Logon suunnittelu

Laadukas logo nostaa yrityksesi arvoa vuosia, jopa vuosikymmeniä

Logo luo ensivaikutelman yrityksestäsi potentiaaliselle asiakkaalle

Laadukas logo viestii yrityksen ammattimaisuudesta ja luotettavuudesta. Se auttaa rakentamaan positiivista brändikuvaa ja herättää asiakkaiden luottamusta yritykseen. Sopisiko logollenne moderni, klassinen vai massasta erottuva ilme? Onko idea jo valmiina vai haluaisitteko, että suunnittelemme kokonaan uuden tyylin? Kaikki onnistuu – ota yhteyttä, niin ideoidaan lisää!

Referenssejä

Logosuunnitteluun panostaminen luo laadukkaan ja ajantasaisen kuvan yrityksestäsi.
Logosuunnitteluun panostaminen luo laadukkaan ja ajantasaisen kuvan yrityksestäsi.
Logosuunnitteluun panostaminen luo laadukkaan ja ajantasaisen kuvan yrityksestäsi.
Logosuunnitteluun panostaminen luo laadukkaan ja ajantasaisen kuvan yrityksestäsi.

Tarjous

Logon suunnittelu

kotisivutilauksen yhteydessä 390 €
Erikseen tilattuna 550 €

  • Versiot ja vedoskierrokset
    Tarjous sisältää enintään kaksi logoehdotusta, joista voitte valita sopivimman vaihtoehdon. Valittuun logoversioon voidaan tehdä toiveestanne muokkauksia 1-2 vedoskierrosta (enintään 1 – 2 työtuntia). Logoehdotukset toimitetaan yksi kerrallaan, jotta palaute voidaan ottaa huomioon ennen seuraavan version suunnittelun aloitusta.
  • Toimitus
    Lopullinen toiveidenne mukaiseksi viimeistelty logoversio toimitetaan sellaisissa tiedostomuodoissa, joiden avulla logon käyttö on helppoa niin somessa kuin muussa viestinnässä. Lisäksi logosta lähetetään myös painokelpoinen vektoritiedosto, joka mahdollistaa hyvän painojäljen.

  • Graafinen ohjeisto
    Logosuunnittelu sisältää myös kevyen graafisen ohjeiston, joka sisältää logon väritiedot. Mikäli olette myös kotisivuasiakas, myös visuaalisen ilmeen muut tiedot, kuten väri- ja fonttitiedot sisällytetään graafiseen ohjeistoon. Graafisen ohjeen avulla yrityksenne visuaalinen ilme on helppo säilyttää yhdenmukaisena.

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat ovat työn hintoja (alv. 0 %). Lähetämme sinulle vielä tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksesi.

Miksi yrityksen kannattaa panostaan logon suunnitteluun?

Hyvin suunniteltu logo tekee vaikutuksen asiakkaisiin ja auttaa heitä muistamaan yrityksen. Logo on yksi tärkeimmistä visuaalisista elementeistä, joka auttaa luomaan yrityksen tunnistettavuutta ja erottumaan kilpailijoista.

Logo voi välittää yrityksen viestejä ja arvoja visuaalisesti. Hyvin suunniteltu logo pystyy kertomaan tarinaa tai heijastamaan yrityksen tavoitteita ja persoonallisuutta. Se auttaa asiakkaita ymmärtämään, mistä yrityksessä on kyse.

Logon suunnitteluun panostaminen on pitkäaikainen investointi. Kun yritys on luonut vahvan brändin logon avulla, sitä voidaan käyttää useita vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Logo on siis tärkeä osa yrityksen brändiä ja sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Hyvin suunniteltu logo auttaa yritystä erottumaan kilpailijoista, luo ammattimaisen kuvan, viestii yrityksen arvoja ja tarjoaa monikäyttöisen identiteetin eri viestintävälineissä.

Yhteyshenkilösi

Maaret Borg
Graafikkovelho

Vaikka olemmekin eniten keskittyneet kotisivujen suunnitteluun, olen loihtinut vuosien varrella kymmeniä logoja asiakkaillemme. Homma hoituu siis maaliin varmoin ottein.

”Voin hyvillä mielin suositella Velhovision velhoja, jotka osasivat värittää, kuvittaa ja sanoittaa yrityksemme viestin sekä nettisivujemme ulkoasuun että yrityksemme logoon.”

Aleksi Riuttala
FinProma Oy

“Kiitos nopeasta ja sujuvasta yhteistyöstä! Asiakaspalvelunne on loistavaa, asiakaslähtöistä työskentelyä. Nopeasta aikataulusta huolimatta pääsimme hyvin tavoitteeseemme teidän ammattitaitonne ansioista.”

Eepuhti

”Maaret suunnitteli yritykselleni logon hahmottelujeni pohjalta. Lopputuloksesta tuli parempi, mitä osasin kuvitella. Ja kaiken kruunasi aivan huikean ihana asiakaspalvelu! Todellakin suosittelen!”

Anne Myllärinen

Miksi tekijäksi Velhovisio?

Yhtenäinen ilme

Kun tilaat kaiken tarvitsemasi samasta paikasta, huomioimme kokonaisuuden ja yrityksesi ilme pysyy yhtenäisenä ja ammattimaisena.

Monipuolisuus

Meiltä saat myös paljon muuta – kun hoidamme koko markkinoinnin paletin, aikaa ja rahaa säästyy.

Helppous

Yli vuosikymmenen kokemuksemme ansiosta työnkulku on sujuvaa ja sinua palvelevat aina tutut ihmiset, jotka tuntevat yrityksesi tarpeet.

Ota yhteyttä, niin kääritään hihat

Hei olen Velhovision Maaret, ja vastaan meillä visuaalisesta suunnittelusta. Ole ihmeessä yhteyksissä kaikesta markkinointiin liittyvästä! Ps. Jos olet kiinnostunut laajemmasta yritysilmeen- ja viestintyökalujen freesauksesta, loihdin sinulle todella houkuttelevan kokonaistarjouksen!