Laadukas logo antaa yrityksestänne luotettavan mielikuvan. Logo luo ensivaikutelman yrityksestänne. Kun tavoitteena on laadukas ja aikaa kestävä logo, joka vahvistaa yrityksen brändiä, pitää yritykseenne tutustua pintaa syvemmältä. Millainen yrityksenne identiteetti on? Mitkä sen ovat arvot ja kilpailuedut?

Haluatteko antaa modernin, klassisen vai massasta erottuvan mielikuvan? Onko sinulla jo valmis idea logolle? Hienoa, kerro toki siitä! Jos tiedät, mitä haluatte ja voit toimittaa esimerkiksi piirretyn luonnoksen, päästään nopeasti maaliin. Ota yhteyttä, niin ideoidaan lisää!

Lataa hinnasto

Hinnasto sisältää tarjouksen kotisivuista, verkkokaupasta, uutiskirjeestä ja yleisimmissä graafisen suunnittelun palveluistamme.

Suunnittelemiamme logoja

”Velhovisiolla osataan kuunnella asiakkaan tarpeita ja kumppanuudesta muodostuu aidosti läheinen ja välittävä. Velhovisio on vastannut tähän päivään asti seuraavista tuotoksista: kotisivut, käyntikortit, rollupit, esitteet, ovimainos, sekä muut pienemmät suunnittelutyöt, joiden pohjalta olemme teettäneet erilaista materiaalia.

Työn jälki on modernia ja ensiluokkaista kaikilla osa-alueilla. Suosittelemme lämpimästi Velhovision palveluita laajasti”

Lue lisää asiakaspalautteita