Hyvät nettisivut yritykselle

Houkuttelevat WordPress-nettisivut tyytyväisyystakuulla

Asiakkaidemme palautetta matkan varrelta

”Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Velhovision kanssa on helppoa toimia ja sain ymmärrettäviä selityksiä asioille, jotka ovat minulle muuten aika vieraita. Parasta kuitenkin on, että sivut ovat minusta todella hienot. Velhovision tiimi osasi jotenkin lukea ajatukseni siitä, mitä tavoittelen.”

Michaela Ramm-Schmidt
WhyCo Oy

”Valtavan suuret kiitokset sivujen onnistumisesta kuuluvat innostuneelle ja innostavalle Velhovision tiimille Ylöjärvelle – kiitos Maaret ja Juha – olette mahtavia!!!”

Eila Mäntyjärvi
Enerzia Koulutus ja Viestintä

”Uusista nettisivuista tuli erinomaiset ja nykypäivää vastaavat sivut. Teillä Velhovisiolla ollaan erityisen palvelualttiita ja teihin uskaltaa ja voi olla yhteydessä asiassa kuin asiassa, apua saa aina! Varsinkin, kun nämä asiat eivät ole itselle jokapäiväisiä ja apua tarvitsee.”

Tanja Sirén
Suomen Refleksologit ry

Tällaisia nettisivuja olemme toteuttaneet

Toteuttamistamme kotisivuista et löydä tylsiä puuduttavia tekstiseiniä, vaan asemoimme sisällöt kiinnostavasti niin, että asiakkaasi hahmottaa silmäilemällä, mitä tarjoat ja miksi valita juuri teidän yritys.

Nettisivujen suuntaa-antava hinnasto

Pakettien sisällöt räätälöidään yrityksellenne sopivaksi

Paketti 1

One-page WordPress-nettisivut

1490 €

tai erissä esim. 495  €/kk, yht. 3 kk

Sisältää mm.

 • Yhden sivun laajuisen WordPress-kotisivuston, missä liikutaan eri osioihin samalla sivulla.

 • Visuaalisen ilmeen suunnittelun

 • Blogin tms. sisällöntuotantojärjestelmän
 • Hakukoneoptimoinnin

Paketti 2 – suosituin!

Hyvät nettisivut yritykselle

3290 €

tai erissä esim. 825 €/kk, yht. 4 kk

Sisältää mm.

 • Noin 5 – 15 sivun laajuisen WordPress-kokonaisuuden toteuttamisen

 • Visuaalisen ilmeen suunnittelun

 • Tuotteistus- ja sisällönsuunnitteluavun

 • Blogin tms. sisällöntuotantojärjestelmän
 • Hakukoneoptimoinnin

Lomakkeita tarpeen mukaan

Someseinän tai -kanavien asennuksen

Ulkoisen ajanvarauskalenterin upottamisen (esim. Vello)

Google Analytics –kävijäseurannan

Lakisääteisen evästekyselyn kuntoonlaiton

Nettisivujen itsenäisen käytön koulutuksen

Verkkokurssimateriaalit digimarkkinoinnin itsenäiseen tekemiseen

Paketti 3

Hyvät nettisivut ja viestintäpaketti yritykselle

4390 €

tai erissä esim. 1100 €/kk, yht. 4 kk

Sisältää mm.

 • Paketti 2 mukaisen laadukkaan WordPress-sivuston.

 • MailPoet-uutiskirjetyökalun (sisältää myös sähköpostiautomaation ja liidimagneetin teknisen toteuttamisen ja asiakkaalta toimittamien sisältöjen asemoinnin sekä käytön koulutuksen)
 • Yritysilmeen mukaiset somepohjat Canva-kuvankäsittelyohjelmalla.

 • Yritysilmeen mukaiset tarjouspohjat PowerPoint-kuvankäsittelyohjelmalla.

Lue lisää verkkokaupoista ja digituotteiden verkkokaupoista täältä!
Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat ovat alv. 0 %.

Tarjous!

Tarjoamme 500 euron arvoisen hinnanalennuksen, mikäli sitoudut edesauttamaan projektinkulkua niin, että kotisivustosi valmistuu alle 4:ssä viikossa tilauksesta. Jutellaan lisää!

Tarjous ei koske one-page-sivustoa. Pikaprojektipaikkoja meillä on vain muutama, joten toimi heti!

Kuulostaako tutulta?

 • Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla, kun mietin paljonko saan yhteydenottoja sivujeni kautta.

