Powerpointin suunnittelu

Selkeä ja edustava esitysmateriaali luo mielikuvan yrityksenne luotettavuudesta ja tukee myyntityötä

Hyvin suunniteltu PowerPoint on tärkeä liiketoiminnan menestykselle

Usein yritykset panostavat vain uushankinnan näkyviin elementteihin, kuten mainoksiin ja myyntisivuihin. Kannattaa kuitenkin panostaa myyntitunnelin kaikkiin asiakaskontaktipisteisiin.

Vaikuttavan esityksen takana on helppo silmäiltävyys. Me kaikki omaksumme tietoa eri tavoilla. Osa muistaa kuulemansa, osa ihmisistä on visuaalisia ja saattaa muistaa esityksestä hyvin vaikkapa jonkun hyötylähtöisen infografiikan. Joka tapauksessa PowerPointin tehtävä on helpottaa asioiden ymmärtämistä ja vahvistaa muistijälkeä.

Myös esityksen ulkoasu on ratkaisevassa asemassa siinä, millainen mielikuva yrityksestänne muodostuu. Powerpoint-materiaalin merkitys on siis erittäin tärkeä myyntiprosessissa.

Powerpoint-pohjaa voi hyödyntää moneen

Asiakasesitykset

Esittele tuotteitasi, palvelujasi ja yritystäsi selkeällä ja vaikuttavalla tavalla asiakastilaisuuksissa. Parhaimmat asiakasmateriaalit toimivat vuorovaikutteisen keskustelun tukena, eli niihin voi sisällyttää myös asiakkaan ongelman konkretisoivia kysymyksiä. Aina kun asiakas itse osallistuu, muistijäljestä tulee aina vahvempi

Tarjouspohjat

Tee tarjouksesta myyvä, visuaalisesti houkutteleva ja luottamusta herättävä. Muista, että tarjouksen sisällön ja visuaalisuuden perusteella pitää vakuuttaa myös muut ostopäätöksen tekijät, jotka eivät välttämättä ole keskustelleet suoraan myyjän kanssa.

Asiakasmateriaalit

Kuuluuko teidän palveluun minkä tahansa asiakasdokumentin toimittaminen? Oli kyseessä sitten raportti, käyttöohje tai muu lisäarvoa tuottava materiaali, palvelukokemuksesta muodostuu entistä parempi, kun viestit asiakkaasi kanssa yhdenmukaisella tavalla.

Ulkoinen ja sisäinen viestintä

Laadukkaan ja yritysilmeen mukaisen PowerPoint-tiedoston ehdoton etu on helppokäyttöisyys. Työarkenne helpottuu, kun voitte kommunikoida kaikessa kirjallisessa viestinnässä samalla tavalla, oli kyseessä sitten liiketoimintastrategia, projektin hallinta tai markkinointimateriaalit.

Emme tee ”vain” PowerPoint-pohjia vaan luomme yrityksellesi visuaalisen ja ammattimaisen viestintävälineen.

Referensssejä

Velhovisio on saanut toteuttaa PowerPoint-pohjia isoillekin organisaatioille. Asiakaskunnassamme on yrityksiä, joilla on suuri määrä työntekijöitä tai  joilla on toimipisteitä useassa eri maassa.  Vaatii erityistä osaamista ottaa huomioon se, kuinka erilaiset työntekijät pystyvät käyttämään dokumenttipohjia omassa työssään.

Logosuunnitteluun panostaminen luo laadukkaan ja ajantasaisen kuvan yrityksestäsi.
Logosuunnitteluun panostaminen luo laadukkaan ja ajantasaisen kuvan yrityksestäsi.
Logosuunnitteluun panostaminen luo laadukkaan ja ajantasaisen kuvan yrityksestäsi.
Logosuunnitteluun panostaminen luo laadukkaan ja ajantasaisen kuvan yrityksestäsi.

Parhaat käytännöt Powerpointin käyttöön asiakastilaisuuksissa

Nykypäivänä tieto halutaan omaksua  nopeasti ja näin ollen tärkeä tieto hukkuu pitkiin tekstiseiniin. PowerPointtejä käytetään usein asiakastilaisuuksissa, jolloin kaikkea ei tarvitse lukea diassa.

