WooCommerce verkkokauppa-alusta

Miksi valita WooCommerce?

4 syytä miksi valita WooCommerce-verkkokauppa-alusta

1) Saat käyttöösi WordPressin hyödyt

Suosittelemme valitsemaan WooCommerce-verkkokauppapohjan erityisesti WordPressin hyötyjen takia, joita ovat muun muassa markkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin takia tärkeät sisällöntuotanto-ominaisuudet. Lisäksi WordPress + WooCommerce yhdistelmä on helppokäyttöinen. Verkkokaupan päivittäminen on yhtä helppoa kuin WordPress-sivujen päivittäminen. Pienen perehtymisen jälkeen osaat hallita niin tuotevalikoimaa kuin muutakin sivustoa.

2) WooCommerce verkkokauppa-alustaa on kätevä muokata tarpeisiisi

Kaikki verkkokauppa-alustat eivät ole räätälöitävissä tai sitten niiden kehittäminen on kallista ja kankeaa. WordPress + WooCommerce yhdistelmän kanssa ei tule kehittämisen raja vastaan. Järjestelmään on saatavilla runsaasti lisäosia, minkä avulla kauppaa voidaan räätälöidä eri käyttötarpeiden mukaan. Tyypillisiä esimerkkejä laajennettavuuksista ovat mm. digituotteiden myynnin mahdollisuus, intranetit missä hinnat näytetään vain kirjautuneille käyttäjille, monikieliset verkkokaupat jne….

3) WooCommerce verkkokauppa-alusta on suhteellisen helppo perustaa

WooCommerce on WordPressin lisäosa, joten verkkokauppa on helppo ottaa käyttöön olemassa olevalle WordPress-sivulle. WooCommerce on ns. avoimen lähdekoodin alusta, joten omistat oman kauppasi. Monet toiset verkkokaupat vain vuokraavat verkkokaupan sinulle kuukausimaksulla, joten jos syystä tai toisesta haluat vaihtaa verkkokauppa-alustaa, katoaa tähän alustaan syötetty data ja joudut aloittamaan nollista uuden verkkokauppa-alustan kanssa.

4) WooCommerce on hakukoneystävällinen verkkokauppa-alusta

On erittäin tärkeää, että verkkokurssi-alusta sisältää mahdollisuuden muokata Meta-kuvauksia, joiden avulla ilmoitetaan Googlelle, mistä sisällössä on kyse. Verkkokaupan kävijäliikennettä voidaan kasvattaa hakukoneoptimoimalla kotisivun sivut huolella. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme myös blogin perustamista, jotta pystyt valloittamaan Googlen hakutulokset mahdollisimman laajalla hakusanamäärällä. Myös verkkokaupan tuotekortit kannattaa nimetä kuten asiakkaasi hakevat näitä netistä.

Tarvitsetko apua markkinointiin?

Me Velhot tarjoamme avuksesi esimerkiksi seuraavia palveluita

WooCommerce-verkkokauppa

Saat meiltä nykyaikaisen verkkokaupan, joka hurmaa asiakkaasi!

Lataa maksuttomat vinkit

Haluatko oppia hyödyntämään verkkosivujanne tehokkaammin myynnin tukena?

Markkinointivinkkejä

Seuraa instaamme, niin näet säännöllisesti käytännönläheisiä markkinointivinkkejä.

Jutellaanko lisää?

Olen Velhovision Maaret ja toimin meillä kotisivujen ja markkinoinnin suunnittelijana. Jos kaipaat apua työarkenne helpottamiseen, varaa ihmeessä veloitukseton aivoriihi ajanvarauskalenteristamme.

Mielellään verkostoidun kanssasi myös LinkedInnissa – laita kutsu tästä.