Digimarkkinoinnin

tietopankki

Hahmota helpommin digimarkkinoinnin eri osa-alueita

Huom! Ohjeisto on vielä kesken – maltathan, kun ehdimme lisätä sisältöä : )

Voit klikkailla alla olevan esityksen aihepalloja. Voit pureutua eri aihepiireihin niin pitkälle kuin haluat. Löydät tietopankista niin video- kuin tekstiohjeita erilaisten markkinoinnin työkalujen käyttöön. Päivitämme tietopankkia vielä paljon, joten tallenna tämä sivu tietokoneellesi kirjanmerkiksi ja paina seuraa nappia Velhovision Instagramissa, niin kuulet kun julkaisemme uutta sisältöä.

  • Paina play-painiketta.
  • Voit liikkua dokumentissa alaosan nuolella eteen- ja taaksepäin. Voit klikata suoraan eri aihepalloja.

Antaisitko palautetta?

Mitä mieltä olet ohjeistosta? Mikä aihealue olisi sellainen, mihin haluaisit video-ohjeen? Olemme täällä luomassa hyödyllistä sisältöä yrittäjille, joten kaikki vinkit ja palautteet ovat enemmänkin kuin tervetulleita.

Miksi tietopankki on perustettu?

Halusimme kerätä tuottamaamme sisältöä samaan paikkaan uudella tavalla. Ohjeiston käyttötarkoituksia on monia:

  • Tuottaa lisäarvoa olemassa olevalle asiakaskunnallemme. Jos olet kiinnostunut liiketoimintaasi tukevan markkinoinnin kehittämisestä, sinä Velhovision asiakkaana löydät kaikki tarpeelliset tee-se-itse ohjeet yhdestä paikkaa.
  • Uusien asiakkaidemme on helpompi hahmottaa, mitä kaikkea digimarkkinoinnin kokonaisuus tarkoittaa ja kenties saada paremman kuvan Velhovision osaamisesta.

  • Haluamme kannustaa ihan kaikkia ottamaan enemmän irti kotisivuistaan ja tukea myyntiä markkinoinnilla.

Kaipaatko apua yrityksesi markkinointiin?

Autamme mielellämme niin niin henkilökohtaisesti kuin verkko-ohjeiden avulla. Valitse näistä mieluisin tapa lähteä yhteistyöhön:

“Tämä on paras Google-raportti mitä olen nähnyt. Tosi selkeä! Hyvä hyvä! Ja huomasin myös nyt, että saan enemmän sähköpostista yhteydenottoja kuin aiemmin!”

Jenni Seva

“Olet tehnyt upean työn kokonaisuudessaan, en olisi osannut toivoa parempaa, taitava olet ja osaat lukea ihmisten ajatuksia:) Todella paljon kehuja on tullut.”

Kristi / Parturi-Kampaamo Hairstiil Oy

”Voin hyvillä mielin suositella Velhovision velhoja, jotka osasivat värittää, kuvittaa ja sanoittaa yrityksemme viestin sekä nettisivujemme ulkoasuun että yrityksemme logoon.”

Aleksi Riuttala / FinProma Oy