Jos dokumentissa on paljon tekstiä, asiakas ei pysty samaan aikaan sekä lukemaan tekstejä että kuuntelemaan esittäjän sanomaa.

Hyvä PowerPoint toimii ns. avainsanalistana, mikä auttaa esittäjää pysymään aiheessa ja tehostaa tärkeimpien asioiden mieleen painumista.

On myös mahdollista tehdä sellainen PowerPoint-versio, missä osa dioista on näkyvissä ja osa piilotettu. Näin on mahdollista toimittaa asiakkaalle esitys, mikä sisältää sekä esityksen pääpointit mutta myös esityksessä kuullun tekstiselosteen.

Mitä hyötyä on kotisivusuunnittelijan taustastamme?

Tiesitkö, että Velhovisio on erikoistunut kotisivujen tekoon satojen kotisivuprojektien kokemuksella? Työssämme olemme tottuneet siihen, että saamme asiakkailtamme aineistot hyvinkin vaihtelevassa muodossa. Meille on hioutunut vuosien varrella taito muokata kaikenlaiset aineistot myyvään ja selkeään muotoon.

Tästä on erittäin paljon hyötyä myös PowerPointin suunnittelussa, koska nettisivujen ja PowerPointin suunnitteluprosessi on melko samanlainen: molemmissa on tavoitteena kiteyttää asiat helposti ymmärrettävään muotoon.

Myös ammattimaisen visuaalisen ilmeen suunnitteluun kannattaa panostaa. Jos pidät nettisivureferensseistämme, olemme oikea valinta teille.

Kuten nettisivujen suunnittelussa, myös PowerPointin suunnittelussa työn kustannukset kulkevat käsikädessä lopullisen toteutuksen laajuuteen nähden. Olemme tarjoukseen määrittäneet selkeän urakkahinnan tietyn laajuiselle kokonaisuudelle. Kun saamme suuret linjat, eli taittotyylin sovittua, isommankin diasarjakokonaisuuden asemointi on helppoa ja sujuvaa ja tässä olemme myös miellämme apuna. Jutellaan tästä lisää!

PowerPointin suunnittelun hinta alkaen 1000 eur + alv.

Varaa maksuton, ei-sitova kartoitus tästä, niin teemme yrityksellenne tarjouksen vaikuttavasta PowerPoint-pohjasta!

Miksi siis Velhovisio?

Aina selkeää ja silmäiltävää

Erityistaitoihimme kuuluu kyky muokata pitkät tekstiseinät tärkeimmät asiat kiteyttäviksi tiivistelmiksi. Hyödynnämme mielellämme infografiikkaa, joilla voi yksinkertaistaa vaikeammatkin kokonaisuudet.

Toiveidenne mukainen visuaalisuus

Voimme luoda yrityksellenne joko uuden visuaalisen ilmeen tai noudattaa olemassa olevaa yritysilmettä. Tavoittelemme myös uusia oivalluksia, joten teidän on mahdollista saa uutta näkökulmaa visuaalisuuteen.

Toiveidenne mukainen työnkulku

Kanssamme työskentely on helppoa! Haluatteko tehdä sisällön asemointia itse vai päädyttekö vaivattomaan avaimet käteen -palveluun? Palveluumme kuuluu vahvasti myös yhteistyö – meidän tehtävämme on muotoilla yrityksenne viesti mahdollisimman houkuttelevaan muotoon ja ideoimme mielellämme tätä kanssanne.

Näppärä luottokumppani

Kun tutustumme huolella yritykseenne, asiakashyötyihin ja kilpailuetuihin, nämä viestintäkärjet voidaan soveltaa tehokkaasti myös muuhun yrityksenne työkaluihin, kuten laadukkaisiin kotisivuihin ja muuhun markkinointiin.

Ota yhteyttä, niin kääritään hihat

Hei olen Velhovision Maaret, ja vastaan meillä visuaalisesta suunnittelusta. Ole ihmeessä yhteyksissä kaikesta markkinointiin liittyvästä! Ps. Jos olet kiinnostunut laajemmasta yritysilmeen- ja viestintyökalujen freesauksesta, loihdin sinulle todella houkuttelevan kokonaistarjouksen!