 • Olisipa kiva, jos omat sivut googlaantuisivat… tai ainakin tietäisin, millaista sisältöä minun kannattaisi kirjoittaa, jotta sivut löytyisivät paremmin hakukoneista.
 • Minulla olisi paljon ideoita yritykseni kehittämiseen, mutta en saa niitä näkyviin nettisivuille, kun sivuja on niin hankala päivittää.
 • Yrityksen nettisivut tehtiin monta vuotta sitten. Omat sivut näyttävät olevan ajastaan jäljessä kilpailijoihin verrattuna.

 • Tiedostan, että nettisivuni pitäisi olla myyvemmät / houkuttelevammat, mutta en tiedä, miten niitä parantaa.

 • Tekisi mieli uudistaa nettisivut, mutta oli viimeksi aika työläs projekti, ja siksi uudistaminen arveluttaa.

Jos vastasit yhteenkin näistä kysymyksistä ”Kyllä”, olet juuri oikeassa paikassa, koska…

Yrityksesi menestyminen on päätavoitteemme

Asiakkaillamme on yleensä kaksi ongelmaa – yrittäjällä itsellään on liian vähän työaikaa markkinointiin ja myyntiä olisi mukava saada lisää. Nettisivut kuitenkin voivat toimia merkittävässä roolissa niin myynnin tukemiseen kuin työajan säästöön – mutta miten?

Hyvät nettisivut luovat ensivaikutelman potentiaalisiin asiakkaisiisi ja madaltavat yhteydenoton kynnystä kertomalla palveluistanne selkeällä ja hyötylähtöisellä tavalla. Kuitenkaan parhaatkaan nettisivut eivät vielä riitä, vaan nettisivuille tarvitaan myös kävijöitä.

Meidän intohimomme on ideoida monipuolisia tapoja saada uutta kävijäliikennettä kotisivuillenne, oli menetelmänä sitten hakukoneoptimointi tai muu markkinointi.

Velhojen supervoima #1:

Kun yritykselläsi on käytössä helposti päivitettävät kotisivut, niiden avulla on helppo tuotteistaa palveluita, kokeilla kampanjoita ja parantaa asiakaspalvelua (ja näin säästää työaikaasi). Meiltä löytyy runsaasti ideoita tähän – jutellaan ihmeessä lisää!

Tehtävämme on tehdä elämäsi helpoksi

Mietityttääkö työnkulku? ”Olipa se helppoa!” on yksi ehkä tutuimpia palautetteita, mitä asiakkailta saamme. Ja etätyöskentely ei ole ongelma – noin 90 % toteuttamistamme nettisivuprojekteista on toteutettu etänä, eli projekti kyllä etenee varmoin ottein.

Työtapaamme kuuluu myös tehdä kaikki mahdollinen puolestasi toiveidesi mukaan. Esimerkiksi jos et ehdi tehdä tai et keksi tekstisisältöjä, riittää, että vastailet vain kysymyksiimme yritystoiminnastasi ja teemme sen pohjalta ehdotuksia –  kaikki tämä ilman lisäveloituksia.

Kanssamme voit toimia ”yhden luukun taktiikalla”. Koska kauttamme hoituu myös graafinen suunnittelu ja digimarkkinointi, saat meistä näppärän luottokumppanin yrityksen arjen tueksi.

Velhojen supervoima #2:

Markkinoinnin opiskelu on intohimomme ja elämäntapamme. Näin saat käyttöösi markkinointialan uusimman tiedon ilman, että sinulta kuluu aikaa asioiden selvittelyihin. Tämä mahdollistaa myös sen, että voimme aktiivisesti tehdä ehdotuksia nettisivujen kehittämisestä, jotta ne toimivat paremmin markkinoinnin ja myynnin välineenä.

Myönnämme työllemme 100 % tyytyväisyystakuun

Mietityttääkö, että nettisivujen tekijä ei saa kiinni toiveistasi? Ihan ymmärrettävää! Voimme kuitenkin yli satojen nettisivutoteutusten kokemuksella todeta, että hyvän lopputuloksen takana on aina onnistunut ulkoasuvedos.

Meidän palvelulupaukseemme kuuluu, että työstämme nettisivujesi visuaalista ilmettä ilman työtuntirajoituksia niin kauan, että olet 100 % tyytyväinen.

Tavoitteemme on 100 % asiakastyytyväisyys! Tästä syystä nettisivuprojektimme sisältää juuri niin paljon työaikaa, jotta sinä voit olla ylpeä toteutuneesta lopputuloksesta.

