Tarjoukset2021-10-08T08:41:06+03:00

Helpottaisiko yhteistyömme aloittamista, jos voisit tutustua tarjouksiin jo täällä nettisivujen puolella? Tulemme keräämään syksyn aikana tänne helposti hahmotettavia paketteja ja kampanjoita. Lisäksi voit ladata peruspalveluidemme hinnaston sähköpostiisi.

Muistathan, että laskemme ilomielin tarjouksia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, kun vaan pirautat 050 576 1688 tai laitat viestiä vaikkapa lomakkeellamme.

Lataa hinnasto

Hinnasto sisältää tarjouksen kotisivuista, verkkokaupasta, uutiskirjeestä ja yleisimmistä graafisen suunnittelun palveluistamme.

Lataamalla hinnaston hyväksyt tietosuojaselosteemme ja hyväksyt, että saatamme lähettää tiedotteita (muutamia kertoja vuodessa). Pidämme tietosi 100% turvassa.

Markkinoinnin tehotyöpaja

Säästä aikaasi oleelliseen! Tutustu ainutlaatuiseen markkinoinnin tehotyöpajaan, minkä avulla saat luotua yrityksellesi kotisivut, logon ja perustyökalut markkinointiin.

Chatbot

Chatbot on väsymätön asiakaspalvelija! Tutustu käyttöesimerkkeihin ja vapauta sisäinen chatbot-suunnittelijasi vapauteen!

Kotisivujen ylläpito

Hei Velhovision kotisivuasiakas! Kotisivujen ylläpidosta huolehtiminen parantaa sivustosi tietoturvaa. Ylläpitopakettimme sisältää myös pienet sisällönmuokkaustyöt puolestasi - helppoa ja kätevää!

Kotisivujen vuosihuolto

Hei Velhovision kotisivuasiakas! Aiheuttaako tietoturva- ja ylläpitoasiat harmaita hiuksia? Tilaa kotisivujen vuosihuolto ja voimme molemmat taas nukkua yömme paremmin : )

Tarjouslaskuri

  • 0,00 €

Haluaisitko tällaisen laskurin myös omille sivuillesi? Kysy lisää!

Title

Go to Top