Verkkokurssi tilauksesta

Tilaa täsmäohje ongelmaasi

Ihan uusi tapa kehittää liiketoimintaasi!

Haluaisitko ottaa yrityksellesi käyttöön lisää markkinointityökaluja? Olet kiinnostunut oppimaan itse tekemään, mutta et oikein tiedä mistä lähteä etsimään tietoja. Olet oikeassa paikassa!

Kanssamme sinun ei kuluttaa tuntitolkulla aikaasi YouTuben maailmassa, tai ostaa kalliita verkkokursseja ja toivoa, että ne ratkaisevat ongelmasi.

Meiltä saat käytännönläheisen ja täsmällisen video-ohjeen sinulla haastavan markkinoinnin osa-alueen selättämiseksi.

Verkko-ohjeita tuottaa sinulle joko Maaret tai Juha. Meistä kummallakin on kokemusta sadoista kotisivu- ja markkinointitöistä yli vuosikymmenen ajan. Juha tuottaa tekniset videosisällöt, Maaret visuaalisuuteen tai digimarkkinointiin liittyvät video-ohjeet.

Meiltä voit saada verkkokurssin esimerkiksi seuraavista aihepiireistä:

Haluan luoda yritykselleni verkkokurssin

Edellyttää asiakkaalta WordPress-sivuja. Verkkokurssi sisältää Lifter LMS -verkkokurssialustan sekä WooCommerce -verkkokaupan asentamisohjeen. Voit lukea lisää näistä lisää täältä. Asiakas vastaa itse sisällön lisäämisestä sekä WooCommerce-lisäosan kustannuksesta (129 eur).

Sinun aineistoilla tehdyn verkkokurssin hinta 249 eur + alv.

Etsitään: testaajaa WooCommerce-verkkokaupan asennus -verkkokurssille

Onko sinulla WordPress-kotisivut ja haaveilet, että alkaisit myydä tuotteita verkossa? Tule testaamaan tekemiämme verkko-ohjeita! Saat verkko-ohjeet pilottihintaan, jos sitoudut myös antamaan kirjallisen ja julkaistavan palautteen verkkokurssista.
Saat verkkokurssin testihintaan 29 eur (ovh. 97 eur).

Etsitään: testaajaa Facebook- ja Google Ads -verkkokurssille

Haluaisitko saada käytännönläheiset verkko-ohjeet, kuinka lähteä tekemään itse Facebook- ja Google Ads -markkinointia ammattilaistyökaluilla?
Saat verkkokurssin testihintaan 29 eur (ovh. 97 eur).

Haluan hyödyntää uutiskirjemarkkinointia ja oppia rakentamaan sähköpostilistaa ns. liidimagneetin avulla

Edellyttää asiakkaalta WordPress-sivuja sekä valmista opasta (vastaavaa muuta houkuttelevaa sisältöä), minkä voimme asettaa keräämään sähköpostilistaa MailPoet-työkalulla (voit tutustua MailPoettiin lisää täältä).

Sinun aineistoilla tehdyn verkkokurssin hinta 97 eur + alv.

Haluan oppia tekemään visuaalisesti näyttävän esitteen / oppaan sekä somekuvapohjat Canvalla

Edellyttää asiakkaalta valmista aineistoa, minkä asemoimme visuaalisesti kauniisti Canva-työkalulla nettisivujesi ilmeen mukaan. Työ tehdään sinun omistamaan Canva-tilaan (maksuton versio riittää), joten voit helposti lähteä tekemään itse lisää asiakasmateriaaleja.

Sinun aineistoilla tehdyn verkkokurssin hinta 97 eur + alv.

Ehdota sinä verkkokurssiaihetta!

Mitä haluat oppia tekemään markkinoinnin maailmassa paremmin? Laita ehdotus matkaan alla olevalla lomakkeella, niin saat meiltä tarjouksen sinulle räätälöidyn verkko-ohjeen tekemisestä.

Lisätietoja palvelusta

  • Toimitamme sinulle joko yksittäisen videon tai useammasta videosta koostuvan videosarjan.

  • Teemme ohjeita perustyömme lomassa, rauhalliseen tahtiin. Toimitusaika video-ohjeille noin 3 – 6 viikkoa.

  • Mikäli tarvitset video-ohjeen lisäksi lisää henkilökohtaista apua, voimme tarjota sitä sinulle tuntiveloituksella tai erillisen tarjouksen mukaisesti.

  • Pidätämme oikeuden käyttää tuotettuja videoita niin kaupalliseen kuin muuhun valitsemaamme käyttöön. Tilaamalla verkkokurssin annat samalla siis luvan käyttää yritystäsi esimerkkinä (ilman muuta liikesalaisuudet tms. suojaten).

  • Pidätämme oikeuden myös tarjota sinulle jo valmiin videomateriaalin, mikäli se vastaa tarpeeseesi. Mainitsemme tästä ennen tilausta.

Takuu! Mikäli et ole tyytyväinen tekemäämme video-ohjeeseen, hyvitämme 100 % rahasi takaisin. Meille jää kuitenkin käyttöoikeus tuotettuun videoaineistoon.

Yhteydenotot ja tiedustelut

“Tämä on paras Google-raportti mitä olen nähnyt. Tosi selkeä! Hyvä hyvä! Ja huomasin myös nyt, että saan enemmän sähköpostista yhteydenottoja kuin aiemmin!”

Jenni Seva

“Olet tehnyt upean työn kokonaisuudessaan, en olisi osannut toivoa parempaa, taitava olet ja osaat lukea ihmisten ajatuksia:) Todella paljon kehuja on tullut.”

Kristi / Parturi-Kampaamo Hairstiil Oy

”Voin hyvillä mielin suositella Velhovision velhoja, jotka osasivat värittää, kuvittaa ja sanoittaa yrityksemme viestin sekä nettisivujemme ulkoasuun että yrityksemme logoon.”

Aleksi Riuttala / FinProma Oy