Facebook markkinointi

Sopiiko se B2B-yrityksille?

Mistä Facebook markkinoinnissa on kyse?

Kuulemme joskus B2B-asiakkaidemme suusta, että ei heidän asiakkaansa ole Facebookissa. Fakta kuitenkin on, että Facebookia (eli Metaa) käyttää yli 2,5 miljoonaa suomalaista. Puhumattakaan yleisöstä Instagramista, minne myös Facebookin työkaluilla saa yrityksesi viestin näkymään.

Kyllä siis se tavoiteltu yrityspäättäjäkin siellä kotonaankin kellahtaa sohvalle laaputtamaan somea ja kurkkaamaan kavereiden kuulumisia.

Tähän somefeediin meillä on mahdollisuus ohjata yrityksen mainoksia näkymään, mutta millaisella mainossisällöllä? Mietitäänkö hetki sinun asiakkaasi ostopolun vaihetta?

Asiakkaan ostopolun vaiheet

Hän tiedostaa ongelman, ja etsii juuri parhaillaan ratkaisua

=> Tällöin kannattaa näkyä somefeedissä helppona, ongelmat ratkaisevana kumppanina

Hän tiedostaa ongelman, mutta ei ole jaksanut tehdä asialle mitään

=> Tällöin kannattaa tarjota hyvä syy toimia juuri nyt.

Hän ei tiedosta ongelmaa, mutta voisi hyötyä yrityksesi tarjoamasta ratkaisusta

=> Tällöin kuvaile ongelmaa, ja ohjaa kanaviisi oppimaan lisää.

Hänellä ei ole ongelmaa

=> Näyttökerrat tälle yleisölle ei haittaa, sillä Facebook-markkinointi voi oikein tehtynä olla hyvin edullista mainontaa verrattuna moneen muuhun mainosmuotoon.

Johtopäätös

Hakukoneoptimoinnilla ja Google-markkinoinnilla voidaan tavoittaa ne, jotka etsivät parhaillaan ratkaisua ongelmaansa. Mutta tämä on VAIN JÄÄVUOREN HUIPPU.

Facebook-markkinointi mahdollistaa KOKO JÄÄVUOREN skannaamisen. Sillä voidaan kasvattaa näkyvyyttä potentiaalisessa, mutta vielä uinuvassa kohdeyleisössä. Ja kun Facebook-markkinointia kohdistaa tehokkaasti ja tuloksia mitataan selkeästi, sopii somemarkkinointi kyllä B2B-yritysten perusmainospakkiin.

Ps. Tiesitkö, että kaikkiin kotisivupaketteihimme kuuluu käytännönläheiset verkko-ohjeet Facebook-markkinoinnin tee-se-itse tekemiseen – jutellaan näistä lisää!

Tarjoamme kaksi eri vaihtoehtoa, mikäli kaipaat apua Facebook markkinointiin

Facebook markkinointi

avaimet käteen palveluna

Velhovision kattavan kumppaniverkoston kautta voimme hoitaa puolestasi joko pelkkää Facebook markkinointia tai yhdistää siihen myös Google markkinointia, niin myös ohjattua nettisivuillesi kävijäliikennettä ostopäätöstä harkitsevasta kohderyhmästä.

Digitaalisen markkinoinnin paketteihimme kuuluu aina mitattavuus, selkeä online-raportti sekä henkilökohtaista tulosten läpikäyntiä. Emme myöskään sido sinua pitkiin ylläpitosopimuksiin.

Facebook markkinointi

verkko-ohjeet osana verkkosivu-uudistusta

Koska Velhovisio on erikoistunut verkkosivuprojekteihin, missä tavoitellaan konkreettista nostetta asiakkaan liiketoimintaan ja myyntiin, tarjoammekin verkkosivuprojekteihin Facebook markkinoinnin verkko-ohjeet tee-se-itse-tekemiseen kaupan päälle.

Palvelu sopii sellaisille yrittäjille, jotka haluavat itse hoitaa markkinointia, mutta varmistaa, että käyttää ammattilaistyökaluja oikein.

Muistathan, että…

 Huippuunsa-viritetty markkinointiponnistelu valuu hukkaan, mikäli nettisivut eivät konvertoi eli houkuttele yhteydenottoon. Siksi kannattaa ehdottomasti miettiä Velhovision kanssa koko ostopolun uudistamista!

Tarvitsetko apua markkinointiin?

Me Velhot tarjoamme avuksesi esimerkiksi seuraavia palveluita

Hyvät kotisivut yrityksellesi

Saat meiltä nykyaikaiset kotisivut, jotka hurmaavat asiakkaasi!

Myyvät kotisivut -opas

Haluatko oppia hyödyntämään kotisivujanne tehokkaammin myynnin tukena?

Markkinointivinkkejä

Seuraa instaamme, niin näet säännöllisesti käytännönläheisiä markkinointivinkkejä.

Jutellaanko lisää?

Olen Velhovision Maaret ja toimin meillä kotisivujen ja markkinoinnin suunnittelijana. Jos kaipaat apua työarkenne helpottamiseen, varaa ihmeessä veloitukseton aivoriihi ajanvarauskalenteristamme.

Mielellään verkostoidun kanssasi myös LinkedInnissa – laita kutsu tästä.