää itsenäisesti, usein kuvankäsittely ja sisällön muotoilu voi olla haastavaa. Koska meille asiakkaidemme sivujen ulkoasu on tärkeää, hoidamme mielellämme sivujesi päivittämisen ja varmistamme, että sisältö on asemoitu tasapainoiseksi, hakukoneasetukset ovat kunnossa sekä kuvat ovat webbikäyttöön sopivan kevyitä.

TAI

Tee itse

Tietoturvapäivitykset voi ladata sivuston muokkaustilan yläreunan kierrenuoli-painikkeesta. Huolehdithan aina varmuuskopioinneista ennen päivitysten lataamista. Mikäli ongelmia esiintyy, aiempi versio kotisivuista täytyy palauttaa (voit pyytää tähän apua webhotellista, it-tueltasi tai ota meihin yhteyttä) ja odotella, että kehittäjät ehtivät tuoda esim. lisäosat ajan tasalle.

Tarjous nykyisille asiakkaillemme

Kotisivujen ylläpitopalvelu

Huolehdimme tietoturvapäivityksistä ja varmuuskopioista 6 krt / vuodessa. Isommat korjaustyöt, kuten tietoturvahyökkäysten aiheuttamat, eivät sisälly tarjoukseen vaan korjaamme sivuston tuntityönä tarpeen mukaan.

250 eur + alv. 24 % / vuosi 

Kotisivujen ylläpitopalvelu + pienpäivitys

Paketti sisältää ylläpidon lisäksi:

Asemoimme kotisivuille asiakkaalta tulleet valmiit teksti- tai kuvapäivitykset enintään kerran kuussa. Palvelu ei sisällä rakenteeseen liittyvää isompaa muokkausta.

435 eur + alv. 24 % / vuosi

Tilaa kotisivujen ylläpito

Ylläpito laskutetaan 6 kuukauden jaksoissa etukäteen.
Palvelun voi keskeyttää koska tahansa ennen uuden jakson alkua.