Velhojen supervoima #3:

Kun aloitamme ulkoasusuunnittelun, tavoiteemme on aina luoda asiakkaamme toimialan yksi vetovoimaisin sivusto. Et siis saa meiltä pelkkiä kotisivuja vaan saat myös toiveidesi mukaisen, raikkaan ja ammattimaisen yritysilmeen.

Kanssamme ei tarvitse pelätä kalliita ja aikaavieviä projekteja

Sinun ei tarvitse käyttää nettisivuprojektin edistämistä varten merkittäviä määriä omaa työaikaa. Teemme puolestasi kaiken avaimet käteen -palveluna, mikä vaan mahdollista.

Yli vuosikymmenen kokemuksen ansiosta hioutunut työnkulku varmistaa, että projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Nettisivut yritykselle valmistuvat tyypillisimmään 6 – 8 viikossa. Jos sinulla on kiire ja aineistot valmiit, valmista tulee jopa parissa viikossa.

Kanssamme ei tarvitse pelätä piilokuluja eikä yllätyslaskuja. Meille on kunnia-asia, että sovitut kotisivu-urakat pitävät.

Velhojen supervoima #4:

Kanssamme ei tarvitse murehtia yksityiskohdista, vaan käytännössä kaikki nykyaikaisiin nettisivuihin vaadittava sisältyy vakiona projekteihin. Työmme hinta voidaan myös jakaa pieniin eriin useamman kuukauden ajaksi.

Ehtisitkö vastata lyhyeen kyselyyn?

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ratkomaan asiakkaittemme arjen ongelmia. Tästä syystä ajatuksiesi kuuleminen olisi meille kullanarvoista! Palkitsemme kyselyyn vastaajat pienellä kiitoslahjalla, mikäli päädyt meille asiakkaaksi. Suurkiitos jo etukäteen ajastasi!

Hyvät kotisivut tukevat myyntiä, säästävät työaikaa ja parantavat asiakaspalvelua

…mutta miten?

 • Hakukoneoptimoidut kotisivut lisäävät maksutonta kävijäliikennettä.

 • Nykyaikainen, selkeä visuaalinen ilme vaikuttaa asiakkaasi mielikuvaan yrityksestäsi ja madaltaa ostokynnystä.

 • Kun käytössäsi on helposti muokattava WordPress-alusta, sivustolle on kätevä luoda sisältöä eri kohderyhmienne tarpeisiin. Voit myös testata uusien liikeideoiden kysyntää kevyellä kynnyksellä.

 • Kun tilaat kotisivut meiltä, autamme miettimään myös muuta markkinointia.

 • Säästät työaikaasi ja tehostat asiakaspalvelua, kun kerrot tarpeellista tietoja jo nettisivuilla – ideoidaan yhdessä lisää!

Velhovision Maaret kertoo videolla konkreettisia vinkkejä, miten saat enemmän hyötyä kotisivujen uudistamisesta.

Tähän uskomme

Nettisivujen teko ei saisi olla koskaan pelkkä kuluerä, vaan investointi, joka nostaa yrityksesi vetovoiman ihan uudelle tasolle.

Varaa veloitukseton kartoitusaika, niin jutellaan lisää! Etätapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Aina saa myös pirauttaa tai viestittää : )

Olemme erikoistuneet yli 10 vuoden kokemuksella kotisivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa – velholuuriin vastaa iloinen ja aurinkoinen Maaret ja voit hyvin myös lähettää myös WhatsAppia!

Nettisivut yritykselle sisältää KAIKEN tämän:

Emme tee vain nettisivuja, vaan varmistamme, että koko liiketoimintasi saa mahdollisimman paljon hyötyä yhteistyöstä kanssamme.

Autamme tuotteistamaan houkuttelevia palveluita

Sinulla ei tarvitse olla valmista materiaalia, vaan jalostamme ajatuksesi myyntisivuksi ja oimimme mielellämme tuotteistuksen ja sisältösuunnittelun tukena. Voit tutustua tapaamme suunnitella kotisivuja lataamalla Kotisivut myynnin tukena -oppaan tästä.

Freesaamme yritysilmeenne uudelle tasolle

Kotisivuprojekti sisältää myös graafisen ohjeiston, minkä avulla yrityksesi viestintä on helppo pitää yhdenmukaisena ja ammattimaisena myös muissa kanavissa. Tarjoamme apuamme mielellämme myös muuhun graafiseen suunnitteluun, kuten Canva-pohjiin, PowerPoint-pohjiin tai logosuunnitteluun.

