Tuotteistus ja palvelumuotoilu – hyödynnä innovaatioseteli

Onko sinulla mielessä uusia ideoita, joille tarvitsisit suunnitteluapua? 5000 euron arvoinen innovaatioseteli voi olla juuri oikea tuki, millä saat ideat eteenpäin!

Tuotteistus ja palvelumuotoilu – hyödynnä innovaatioseteli

Onko sinulla mielessä uusia ideoita, joille tarvitsisit suunnitteluapua? 5000 euron arvoinen innovaatioseteli voi olla juuri oikea tuki, millä saat ideat eteenpäin!

Hyödynnä 5000 € yrityksesi kehitykseen

Etkö ole kuullut innovaatiosetelistä? Monet yritykset eivät tiedä koko setelin olemassaolosta, vaikka aika moni osakeyhtiömuotoinen yritys täyttäisikin kriteerit.

Innovaatioseteli on tarkoitettu esimerkiksi uusien ideoiden tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun. Sen avulla voit ostaa tarvitsemaasi asiantuntija-apua 5000 euron arvosta.

Prosessi on helppoa sinulle

Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle apua suunnitteluun, autamme sinua kaikissa hakemuksen vaiheissa, joten prosessi on sinulle hyvin helppoa.

Tarvitsetko siis apua seuraaviin?

  • Tilannekartoitus ja liikeidean tiivistäminen

  • Missio, visio ja arvot

  • Markkinointistrategian ja -kanavien suunnittelu
  • Konseptointi, palvelumuotoilu ja tuotteistaminen

  • Kansainvälistyminen

Etkö ole varma, voisiko innovaatioseteli sopia sinulle?

Ota yhteyttä kevyellä kynnyksellä, niin pohditaan yhdessä! Meillä on takana useita kymmeniä innovaatiosetelitoteutuksia, joten saatamme löytää yrityksestäsi potentiaalia, mitä et ehkä itse välttämättä oivallakaan : )

Lisätietoja innovaatiosetelistä löydät Business Finlandin sivuilta!

Startupeille ja aloittaville yrityksille

Pieni tai iso liikeidea tarvitsee selkeän polun kohti tavoitteita sekä rohkeita suunnannäyttäjiä, jotka kannustavat kohti päämäärää. Aloittelevan yrittäjän voi olla vaikea hahmottaa, missä järjestyksessä ja miten eri liiketoiminnan käynnistämisen vaiheet kannattaa toteuttaa. Autamme liiketoiminnan ja markkinoinnin suunnittelussa. Konkreettinen tekeminen on helpompaa, kun toiminta on suunniteltu ja muotoiltu valmiiksi yhdessä.

Kehittyminen ei kuulu vain nuorille yrityksille

Välillä on aika uudistua ja tuoda uutta virtaa yritykseen, unohtamatta kuitenkaan vanhaa. Ympäristömme muuttuu ja tuo samalla uusia mahdollisuuksia rakentaa kestäviä ratkaisuja liiketoimintaamme. Konseptien uudistaminen sopii Pk-yrityksille, jotka pinnistelevät muutospaineiden puristuksessa ja joiden markkinointi tai muut toiminnot kaipaavat päivitystä nykyaikaan.

Tukenasi matkalla…

Maaret Borg
Digimarkkinoinnin suunnittelu

Tiia Jyrkiäinen
Palvelumuotoilu | Konseptointi

Parhaiten asiat lähtevät liikkeelle, kun jätät yhteystietosi

Kuvailetko alustavasti ideaa, mitä lähtisimme kehittämään? Palaamme sinulle sisäisen aivoriihemme jälkeen mahdollisimman pian!