Hyvät verkkosivut yritykselle

WordPress-verkkosivut, jotka hurmaavat asiakkaasi

Kuulostaako tutulta?

 • Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla, kun mietin paljonko saan yhteydenottoja yrityksen verkkosivujeni kautta.

 • Olisipa hienoa, jos yrityksen verkkosivut löytyisivät paremmin netistä ja loisivat potentiaalisen asiakkaan silmissä luotettavan ja ammattimaisen mielikuvan.

 • Tiedostan, että yritykseni verkkosivut pitäisi olla myyvemmät / houkuttelevammat, mutta en tiedä, miten niitä parantaa.
 • Tekisi mieli uudistaa yrityksen verkkosivut, mutta oli viimeksi aika työläs projekti, ja siksi uudistaminen arveluttaa.

 • Yrityksen nettisivut tehtiin monta vuotta sitten. Yrityksen verkkosivut kyllä näyttävät olevan ajastaan jäljessä kilpailijoihin verrattuna.
 • En kyllä yhtään jaksa lähteä selvittelemään mitään kotisivu / mainosjargoneita – tarvitsen jonkun joka hoitaa nämä hommat pois työpöydältäni.

Jos vastasit yhteenkin näistä kysymyksistä ”Kyllä”, olet juuri oikeassa paikassa, koska…

Yrityksesi menestyminen on päätavoitteemme

Asiakkaillamme on yleensä kaksi ongelmaa – yrittäjällä itsellään on liian vähän työaikaa markkinointiin ja myyntiä olisi mukava saada lisää. Verkkosivut kuitenkin voivat toimia merkittävässä roolissa niin myynnin tukemiseen kuin työajan säästöön – mutta miten?

Hyvät verkkosivut luovat ensivaikutelman potentiaalisiin asiakkaisiisi ja madaltavat yhteydenoton kynnystä kertomalla palveluistanne selkeällä ja hyötylähtöisellä tavalla. Kuitenkaan parhaatkaan verkkosivut eivät vielä riitä, vaan verkkosivuille tarvitaan myös kävijöitä.

Meidän intohimomme on ideoida monipuolisia tapoja saada uutta kävijäliikennettä kotisivuillenne, oli menetelmänä sitten hakukoneoptimointi tai muu markkinointi.

Velhojen supervoima #1:

Kun yritykselläsi on käytössä helposti päivitettävät kotisivut, niiden avulla on helppo tuotteistaa palveluita, kokeilla kampanjoita ja parantaa asiakaspalvelua (ja näin säästää työaikaasi). Meiltä löytyy runsaasti ideoita tähän – jutellaan ihmeessä lisää!

Tehtävämme on tehdä elämäsi helpoksi

Mietityttääkö työnkulku? ”Olipa se helppoa!” on yksi ehkä tutuimpia palautetteita, mitä asiakkailta saamme. Ja etätyöskentely ei ole ongelma – noin 90 % toteuttamistamme verkkosivuprojekteista on toteutettu etänä, eli projekti kyllä etenee varmoin ottein.

Työtapaamme kuuluu myös tehdä kaikki mahdollinen puolestasi toiveidesi mukaan. Esimerkiksi jos et ehdi tehdä tai et keksi tekstisisältöjä, riittää, että vastailet vain kysymyksiimme yritystoiminnastasi ja teemme sen pohjalta ehdotuksia – kaikki tämä ilman lisäveloituksia.

Kanssamme voit toimia ”yhden luukun taktiikalla”. Koska kauttamme hoituu myös graafinen suunnittelu ja digimarkkinointi, saat meistä näppärän luottokumppanin yrityksen arjen tueksi.

Velhojen supervoima #2:

Markkinoinnin opiskelu on intohimomme ja elämäntapamme. Näin saat käyttöösi markkinointialan uusimman tiedon ilman, että sinulta kuluu aikaa asioiden selvittelyihin. Tämä mahdollistaa myös sen, että voimme aktiivisesti tehdä ehdotuksia verkkosivujen kehittämisestä, jotta ne toimivat paremmin markkinoinnin ja myynnin välineenä.

Myönnämme työllemme 100 % tyytyväisyystakuun

Mietityttääkö, että verkkosivujen tekijä ei saa kiinni toiveistasi? Ihan ymmärrettävää! Voimme kuitenkin yli satojen verkkosivutoteutusten kokemuksella todeta, että hyvän lopputuloksen takana on aina onnistunut ulkoasuvedos.