Tuemme teitä kaikessa markkinoinnissa

Teidän menestys on meille arvokas päämäärä, ja siksi kannustamme asiakkaitamme kotisivujen ja markkinointikanavien tehokäyttöön myynnin tukena. Tästä syystä kotisivutyömme hintaan kuuluu verkko-ohjeisto digimarkkinoinnin itsenäiseen tekemiseen. Mikäli kaipaat henkilökohtaista apua, kauttamme saat myös kattavat digimarkkinoinnin palvelut. Kanssamme selviät siis aina yhden-luukun-taktiikalla.

Hakukoneoptimointityömme sisältää myös sisällöntuotantosuunnitelman

Työnkulkuumme kuuluu avainsanatutkimus, mitä hyödynnämme sivuston tekstien suunnittelussa. Tämän avulla voimme myös ideoida sinulle, mistä aiheista kannattaa kirjoittaa lisää sisältöä ja opetamme sinulle hakukoneoptimoinnin periaatteet. Hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon yhdistelmänä kotisivusi voivat näkyä laajastikin aina kun potentiaalinen asiakas etsii palveluitasi.

Kotisivuille voidaan lisätä halutessasi myös sähköpostityökalu

Nykyaikaiseen markkinointiin kuuluu mahdollisuus lähteä rakentamaan luottamusta sähköpostimarkkinoinnin avulla. Vaikka aihe olisi nyt sinulle vieras, kannattaa lähteä keräämään yleisöä kotisivukävijöistä, vaikka et juuri nyt sähköpostimarkkinointia lähtisi aloittamaan. Kotisivutyöhömme kuuluu halutessasi MailPoet-uutiskirjelistan asennus ja käytön koulutus.

Tarvitsetko verkkokauppaa tai verkkokurssialustaa?

WooCommerce-verkkokaupan avulla saat kätevästi myyntiin niin fyysiset tuotteet kuin digituotteet (eKirjat, koulutusten ja tilaisuuksia pääsyliput). Lifter LMS -verkkokurssialusta sopii kaikille asiantuntijoille ja on ylläpitokustannuksiltaan edullinen. Koska kouluttaudumme itse jatkuvasti, saat meiltä myös ajantasaista ja uusinta tietoa, millainen on myyvä verkkokauppa ja miten verkkokursseja kannattaa lähteä markkinoimaan.

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

”Yrityksen toiveita kuunneltiin todella hyvin ja sivuista tehtiin juuri meidän näköiset. Olen erittäin tyytyväinen, että aina sai kysyä apua ja siihen vastattiin nopeasti. Prosessi oli itselle erittäin sujuvaa ja sain itse valmentajana keskittyä itse valmentamiseen.

Olen erittäin tyytyväinen sekä asiakkaat valmiisiin sivuihin. Mielestäni kuuntelitte hyvin toiveitani ja meidän salin toimintaa, jotta saatiin kaikki sujumaan hyvin ja sivuista hyvännäköiset. Kiitos, varmasti jatkossakin pyydän teidän apua, mikäli tarvitsee sivuja päivittää.”

Jutta Selin
Team Jutta Selin Oy
teamjuttaselin.fi

”Velhon Maaretin tapa lukea minua kuin ” kristallipallosta” oli suoranainen pelastus. Arvostan suuresti kuinka hienosti hän sai kiinni ajatuksistani ja toiveistani – ja loihti aivan upeat sivut – olin ällikällä lyöty kun näin miten hienon toteutus oli ! Muutaman keskustelun pohjalta hän teki juuri sellaiset sivut jotka halusin, kaikki meni täydellisesti nappiin.”

Sanna Meskanen
Idevii

”Olen nyt jo 2kk:n aikana myynyt tuotteitani niin paljon, että sivujen teettämiskulut on katettu tämän syksyn aikana! Sivut ja verkkokauppa kannatti siis ehdottomasti teettää, olen ollut tosi tyytyväinen! Sivuista tuli juuri sellaiset kun halusinkin, vaikken alussa ihan itsekään tiennyt mitä haluan. Asiakkaiden palaute on vahvistanut sen, sillä useat ovat todenneet, että sivut on täysin mun näköiset.”

Jonna Kalliomäki
jondesigns.fi

Aloitetaan yhteistyö!