Meidän palvelulupaukseemme kuuluu, että työstämme nettisivujesi visuaalista ilmettä ilman työtuntirajoituksia niin kauan, että olet 100 % tyytyväinen.

Tavoitteemme on 100 % asiakastyytyväisyys! Tästä syystä nettisivuprojektimme sisältää juuri niin paljon työaikaa kuin on tarpeen,

Velhojen supervoima #3:

Kun aloitamme ulkoasusuunnittelun, tavoiteemme on aina luoda asiakkaamme toimialan yksi vetovoimaisin sivusto. Et siis saa meiltä pelkkiä kotisivuja vaan saat myös toiveidesi mukaisen, raikkaan ja ammattimaisen yritysilmeen.

Kanssamme ei tarvitse pelätä kalliita ja aikaavieviä projekteja

Sinun ei tarvitse käyttää verkkosivuprojektin edistämistä varten merkittäviä määriä omaa työaikaa. Teemme puolestasi kaiken avaimet käteen -palveluna, mikä vaan on mahdollista.

Yli vuosikymmenen kokemuksen ansiosta hioutunut työnkulku varmistaa, että projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Verkkosivut yritykselle valmistuvat tyypillisimmään 6 – 8 viikossa. Jos sinulla on kiire ja aineistot valmiit, valmista tulee jopa parissa viikossa.

Kanssamme ei tarvitse pelätä piilokuluja eikä yllätyslaskuja. Meille on kunnia-asia, että sovitut urakkatarjoukset pitävät.

Velhojen supervoima #4:

Kanssamme ei tarvitse murehtia yksityiskohdista, vaan käytännössä kaikki nykyaikaisiin verkkosivuihin vaadittava sisältyy vakiona projekteihin. Työmme hinta voidaan myös jakaa pieniin eriin useamman kuukauden ajaksi.

Tällaisia verkkosivuja olemme toteuttaneet

Toteuttamistamme verkkosivuista et löydä tylsiä puuduttavia tekstiseiniä, vaan asemoimme sisällöt kiinnostavasti niin, että asiakkaasi hahmottaa silmäilemällä, mitä tarjoat ja miksi valita juuri teidän yritys.

Verkkosivujen suuntaa-antava hinnasto

Pakettien sisällöt räätälöidään yrityksellenne sopivaksi

Paketti 1

One-page WordPress-verkkosivut

1490 €

tai erissä esim. 495  €/kk, yht. 3 kk

Sisältää mm.

 • Yhden sivun laajuisen WordPress-kotisivuston, missä liikutaan eri osioihin samalla sivulla.

 • Visuaalisen ilmeen suunnittelun

 • Blogin tms. sisällöntuotantojärjestelmän
 • Hakukoneoptimoinnin

Paketti 2 – suosituin!

Hyvät verkkosivut yritykselle

3290 €

tai erissä esim. 825 €/kk, yht. 4 kk

Sisältää mm.

 • Noin 5 – 15 sivun laajuisen WordPress-kokonaisuuden toteuttamisen

 • Visuaalisen ilmeen suunnittelun

 • Tuotteistus- ja sisällönsuunnitteluavun

 • Blogin tms. sisällöntuotantojärjestelmän
 • Hakukoneoptimoinnin

Lomakkeita tarpeen mukaan

Someseinän tai -kanavien asennuksen

Ulkoisen ajanvarauskalenterin upottamisen (esim. Vello)

Google Analytics –kävijäseurannan

Lakisääteisen evästekyselyn kuntoonlaiton

Nettisivujen itsenäisen käytön koulutuksen

Verkkokurssimateriaalit digimarkkinoinnin itsenäiseen tekemiseen

Paketti 3

Hyvät verkkosivut ja näkyvyyspaketti yritykselle

4390 €

tai erissä esim. 1100 €/kk, yht. 4 kk

Sisältää mm.

 • Paketti 2 mukaisen laadukkaan WordPress-sivuston.

 • Google Ads -hakusanakampanjan kuntoonlaiton (+ tarvittaessa myös käytön koulutuksen). Kampanjan avulla voidaan ohjata verkkosivuille lisää kävijäliikennettä sellaisesta asiakaskunnasta, jotka etsivät verkosta sopivaa palveluntarjoajaa.

 • Facebook -markkinointikampanjan kuntoonlaiton (+ tarvittaessa myös käytön koulutuksen). Kampanjan avulla voidaan tavoittaa potentiaalisia asiakkaita valitsemastasi kohderyhmästä ja ohjata heitä kotisivuille.

Lue lisää verkkokaupoista ja digituotteiden verkkokaupoista täältä!
Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat ovat alv. 0 %.

Tarjous!

Tarjoamme 500 euron arvoisen hinnanalennuksen, mikäli sitoudut edesauttamaan projektinkulkua niin, että kotisivustosi valmistuu alle 4:ssä viikossa tilauksesta. Jutellaan lisää!

Tarjous ei koske one-page-sivustoa. Pikaprojektipaikkoja meillä on vain muutama, joten toimi heti!

Asiakaspalautteita matkan varrelta

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen
Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

”Kaikki meni hyvin, aikataulussa pysyttiin, itse olin isoin jarru. Annan täyden kympin. Suosittelen Velhovisiota muille tarvitsijoille.”

Milko Peltola
Kompressorimaailma

“Onnistuitte yllättämään vieläpä teollisuuden alueella, josta teillä ei ollut hajuakaan ennen tätä casea. Maaret jotenkin onnistui puhumaan komposiitista kielellä, jonka myös ei-alan-asiantuntija ymmärtää, hienoa. Laadukas lopputulos sovitussa budjetissa.”

Tomi Kuparinen
Admor Composites Oy

Tähän uskomme

Verkkosivujen teko ei saisi olla koskaan pelkkä kuluerä, vaan investointi, joka nostaa yrityksenne vetovoiman ihan  uudelle tasolle.

Meiltä löytyy tähän runsaasti ideoita. Varaa veloitukseton kartoitusaika, niin jutellaan lisää! Etätapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Pirauta niin jutellaan lisää!

Olemme erikoistuneet yli 10 vuoden kokemuksella kotisivuihin, joissa on mukana ripaus taikaa : )

Ota yhteyttä mitä kimuranteimmissakin kotisivupulmissa! Velholuuriimme vastaa iloinen ja aurinkoinen Velhovision Maaret ja toki voit laittaa myös WhatsAppiakin.

Hyvät kotisivut tukevat myyntiä, säästävät työaikaa ja parantavat asiakaspalvelua

…mutta miten?

 • Hakukoneoptimoidut kotisivut lisäävät maksutonta kävijäliikennettä.

 • Nykyaikainen, selkeä visuaalinen ilme vaikuttaa asiakkaasi mielikuvaan yrityksestäsi ja madaltaa ostokynnystä.

 • Kun käytössäsi on helposti muokattava WordPress-alusta, sivustolle on kätevä luoda sisältöä eri kohderyhmienne tarpeisiin. Voit myös testata uusien liikeideoiden kysyntää kevyellä kynnyksellä.

 • Kun tilaat kotisivut meiltä, autamme miettimään myös muuta markkinointia.

 • Säästät työaikaasi ja tehostat asiakaspalvelua, kun kerrot tarpeellista tietoja jo verkkosivuilla – ideoidaan yhdessä lisää!

Velhovision Maaret kertoo videolla konkreettisia vinkkejä, miten saat enemmän hyötyä kotisivujen uudistamisesta.

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

Mielestämme enemmän on parempi. Toteutuksemme sisältää aina kaiken mitä tarvitset – ota yhteyttä ja anna meidän yllättää iloisesti!

Maaret Borg
Kotisivuvelho

”Sivut erittäin onnistuneet ja hyvät, tehdaskin tyytyväinen. Upeasti myös noussut hakutuloksissa.”

Harry Rämö
Uudenmaan Ikkunapalvelu Oy

“Kiitos teille sujuvasta yhteistyöstä, ideoinnista ja mahtavasta lopputuloksesta. Todella tyytyväisiä ollaan toteutukseen.”

Janika Ekholm
Suomen Imurikeskus Oy

”Olemme olleet jo vuosia Velhovision asiakkaina ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun. Yhteistyö on aina toiminut kuten on sovittu. Kiitos.”

Mika Vuorio
Kodinpalvelut.net

Aloitetaan yhteistyö!